dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

14-10-23

15:40
θέλω να πεθάνω γύρω στα 50.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

14-10-23

15:44
Ναι, όντως. Τα 51 είναι πολλά...θέλω να πεθάνω γύρω στα 50.
Εγώ θα ήθελα γύρω στα 120 αλλά ξέρω πως είναι απίθανο.
Όταν φτάνεις σε μεγάλη ηλικία, σημαίνει πως είχες καλή ποιότητα ζωής.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.652 μηνύματα.

14-10-23

15:47
Ναι, όντως. Τα 51 είναι πολλά...
τα 51 είναι εκεί γύρω στα 50.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

14-10-23

15:53
Σε νεοτερη ηλικια, εκτος αν εισαι απο τους γερους που δεν εμφανιζουν ποτε προβληματα, δε σπανε κοκκαλα και πεθαινουν στον υπνο τους στα 105
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

14-10-23

Γιατί συγκεκριμένα το 50; σηματοδοτεί κάτι η δεκαετία των 50+
τα 51 είναι εκεί γύρω στα 50.
Guest 030894
Επισκέπτης

14-10-23

Τωρα ποσο εισαι;θέλω να πεθάνω γύρω στα 50.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

14-10-23

15:59
Γιατί συγκεκριμένα το 50; σηματοδοτεί κάτι η δεκαετία των 50+
όχι, απλά μέχρι τα 50κάτι υπολογίζω να την παλεύω πνευματικά και σωματικά.

Τωρα ποσο εισαι;
46
απίστευτο μου φαίνεται. πως περάσανε τα χρόνια.

Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

14-10-23

16:00
Σε νεοτερη ηλικια, εκτος αν εισαι απο τους γερους που δεν εμφανιζουν ποτε προβληματα, δε σπανε κοκκαλα και πεθαινουν στον υπνο τους στα 105
Άν έχεις την ευλογία του θεού περνάς τα 100.
Συνημμένα
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

14-10-23

16:01
Νομίζω οτι μέχρι τα 65 περίπου είσαι καλά. Μετά απο τα 65 ξεκινάνε διάφορα προβλήματα.Σε νεοτερη ηλικια, εκτος αν εισαι απο τους γερους που δεν εμφανιζουν ποτε προβληματα, δε σπανε κοκκαλα και πεθαινουν στον υπνο τους στα 105
Βέβαια πολύ σχετικό αυτό, ανάλογα το τι ζωή κάνεις μπορούν και στα 40 να ξεκινήσουν διάφορα λόγου χάρη.
Τα καλά νέα είναι οτι η έρευνα προχωράει αρκετά στο θέμα της αντιγηραντικής τεχνολογίας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα ζούμε περισσότερο, αλλά έχει άλλη αξία στα 60 να νιώθεις όπως στα 20/30 σωματικά. Και αυτό θεωρώ οτι θα βοηθήσει και στο να πιάνουν τα ανώτερα ηλικιακά όρια όλο και περισσότεροι άνθρωποι.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.151 μηνύματα.

14-10-23

16:07
Μην πεθαίνεις όσο ζεις, για να μην πεθάνεις, όταν είναι να πεθάνεις..
Θα πω εγώ.
Θα πω εγώ.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.449 μηνύματα.

14-10-23

16:09
Έχεις μια ροπή προς την ηττοπάθεια.. Κόψε τις κακές συνήθειες ( διατροφικές και περιόρισε κάπνισμα/ ποτό) .. Βγες στη φύση.. Δεν ξέρω και που μένεις.. Θάλασσα, βουνό τι εχεις δίπλα και θα δεις διαφοράόχι, απλά μέχρι τα 50κάτι υπολογίζω να την παλεύω πνευματικά και σωματικά.
46
απίστευτο μου φαίνεται. πως περάσανε τα χρόνια.![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ασε την αυτολυπηση και ξεκίνα.. Βιωματικά μιλώντας η φύση κάνει θαύματα στην ψυχολογία
Έχεις μια ροπή προς την ηττοπάθεια.. Κόψε τις κακές συνήθειες ( διατροφικές και περιόρισε κάπνισμα/ ποτό) .. Βγες στη φύση.. Δεν ξέρω και που μένεις.. Θάλασσα, βουνό τι εχεις δίπλα και θα δεις διαφορά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-10-23

16:16
Ρε πάρτε το αλλιώς ρε. Ζήστε ως τα 100+ και πεθάντε σε μια παραλία ευτυχισμένοι κατω απο τ αστερια αγκαλιά με το ταίρι σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, μια φιλεναδίτσα να σας στειλει με καρδιακό, όλα.
Πάρτε το αλλιώς ρε. Κάποιοι παλεύουμε για τα βασικά απο τη μερα που γεννηθηκαμε και δεν τα τινάξαμε παρόλο που είχαμε άπειρα ερεθίσματα και "δικαιολογίες".
Άντε ρε που θα τα τινάξω νωρίς. Γάτες, μάσα, καλοπέραση, βυζαντιάρα και πέτσα όλα.
Όσο πιο βαθιά, τόσο πιο καλά (και στα γεράματα ναι).
Πάρτε το αλλιώς ρε. Κάποιοι παλεύουμε για τα βασικά απο τη μερα που γεννηθηκαμε και δεν τα τινάξαμε παρόλο που είχαμε άπειρα ερεθίσματα και "δικαιολογίες".
Άντε ρε που θα τα τινάξω νωρίς. Γάτες, μάσα, καλοπέραση, βυζαντιάρα και πέτσα όλα.
Όσο πιο βαθιά, τόσο πιο καλά (και στα γεράματα ναι).
birthdae
Νεοφερμένο μέλος
Ο birthdae αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

14-10-23

16:16
Άμα υπήρχε κάποιος τρόπος να φύγω ανώδυνα, όχι τόσο για εμένα, περισσότερο για τους γύρω μου, ας πέθαινα και σήμερα.
glayki
Περιβόητο μέλος

14-10-23

16:18
Εγώ πάλι θέλω να ζήσω μέχρι το σημείο που θα έχω πνευματική διαύγεια και δύναμη τουλάχιστον να εξυπηρετω μόνη τις βιολογικές μου λειτουργίες
Στην αλλαγή κάθε δεκαετίας παθαίνεις μια κρίση είναι η αλήθεια.. Αλλά κάθε φορά με παρηγορεί πως μαζί με εμένα μεγαλώνουν και όλοι οι γνώριμοι συνομήλικοι μου.. " Κανείς δε θα γλιτώσει " , όπως έλεγε και η φίλτατη Κ. Γώγου
Στην αλλαγή κάθε δεκαετίας παθαίνεις μια κρίση είναι η αλήθεια.. Αλλά κάθε φορά με παρηγορεί πως μαζί με εμένα μεγαλώνουν και όλοι οι γνώριμοι συνομήλικοι μου.. " Κανείς δε θα γλιτώσει " , όπως έλεγε και η φίλτατη Κ. Γώγου
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-10-23

16:22
Ζωή ως το σημείο εκείνο που δε θα χάσω την αξιοπρέπειά μου. Που δε θα βασανίζομαι και δε θα βασανίζω και τους άλλους γύρω μου...
Πιο πολύ με φοβίζει σ΄ ένα κρεβάτι ξαπλωμένη και μόνο ν΄ αναπνέω, παρά ο θάνατος. Κάποιες φορές, ακόμα και αυτός λειτουργεί λυτρωτικά...
Πιο πολύ με φοβίζει σ΄ ένα κρεβάτι ξαπλωμένη και μόνο ν΄ αναπνέω, παρά ο θάνατος. Κάποιες φορές, ακόμα και αυτός λειτουργεί λυτρωτικά...
Guest 030894
Επισκέπτης

14-10-23

16:27
Ενταξει αν τρεφεσαι καθημερινα με σουβλακια, αυξησεις τα πακετα τσιγαρων σε πανω απο 2 ημερησιως και πινεις ενα μικρο τζονι καθε μερα θα τον πετυχεις τον στοχο σου θεωρω
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

14-10-23

16:29
Τώρα που θα μπει το 4 μπροστά σε λίγες μέρες κάτσε και θα δεις οι μικροί ανασφαλείς αγοράκιοι πως θα θέλουνε να πάθουμε μια κρίση όντως!Εγώ πάλι θέλω να ζήσω μέχρι το σημείο που θα έχω πνευματική διαύγεια και δύναμη τουλάχιστον να εξυπηρετω μόνη τις βιολογικές μου λειτουργίες
"Γιατι δεν παντρεύτηκες ακόμα, γιατι δεν πας να κανεις οικογενεια και παιδιά και θες γκομενάκια ουγκ"
Γιατί μπορώ.-
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

14-10-23

16:33
Θα σου πρότεινα να το σκεφτείς και ν΄ ανεβάσεις τον πήχη. Από τα 50...46
απίστευτο μου φαίνεται. πως περάσανε τα χρόνια.![]()
46 που είσαι...με το "στόχο" που θες (50 ή 51) δεν έχει διαφορά...
Ανέβαινε...
glayki
Περιβόητο μέλος

14-10-23

16:33
Οι πρώτοι μήνες ειναι δύσκολοι, μετά βουλώνουν τα στόματα ή τα αυτιά μαςΤώρα που θα μπει το 4 μπροστά σε λίγες μέρες κάτσε και θα δεις οι μικροί ανασφαλείς αγοράκιοι πως θα θέλουνε να πάθουμε μια κρίση όντως!
"Γιατι δεν παντρεύτηκες ακόμα, γιατι δεν πας να κανεις οικογενεια και παιδιά και θες γκομενάκια ουγκ"
Γιατί μπορώ.-
Valder
Τιμώμενο Μέλος

14-10-23

16:34
Κανένας μήνας δεν ειναι δύσκολος. Οι άλλοι ειναι στραβοί.Οι πρώτοι μήνες ειναι δύσκολοι, μετά βουλώνουν τα στόματα ή τα αυτιά μας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- phleidhs
- DimitraA.
- johnsala
- Fernando_A
- camil
- charmander
- Joji
- AggelikiGr
- Viedo
- Athens2002
- Wonderkid
- taketrance
- thenutritionist
- American Economist
- Unboxholics
- tsiobieman
- marww
- Γατέχων
- Μαυρίκιος
- GeorgePap2003
- giannhs2001
- Giorgkalo
- Κλημεντίνη
- Δροσουλίτης
- Ωρορα
- Libertus
- rafaela11
- J.Cameron
- User2350
- sunsetpp
- NikolasGewrgiou
- Meow
- New member
- uni77
- Νηματολάγνος
- eukleidhs1821
- Ace of Spades
- harry akritas
- Μάρκος Βασίλης
- Γατόπαρδος.
- orchidea
- kogba
- Βλα
- roundcubenine
- JoeDon
- GiorgosAsi
- alibabakes5
- Έμμα
- ΘανάσοςG4
- grtt
- CamdenJayce
- Slytherin
- Memetchi
- kastoras
- Εχέμυθη
- T C
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.