Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια....![]()
συμφωνω...

βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

συμφωνω...
βεβαια για μενα ο αντρας καρκινος ειναι σταθερο αξια...![]()
ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια!

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Ξέρω με σιγουριά ότι ο Ταύρος ταιριάζει με τα υπέροχα Καρκινάκια....![]()
Μια σιγουριά που έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν πρέπει να πιστεύω στα ζώδια!

EliPat
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Γενικά το ζώδιο του ζυγού με ποια άλλα ζώδια μπορεί να επικοινωνήσει καλά; Δεν το έχω ψάξει. Φωτείστε και σώστε...![]()
![]()
Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει!

Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης...
(τουλάχιστον έτσι μου έβγαλε ο γκούγκλης.)
nPb
Επιφανές μέλος

Ζυγός είσαι? Τουλάχιστον εσύ είσαι από τους καλούς, σε έχω κόψει!
Δίδυμος - Υδροχόος - Τοξότης...
Eυχαριστώ για την απάντηση.

ευχαριστώ για το κοπλιμέντο

...και εσύ είσαι καλή κοπέλα

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

για να τρωει ή να δινει?ο αντρας καρκινος ειναι σταθερη αξια για χαστουκια!![]()

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

για να τρωει ή να δινει?![]()
Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον!

Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες..Να τρώει φυσικά! Ας τολμήσει κάποιος να απλώσει χέρι επάνω μου και θα γίνω... ταύρος σε υαλοπωλείον!
Εννοείται βέβαια ότι επ' ουδενί δεν δίνουμε χαστούκια, δεν είμαι αυτής της νοοτροπίας. Αλλά από το να τις τρώω καλύτερα να τις δίνω!![]()

ακομα και αν τις τρωει ...

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Ο ανδρας που εχει δυναμη,,δεν χτυπαει γυναικες..
ακομα και αν τις τρωει ...![]()
Τι ιππότης!

Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κριος..Για θύμησέ μου τι ζώδιο είσαι, να τα προτιμώ!![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

din@
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους.η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια?
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Ταιριαζει με Καρκινους,Παρθενους,Ιχθεις,Κριους και Ταυρους.
Αν ταιριαζει με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω
Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα

Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται

Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι

Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε

η γυναικα σκορπιος με ποια ζωδια ταιριαζει βρε παιδια?
Θα σε πω εγω που χω μπολικους πλανητας εκει χαμω, καθαροαιμη δηλαδη.

Με ολους και με κανεναν δε ταιριαζουμε. Νομιζω πως παντου μπορουμε να προσαρμοστουμε. Βεβαια τωρα λεω αυτο, αυριο μπορει να σου πω αλλα. Δε ξερω τα ζωδια με μπερδευουν.

maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Διαβασε να δεις για τους κριους και τους σκορπιους!Αν ταιριαζει η γυναικα σκορπιος με παρθενους και ταυρους εγω καλυτερα να παω να φουνταρω
Νο way, με εκνευριζουν τα μαλα
Με ψαρια που πε κ καποιος αλλος, μαλιστα. Πολλη γκρινια αλλα τουλαχιστον δε σε κουραζουν, αντεχονται
Με Κριους διακρινω ομοιοτητες και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο. Παραειναι εξυπνοι
Πλακα κανω, οι εξυπνοι με αρεσουνε![]()

Σκορπιος-Κριος:Αυτή είναι μια σχέση ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές προσωπικότητες, αρχηγικές και δυναμικές. Η θετικότητα του Σκορπιού μπορεί να βοηθήσει να ξεπεραστούν οι δυσκολίες μέσα στη σχέση. Αυτά τα δυο ζώδια μπορεί να περάσουν καλά και να συνεργαστούν για να καταφέρουν τα πάντα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.