Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:40 Ο Strain έγραψε: #2.301 02-07-17 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Imagine01: Χαχα . Παρθένος κανονικά αλλά με τις αλλαγές Λέων. Χάρηκα Παρομοίως Click για ανάπτυξη... πρώην καρκίνος. το αστείο είναι ότι όλοι ταυτίζονταν με τα ζώδια τους τα παλιά που ήταν λάθος εσύ ταυτίζεσαι με παρθένο ή με λέων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:50 Η Imagine01: #2.302 02-07-17 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Strain: πρώην καρκίνος. το αστείο είναι ότι όλοι ταυτίζονταν με τα ζώδια τους τα παλιά που ήταν λάθος εσύ ταυτίζεσαι με παρθένο ή με λέων; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:52 Ο Strain έγραψε: #2.303 02-07-17 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Imagine01: Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Click για ανάπτυξη... Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:58 Η Imagine01: #2.304 02-07-17 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Strain: Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις προσαρμοστεί μια χαρά με το "καινούργιο" σου ζώδιο σε αντίθεση με εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 19:57 Ο Αντικειμενικός: #2.305 02-07-17 19:57 Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:30 Η Imagine01: #2.306 02-07-17 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Imagine01: Χαχα . Παρθένος κανονικά αλλά με τις αλλαγές Λέων. Χάρηκα Παρομοίως Click για ανάπτυξη... πρώην καρκίνος. το αστείο είναι ότι όλοι ταυτίζονταν με τα ζώδια τους τα παλιά που ήταν λάθος εσύ ταυτίζεσαι με παρθένο ή με λέων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:50 Η Imagine01: #2.302 02-07-17 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Strain: πρώην καρκίνος. το αστείο είναι ότι όλοι ταυτίζονταν με τα ζώδια τους τα παλιά που ήταν λάθος εσύ ταυτίζεσαι με παρθένο ή με λέων; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:52 Ο Strain έγραψε: #2.303 02-07-17 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Imagine01: Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Click για ανάπτυξη... Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:58 Η Imagine01: #2.304 02-07-17 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Strain: Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις προσαρμοστεί μια χαρά με το "καινούργιο" σου ζώδιο σε αντίθεση με εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 19:57 Ο Αντικειμενικός: #2.305 02-07-17 19:57 Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:30 Η Imagine01: #2.306 02-07-17 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Strain: πρώην καρκίνος. το αστείο είναι ότι όλοι ταυτίζονταν με τα ζώδια τους τα παλιά που ήταν λάθος εσύ ταυτίζεσαι με παρθένο ή με λέων; Click για ανάπτυξη... Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:52 Ο Strain έγραψε: #2.303 02-07-17 16:52 Αρχική Δημοσίευση από Imagine01: Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Click για ανάπτυξη... Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:58 Η Imagine01: #2.304 02-07-17 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Strain: Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις προσαρμοστεί μια χαρά με το "καινούργιο" σου ζώδιο σε αντίθεση με εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 19:57 Ο Αντικειμενικός: #2.305 02-07-17 19:57 Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:30 Η Imagine01: #2.306 02-07-17 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Imagine01: Ναι όντως.. Εγώ έχω ταυτιστεί με το παλιό μου ζώδιο τον παρθένο, αν και για να σου πω την αλήθεια δεν έχω ψάξει και πολλά για τον Λέων. Καιρός να αρχίσω νέα έρευνα Εσύ ταυτίζεσαι με τον Καρκίνο ή με τον Δίδυμο? Click για ανάπτυξη... Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 16:58 Η Imagine01: #2.304 02-07-17 16:58 Αρχική Δημοσίευση από Strain: Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις προσαρμοστεί μια χαρά με το "καινούργιο" σου ζώδιο σε αντίθεση με εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 19:57 Ο Αντικειμενικός: #2.305 02-07-17 19:57 Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:30 Η Imagine01: #2.306 02-07-17 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Strain: Με Δίδυμο και πολύ λιγότερο με Καρκίνο Click για ανάπτυξη... Άρα έχεις προσαρμοστεί μια χαρά με το "καινούργιο" σου ζώδιο σε αντίθεση με εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 19:57 Ο Αντικειμενικός: #2.305 02-07-17 19:57 Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:30 Η Imagine01: #2.306 02-07-17 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagine01 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Imagine01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 177 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:30 Η Imagine01: #2.306 02-07-17 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: Καρκίνος και δε με νοιάζουν οι αλλαγες Click για ανάπτυξη... YOLO 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 20:44 Ο Strain έγραψε: #2.307 02-07-17 20:44 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield Επιφανές μέλος Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Άνεργη και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 22:58 Η Claire Rentfield: #2.308 02-07-17 22:58 Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια από τα ίδια κι εγώ, υδροχόος γεννήθηκα και υδροχόος θα πεθάνω. Η αλήθεια είναι πως μικρή ήμουν πολύ πιο αντιπροσωπευτική υδροχόος, μεγαλώνοντας όμως είδα πως σοβάρευα και πίστεψα πως πλέον με επηρρέαζε περισσότερο ο ωροσκόπος μου που είναι ταύρος. Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να είμαι αιγόκερος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2017 στις 23:08 Η methexys έγραψε: #2.309 02-07-17 23:08 Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ειμαι Λέων αλλά της τελευταίας μέρας όποτε δεν έχω σε τρελό βαθμό τα χαρακτηριστικά που λένε για ματαιοδοξία κτλ ωστόσο ναι,θα έλεγα ότι ειμαι αρκετά τυπικός λέων. Μπορεί τα ζώδια να μην έχουν επιστημονική βάση (αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι έχουν) αλλά δεν κάνει κακό σε κανέναν να ταυτίζεται με το ζώδιο του, αρκεί να μην αφήνει τα ζώδια και τις προβλέψεις να καθορίζουν τη ζωή του και την προσωπικότητα του και να μην προσπαθεί να βελτιώνεται επειδή και καλά ετσι είναι το ζώδιο του. Σ'αυτη τη ζωή δεν χρειάζεται να είμαστε συνέχεια μέσα στη σοβαρότητα, χαλαρώστε λίγο, δεν θα πάθετε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος Μάριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.739 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:28 Ο Πύρος έγραψε: #2.310 03-07-17 00:28 Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:33 Ο Strain έγραψε: #2.311 03-07-17 00:33 Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιππολύτη Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιππολύτη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:47 Η Ιππολύτη έγραψε: #2.312 03-07-17 00:47 Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ και με τα παλιά και με τα καινούρια Ταύρος είμαι πάντως. Ευτυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:49 Η Aleksa έγραψε: #2.313 03-07-17 00:49 Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεννήθηκα 17 Ιουλίου, άρα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα είμαι Δίδυμος, που καθόλου δεν ταυτίζομαι με τον χαρακτήρα των Διδύμων. Περισσότερο καρκίνος, αλλά και πάλι όχι "καθαρός" χαρακτήρας καρκίνου, γιατί σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, εξαρτάται και σε τι ζώδιο βρίσκονταν οι άλλοι πλανήτες κατά το γενέθλιο ωροσκόπιο. Αν πάλι μετακινήθηκε η θέση του ήλιο, δεν συνέβη άραγε το ίδιο και με τη θέση της Σελήνης, του Άρη, του Δία, του Ερμή κλπ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 00:52 Ο Strain έγραψε: #2.314 03-07-17 00:52 Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ολοι οι αστερισμοι μετακινηθηκαν καθως και οι πλανητες. εαν μπεις εδω https://www.heavens-above.com/skychart2.aspx?lat=0&lng=0&loc=Unspecified&alt=0&tz=UCT θα σου βγαλει που ειναι ο ηλιος οταν γεννηθηκες και θα μαθεις το ζωδιο σου. και εγω με τα παλια καρκινος ειμαι αλλα λογω της μεταπτωσης του αξονα της γης ειμαι διδυμος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελος Κοκ Τιμώμενο Μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.665 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 01:45 Ο Αγγελος Κοκ: #2.315 03-07-17 01:45 Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από GP369: Είμαι Αιγόκερως και παρότι έχω αρκετά στοιχεία, επηρεάζομαι από διάφορα πράγματα Καταρχάς είμαι στις 22 Δεκεμβρίου ξημερώματα, τη πρώτη μέρα, άρα επηρεάζομαι από Τοξότη (γεννήθηκα τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ) Έχω ωροσκόπο Ζυγό Σελήνη Ιχθείς... Δε θέλει και πολύ ακόμα... Click για ανάπτυξη... Αδερφε ιδια μερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 03:10 Ο Johnny15 έγραψε: #2.316 03-07-17 03:10 Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου; Με βάση το σαιτ του strain με βγάζει άλλο, με βάση το 13 ζώδιο με βγάζει άλλο. Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Εγώ είμαι καρκίνος με τα παλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μύθος Νεοφερμένο μέλος Ο Μύθος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:49 Ο Μύθος έγραψε: #2.317 03-07-17 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Που πάω για να δω το νέο ζώδιο μου;... Καμια σοβαρή πηγή έχουμε; Click για ανάπτυξη... Χωρίς λόγια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 10:55 Ο Strain έγραψε: #2.318 03-07-17 10:55 Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ghоul Kate1914 fourkaki rafaela11 AggelikiGr Jim175 GeorgePap2003 Joji Scandal camil Memetchi Maria_Xagorari charmander Roulaki oma06033 spring day User2350 nimbus tsiobieman Paragontas7000 J.Cameron Unboxholics Μαυρίκιος American Economist giannhs2001 ΘανάσοςG4 Meow Ilma fmarulezkd MarcoReus Αρίκος Idontknoww Freddys sunsetpp jj! Isida Glorious26 Thundergirl harry akritas Libertus aye johnsala Snoopy Doo Maraki4you T C SlimShady Unseen skygge Εχέμυθη orchidea leo41 Νηματολάγνος Γιωργος15773 Πύρος johnnyantony edweimaste Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το σαιτ που εστειλα και το 13ο ζωδιο εχουν τα ιδια αποτελεσματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:28 Ο Johnny15 έγραψε: #2.319 03-07-17 11:28 Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 4 Ιουλίου 2017 Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 121 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Το site που έστειλες γιατί ρωτάει και την ώρα τότε; Αρχική Δημοσίευση από Μύθος: Χωρίς λόγια. Click για ανάπτυξη... Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :* Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strain Νεοφερμένο μέλος Ο Strain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 57 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2017 στις 11:33 Ο Strain έγραψε: #2.320 03-07-17 11:33 Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι διαδραστικός χάρτης ουρανού. Τι πάει να πάει να πει γιατί ρωτάει και την ώρα; Είπες ότι το site που σου έστειλα και τα 13 ζώδια σου βγάζουν άλλο ζώδιο. Εξήγησε το, αλλιώς πάρτο πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.