prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2010 στις 22:17 Η prinCess.: #1.081 06-09-10 22:17 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι αυτό. Μπορεί και να μη σου βγάζει καμία (μου έχει τύχει), να σου βγάζει μόνο θετικές ή μόνο αρνητικές. Στους περισσότερους βγάζει και θετικές και αρνητικές, οπότε εκεί έχει σημασία αν είναι πιο πολλές οι θετικές ή οι αρνητικές. Click για ανάπτυξη... Ναι, σ' ευχαριστώ, μετά το κατάλαβα και ξέχασα να το κάνω έντιτ. Εμένα μου έβγαλε 6 όψεις εκ των οποίων η μία μόνο ήταν αρνητική. Ντάξει καλά τα λέει πάντως. 8) μουαχχ ΧΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Η Liza_Korniza: #1.082 09-09-10 15:50 Κάποιος είχε αναφέρει πως έχουν γίνει μόδα οι Κριοί με τους Παρθένους. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καρμικά ζώδια, τα άκρως αντίθετα δηλαδή Εγώ είμαι Παρθένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Η Ciela έγραψε: #1.083 09-09-10 19:29 ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η Neraida έγραψε: #1.084 09-09-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Αν ο Παρθένος είναι leader, και η Κριός follower (disciple), δηλαδή τα αντίθετα απ'οτι γράφουν τα βιβλία, πράγμα σπάνιο να συμβεί, τότε ταιριάζουν αυτοί οι δυο. Click για ανάπτυξη... A γεια σου! Συμβαινει αυτο ακριβως... Ακομα και στις φιλικες σχεσεις... Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Ενιγουει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Άγγελος έγραψε: #1.085 09-09-10 19:43 Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω παντως να ειμαι πισω..αλλα φυλακας,.. bodyguard πως το λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Liza_Korniza: #1.086 10-09-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Ναι αυτό. Μπορεί και να μη σου βγάζει καμία (μου έχει τύχει), να σου βγάζει μόνο θετικές ή μόνο αρνητικές. Στους περισσότερους βγάζει και θετικές και αρνητικές, οπότε εκεί έχει σημασία αν είναι πιο πολλές οι θετικές ή οι αρνητικές. Click για ανάπτυξη... Ναι, σ' ευχαριστώ, μετά το κατάλαβα και ξέχασα να το κάνω έντιτ. Εμένα μου έβγαλε 6 όψεις εκ των οποίων η μία μόνο ήταν αρνητική. Ντάξει καλά τα λέει πάντως. 8) μουαχχ ΧΔ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 15:50 Η Liza_Korniza: #1.082 09-09-10 15:50 Κάποιος είχε αναφέρει πως έχουν γίνει μόδα οι Κριοί με τους Παρθένους. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καρμικά ζώδια, τα άκρως αντίθετα δηλαδή Εγώ είμαι Παρθένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Η Ciela έγραψε: #1.083 09-09-10 19:29 ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η Neraida έγραψε: #1.084 09-09-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Αν ο Παρθένος είναι leader, και η Κριός follower (disciple), δηλαδή τα αντίθετα απ'οτι γράφουν τα βιβλία, πράγμα σπάνιο να συμβεί, τότε ταιριάζουν αυτοί οι δυο. Click για ανάπτυξη... A γεια σου! Συμβαινει αυτο ακριβως... Ακομα και στις φιλικες σχεσεις... Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Ενιγουει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Άγγελος έγραψε: #1.085 09-09-10 19:43 Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω παντως να ειμαι πισω..αλλα φυλακας,.. bodyguard πως το λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Liza_Korniza: #1.086 10-09-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάποιος είχε αναφέρει πως έχουν γίνει μόδα οι Κριοί με τους Παρθένους. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι καρμικά ζώδια, τα άκρως αντίθετα δηλαδή Εγώ είμαι Παρθένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Η Ciela έγραψε: #1.083 09-09-10 19:29 ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η Neraida έγραψε: #1.084 09-09-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Αν ο Παρθένος είναι leader, και η Κριός follower (disciple), δηλαδή τα αντίθετα απ'οτι γράφουν τα βιβλία, πράγμα σπάνιο να συμβεί, τότε ταιριάζουν αυτοί οι δυο. Click για ανάπτυξη... A γεια σου! Συμβαινει αυτο ακριβως... Ακομα και στις φιλικες σχεσεις... Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Ενιγουει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Άγγελος έγραψε: #1.085 09-09-10 19:43 Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω παντως να ειμαι πισω..αλλα φυλακας,.. bodyguard πως το λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Liza_Korniza: #1.086 10-09-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:39 Η Neraida έγραψε: #1.084 09-09-10 19:39 Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Αν ο Παρθένος είναι leader, και η Κριός follower (disciple), δηλαδή τα αντίθετα απ'οτι γράφουν τα βιβλία, πράγμα σπάνιο να συμβεί, τότε ταιριάζουν αυτοί οι δυο. Click για ανάπτυξη... A γεια σου! Συμβαινει αυτο ακριβως... Ακομα και στις φιλικες σχεσεις... Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Ενιγουει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Άγγελος έγραψε: #1.085 09-09-10 19:43 Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω παντως να ειμαι πισω..αλλα φυλακας,.. bodyguard πως το λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Liza_Korniza: #1.086 10-09-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrStrangelove: Αν ο Παρθένος είναι leader, και η Κριός follower (disciple), δηλαδή τα αντίθετα απ'οτι γράφουν τα βιβλία, πράγμα σπάνιο να συμβεί, τότε ταιριάζουν αυτοί οι δυο. Click για ανάπτυξη... A γεια σου! Συμβαινει αυτο ακριβως... Ακομα και στις φιλικες σχεσεις... Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Ενιγουει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:43 Ο Άγγελος έγραψε: #1.085 09-09-10 19:43 Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω παντως να ειμαι πισω..αλλα φυλακας,.. bodyguard πως το λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Liza_Korniza: #1.086 10-09-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπανιο πραγμα βεβαια οπως ειπωθηκε, γιατι ακομα και εαν ο Κριος ακολουθει, καποια στιγμη ειναι πολυ πιθανον να "επαναστατησει"... Click για ανάπτυξη... εγω προτιμω παντως να ειμαι πισω..αλλα φυλακας,.. bodyguard πως το λενε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liza_Korniza Νεοφερμένο μέλος Η Liza_Korniza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 17:38 Η Liza_Korniza: #1.086 10-09-10 17:38 Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ciela: ναι αλλα γιατι δεν παρατηρειται σε αλλα "αντιθετα" ζωδια, (εγω τουλαχιστον δεν το χω δει) οπως για παραδειγμα σκορπιος-ταυρος? τα ζευγαρια που ξερω κριος-παρθενος να σημειωσω οτι εχουν μακροχρονιες σχεσεις, δεν εντυπωσιαστηκαν δηλαδη απλα με τη διαφορετικοτητα και τους τυλιξε το παθος... Click για ανάπτυξη... Ο Σκορπιός και ο Ταύρος δεν είναι αντίθετα ζώδια. Ο Ταύρος είναι αντίθετος με το Ζυγό και πίστεψέ με, γνωρίζω πολλές τέτοιες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ciela Πολύ δραστήριο μέλος Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.758 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:29 Η Ciela έγραψε: #1.087 10-09-10 18:29 χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Σεπτεμβρίου 2010 lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 18:40 Η lacky έγραψε: #1.088 11-09-10 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:22 Ο nPb έγραψε: #1.089 11-09-10 19:22 Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:23 Η mindcircus: #1.090 11-09-10 19:23 Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ciela: χμμμμ εχεις δικιο! εγω που ειμαι ταυρακι συχνα ελκομαι απο ζυγους, αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν τ βρισκουμε μακροπροθεσμα... Click για ανάπτυξη... Κι εγω τα ιδια, εχω γνωρισει αρκετους, τους ελκω συνηθως εγω(σε αντιθεση με αλλα ζωδια απο τα οποια εγω ελκυομαι) μετα απο ενα σημειο το χανουμε, κατι δε μαρεσει. Αρχική Δημοσίευση από ciela: θεωρω οτι μεγαλο μειονεκτημα τους ειναι η ελλειψη ειλικρινειας Click για ανάπτυξη... Διπλωματικοι και κρυψινους ειναι. Ψυχη παρεας, αγαπησιαρηδες, τους αρεσει η καλη ζωη, κανουν καλο κρεβατι αλλα μπορουν να σε φερουν τουμπα ευκολα, παραμυθαδες θα τους ελεγα λογω τρομερης ανασφαλειας που προσπαθουν μετα βιας να κρυψουν.Οι ζυγινες δεν ειναι ετσι, ειναι πιο σταθερες, πιο ευθεις. Τους ζυγους τους λεω ''ζυγακια'', προτιμω ομως κατι σε ''αρες'' πχ κριαρες, λιονταρες, τοξοταρες, ταυραρες κι αλλα. Ουτε γω ταιριαζω, μαρεσουν οι πιο συνεπεις αντρες, οι πιο ντομπροι ανθρωποι γενικα, οι πιο δυναμικοι. Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Αρχική Δημοσίευση από nPb: Προσωπικά σαν ζυγός δεν δέχομαι ότι δεν είμαι ειλικρινής... Ξέρω καλά τον εαυτό μου. Ποτέ δεν έχω πει ψέματα, ούτε φουσκώνω, ούτε ξεφουσκώνω και πάντα μα πάντα είμαι τόσο ειλικρινής που καμιά φορά ίσως δεν πρέπει.... Click για ανάπτυξη... Εσυ σιωπη, τωρα μιλανε οι πειρες. Εχεις τρεις στη σειρα. Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:24 Ο self-instructive depressing: #1.091 11-09-10 19:24 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Οι παρθενοι αντρες ειναι δυναμικοι? Click για ανάπτυξη... ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Η Ηρώ έγραψε: #1.092 11-09-10 19:25 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lacky: Δεν ξερω αν θα μπορουσα να τους χαρακτηρισω μη ειλικρινεις, ή υπερβολικους! Το πιο μικρο το φουσκωνουν τοοοοοοοσο πολυ που πραγματικα δεν ξερεις μετα τι να πιστεψεις! εχω πολλους ζυγους κοντινα μου πρόσωπα και ολοι εχουν το ιδιο ελαττωμα! Click για ανάπτυξη... Έλα ρε συ. Το μόνο ελάττωμα που έχουν οι ζυγοί είναι ότι είναι ρεαλιστές όσο δεν πάει κι ότι ζυγιάζουν τα πράματα μέχρι αηδίας. Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:25 Ο nPb έγραψε: #1.093 11-09-10 19:25 Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Ο αρσενικός ζυγός με ποιο ζώδιο ταιριάζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:27 Η lacky έγραψε: #1.094 11-09-10 19:27 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Μαλλον θα χεις καλο ωροσκοπο, ψαξτο. Click για ανάπτυξη... Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:28 Η mindcircus: #1.095 11-09-10 19:28 Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από self-instructive depressing: ναι έχουνε μαζεμένη ενέργεια Click για ανάπτυξη... δηλαδη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:29 Ο nPb έγραψε: #1.096 11-09-10 19:29 Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lacky: Σίγουρα, ζυγος και ειλικρινής δεν γίνεται!! Click για ανάπτυξη... Αποκλείεται αυτό που λες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:31 Η Ηρώ έγραψε: #1.097 11-09-10 19:31 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Μας μειώνετε και μας προσβάλετε χωρίς λόγο... Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Κουλάρετε δεσποινίδες μου! Click για ανάπτυξη... Μη μου παρεξηγιέσαι και τρέφω μια ...ιδιαίτερη αδυναμία στους ζυγούς. Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky Εκκολαπτόμενο μέλος Η Tουλίπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 208 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:32 Η lacky έγραψε: #1.098 11-09-10 19:32 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 Angelikaaa GeorgePap2003 Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Αποκλείεται αυτό που λες. Click για ανάπτυξη... Τουλάχιστον όσους έχω γνωρίσει εγώ έτσι είναι! Υπερβολικοί σε όλα τα λεγομενα τους, μιλάνε με βάση το συμφέρον τους!! Οχι οτι δεν τους συμπαθώ, τα αγαπάω τα ζυγάκια, αλλα η αλήθεια να λέγεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:33 Η mindcircus: #1.099 11-09-10 19:33 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 54 55 56 57 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 55 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ουφ τι θέλω κι ασχολούμαι με ζώδια; Θα ξεχάσω κι αυτά που (υποτίθεται ότι) ξέρω Click για ανάπτυξη... Ελα ντε, το χω πει κι εγω αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19:35 Ο nPb έγραψε: #1.100 11-09-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Τράβα βρες ένα ψαράκι να βρεις γιατρειά Κατά 99% θα αποτύχει, αλλά αν κάτσει αυτή η μία πιθανότητα, σου αλλάζει τη ζωή! Click για ανάπτυξη... Επειδή στα ερωτικά εδώ μέσα είσαι ομότιμη καθηγήτρια από όσες δημοσιεύσεις σου έχω διαβάσει, θα το κάνω... @ mindcircus: Ένας Μητσοτάκης που σας χρειάζεται... @ lacky: παντού υπάρχει ένας μύθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.