evani
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θα με έλεγα ευαίσθητη και όχι κλάψαΚλαψα με ωροσκόπο Παστρικια λοιπον!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
intefina
Δραστήριο μέλος

Όλα ένα κι ένα είναι..ωραία χαρακτηριστικά ανθρώπου!!!Μια λεξη για κάθε ζώδιο, εξαιρετικα ενδεικτικη για το καθένα :
Κριός ---> Παρτάλι
Ταύρος---> Εξηνταβελόνης
Δίδυμος---> Υποκριτής
Καρκίνος---> Κλάψας
Λιοντάρι----> Ψωνάρα
Παρθένος----> Παστρικιά
Ζυγος ---> Τσουλάρα
Σκορπιός ---> Μακιαβέλι
Τοξότης---> Ψεύτης
Αιγόκερος---> Κοιλιόδουλος
Υδροχόος---> Ο,τι να 'ναι
Ιχθύς---> Μητέρα Τερέζα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Η εμπειρια μου τα εχει επιβεβαιωσει περιτρανα. Ομολογουμενως υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα αυτες ειναι για να επιβεβαιωσουν τον παραπανω κανόνα!!Όλα ένα κι ένα είναι..ωραία χαρακτηριστικά ανθρώπου!!!![]()

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Μετα μπαινει στον τοξοτη, σωστα;
Θα ηθελα να μαθω τι σημαινει Κρονος στον Τοξοτη και ποια ζωδια επηρρεαζει πρωτιστως και πως; Θετικα/αρνητικα.
Ψαχνω στο ιντερνετ αλλα δε βρισκω πληροφοριες πουθενα.
Μπορει καποιος να με διαφωτισει;

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Υ.Γ: Όχι ότι αλλάζει κάτι δηλαδή στη ζωή σας πέρα από το (πιθανώς) διαφορετικό ζώδιο σας. ;-) (δηλαδή το ζώδιο που νομίζετε πως είστε)
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πώς μπορώ να μάθω πού έχω τη Σελήνη μου; Και γενικά τι σημαίνει αυτό;
Σε σαιτς ζητα να σου βγαλει το γεννεθλιο ωροσκοπιο σου. Μεσα σε ολα, θα σου πει και που εχεις τη σεληνη σου.
Αποτι θυμαμαι σεληνη ειναι ο εσωτερικος κοσμος, ενα πολυ σημαντικος πλανητης, γκουγκλαρε κ θα βρεις πληροφοριες
Guys! Σας λείπει ένα ζώδιο από τη δημοσκόπηση (και τη συζήτηση γενικά) ! Που είναι ο Οφιουχος;;;
Υ.Γ: Όχι ότι αλλάζει κάτι δηλαδή στη ζωή σας πέρα από το (πιθανώς) διαφορετικό ζώδιο σας. ;-) (δηλαδή το ζώδιο που νομίζετε πως είστε)
Αν μου ελεγαν πως ειμαι αλλο ζωδιο παντως, δε θα μου εκανε εντυπωση.
Ενα ζωδιο μετα παει ή πριν;
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Ιανουαρίου- 16 ΦεβρουαρίουΑν μου ελεγαν πως ειμαι αλλο ζωδιο παντως, δε θα μου εκανε εντυπωση.
Ενα ζωδιο μετα παει ή πριν;
Υδροχόος: 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου
Ιχθύς: 11 Μαρτίου- 18 Απριλίου
Κριός: 18 Απριλίου- 13 Μαΐου
Ταύρος: 13 Μαϊου- 21 Ιουνίου
Δίδυμος: 21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου
Καρκίνος: 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
Λέων: 10 Αυγούστου- 16 Σεπτεμβρίου
Παρθένος: 16 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου
Ζυγός: 30 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου
Σκορπιός: Νοέμβριος 23 – 29 Νοεμβρίου
Οφιούχος: 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου
Τοξότης: 17 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Οκ, μου κανει!
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Ιανουαρίου- 16 Φεβρουαρίου
Υδροχόος: 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου
Ιχθύς: 11 Μαρτίου- 18 Απριλίου
Κριός: 18 Απριλίου- 13 Μαΐου
Ταύρος: 13 Μαϊου- 21 Ιουνίου
Δίδυμος: 21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου
Καρκίνος: 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου
Λέων: 10 Αυγούστου- 16 Σεπτεμβρίου
Παρθένος: 16 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου
Ζυγός: 30 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου
Σκορπιός: Νοέμβριος 23 – 29 Νοεμβρίου
Οφιούχος: 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου
Τοξότης: 17 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Ο Οφιούχος δεν θεωρείται ούτε πρόκειται να θεωρηθεί ζώδιο... θα διαταραχθεί όλη η ισορροπία...

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ο Οφιούχος δεν θεωρείται ούτε πρόκειται να θεωρηθεί ζώδιο... θα διαταραχθεί όλη η ισορροπία...![]()
Γιατι δεν μπορει να θεωρηθει ζωδιο;
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Τα ζώδια ήταν, είναι και θα είναι πάντα τα 12 κλασικά που ξέρουν όλοι, επειδή, δεν γίνεται να μπει 13ο. Θα διαταραχθεί όλη η ισορροπία, δηλαδή θα πρέπει να χωριστεί και αυτό σε ένα από τα τέσσερα στοιχεία... δεν μπορεί όμως να υπάρχει σε ένα στοιχείο 4 ζώδια και στα άλλα μόνο 3... γενικά θα αλλάξουν πολλά πράγματα.... πρέπει να βρεθούν νέα χαρακτηριστικά, πρέπει να χωριστούν σε σταυρούς κ.λ.π......ας πούμε, κάποιος που θα γεννηθεί π.χ. 28 Δεκέμβρη θα είναι Αιγόκερως.. είτε το θέλει, είτε όχι... δεν θα είναι Τοξότης (γιατί αν μπει ο Οφιούχος, κάποιος που μέχρι εχτές ήταν αιγόκερως, θα γίνει τοξότης.... εγώ για παράδειγμα... )Γιατι δεν μπορει να θεωρηθει ζωδιο;
Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υδροχόο γυναικα???
Προπαντός για τα ερωτικα-αισθηματικα
τι νεα εχουμε???

:*
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Προβλεψεις για τα χριστουγεννα για την
Υδροχόο γυναικα???
Προπαντός για τα ερωτικα-αισθηματικα
τι νεα εχουμε???
![]()
:*
Εσεις και τα λιονταρια φετος θα διαπρεψετε. Ολα σας πανε τελεια.
Ο παλιοκρονος εφυγε ναι μεν απο σκορπιο αλλα εγω ακομα έηρρεαζομαι, ποτε θα συνελθουμεεεε;;;
methexys
Τιμώμενο Μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Αλλωστε 2 χρονια κουραστηκατε αρκετα, ωρα για επιβραβευση!

Εμεις να δουμε του νερου....
Πφ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.