thelonafigo
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hastalamuerte
Νεοφερμένο μέλος

Έριξα λιγάκι μια ματιά στο σάιτ του πανεπιστημίου σου μου φάνηκε καλή φάση. Ρε σύ κάτι που δεν κατάλαβα είναι αν τα μάστερ των οικονόμικών που έχει (και μου φαίνονται καλά) προσφέρονται και στα αγγλικά. Τέλος πάντων ακόμα κι αν δε το ξέρεις αυτό συγκεκριμένα έχεις ακούσει κανένα μάστερ να είναι στα αγγλικά?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thelonafigo
Νεοφερμένο μέλος

hastalamuerte
Νεοφερμένο μέλος

Εσύ τι ακριβώς κάνεις? απότι είδα στο université de montpellier 2 παίζουν πολύ "βιολογικά" και "φυσικά" τμήματα.
thelonafigo
Νεοφερμένο μέλος

hastalamuerte
Νεοφερμένο μέλος

Πράγματι αυτό που λες για τους Γάλλους και τη σχέση τους με τα αγγλικά είναι στάνταρ....

Γι αυτό λοιπόν (παρότι ξέρεις γαλλικά) όταν ανέβεις Παρίσι πες. Θα σου συστήσω το εργαλείο που συνέστησα και σε ένα φιλαράκι που το επισκέφτηκε πριν από 2 εβδομάδες

thelonafigo
Νεοφερμένο μέλος

hastalamuerte
Νεοφερμένο μέλος

Είναι αλήθεια πως όσοι γνωστοί μου έχουν πάει γυρίζοντας μου περιέγραφαν την εμπειρία τους ως κάτι ξεχωριστό, να ξέρεις όμως ότι θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις κάτι παραπάνω από τρεις ή τέσσερις μέρες ώστε να μπεις πραγματικά στο κλίμα της πόλης.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ενθουσιάστηκα όταν πήγα, η πόλη είναι υπέροχη και από άποψη ευκαιριών εργασίας και ποιότητας ζωής, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
Άσε που και από την άλλη στο εξωτερικό υπάρχει αξιοκρατία. Και μόνο αυτό για εμένα είναι αρκετό!
thelonafigo
Νεοφερμένο μέλος

hastalamuerte
Νεοφερμένο μέλος

Λαμβάνοντας υπόψιν τα κεντροευρωπαϊκά δεδομένα το -1 μάλλον είναι καλό πρόσφατα άκουσα για κάτι -15 εκεί γύρω!
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deathwander
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

παιδιά εγώ δεν θα ήθελα να παρατήσω την χώρα μου για κανένα λόγω διότι είναι μια χώρα με πάρα πολλά προσόντα τα οποία κατά την γνώμη μου δεν θέλουμε να τα γνωρίσουμε επειδή ο καθένας κάνει ότι θέλει και κοιτάει μόνο το προσωπικό του συμφέρον εγώ θα έφευγα από την ελλάδα άμα βρισκόταν η οικογένειά μου σε τεράστια οικονομική κατάσταση και έπρεπε αναγκαστικά να φύγουμε μόνο τότε!
τα οποία είναι; Η κρίση, η κοροϊδία, εκμετάλλευση...
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

keep dreaming vicky, αλλά θα το προσπαθήσω..ακόμα ούτε τα 18 δεν έχω κλείσει..
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ θα ήθελα να μείνω μόνιμα είτε στο Λονδίνο, είτε στο Λος Άντζελες...
keep dreaming vicky, αλλά θα το προσπαθήσω..ακόμα ούτε τα 18 δεν έχω κλείσει..
εσύ 17, εγώ 14... οι ηλικίες δε λένε κάτι! Μην το σκέφτεσαι σαν όνειρο αλλά κοίτα να το πραγματοποιήσεις!! Δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο! Εγώ ξέρω πως αν θες κάτι κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις! Εσύ τουλάχιστον θα είσαι σε λίγο 18 και μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτή σου την επιθυμία σύντομα

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Κι αν τώρα περνάει κάποιες δυσκολίες, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήσω την ωραιότερη χώρα του κόσμου, με την θάλασσα, με τις φυσικές ομορφιές της και όλα τα καλά της.
Εξάλλου και οι άλλες χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα, εδώ μία ολόκληρη Αμερική είναι έτοιμη για χρεωκοπία.
Ελλάδα, και μόνο Ελλάδα !
ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

Ειμαι μικρος ακομη αλλα οπως λενε:απο μικρο κι'απο χαζο μαθαινεις την αληθεια!
Εχω ενα χοντρο κολλημα με το Lauterbrunnen της Ελβετιας αλλα μονο για(μια βδομαδα)διακοπες θελω να παω εκει!
Και με την Αγγλια εχω κολλημα αλλα και εκει μονο για διακοπες θελω να παω!
Γενικα,θελω να παω σε ολη την Ευρωπη αλλα μονο για διακοπες και για τιποτα περισσοτερο!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Ουτε που μου περασε απο το μυαλο να μεινω σε χωρα εκτος Ελλαδας,εστω και για εναν χρονο!
Ειμαι μικρος ακομη αλλα οπως λενε:απο μικρο κι'απο χαζο μαθαινεις την αληθεια!
Εχω ενα χοντρο κολλημα με το Lauterbrunnen της Ελβετιας αλλα μονο για(μια βδομαδα)διακοπες θελω να παω εκει!
Και με την Αγγλια εχω κολλημα αλλα και εκει μονο για διακοπες θελω να παω!
Γενικα,θελω να παω σε ολη την Ευρωπη αλλα μονο για διακοπες και για τιποτα περισσοτερο!
![]()
Υπάρχουν ακόμη νεα παιδιά που πιστευουν σε αυτή την (να μην ξεκιναω χρακτηρισμούς) χώρα... Εκπλήσσομαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.