BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2012 στις 23:26 Η BLUE SEA έγραψε: #1.861 06-08-12 23:26 Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:11 Η Μαρικαίτη: #1.862 07-08-12 00:11 Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:13 Η mindcircus: #1.863 07-08-12 00:13 Αρχική Δημοσίευση από LYSISTRATH 77: Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Click για ανάπτυξη... Μα τα διδυμακια ειναι απεριοριστα ευστροφα και με τα μυαλα στο κεφαλι! Αλλα θεματακια εχουν, αερισια! Ο Δεσμωτης- θα καρφωσω- ειναι αερατος κι αυτός.... υδροχοάτος! Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #1.864 07-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:59 Η Μαρικαίτη: #1.865 07-08-12 00:59 Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα [/QUOTE] χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Click για ανάπτυξη... Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Η BLUE SEA έγραψε: #1.866 07-08-12 01:01 Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2012 Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:11 Η Μαρικαίτη: #1.862 07-08-12 00:11 Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:13 Η mindcircus: #1.863 07-08-12 00:13 Αρχική Δημοσίευση από LYSISTRATH 77: Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Click για ανάπτυξη... Μα τα διδυμακια ειναι απεριοριστα ευστροφα και με τα μυαλα στο κεφαλι! Αλλα θεματακια εχουν, αερισια! Ο Δεσμωτης- θα καρφωσω- ειναι αερατος κι αυτός.... υδροχοάτος! Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #1.864 07-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:59 Η Μαρικαίτη: #1.865 07-08-12 00:59 Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα [/QUOTE] χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Click για ανάπτυξη... Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Η BLUE SEA έγραψε: #1.866 07-08-12 01:01 Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2012 Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:13 Η mindcircus: #1.863 07-08-12 00:13 Αρχική Δημοσίευση από LYSISTRATH 77: Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Click για ανάπτυξη... Μα τα διδυμακια ειναι απεριοριστα ευστροφα και με τα μυαλα στο κεφαλι! Αλλα θεματακια εχουν, αερισια! Ο Δεσμωτης- θα καρφωσω- ειναι αερατος κι αυτός.... υδροχοάτος! Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #1.864 07-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:59 Η Μαρικαίτη: #1.865 07-08-12 00:59 Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα [/QUOTE] χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Click για ανάπτυξη... Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Η BLUE SEA έγραψε: #1.866 07-08-12 01:01 Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2012 Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LYSISTRATH 77: Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου. Click για ανάπτυξη... Μα τα διδυμακια ειναι απεριοριστα ευστροφα και με τα μυαλα στο κεφαλι! Αλλα θεματακια εχουν, αερισια! Ο Δεσμωτης- θα καρφωσω- ειναι αερατος κι αυτός.... υδροχοάτος! Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:17 Η BLUE SEA έγραψε: #1.864 07-08-12 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:59 Η Μαρικαίτη: #1.865 07-08-12 00:59 Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα [/QUOTE] χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Click για ανάπτυξη... Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Η BLUE SEA έγραψε: #1.866 07-08-12 01:01 Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2012 Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ! Click για ανάπτυξη... Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 00:59 Η Μαρικαίτη: #1.865 07-08-12 00:59 Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα [/QUOTE] χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Click για ανάπτυξη... Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Η BLUE SEA έγραψε: #1.866 07-08-12 01:01 Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2012 Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλη γη... πολλη γη... Σε φωτισα τωρα [/QUOTE] χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι. Click για ανάπτυξη... Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:01 Η BLUE SEA έγραψε: #1.866 07-08-12 01:01 Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 7 Αυγούστου 2012 Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:07 Η Μαρικαίτη: #1.867 07-08-12 01:07 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση! Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 01:15 Η BLUE SEA έγραψε: #1.868 07-08-12 01:15 Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρικαίτη: Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα; Click για ανάπτυξη... Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 02:30 Η Μαρικαίτη: #1.869 07-08-12 02:30 Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Λυσιστράτη: Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις; Click για ανάπτυξη... Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2012 στις 18:35 Η xrisopsaro: #1.870 07-08-12 18:35 Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι Υροχοος με ωροσκοπο Καρκινο!!!! Αχτυπητος συνδιασμος?! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^ Πολύ δραστήριο μέλος Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2012 στις 15:28 Η ^Dark Angel^: #1.871 10-08-12 15:28 Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:36 Η Katerina S: #1.872 11-08-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ^Dark Angel^: Ειμαι υδροχοος! Ωροσκοπο δεν γνωριζω! Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Katerina S: #1.873 11-08-12 13:39 Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrictian Νεοφερμένο μέλος Η xrictian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 63 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:08 Η xrictian έγραψε: #1.874 11-08-12 14:08 katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Katerina S Εκκολαπτόμενο μέλος Η Κατερίνα Μουρατίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καλλιθέα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 207 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Η Katerina S: #1.875 11-08-12 14:09 Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xrictian: katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!! Click για ανάπτυξη... ναι ισως εχεις δικαιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 01:51 Η mindcircus: #1.876 17-08-12 01:51 Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Katerina S: Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα Click για ανάπτυξη... Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε Παντως παιζει ρολο και η ηλικια, την οποια δε γραφεις. Οσο μικροτερος γενικώς, τοσο πιο ανυπομονος. Οσο μεγαλυτερος, τοσο πιο γαιδαρος/α Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evdokia... Νεοφερμένο μέλος Η Evdokia... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 02:09 Η Evdokia...: #1.877 09-09-12 02:09 Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy Δραστήριο μέλος Ο Speedy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 713 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:51 Ο Speedy έγραψε: #1.878 09-09-12 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Evdokia...: Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο! Click για ανάπτυξη... Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cherie Δραστήριο μέλος Η Cherie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 768 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:27 Η Cherie έγραψε: #1.879 09-09-12 10:27 Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 92 93 94 95 96 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 94 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σκορπιός με τοξότη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:42 Ο Joaquín έγραψε: #1.880 09-09-12 10:42 Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλέ κορίτσια, εγώ που είμαι ζυγός για τι να ψάχνω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.