Mikikikou Νεοφερμένο μέλος Η Mikikikou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:16 Η Mikikikou: #101 01-02-07 16:16 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: 17 Αυγουστου 1983, ωρα 14,45. Ωροσκοπος Τοξοτης, ε? Click για ανάπτυξη... Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:19 Η Neraida έγραψε: #102 01-02-07 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Neraida χμμμ σε ορισμένα έπεσε μέσα, σε άλλα τελείως εκτός... Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Click για ανάπτυξη... τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:20 Η Subject to change: #103 01-02-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, και σε μένα τα περι οικογένειας ήταν άσχετα... Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μου τα εκτιμώ για κάποια πράγματα που πέτυχαν πολύ, αλλά δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikikikou Νεοφερμένο μέλος Η Mikikikou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:22 Η Mikikikou: #104 01-02-07 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Αιγoκερως με Αιγoκερω; για αυτο ειμαι τοσο λαλακας;;;;; Click για ανάπτυξη... Έχετε πολλά κοινά σημεία και πολλές φορές θα νομίζετε πως βλέπετε τον ίδιο σας τον εαυτό στον καθρέφτη και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει τελικά. Είστε και οι δύο πολύ πρακτικά, ρεαλιστικά άτομα και θέτετε ξεκάθαρους στόχους μέσα στην ζωή, ενώ δουλεύετε επίμονα για να φθάσετε σ' έναν υψηλό βαθμό επιτυχίας. Μαζί εύκολα μπορείτε να οικοδομήσετε μια σταθερή και σίγουρη ζωή.Εκτιμάτε ιδιαίτερα εξίσου και οι δυο, το υψηλό επίπεδο ευθύτητας, ωριμότητας και υπευθυνότητας που μοιράζεστε με τη σύντροφό σας. Επίσης, μπορείτε να είσαστε ένα πολύ επιτυχημένο ζευγάρι μέσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρέπει όμως να ξέρετε, πως μια έλλειψη ενθουσιασμού και ζωντάνιας μέσα στη σχέση σας μπορεί να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα αν η συμβίωσή σας είναι μακρόχρονη.Έχετε κι οι δυο σας έναν μεγάλο βαθμό αντικειμενικότητας και συναισθηματικής απόσπασης, αλλά αυτό μπορεί να εκφυλιστεί στις ανεπιθύμητες ιδιότητες της πλήξης, της απάθειας και τελικά της σκληρότητας.Αν η σχέση σας και η ζωή σας γεμίσουν με κοσμικά θέματα, με υποχρεώσεις και εργασία, θα πρέπει να προσπαθείτε να βρίσκετε πότε-πότε ελαφρές, εύθυμες ενασχολήσεις για να μη βαρεθείτε και να ανανεώνετε τη σχέση σας για να μπορέσει να κρατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:45 Η zanin έγραψε: #105 01-02-07 16:45 θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 13΅40 με 13:45 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:47 Η travel_lover: #106 01-02-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: 17 Αυγουστου 1983, ωρα 14,45. Ωροσκοπος Τοξοτης, ε? Click για ανάπτυξη... Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:19 Η Neraida έγραψε: #102 01-02-07 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Neraida χμμμ σε ορισμένα έπεσε μέσα, σε άλλα τελείως εκτός... Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Click για ανάπτυξη... τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:20 Η Subject to change: #103 01-02-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, και σε μένα τα περι οικογένειας ήταν άσχετα... Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μου τα εκτιμώ για κάποια πράγματα που πέτυχαν πολύ, αλλά δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikikikou Νεοφερμένο μέλος Η Mikikikou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:22 Η Mikikikou: #104 01-02-07 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Αιγoκερως με Αιγoκερω; για αυτο ειμαι τοσο λαλακας;;;;; Click για ανάπτυξη... Έχετε πολλά κοινά σημεία και πολλές φορές θα νομίζετε πως βλέπετε τον ίδιο σας τον εαυτό στον καθρέφτη και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει τελικά. Είστε και οι δύο πολύ πρακτικά, ρεαλιστικά άτομα και θέτετε ξεκάθαρους στόχους μέσα στην ζωή, ενώ δουλεύετε επίμονα για να φθάσετε σ' έναν υψηλό βαθμό επιτυχίας. Μαζί εύκολα μπορείτε να οικοδομήσετε μια σταθερή και σίγουρη ζωή.Εκτιμάτε ιδιαίτερα εξίσου και οι δυο, το υψηλό επίπεδο ευθύτητας, ωριμότητας και υπευθυνότητας που μοιράζεστε με τη σύντροφό σας. Επίσης, μπορείτε να είσαστε ένα πολύ επιτυχημένο ζευγάρι μέσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρέπει όμως να ξέρετε, πως μια έλλειψη ενθουσιασμού και ζωντάνιας μέσα στη σχέση σας μπορεί να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα αν η συμβίωσή σας είναι μακρόχρονη.Έχετε κι οι δυο σας έναν μεγάλο βαθμό αντικειμενικότητας και συναισθηματικής απόσπασης, αλλά αυτό μπορεί να εκφυλιστεί στις ανεπιθύμητες ιδιότητες της πλήξης, της απάθειας και τελικά της σκληρότητας.Αν η σχέση σας και η ζωή σας γεμίσουν με κοσμικά θέματα, με υποχρεώσεις και εργασία, θα πρέπει να προσπαθείτε να βρίσκετε πότε-πότε ελαφρές, εύθυμες ενασχολήσεις για να μη βαρεθείτε και να ανανεώνετε τη σχέση σας για να μπορέσει να κρατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:45 Η zanin έγραψε: #105 01-02-07 16:45 θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 13΅40 με 13:45 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:47 Η travel_lover: #106 01-02-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: Neraida χμμμ σε ορισμένα έπεσε μέσα, σε άλλα τελείως εκτός... Σας ευχαριστώ πολύ και τις δύο! Click για ανάπτυξη... τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:20 Η Subject to change: #103 01-02-07 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, και σε μένα τα περι οικογένειας ήταν άσχετα... Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μου τα εκτιμώ για κάποια πράγματα που πέτυχαν πολύ, αλλά δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikikikou Νεοφερμένο μέλος Η Mikikikou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:22 Η Mikikikou: #104 01-02-07 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Αιγoκερως με Αιγoκερω; για αυτο ειμαι τοσο λαλακας;;;;; Click για ανάπτυξη... Έχετε πολλά κοινά σημεία και πολλές φορές θα νομίζετε πως βλέπετε τον ίδιο σας τον εαυτό στον καθρέφτη και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει τελικά. Είστε και οι δύο πολύ πρακτικά, ρεαλιστικά άτομα και θέτετε ξεκάθαρους στόχους μέσα στην ζωή, ενώ δουλεύετε επίμονα για να φθάσετε σ' έναν υψηλό βαθμό επιτυχίας. Μαζί εύκολα μπορείτε να οικοδομήσετε μια σταθερή και σίγουρη ζωή.Εκτιμάτε ιδιαίτερα εξίσου και οι δυο, το υψηλό επίπεδο ευθύτητας, ωριμότητας και υπευθυνότητας που μοιράζεστε με τη σύντροφό σας. Επίσης, μπορείτε να είσαστε ένα πολύ επιτυχημένο ζευγάρι μέσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρέπει όμως να ξέρετε, πως μια έλλειψη ενθουσιασμού και ζωντάνιας μέσα στη σχέση σας μπορεί να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα αν η συμβίωσή σας είναι μακρόχρονη.Έχετε κι οι δυο σας έναν μεγάλο βαθμό αντικειμενικότητας και συναισθηματικής απόσπασης, αλλά αυτό μπορεί να εκφυλιστεί στις ανεπιθύμητες ιδιότητες της πλήξης, της απάθειας και τελικά της σκληρότητας.Αν η σχέση σας και η ζωή σας γεμίσουν με κοσμικά θέματα, με υποχρεώσεις και εργασία, θα πρέπει να προσπαθείτε να βρίσκετε πότε-πότε ελαφρές, εύθυμες ενασχολήσεις για να μη βαρεθείτε και να ανανεώνετε τη σχέση σας για να μπορέσει να κρατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:45 Η zanin έγραψε: #105 01-02-07 16:45 θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 13΅40 με 13:45 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:47 Η travel_lover: #106 01-02-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: τπτς!! να ναι καλα το site! μισελ και εγω ωροσκοπο καρκινο εχω...αλλα λιγα εχω παρει απο κεινον..ειδικα αυτα περι οικογενειας και τετοια....δεν παιζουν....μηπως τελικα εχω αλλο ωροσκοπο... Click για ανάπτυξη... Ναι όντως, και σε μένα τα περι οικογένειας ήταν άσχετα... Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας μου τα εκτιμώ για κάποια πράγματα που πέτυχαν πολύ, αλλά δεν τα αγαπάω ιδιαίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikikikou Νεοφερμένο μέλος Η Mikikikou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 93 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:22 Η Mikikikou: #104 01-02-07 16:22 Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Αιγoκερως με Αιγoκερω; για αυτο ειμαι τοσο λαλακας;;;;; Click για ανάπτυξη... Έχετε πολλά κοινά σημεία και πολλές φορές θα νομίζετε πως βλέπετε τον ίδιο σας τον εαυτό στον καθρέφτη και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει τελικά. Είστε και οι δύο πολύ πρακτικά, ρεαλιστικά άτομα και θέτετε ξεκάθαρους στόχους μέσα στην ζωή, ενώ δουλεύετε επίμονα για να φθάσετε σ' έναν υψηλό βαθμό επιτυχίας. Μαζί εύκολα μπορείτε να οικοδομήσετε μια σταθερή και σίγουρη ζωή.Εκτιμάτε ιδιαίτερα εξίσου και οι δυο, το υψηλό επίπεδο ευθύτητας, ωριμότητας και υπευθυνότητας που μοιράζεστε με τη σύντροφό σας. Επίσης, μπορείτε να είσαστε ένα πολύ επιτυχημένο ζευγάρι μέσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρέπει όμως να ξέρετε, πως μια έλλειψη ενθουσιασμού και ζωντάνιας μέσα στη σχέση σας μπορεί να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα αν η συμβίωσή σας είναι μακρόχρονη.Έχετε κι οι δυο σας έναν μεγάλο βαθμό αντικειμενικότητας και συναισθηματικής απόσπασης, αλλά αυτό μπορεί να εκφυλιστεί στις ανεπιθύμητες ιδιότητες της πλήξης, της απάθειας και τελικά της σκληρότητας.Αν η σχέση σας και η ζωή σας γεμίσουν με κοσμικά θέματα, με υποχρεώσεις και εργασία, θα πρέπει να προσπαθείτε να βρίσκετε πότε-πότε ελαφρές, εύθυμες ενασχολήσεις για να μη βαρεθείτε και να ανανεώνετε τη σχέση σας για να μπορέσει να κρατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:45 Η zanin έγραψε: #105 01-02-07 16:45 θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 13΅40 με 13:45 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:47 Η travel_lover: #106 01-02-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hunter: Αιγoκερως με Αιγoκερω; για αυτο ειμαι τοσο λαλακας;;;;; Click για ανάπτυξη... Έχετε πολλά κοινά σημεία και πολλές φορές θα νομίζετε πως βλέπετε τον ίδιο σας τον εαυτό στον καθρέφτη και ίσως αυτό να σας ενοχλήσει τελικά. Είστε και οι δύο πολύ πρακτικά, ρεαλιστικά άτομα και θέτετε ξεκάθαρους στόχους μέσα στην ζωή, ενώ δουλεύετε επίμονα για να φθάσετε σ' έναν υψηλό βαθμό επιτυχίας. Μαζί εύκολα μπορείτε να οικοδομήσετε μια σταθερή και σίγουρη ζωή.Εκτιμάτε ιδιαίτερα εξίσου και οι δυο, το υψηλό επίπεδο ευθύτητας, ωριμότητας και υπευθυνότητας που μοιράζεστε με τη σύντροφό σας. Επίσης, μπορείτε να είσαστε ένα πολύ επιτυχημένο ζευγάρι μέσα στις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Πρέπει όμως να ξέρετε, πως μια έλλειψη ενθουσιασμού και ζωντάνιας μέσα στη σχέση σας μπορεί να αναπτυχθεί, ιδιαίτερα αν η συμβίωσή σας είναι μακρόχρονη.Έχετε κι οι δυο σας έναν μεγάλο βαθμό αντικειμενικότητας και συναισθηματικής απόσπασης, αλλά αυτό μπορεί να εκφυλιστεί στις ανεπιθύμητες ιδιότητες της πλήξης, της απάθειας και τελικά της σκληρότητας.Αν η σχέση σας και η ζωή σας γεμίσουν με κοσμικά θέματα, με υποχρεώσεις και εργασία, θα πρέπει να προσπαθείτε να βρίσκετε πότε-πότε ελαφρές, εύθυμες ενασχολήσεις για να μη βαρεθείτε και να ανανεώνετε τη σχέση σας για να μπορέσει να κρατήσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:45 Η zanin έγραψε: #105 01-02-07 16:45 θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 13΅40 με 13:45 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:47 Η travel_lover: #106 01-02-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 13΅40 με 13:45 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
travel_lover Διάσημο μέλος Η travel_lover αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.202 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:47 Η travel_lover: #106 01-02-07 16:47 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... ζανιν έχεις την ίδια μέρα γενέθλια με το αμορ μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:48 Η zanin έγραψε: #107 01-02-07 16:48 βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρηκα άτομο με την ίδια ημερομηνία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 16:54 Η Neraida έγραψε: #108 01-02-07 16:54 Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: θέλω και εγώ είμαι ταύρος (με ωροσκ παρθενο ,χωρις να είμαι σίγουρη) 9-5-1986 ωρα 14:10 εως 14:30 αθηνα ,χολαργο ο φίλος μου 30-7-86 αθηνα ,χολαργό ωρα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... παρθενο εχεις! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Ταύρος με Λέων: Αν ο Ταύρος μπορούσε να αντέξει τον Λέοντα θα είχαν μια φλογερή και δυνατή σχέση. Ο Λέων ζητάει να είναι αρχηγός, ο Ταύρος δεν το ανέχετε.Ο Ταύρος θέλει δυνατό σεξ το οποίο μπορεί να το προσφέρει ο Λέων αλλά δεν εκδηλώνετε αισθηματικά. Ο Ταύρος δεν μπορεί να υποχωρεί συνεχώς και έτσι θα αποχωρήσει.Συμπέρασμα, σχέση δυνατή αλλά καταστροφική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:02 Η zanin έγραψε: #109 01-02-07 17:02 νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:19 Η Neraida έγραψε: #110 01-02-07 17:19 Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: νεραιδα ευχαριστω ...αλλα μο΄λις θυμίθηκε η μαμα μου ότι γεννηθηκα 13:40 με 13:45 τι ωροσκ? Click για ανάπτυξη... ακομα καλυτερα εχεις λιονταρακι! Ο Λέων στην ανατολή σας δίνει ένα ενεργητικό σώμα, νευρικό και μεγαλόπρεπο. Είστε άτομο φλογερό και επιβλητικό. Φαίνεστε ευγενικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Είστε γενναιόδωροι, μεγαλόψυχοι και ειλικρινείς. Έχετε ψυχαγωγικές ικανότητες και αγάπη στα παιδιά. Σας έλκουν πολύ ο έρωτας και τα τυχερά παιχνίδια. Συχνά γίνεστε ευέξαπτοι και υπερβολικοί, ενώ αντιπαθείτε ή συμπαθείτε έντονα. Σας έλκουν οι μεγάλες ιδέες και βάζετε μεγάλους στόχους στην ζωή σας. Αγαπάτε την αρχηγία και είστε καλός στην οργάνωση. Η πολυτέλεια, η καλοπέραση και οι διασκεδάσεις είναι πολύ σημαντικά για σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:50 Η misslittledevil: #111 01-02-07 17:50 Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mikikikou: Γυναίκα ή άντρας σε ποιά πόλη γεννήθηκες? Εάν είσαι γυναίκα και γεννήθηκες στην αθήνα είσαι Τοξότης Το ίδιο ισχύει και εάν είσαι άντρας και γεννήθηκες Αθήνα εάν γεννήθηκες σε 'αλλη πόλη τότε αλάζει Click για ανάπτυξη... Πες μου οτι απο βιασυνη με ρωτησες σε ποιο φυλο ανηκω.. Ευχαριστω πολυ παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:07 Η zanin έγραψε: #112 01-02-07 18:07 να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:15 Η Neraida έγραψε: #113 01-02-07 18:15 Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zanin: να ρωτήσω....που βρισκεις τον ωροσκόπο? σε σάιτ? μια φίλη μου γεννηθηκε και αυτή 09-05-86 αλλα 14:00 στην αθήνα τι ωροσκόπο έχει? Click για ανάπτυξη... ναι σε site! παρθενο εχει! Ο Παρθένος στην ανατολή σας δίνει ένα σώμα με αντοχή, ζωηρό, που δύσκολα δείχνει τα χρόνια του. Ασχολείστε συχνά με θέματα υγείας και υγιεινής διατροφής. Φαίνεστε διακριτικοί και ευγενικοί, ενώ δείχνεται συνεσταλμένοι, σεμνοί και συντηρητικοί. Προσαρμόζεστε εύκολα ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Συχνά είστε ανήσυχοι, με έλλειψη αυτοπεποίθησης και επιρρεπείς στις καταχρήσεις. Είστε ευαίσθητοι, νιώθετε συμπάθεια προς τους αδύνατους και προσφέρετε πρόθυμα την βοήθεια σας. Η μετριοφροσύνη σας δεν αφήνει να δουν εύκολα οι άλλοι τις κινήσεις σας, γι' αυτόν τον λόγο, πολλοί σας θεωρούν ψυχρούς ή ψηλομύτες. Προσέξτε την σχολαστικότητα και την έντονη κριτική που σας αρέσει να ασκείτε για τους πάντες και τα πάντα γύρω σας, εκτός από τον εαυτό σας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:42 Η Κακή Επιρροή: #114 01-02-07 18:42 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Φεβρουαρίου 2007 Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: απεναντι απο τον καρκινο ποιο ζωδιο ειναι??? Click για ανάπτυξη... είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 18:53 Η Neraida έγραψε: #115 01-02-07 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι αιγόκερως, θες να τα φτιάξουμε? later edit... καλά... τωρα ειδα οτι αυτο λεγοταν καμια δεκαρια σελιδες πιο πίσω!!! μα καλα... ποσα γραψατε???????? ακυρο και ασχετο το ποστ μου Νεράιδα μου... μετα ειδα οτι εισαι και κριαρακι... παιρνω πισω την προταση και την καρδια μου Click για ανάπτυξη... ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:15 Ο Γιώργος έγραψε: #116 01-02-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ορεξη να εχεις και γραφεις πολλα!! νομιζω οτι μπορω να το αντεξω την ανακληση αυτη!!!!! αν και σε μενα δε με χαλαει καθολου ο κριος αλλα απεναντιας ο καρκινος!! Click για ανάπτυξη... Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 19:20 Η Neraida έγραψε: #117 01-02-07 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιωργος: Εγώ που είμαι κριός με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχω ελπίδες δηλαδή; Click για ανάπτυξη... οπως και εγω.... ..οχι δεν εχεις!....αν και εγω μονο την ευαισθησια πρεπει να εχω του καρκινου..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 1 Φεβρουαρίου 2007 στις 22:24 Η Oralee έγραψε: #118 01-02-07 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Michelle: kajira απίστευτο! Σε ελάχιστα πράγματα μόνο δεν έπεσε μέσα!! Click για ανάπτυξη... Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 01:07 Η Subject to change: #119 02-02-07 01:07 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Tην ίδια φάτσα απέκτησα κι εγώ μόλις πρωτοδιάβασα τι έγραφε για μένα! Cheers! (Να μπεις να δεις και για άλλους τομείς της ζωής σου ή να στα βάλω εδώ ή να στα στείλω με ΠΜ.. ό,τι θες!) Click για ανάπτυξη... Να μου δώσεις λινκ; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 2 Φεβρουαρίου 2007 στις 02:08 Ο Founes έγραψε: #120 02-02-07 02:08 Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen: Με χρονολογία (έλα Φουρνάκι, μην ντρέπεσαι να αποκαλύψεις τη πραγματική σου ηλικία !!!!) και με ώρα γέννησης. (και τόπο αν έχεις γεννηθεί στο εξωτερικό) Click για ανάπτυξη... οκ... 11 Ιανουαριου 1990 περιπου στις 14.30... Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.