Θανασης II Νεοφερμένο μέλος Ο Θανασης II αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 19:47 Ο Θανασης II: #2.261 06-01-15 19:47 Εχουμε τιποτα για τους ζυγους ? Αν και δεν πολυ πιστευω σχεδον πουθενα απο ζωδια και θρησκειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 20:29 Η mindcircus: #2.262 06-01-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από life12: για τους τοξοτες τι λεει αυτη η χρονια !?!?! Click για ανάπτυξη... Εχετε τον κρονο στο ζωδιο σας, ξεκαθαρισματα... Καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 20:33 Η mindcircus: #2.263 06-01-15 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης II: Εχουμε τιποτα για τους ζυγους ? Αν και δεν πολυ πιστευω σχεδον πουθενα απο ζωδια και θρησκειες.. Click για ανάπτυξη... Αφου δεν πιστευεις γιατι ρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης II Νεοφερμένο μέλος Ο Θανασης II αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Θανασης II: #2.264 06-01-15 22:43 Θελω να μαθω απο περιεργεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:37 Ο financial: #2.265 07-01-15 11:37 Και εγώ δεν πολυπιστεύω στα ζώδια αν και πολλά που έχω διαβασει στο Ίντερνετ ταιριάζουν στην περιγραφή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 13:57 Η MariaLoveItaly: #2.266 17-06-15 13:57 Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχουμε τιποτα για τους ζυγους ? Αν και δεν πολυ πιστευω σχεδον πουθενα απο ζωδια και θρησκειες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 20:29 Η mindcircus: #2.262 06-01-15 20:29 Αρχική Δημοσίευση από life12: για τους τοξοτες τι λεει αυτη η χρονια !?!?! Click για ανάπτυξη... Εχετε τον κρονο στο ζωδιο σας, ξεκαθαρισματα... Καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 20:33 Η mindcircus: #2.263 06-01-15 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης II: Εχουμε τιποτα για τους ζυγους ? Αν και δεν πολυ πιστευω σχεδον πουθενα απο ζωδια και θρησκειες.. Click για ανάπτυξη... Αφου δεν πιστευεις γιατι ρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης II Νεοφερμένο μέλος Ο Θανασης II αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Θανασης II: #2.264 06-01-15 22:43 Θελω να μαθω απο περιεργεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:37 Ο financial: #2.265 07-01-15 11:37 Και εγώ δεν πολυπιστεύω στα ζώδια αν και πολλά που έχω διαβασει στο Ίντερνετ ταιριάζουν στην περιγραφή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 13:57 Η MariaLoveItaly: #2.266 17-06-15 13:57 Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από life12: για τους τοξοτες τι λεει αυτη η χρονια !?!?! Click για ανάπτυξη... Εχετε τον κρονο στο ζωδιο σας, ξεκαθαρισματα... Καλα ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 20:33 Η mindcircus: #2.263 06-01-15 20:33 Αρχική Δημοσίευση από Θανασης II: Εχουμε τιποτα για τους ζυγους ? Αν και δεν πολυ πιστευω σχεδον πουθενα απο ζωδια και θρησκειες.. Click για ανάπτυξη... Αφου δεν πιστευεις γιατι ρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θανασης II Νεοφερμένο μέλος Ο Θανασης II αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Θανασης II: #2.264 06-01-15 22:43 Θελω να μαθω απο περιεργεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:37 Ο financial: #2.265 07-01-15 11:37 Και εγώ δεν πολυπιστεύω στα ζώδια αν και πολλά που έχω διαβασει στο Ίντερνετ ταιριάζουν στην περιγραφή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 13:57 Η MariaLoveItaly: #2.266 17-06-15 13:57 Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θανασης II: Εχουμε τιποτα για τους ζυγους ? Αν και δεν πολυ πιστευω σχεδον πουθενα απο ζωδια και θρησκειες.. Click για ανάπτυξη... Αφου δεν πιστευεις γιατι ρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θανασης II Νεοφερμένο μέλος Ο Θανασης II αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2015 στις 22:43 Ο Θανασης II: #2.264 06-01-15 22:43 Θελω να μαθω απο περιεργεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:37 Ο financial: #2.265 07-01-15 11:37 Και εγώ δεν πολυπιστεύω στα ζώδια αν και πολλά που έχω διαβασει στο Ίντερνετ ταιριάζουν στην περιγραφή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 13:57 Η MariaLoveItaly: #2.266 17-06-15 13:57 Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω να μαθω απο περιεργεια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
financial Εκκολαπτόμενο μέλος Ο financial αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2015 στις 11:37 Ο financial: #2.265 07-01-15 11:37 Και εγώ δεν πολυπιστεύω στα ζώδια αν και πολλά που έχω διαβασει στο Ίντερνετ ταιριάζουν στην περιγραφή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 13:57 Η MariaLoveItaly: #2.266 17-06-15 13:57 Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ δεν πολυπιστεύω στα ζώδια αν και πολλά που έχω διαβασει στο Ίντερνετ ταιριάζουν στην περιγραφή μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MariaLoveItaly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ιταλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 363 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 13:57 Η MariaLoveItaly: #2.266 17-06-15 13:57 Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια, εγω γεννημενη 30 Σεπτεμβριου, 2001 ωρα 8:45 το βραδυ στην Αθηνα, το ζωδιο μου ειναι Ζυγος, ομως ποιο ειναι το οροσκοπο μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xzc213 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xzc213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2015 στις 14:26 Ο xzc213 έγραψε: #2.267 17-06-15 14:26 αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αυτα ειναι αντιχριστιανικα παντως, να ξερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 11:13 Ο Sommerfeld: #2.268 19-06-15 11:13 Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως η τραγική ειρωνία είναι(και πάντα σπάω πλάκα ως προς αυτό) ότι αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια και πάνε σε "μελλοντολογους" για να λύσουν τα προσωπικά τους(αντί να πάνε σε κανα ψυχολογο, κάποιον σύμβουλο γάμο-για τους παντρεμένους-κλπ) είναι και οι πρώτοι θα πάνε στην εκκλησία για να κάνουν τον σταυρό τους.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2015 στις 12:55 Η Θάλεια έγραψε: #2.269 19-06-15 12:55 Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν ακούσω από κάποιον ότι πιστεύει στα ζώδια, αμέσως ξυνίζω μούρη και είμαι προκατειλημμένη. Το ίδιο ισχύει και για τις θρησκείες, αλλά εν μέρει δικαιολογώ τους θρησκευόμενους ανθρώπους, διότι στη μέση υπάρχει η μαγεία των φράγκων. Γενικά, άνθρωπος που μιλάει με μεγάλο σθένος για ζώδια, χορτοφαγία, κροσσφιτ και άλλες ποζεριές, με ξενερώνει αφάνταστα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:50 Ο Guest 186240: #2.270 24-09-15 15:50 Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:00 Η methexys έγραψε: #2.271 24-09-15 16:00 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν είναι και πολύ καλά Δεν θυμάμαι και πολλά tbh,αλλά googlαρε το, όλο και κάτι θα βρεις Γενικά δεν είμαι φανατική με τα ζώδια αλλά πολλές φορές οι περιγραφές για το ζώδιό μου ή για τα ζώδια φίλων μου ταιριάζουν παααρα πολύ. Και δεν εννοώ τα ωροσκόπια που σου λένε πώς θα πάει η κάθε μέρα,αυτά δεν τα κοιτάω και δεν τα πολυπιστεύω, εννοώ γενικά για τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου. Τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:10 Ο Πύρος έγραψε: #2.272 24-09-15 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris S: Γιατί όταν απαντώ πως είμαι Σκορπιός η αντίδραση της κοπέλας συνήθως είναι ''αα, το χειρότερο ζώδιο''? Click για ανάπτυξη... Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop Πολύ δραστήριο μέλος Η Backdrop δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 986 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 22:54 Η Backdrop έγραψε: #2.273 24-09-15 22:54 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Σεπτεμβρίου 2015 Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Απλώς οι Σκορπιοί θεωρούνται ζηλιάρηδες, μυστήριοι, ψεύτες, ακραίοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί κλπ... όμως όλα τα ζώδια έχουν πολλά αρνητικά (όπως και ο Σκορπιός έχει θετικά). Για κάποιον λόγο τα αρνητικά του στοιχεία τα μεγαλοποιούμε.. ... Click για ανάπτυξη... Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 00:04 Ο Guest 986132: #2.274 25-09-15 00:04 Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορούν να μας πουν πολλά, αλλά τσιγκούνηδες; ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:37 Ο Πύρος έγραψε: #2.275 25-09-15 15:37 Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Backdrop: Σκιάχτηκα!!!! Τι περιγραφή είναι αυτή!!! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το πιο γνωστό κουσούρι των Σκορπιών είναι η τσιγκουνιά!! Το χουν το θεματάκι τους... και δεν μιλάμε για την απλή οικονομία.. εννοείται ότι δεν το παραδέχονται κ μέχρι τέλους θα παραδέχονται οτι είναι απλά οικονόμοι! Τώρα για τα υπόλοιπα που είπες λίγο πολύ και στα αλλα αναφερονται.. Click για ανάπτυξη... Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 16:51 Ο Guest 186240: #2.276 25-09-15 16:51 Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Απλά να πω πως όσοι πιστεύετε στα ζώδια, ελπίζω να μένετε στο χαβαλέ και να μην διαμορφώνετε άποψη για το χαρακτήρα κάποιου βασιζόμενοι στο ζώδιο του. Κeep bashing Scorpio. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos 7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos 7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18:51 Ο Nikos 7 έγραψε: #2.277 25-09-15 18:51 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είναι πολύ τσιγκούνηδες σαν τους Καρκίνους (τα ζώδια που έχουν δαγκάνες δηλ. σκορπιός και καρκίνος, είναι πολύ τσιγκούνικα.. όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... Απ'την άλλη, η τσιγκουνιά δεν είναι κύριο χαρακτηριστικό των Σκορπιών.. ενώ των Καρκίνων είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά.. Click για ανάπτυξη... Καρκίνος είμαι και δεν είμαι τσιγκούνης ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sommerfeld Δραστήριο μέλος Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 585 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 19:48 Ο Sommerfeld: #2.278 25-09-15 19:48 Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GP369: όπως και τα ζώδια που έχουν κέρατα είναι πολύ πεισματάρικα)... . Click για ανάπτυξη... Oi τύποι με ζώδια με κέρατα έχουν μήπως και κανα άλλο κουσούρι?? Τι λέει για αυτό η επιστημονκή σου ερευνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:01 Ο Vold έγραψε: #2.279 25-09-15 20:01 Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για τους Αιγόκερους τι λέει η αστρολογία ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2015 στις 20:32 Η meetmeinmontauk: #2.280 25-09-15 20:32 εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εγώ για τους σκορπιούς πάντως έχω ακούσει ότι είναι πολύ εκδικητικοί και σεξομανείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.