BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Είμαι δίδυμος με ωροσκόπο διδύμου. Μην ανησυχείτε, όμως, έχω τα μυαλά στο κεφάλι μου.![]()

Μα τα διδυμακια ειναι απεριοριστα ευστροφα και με τα μυαλα στο κεφαλι! Αλλα θεματακια εχουν, αερισια!

Ο Δεσμωτης- θα καρφωσω

Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ!
Πολλη γη... πολλη γη...
Σε φωτισα τωρα

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Για να ακούω χαρακτηρισμούς για το ατομό μου, παρακαλώ!
Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι.
Μαρικαίτη
Νεοφερμένο μέλος

Σε φωτισα τωρα

χαχα, μιλάμε δεν κατάλαβα τίποτα

Α! Στον ειδικό έπεσες! Είναι η μαμά μου και μια πολύ καλή μου φίλη. Τι έχω εγώ αποκομίσει: τελειομανείς, αγχώδεις, ευαίσθητοι, καλόψυχοι, καλόγουστοι στο ντύσιμο, προσγειωμένοι.
Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση!

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο.
Μαρικαίτη
Νεοφερμένο μέλος

Κι λοιπόν νομίζω πως όλα αυτά ισχύουν, άρα έχεις κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση!
Ε, με δύο άτομα Παρθένους στο περιβάλλον μου είναι επόμενο.
Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα;

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστά! Λυσιστράτη, είμαστε υστερικοί πιστεύεις; Νευριάζουμε εύκολα;![]()
Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις;

Μαρικαίτη
Νεοφερμένο μέλος

Κοίταξε! Εγώ προσωπικά είμαι λίγο ασταθής σ' αυτό το θέμα. Γενικώς είμαι πολύ ήσυχη και ανεκτική. Νευριάζω μια φορά στα 10 χρόνια, αλλά άμα τα πάρω, γκρεμίζω σπίτι. Αυτό νομίζω ότι το έχουν και οι Παρθένοι. Ο μπαμπάς μου πάλι είναι Σκορπιός και η μικρή μου αδερφή Κριός. Ε, τα δύο τελευταία ζώδια είναι πιο σταθερά από τα δικά μας δε νομίζεις;![]()
Ναι νομίζω πως έχεις δίκιο!

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος

Ωροσκοπο δεν γνωριζω!

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ειμαι υδροχοος!
Ωροσκοπο δεν γνωριζω!![]()
Ημερομηνια γεννησης και ωρα ειναι απαραιτητα για να το βρεις. Ειναι πολυ ευκολα κανοντας μια αναζητηση στο google

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

xrictian
Νεοφερμένο μέλος

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι ισως εχεις δικαιο.katerina s μαλλον δεν το θες !!!πιστεψε με το να κανεις παρεα με εναν ομοιο σου, ειδικα οξυθυμο και ανυπομονο ΣΚΟΡΠΙΟ, δεν ειναι και το καλυτερο!!!!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω παιδια νομιζω πως το πιο ασταθες ζωδιο ειναι ο σκορπιος. Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο ζυγο. Οτι χειροτερο. Μια κρυο μια ζεστη, μια κακια μια καλη, μια ζηλιαρα μια αδιαφορη. Δεν ξερω που παν τα τεσσερα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχω υπομονη, ειμαι οξυθυμη, και θελω να τραβαω την προσοχη. Αν υπαρχει καποιος σαν εμενα ας το πει να κανουμε παρεα![]()
Συγνωμη γλυκια μου αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι μαλλον ο ζυγος κι οχι ο σκορπιος. Αντιθετως, οι σκορπιοι ειναι σταθεροι, ηρεμες δυναμεις, με περισσια υπομονη. Σου χαλασα τη γνωση τωρα, αλλα οκ οσο μεγαλωνουμε, μαθαινουμε

Evdokia...
Νεοφερμένο μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

Είμαι αιγόκερως με ωροσκόπο καρκίνο!
Χαχα same here.. Δεν υπάρχει πιο αλλόκοτος συνδιασμός..
Cherie
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.