Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Έγραψα οτι εγώ είμαι Δίδυμοι και έχω γεννηθεί στις 6-8 το πρωί (ωροσκόπος καρκίνος; ) και ο καλός μου Λέων με ωροσκόπο άγνωστο...
Σχόλια;![]()
Tα αγγλικά σου είναι καλά; Θέλω ημερομηνίες και χρονολογία και τόπο και ώρα πιο συγκεκριμένη για να σου ρίξω μεγάλο κατεβατό.. ή πήγαινε στο www.astro.com και κάν' το μόνη σου - βγάζει πάρα πολλά και σε μένα τουλάχιστον έπεσε μέσα, αλλά είναι όλα στα αγγλικά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δίδυμος με Λέων: Ο Λέων θέλει πίστη και αφοσίωση Οι Δίδυμοι θέλουν ο Λέων να υποτάσσετε πράγμα αδύνατον για τον δεύτερο. Στην αρχή βέβαια του αρέσουν του Λέωντα τα παιχνίδια και η διασκέδαση που προσφέρουν οι Δίδυμοι. Οι Δίδυμοι δείχνουν ότι υποτάσσονται όμως χρησιμοποιούν την πανουργία και την διπλωματία για να υποσκελίσουν τον Λέωντα. Συμπέρασμα, ο Λέων θα φύγει πολύ γρήγορα.
αν δεν κανω λαθος αυτο ρωτησες....![]()
Ουώχ αμάν, ένα δίκιο το χει...

Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Tα αγγλικά σου είναι καλά; Θέλω ημερομηνίες και χρονολογία και τόπο και ώρα πιο συγκεκριμένη για να σου ρίξω μεγάλο κατεβατό.. ή πήγαινε στο www.astro.com και κάν' το μόνη σου - βγάζει πάρα πολλά και σε μένα τουλάχιστον έπεσε μέσα, αλλά είναι όλα στα αγγλικά..![]()
Αχα, λοιπόν:
Εγώ:
Γεννήθηκα Μαρούσι, Παρασκευή και 13 Ιουνίου 1986 κατα τις 6-8 το πρωί (δίδυμοι)
Εκείνος:
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, 17 Αυγούστου 1989 ώρα άγνωστη (λέων)
Μωρ' τα αγγλικά μου καλά είναι (κάπου έχω σκονισμένο ένα proficiency) αλλά το συγκεκριμένο site πολυ΄μπερδεμένο φαίνεται σε μένα τη ντιπ άσχετη απο αστρολογία

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

παρθενος με κριο ταιριαζει?
Εντιμότητα και επιθυμία για την απέριττη αλήθεια, είναι αρετές που και οι δυο σας κατέχετε, αν και εσείς δέχεστε την τίμια κριτική του καλύτερα απ' ότι αυτός δέχεται τη δική σας. Κάποιες πολύ βασικές διαφορές στους χαρακτήρες σας μπορούν να σας κάνουν να νιώθετε άβολα μεταξύ σας μερικές φορές. Ο σύντροφός σας ως Κριάρι είναι πιο δραστήριος και τείνει να ελίσσετε μέσα στις καταστάσεις, ενώ εσείς ανησυχείτε πολύ αν όλες οι λεπτομέρειες δεν έχουν προσεχθεί από την αρχή. Εκείνος θέλει να ενεργεί με βάση το ΤΩΡΑ, παρορμητικά και διαισθητικά, ενώ εσείς θέλετε να συλλογίζεται προσεκτικά και να μελετά λεπτομερώς το θέμα πρώτα.Εσείς είστε η περισσότερο αναλυτική από τους δύο και εκείνος ίσως να γίνετε ανυπόμονος μαζί σας πολλές φορές. Σας χαρακτηρίζει η αφοσίωση και η σεμνότητα, τείνετε να δίνετε περισσότερα, και μπορείτε να αναλάβετε το ρόλο της βοηθού ή υπηρέτριας ως προς εκείνον. Όμως χρειάζεται και οι δυο σας να κάνετε υποχωρήσεις, ώστε να συμβιβάσετε τις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ σας.
travel_lover
Διάσημο μέλος

έχω γεννηθεί 10-03-84 σαββατο, 9,30 το βράδυ. ποιος είναι ο ωροσκόπος μου κ κατά πόσο ταιριάζω με ποια ζώδια; προσωπικά ενδιαφέρομαι να μάθω για τον ταυρο...

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Για πες και σε μένα, αν και δεν πιστευω σε ζώδια, έχει ενδιαφέρον!!
Εγώ είμαι δίδυμοι με ωροσκόπο καρκίνο νομίζω (κάπου 6-8 το πρωί γεννήθηκα) και ο σύντροφος μου Λέων με ωροσκόπο άγνωστο. Τι έχεις να σχολιάσεις;![]()
Έχετε κι οι δυο, μια αρκετά παιδική και παιχνιδιάρικη πλευρά που φανερώνεται, όταν είστε μαζί. Αγαπάτε κι οι δύο τις διακυμάνσεις της ζωής και βρίσκετε ο ένας τον άλλον ευχάριστο και ενδιαφέροντα. Εσύ ως Δίδυμος, είσαι περισσότερο διανοητική απ' ότι εκείνος, ωστόσο κι αυτός έχει ανάγκη από ποικιλία ανθρώπων, δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων για να είναι ευτυχισμένος, όπως άλλωστε κι εσύ.Ο σύντροφος Λέων πρέπει να ξέρεις, πως θα θελήσει να είναι το ΠΙΟ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, και ίσως να μην εκτιμά όλα τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα και σχέσεις σου. Μπορείς να απολαμβάνεις μαζί του μια άνετα κοινωνικά ζωή, αν και κατά διαστήματα με το δυναμισμό και την αλαζονεία του, μπορεί να νιώσεις πως επισκιάζει την προσωπικότητά σου. Ο σύντροφός σου δημιουργεί σχέσεις και τις διατηρεί καλύτερα απ' ότι εσύ, επειδή είναι περισσότερο δραστήριο άτομο. Μόλις όμως βρει κάτι καλό, αμέσως κολλάει μαζί. Εκείνος δεν καταλαβαίνει εντελώς την επιθυμία τη δικιά σου για καινοτομίες. Επίσης, είναι πολύ υπερήφανος κι έχει ένα ευαίσθητο εγώ, που θα πρέπει να προσέχεις συνεχώς για να μη το θίξεις. Άλλες φορές πάλι μπορεί να σε κοροϊδεύει συνεχώς και να μην σε παίρνει αρκετά στα σοβαρά. Όλα αυτά μπορεί να σας φέρουν σε κάποιες προστριβές, γενικότερα όμως, μπορείτε να έχετε μια αρκετά καλή και αρμονική σχέση.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχετε κι οι δυο, μια αρκετά παιδική και παιχνιδιάρικη πλευρά που φανερώνεται, όταν είστε μαζί. Αγαπάτε κι οι δύο τις διακυμάνσεις της ζωής και βρίσκετε ο ένας τον άλλον ευχάριστο και ενδιαφέροντα. Εσύ ως Δίδυμος, είσαι περισσότερο διανοητική απ' ότι εκείνος, ωστόσο κι αυτός έχει ανάγκη από ποικιλία ανθρώπων, δραστηριοτήτων και ενδιαφερόντων για να είναι ευτυχισμένος, όπως άλλωστε κι εσύ.Ο σύντροφος Λέων πρέπει να ξέρεις, πως θα θελήσει να είναι το ΠΙΟ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου, και ίσως να μην εκτιμά όλα τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα και σχέσεις σου. Μπορείς να απολαμβάνεις μαζί του μια άνετα κοινωνικά ζωή, αν και κατά διαστήματα με το δυναμισμό και την αλαζονεία του, μπορεί να νιώσεις πως επισκιάζει την προσωπικότητά σου. Ο σύντροφός σου δημιουργεί σχέσεις και τις διατηρεί καλύτερα απ' ότι εσύ, επειδή είναι περισσότερο δραστήριο άτομο. Μόλις όμως βρει κάτι καλό, αμέσως κολλάει μαζί. Εκείνος δεν καταλαβαίνει εντελώς την επιθυμία τη δικιά σου για καινοτομίες. Επίσης, είναι πολύ υπερήφανος κι έχει ένα ευαίσθητο εγώ, που θα πρέπει να προσέχεις συνεχώς για να μη το θίξεις. Άλλες φορές πάλι μπορεί να σε κοροϊδεύει συνεχώς και να μην σε παίρνει αρκετά στα σοβαρά. Όλα αυτά μπορεί να σας φέρουν σε κάποιες προστριβές, γενικότερα όμως, μπορείτε να έχετε μια αρκετά καλή και αρμονική σχέση.
Χμ για να είμαι ειλικρινής ζήτημα να έπεσε μέσα ένα 10-20%...
Πάντως ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες να το γράψεις όλο αυτό!

Neraida
Επιφανές μέλος

θα μου πείτε κ μένα;;
έχω γεννηθεί 10-03-84 σαββατο, 9,30 το βράδυ. ποιος είναι ο ωροσκόπος μου κ κατά πόσο ταιριάζω με ποια ζώδια; προσωπικά ενδιαφέρομαι να μάθω για τον ταυρο...![]()
Ζυγο εχεις!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αχα, λοιπόν:
Εγώ:
Γεννήθηκα Μαρούσι, Παρασκευή και 13 Ιουνίου 1986 κατα τις 6-8 το πρωί (δίδυμοι)
Εκείνος:
Γεννήθηκε στο Αγρίνιο, 17 Αυγούστου 1989 ώρα άγνωστη (λέων)
Μωρ' τα αγγλικά μου καλά είναι (κάπου έχω σκονισμένο ένα proficiency) αλλά το συγκεκριμένο site πολυ΄μπερδεμένο φαίνεται σε μένα τη ντιπ άσχετη απο αστρολογία![]()
Mισέλ λίγο πιο συγκεκριμένη ώρα γέννησής σου παίζει;

Νεράϊδα, από που παίρνεις τα κειμενάκια για την συμβατότητα των ζωδίων;
Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Κι εγώ θέλω συναστρία
Εγώ είμαι Σκορπιός με ωροσκόπο νομίζω Καρκίνο (γεννήθηκα 8 Νοεμβρίου 1982 21:40 στην Αθήνα)
Ο καλός μου Κριός (10 Απριλίου 1976, δεν ξέρω ώρα)
Πράγματι ο Ωροσκόπος σου είναι ΚΑρκίνος.
Είστε και οι δυο άτομα γεμάτα θέληση και πάθος, με μια ισχυρή επιθυμία να ζήσετε έντονα και δυνατά, και αγαπάτε ιδιαίτερα αυτό το χαρακτηριστικό ο ένας στον άλλον.Υπάρχει πολλή φλόγα μέσα στην σχέση σας και είναι πολύ πιθανό, να μάχεστε άγρια ορισμένες φορές και να τραβάτε και οι δυο την κατάσταση στα άκρα. Εκείνος ως Κριός ωστόσο, μπορεί να απελευθερώσει θυμό και συγκινήσεις και αμέσως μετά αρκετά εύκολα να ξεχάσει, ενώ εσύ ως Σκορπιός τρέφεις την μνησικακία και μπορεί να ξύνεις τις πληγές που αθελά του ανοίγει. Εσύ απαιτείς από εκείνον ειλικρίνεια, πίστη και σοβαρότητα και μπορείς να προσφέρεις με τη σειρά σου, όλη την πίστη και το πάθος σου. Η βασική διαφορά σας, που συχνά σας φέρνει σε σύγκρουση είναι, πως εσένα σε χαρακτηρίζει η δυνατή θέληση και η αφοσίωση και συχνά χρειάζεται να νιώθεις έντονα δεμένη συναισθηματικά, ενώ εκείνος από την άλλη, δεν νιώθει την ίδια επιτακτική ανάγκη για στενή δέσμευση και ίσως να καταπιεστεί από τον ασφυκτικό κλοιό γύρω του.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Mισέλ λίγο πιο συγκεκριμένη ώρα γέννησής σου παίζει;![]()
Ρώτησα τώρα τη μαμά μου

8 παρα τέταρτο (7:45) το πρωί

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Eγώ είμαι αιγόκερος με ωροσκόπο λέων.
Τι λέει?![]()
Ωροσκόπος ΛΕΩΝ
Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας.
Ζώδιο Αιγόκερος
Ο Αιγόκερως είναι ο ορθολογιστής του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζει τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσει. Είναι ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Ο σοβαρός και ώριμος χαρακτήρας του καταλαβαίνει, ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Η εμπειρία του είναι μεγάλη όπως των γερόντων. Αν και ξέρει πως θα χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του, για να πετύχει τους στόχους του, νιώθει μέσα του την ματαιότητα της ύλης και μελαγχολεί. Οι τέχνες,(μουσική, ζωγραφική, ποίηση),η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις. Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ζωή του. Οι αρχές και οι νόμοι για τον Αιγόκερω δημιουργήθηκαν για την τάξη, την ισορροπία και για την υπεράσπιση των αδυνάτων και είναι κάτι που ξέρει να σέβεται από πολύ μικρός. Κάτω από τον σοβαρό του ύφος κρύβει μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα του. Πολλές φορές γίνεται υπερβολικά πεισματάρης στις αποφάσεις και τις ιδέες του και είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να του τις αλλάξεις. Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Αιγόκερως, η οικογένεια και οι ρίζες σας θα εξεταστούν προσεκτικά, για να αποφασίσει να ενώσει την ζωή του μαζί σας. Θα τηρεί τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του στο γάμο και θα απαιτεί σοβαρότητα από σας.
Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Οκ για παμε.
Γεννηθεισα την 5η Αυγουστου του 1982 εν Αθηναις, ωρα 3.30 μεσημβρινη (κοινως 15.30)
Για πε!
Έχεις Τοξότη Ωροσκόπο
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ρώτησα τώρα τη μαμά μου
8 παρα τέταρτο (7:45) το πρωί![]()
Έχεις ωροσκόπο Καρκίνο. Πάρε κάτι πρώτα γενικά που έβγαλα για σένα! (ελπίζω να προλάβω και τον συνδυασμό, περιμένω το μωρό μου όπου να 'ναι)
Ascendant in Cancer For you, probably the most important aspects of a relationship are integrity and security. You will persevere through many trials in order to make an affair work out, as long as you feel that your partner is equally committed. If there is any problem with this position, it is oversensitivity, a tendency to take remarks made in jest too seriously. This position makes you a very faithful lover, but in the liberal climate of today, an incident of unfaithfulness will be very traumatic for you. You should avoid being overly possessive in the physical sense; faithfulness belongs more to the heart than to the body.

Neraida
Επιφανές μέλος

Ρώτησα τώρα τη μαμά μου
8 παρα τέταρτο (7:45) το πρωί![]()
Ωροσκόπος
Καρκίνος
Ο Καρκίνος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα ευαίσθητο, που επηρεάζετε εύκολα από άμεσα από το περιβάλλον του. Φαίνεστε άτομο ήρεμο, μοναχικό και κλειστό. Είστε πολύ ευαίσθητοι εύθικτοι και διαισθητικοί . Το παρελθόν παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Είστε επίμονοι, προσκολλημένοι στην οικογένεια σας και ειδικά στη μαμά σας. Γίνεστε επιτυχημένοι στις επιχειρήσεις, είστε εργατικοί και με ανεπτυγμένη την αίσθηση της οικονομίας. Τα ακίνητα, το δικό σας σπίτι, είναι για σας σημαντική σιγουριά, γι' αυτό φροντίζεται να τα αποκτήσετε οπωσδήποτε στην πορεία της ζωής σας. Δείχνετε μετρημένη και ασφαλής προσωπικότητα αλλά αρκετά δύσπιστοι και απαιτητικοί. Γίνεστε παράξενοι και παραπονιάρηδες όταν το περιβάλλον σας δημιουργεί ανασφάλεια. Έχετε ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και σας αρέσει να παίζετε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ρώτα τον και πες μου μέχρι αύριο για να σου πω. Πρέπει αν φύγω τώρα, καλό σας μεσημέρι!

travel_lover
Διάσημο μέλος

Ζυγο εχεις!
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ιχθυς με Ταύρο: Ο Ταυρός ξελογιάζετε από τον Υχθύ αλλά τον θεωρεί ελαφρόμυαλο και απρόβλεπτο. Ο Ιχθύς πάλι τον θεωρεί ρουτινιάρη. Η αστάθεια του Ιχθύ εκνευρίζει τον Ταύρο που είναι σταθερός. Για να διατηρηθεί αυτή η σζέση πρέπει κάποιος πάντα να υποχωρεί.Συμπέρασμα μάλλον η σχέση αυτή είναι μια ουτοπία.[/FONT]
thank you baby!

το ότι έχω ωροσκόπο ζυγό κάνει κάποια διαφορά;
μπορώ να ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο για ταυρο+ιχθυς αν δώσω την ημερομηνία του δικού μου;
9-05-84
δεν ξέρω ώρα, μπορώ να ρωτήσω...
(είναι που δεν ασχολούμαι)!

Mikikikou
Νεοφερμένο μέλος

Θενκς!! Κανενα σχολιο απο τους ειδικους;
Οταν ο αλλος ειναι Ιχθυς με ωροσκοπο Λεων; (τι ρωταω τωρα το τελειωμενο, αν μ'ενδιεφερε ας μην χωριζα. Πεντε χρονια τον εφαγα στη μαπα, τα ζωδια θα μου πουν αν ταιριαζω;;; )
Μπορεί οι διαφορές σας να είναι πολλές οι ιδιοσυγκρασίες σας όμως μπορούν να χωρέσουν η μία την άλλη. Σ’ εκείνον λείπει η φυσική εγωκεντρικότητα, η ματαιοδοξία, καθώς και η ανάγκη να αισθάνεται σημαντικός και μοναδικός. Ως σύντροφος ο Ιχθύς, ακολουθεί μια παθητική γραμμή και τείνει να αποσύρεται, αποφεύγοντας τις έντονα ανταγωνιστικές καταστάσεις που απαιτούν αποφασιστικότητα κι επιθετικότητα. Η προσωπική αναγνώριση δεν είναι και τόσο σημαντική γι αυτόν, όσο είναι για εσένα. Εσύ, επιζητάς να σε βλέπουν, να σε εκτιμούν, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και τείνεις να έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, χαρακτηριστικά που εκείνον δεν τον πειράζουν. Εκείνος είναι ιδιαίτερα ευγενικός, δεκτικός και πολύ ευαίσθητος στους συναισθηματικούς τόνους της σχέσης, χαρακτηριστικά που
εκτιμάς ιδιαίτερα και σου πάνε πολύ. Μπορεί και εναρμονίζεστε με τα ανέκφραστα συναισθήματα και τις ανάγκες που μπορεί να έχετε, ενώ εσύ είσαιλίγο αδέξια σε σχέση με τέτοιου είδους πράγματα. Αν θέλεις ή χρειάζεσαι κάτι από εκείνον, δεν μένει παρά να του το πείς καθαρά και εκείνος είναι πρόθυμος να σου δώσει ότι μπορεί.Πρέπει να ξέρεις όμως πως μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η ρευστότητα, η ασάφεια, η ευαισθησία και η λεπτή αντίληψη που έχει, τα οποία μπορούν να σε σαγηνέψουν αλλά πολλές φορές και να σε εμποδίσουν. Κι αυτό γιατί εσύλειτουργείς κάπως διαφορετικά, αφού είσαι ένα άτομο πολύ περισσότερο ειλικρινές και πολύ λιγότερο πολύπλοκο. Μπορείτε όμως εύκολα να κυριαρχήσεις σ’ αυτή τη σχέση, γεγονός που θα σου αρέσει πολύ. Αν τον άντρα Ιχθύ τον ενδιαφέρει πολύ αυτή η σχέση, μπορεί να φέρει την
ισορροπία, με την υποχώρηση από μέρους του όταν εσύ φουντώνεις και δεν θα τον πειράζει καθόλου.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Neraida χμμμ σε ορισμένα έπεσε μέσα, σε άλλα τελείως εκτός...
Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο!

Neraida
Επιφανές μέλος

thank you baby!![]()
το ότι έχω ωροσκόπο ζυγό κάνει κάποια διαφορά;
μπορώ να ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο για ταυρο+ιχθυς αν δώσω την ημερομηνία του δικού μου;
9-05-84
δεν ξέρω ώρα, μπορώ να ρωτήσω...
(είναι που δεν ασχολούμαι)!![]()
κοιτα...εσυ που καθολου δεν ασχολεισαι...

Ο Ζυγός στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα καλοφτιαγμένο, όμορφο και αρμονικό. Φαίνεστε άτομο ευγενικό, συμπαθητικό και λεπτό. Δείχνετε ευαίσθητοι, συνεργάσιμοι, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του ωραίου, του κομψού και της αρμονίας. Είστε άτομο διακριτικό και δίκαιο. Νιώθετε ολοκληρωμένος όταν έχετε παρέα, είτε στην δουλειά είτε στον έρωτα και η μοναξιά είναι ο χειρότερος εχθρός σας. Η πολυτέλεια και τα όμορφα πράγματα είναι άμεσα συνδεδεμένα με την φύση σας. Η χειρότερη κατάσταση για σας είναι όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ρυθμίστε την τάση σας να σπαταλάτε χρήματα αγοράζοντας περιττά πράγματα και κάνοντας πολλά δώρα.
Βασικα, ειναι ενας συνδιασμος ζωδιου και ωροσκοπου δικου σου με το ζωδιο και το ωροσκοπιο του αλλου....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.