Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 00:31 Η Ciela έγραψε: #921 21-08-10 00:31 καλε ναι, αλλα φιλες ταυρινες με κριο το χετε κανει το ατοπημα? πως σας φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 02:34 Η love_angel: #922 21-08-10 02:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 09:22 Η aporw έγραψε: #923 21-08-10 09:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Click για ανάπτυξη... ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 10:24 Η Resident Evil: #924 21-08-10 10:24 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... Μια σιγουριά που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν πρέπει να πιστεύω στα ζώδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η EliPat έγραψε: #925 21-08-10 11:04 πολλές φορές μπορεί να πέσεις έξω λέγοντας για το πια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους γτ υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στο ωροσκόπιο κάποιου για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή όχι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο nPb έγραψε: #926 21-08-10 11:31 Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε ναι, αλλα φιλες ταυρινες με κριο το χετε κανει το ατοπημα? πως σας φανηκε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 02:34 Η love_angel: #922 21-08-10 02:34 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 09:22 Η aporw έγραψε: #923 21-08-10 09:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Click για ανάπτυξη... ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 10:24 Η Resident Evil: #924 21-08-10 10:24 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... Μια σιγουριά που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν πρέπει να πιστεύω στα ζώδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η EliPat έγραψε: #925 21-08-10 11:04 πολλές φορές μπορεί να πέσεις έξω λέγοντας για το πια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους γτ υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στο ωροσκόπιο κάποιου για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή όχι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο nPb έγραψε: #926 21-08-10 11:31 Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, ασχολείται με τα Τουριστικά και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 09:22 Η aporw έγραψε: #923 21-08-10 09:22 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Click για ανάπτυξη... ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 10:24 Η Resident Evil: #924 21-08-10 10:24 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... Μια σιγουριά που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν πρέπει να πιστεύω στα ζώδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η EliPat έγραψε: #925 21-08-10 11:04 πολλές φορές μπορεί να πέσεις έξω λέγοντας για το πια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους γτ υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στο ωροσκόπιο κάποιου για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή όχι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο nPb έγραψε: #926 21-08-10 11:31 Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: συμφωνω... βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια... Click για ανάπτυξη... ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 10:24 Η Resident Evil: #924 21-08-10 10:24 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... Μια σιγουριά που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν πρέπει να πιστεύω στα ζώδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η EliPat έγραψε: #925 21-08-10 11:04 πολλές φορές μπορεί να πέσεις έξω λέγοντας για το πια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους γτ υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στο ωροσκόπιο κάποιου για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή όχι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο nPb έγραψε: #926 21-08-10 11:31 Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια.... Click για ανάπτυξη... Μια σιγουριά που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν πρέπει να πιστεύω στα ζώδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EliPat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κουφό χρυσόψαρο Β' αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Λιτόχωρο (Πιερία). Έχει γράψει 346 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:04 Η EliPat έγραψε: #925 21-08-10 11:04 πολλές φορές μπορεί να πέσεις έξω λέγοντας για το πια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους γτ υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στο ωροσκόπιο κάποιου για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή όχι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο nPb έγραψε: #926 21-08-10 11:31 Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολλές φορές μπορεί να πέσεις έξω λέγοντας για το πια ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους γτ υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις στο ωροσκόπιο κάποιου για να καταλάβεις αν πραγματικά ταιριάζετε ή όχι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:31 Ο nPb έγραψε: #926 21-08-10 11:31 Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:40 Η Eileen έγραψε: #927 21-08-10 11:40 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε... Click για ανάπτυξη... Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... (τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 11:55 Ο nPb έγραψε: #928 21-08-10 11:55 Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από z0itCa: Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει! Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης... Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ για την απάντηση. Είμαι από τους καλούς; ευχαριστώ για το κοπλιμέντο ...και εσύ είσαι καλή κοπέλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:07 Η Eileen έγραψε: #929 21-08-10 12:07 thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
thanks Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:17 Ο Άγγελος έγραψε: #930 21-08-10 12:17 ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια! Click για ανάπτυξη... για να τρωει ή να δινει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:31 Η Eileen έγραψε: #931 21-08-10 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: για να τρωει ή να δινει? Click για ανάπτυξη... Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:35 Ο Άγγελος έγραψε: #932 21-08-10 12:35 Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον! Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω! Click για ανάπτυξη... Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 12:42 Η Eileen έγραψε: #933 21-08-10 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες.. ακομα και αν τις τρωει ... Click για ανάπτυξη... Τι ιππότης! Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #934 21-08-10 13:15 Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ! Click για ανάπτυξη... κριος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:18 Η prinCess.: #935 21-08-10 13:18 Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το φόρουμ έχει γεμίσει Κριάρια. Να βάλουμε κανα poll να δούμε ποιοι προηγούνται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
din@ Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κων/να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 217 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:49 Η din@ έγραψε: #936 21-08-10 13:49 η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 13:50 Η prinCess.: #937 21-08-10 13:50 Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με Ιχθύες (Α) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 17:52 Η maria....: #938 21-08-10 17:52 Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:12 Η mindcircus: #939 21-08-10 18:12 Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 21 Αυγούστου 2010 maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 46 47 48 49 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 47 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από maria....: Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους. Click για ανάπτυξη... Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Αρχική Δημοσίευση από din@: η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια? Click για ανάπτυξη... Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη. Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν. Λενε το ιδανικο ειναι ταυρος αλλα εγω δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria.... Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 18:17 Η maria....: #940 21-08-10 18:17 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε Click για ανάπτυξη... Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους! Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.