Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Χαχαχ τέλειο!Αδερφε ιδια μερα;![]()

Αλλά είμαι το 2001 εγώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά... καταρχάς η αστρολογία δεν έχει αποδεχτεί τον Οφιούχο ως 13ο ζώδιο, γιατί έτσι όλη η ισορροπία θα διαταραχθεί. Σε ποιο στοιχείο θα έμπαινε; Ποιον πλανήτη θα είχε; Κλπ κλπΤοξότης είσαι σύμφωνα με τα νέα ζώδια! Τα παλιά είναι λάθος
Άσε που όταν κάποιος είναι Αιγόκερως και έχει τα στοιχεία του Αιγόκερου, δεν μπορείς έτσι απλά να του λες πως είσαι Τοξότης, γιατί δεν μπορεί να ταυτιστεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imagine01
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω να δω με ποιες ταιριάζω :*
Jojo check here for your zodiac

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι δίδυμος και η καλύτερή μου φίλη είναι λέων και ταιριάζουμε πάρα πολύ, αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά ζώδια. Το κοινό θετικό στοιχείο -κατά την ταπεινή μου γνώμη- των δύο αυτών ζωδίων είναι η ο συνδυασμός της ευαισθησίας και του δυναμισμού και το κοινό αρνητικό το πείσμα.
ευαισθητοι οι διδυμοι?

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

ευαισθητοι οι διδυμοι?![]()
Ψυχούλες, γενναιόδωροι, αλτρουιστές, φιλάνθρωποι, ε....και λίγο πεισματάρηδες.

Ψυχούλες, γενναιόδωροι, αλτρουιστές, φιλάνθρωποι, ε....και λίγο πεισματάρηδες.Μιλήστε, βρε συντρόφια συνδίδυμοι, πλειοψηφία είμαστε.
![]()
αυτα που περιγραφεις ειναι χαρακτηριστικα απο εμας τα καρκινακια

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

η εμπειρία μου δείχνει πως οι δίδυμοι είναι πολύ κυκλοθυμικοί και ιδιότροποι.αυτα που περιγραφεις ειναι χαρακτηριστικα απο εμας τα καρκινακιαγια τους διδυμους ξερω οτι ειναι διπροσωποι, οι πιο εξυπνοι του ζωδιακου, εχουν τρομερο λεγειν, δεν βαζουν κωλο κατο και ειναι πολυ κοινωνικοι.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δηλαδη εγω που ειμαι διδυμμη...(ΟΧΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ...)εντελως ομως..οχι μονο ιδια ημερομηνια αλλα και ιδια ωρα καθως ειμαστε με καισαρικη..εχουμε ιδια προσωπικοτητα;Εχουμε και το ιδιο μελλον;Καλε παθαινουμε τα ιδια πραγματα;Μα τοτε θα επρεπε ολα να ειναι ιδια σε εμας.Ε λοιπον δν ειναι..καμια σχεση.
Ξυπνηστε.Και ρωτηστε και κανενα επιστημονα.Επιστημονα λεω,.Οχι αστρολογο.Δειτε και κανενα ντοκιμαντερ αξιοπιστο.
Για ποσο αυτη η τεραστια απατη των ζωδιων και της αστρολογιας/μεντιουμ....μην το ξεχναμε αυτο ναι... μεμντιουμ...θα αποβλακωνει;
ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΛΕΜΕ.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι καλέΕγώ είμαι δίδυμος και η καλύτερή μου φίλη είναι λέων και ταιριάζουμε πάρα πολύ, αν και πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά ζώδια. Το κοινό θετικό στοιχείο -κατά την ταπεινή μου γνώμη- των δύο αυτών ζωδίων είναι η ο συνδυασμός της ευαισθησίας και του δυναμισμού και το κοινό αρνητικό το πείσμα.

Δεν είναι πολύ διαφορετικά ζώδια. Είναι δυναμικοί, αυθόρμητοι, ανεξάρτητοι, ενεργητικοί, άνθρωποι της παρέας γενικά.
Οι διαφορές είναι ότι ο Λέων τείνει να περιστρέφει όλο το κόσμο γύρω του ενώ ο Δίδυμος είναι της επικοινωνίας και της πνευματικότητας. Ο Λέων έχει όραμα ενώ οι Δίδυμοι έχουν ιδέες..
Επίσης... δεν είναι ευαίσθητοι.

Όσον αφορά το πείσμα, παίζεται λίγο.. οι Λέωντες είναι υπερβολικά πεισματαριδες. Οι Δίδυμοι επιμένουν μόνο όταν ξέρουν ότι έχουν δίκαιο.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν καταλαβαίνω γιατί εξανίστασαι. Ούτε εγώ τα πιστεύω. Καλά είναι για να περνάει η ώρα και είναι όσο αξιόπιστες είναι οι καφετζούδες. Το νήμα έτσι κι αλλιώς δεν είναι επιστημονικού περιεχομένου, δε θα μπορούσε εξάλλου να είναι.Ναι βρε....τι παει να πει προσωπικοτητα,..τι παει να πει dna,τι παει να πει περιβαλλον που μεγαλωσες..τι παει να πει οτι δεν ισχυουν καν τα ζωδια λεμε και οι ημερομηνιες...και η μεγαλυτερη απατη του αιωνα...τι παει να πει οτι τα ζωδια ειναι μεσαιωνικα καταλοιπα...εξακουθουν καποιοι να πιστευουν σε αυτα.Σε τι ακριβως..δεν εχω καταλαβει.Οτι και καλα η ταδε ημερομηνια καθοριζει τον χαρακτηρα σου;οχι βρε..ολοι οι σκορπιοι το ιδιο ειναι..και το ιδιο μελλον εχουν...Οτι η ταδε ημερομηνια καθοριζει το μελλον σου;Δηλαδη κισμετ;Αρα πεπρωμενο γραμμενο απο εναν θεο;Κισμετ;ΠΡΟΒΛΕΨΗ;Αρα κισμετ;
Δηλαδη εγω που ειμαι διδυμμη...(ΟΧΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ...)εντελως ομως..οχι μονο ιδια ημερομηνια αλλα και ιδια ωρα καθως ειμαστε με καισαρικη..εχουμε ιδια προσωπικοτητα;Εχουμε και το ιδιο μελλον;Καλε παθαινουμε τα ιδια πραγματα;Μα τοτε θα επρεπε ολα να ειναι ιδια σε εμας.Ε λοιπον δν ειναι..καμια σχεση.
Ξυπνηστε.Και ρωτηστε και κανενα επιστημονα.Επιστημονα λεω,.Οχι αστρολογο.Δειτε και κανενα ντοκιμαντερ αξιοπιστο.
Για ποσο αυτη η τεραστια απατη των ζωδιων και της αστρολογιας/μεντιουμ....μην το ξεχναμε αυτο ναι... μεμντιουμ...θα αποβλακωνει;
Crowsnest
Νεοφερμένο μέλος

Ναι βρε....τι παει να πει προσωπικοτητα,..τι παει να πει dna,τι παει να πει περιβαλλον που μεγαλωσες..τι παει να πει οτι δεν ισχυουν καν τα ζωδια λεμε και οι ημερομηνιες...και η μεγαλυτερη απατη του αιωνα...τι παει να πει οτι τα ζωδια ειναι μεσαιωνικα καταλοιπα...εξακουθουν καποιοι να πιστευουν σε αυτα.Σε τι ακριβως..δεν εχω καταλαβει.Οτι και καλα η ταδε ημερομηνια καθοριζει τον χαρακτηρα σου;οχι βρε..ολοι οι σκορπιοι το ιδιο ειναι..και το ιδιο μελλον εχουν...Οτι η ταδε ημερομηνια καθοριζει το μελλον σου;Δηλαδη κισμετ;Αρα πεπρωμενο γραμμενο απο εναν θεο;Κισμετ;ΠΡΟΒΛΕΨΗ;Αρα κισμετ;
Πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει αυτό που λέμε μοίρα-κισμέτ?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν καταλαβαινω γιατι εξανιστασαι.Ουτε εγω τα πιστευω.Ειπα και εγω την αποψη μου..Δεν καταλαβαίνω γιατί εξανίστασαι. Ούτε εγώ τα πιστεύω. Καλά είναι για να περνάει η ώρα και είναι όσο αξιόπιστες είναι οι καφετζούδες. Το νήμα έτσι κι αλλιώς δεν είναι επιστημονικού περιεχομένου, δε θα μπορούσε εξάλλου να είναι.

Επισης δεν τα πιστευεις..τοτε γιατι λες τι ειναι οι διδυμοι;
η εμπειρία μου δείχνει πως οι δίδυμοι είναι πολύ κυκλοθυμικοί και ιδιότροποι.

Το νημα εχει τιτλο ζωδια..οποτε μπορουμε να εκφρασουμε την αποψη μας για τα ζωδια΄.

Ναι βρε....τι παει να πει προσωπικοτητα,..τι παει να πει dna,τι παει να πει περιβαλλον που μεγαλωσες..τι παει να πει οτι δεν ισχυουν καν τα ζωδια λεμε και οι ημερομηνιες...και η μεγαλυτερη απατη του αιωνα...τι παει να πει οτι τα ζωδια ειναι μεσαιωνικα καταλοιπα...εξακουθουν καποιοι να πιστευουν σε αυτα.Σε τι ακριβως..δεν εχω καταλαβει.Οτι και καλα η ταδε ημερομηνια καθοριζει τον χαρακτηρα σου;οχι βρε..ολοι οι σκορπιοι το ιδιο ειναι..και το ιδιο μελλον εχουν...Οτι η ταδε ημερομηνια καθοριζει το μελλον σου;Δηλαδη κισμετ;Αρα πεπρωμενο γραμμενο απο εναν θεο;Κισμετ;ΠΡΟΒΛΕΨΗ;Αρα κισμετ;
Κλασσικός δίδυμος!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Εχμ..να μην το χαρακτηρισω.Τι κλασικο ειναι...αυτο που γραφεις. Με επιβεβαιωνεις κιολας...Κλασσικός δίδυμος!!![]()

Εχμ..να μην το χαρακτηρισω.Τι κλασικο ειναι...αυτο που γραφεις. Με επιβεβαιωνεις κιολας...Ειπα..ΔΕΝ ειμαι διδυμος στο ζωδιο....ειμαι διδυμη λεμε..εχω διδυμη αδελφη..γιου νοου;Απο το ιδιο ωαριο ενα πραγμα;Χαιρεται..
![]()
Το γεγονός ότι μου απαντάς με ειρωνία δεν νομίζω ότι σε κολακεύει ως άνθρωπο.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, μίλησα με βάση τους διδύμους που έχω γνωρίσει που έτυχε να έχουν αυτά τα κοινά σημεία. Και είπα χαρακτηριστικά ''από την εμπειρία μου'', δεν έκανα κάποια ψυχολογική μελέτη με επιστημονικά δεδομένα και τεκμήρια γι' αυτούς που γεννήθηκαν τέλη Μάη-αρχές Ιούνη.Δεν καταλαβαινω γιατι εξανιστασαι.Ουτε εγω τα πιστευω.Ειπα και εγω την αποψη μου..
Επισης δεν τα πιστευεις..τοτε γιατι λες τι ειναι οι διδυμοι;
Το νημα εχει τιτλο ζωδια..οποτε μπορουμε να εκφρασουμε την αποψη μας για τα ζωδια΄.Δεν λεει προσεγγιστε το επιστημονικα η οχι.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Δεν ξερω που ειδες την ειρωνια...δεν ειρωνευομαι...λεω ξεκαθαρα την γνωμη μου για τα ζωδια.Αν αυτο το εκλαμβανεις σαν ειρωνια.,δικο σου προβλημα...αλλα δε αφορα το θεμα.Το γεγονός ότι μου απαντάς με ειρωνία δεν νομίζω ότι σε κολακεύει ως άνθρωπο.
Crowsnest
Νεοφερμένο μέλος

αυτα που περιγραφεις ειναι χαρακτηριστικα απο εμας τα καρκινακια για τους διδυμους ξερω οτι ειναι διπροσωποι, οι πιο εξυπνοι του ζωδιακου, εχουν τρομερο λεγειν, δεν βαζουν κωλο κατο και ειναι πολυ κοινωνικοι.
Εσυ μπορεις να ζεις στο μεσαιωνα αλλα προφανως επειδη ανθρωποι εχουν ασχοληθει με την ανοησια που λεγεται ζωδια μπορω να σου δωσω μελετες που εχουν γινει και δειχνουν οτι δεν εχουν καμια περιγραφικη η προβλεπτικη αξια. Προφανως.
Δεν υπαρχει περιπτωση να το δεχθεις, αλλα για τους υπολοιπους.
Ενα μονο παραδειγμα:
https://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.558.6704&rep=rep1&type=pdf
Astrologers did no better than chance or than a nonastrolo- ger control subject at matching the birth charts to the personal data; this result was independent of astrologers' confidence ratings for their predicted matches. Astrologers also failed to agree with one another's predictions.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- ghоul
- fourkaki
- rafaela11
- AggelikiGr
- Jim175
- GeorgePap2003
- Joji
- Scandal
- camil
- Memetchi
- Maria_Xagorari
- charmander
- Roulaki
- oma06033
- spring day
- User2350
- nimbus
- tsiobieman
- Paragontas7000
- J.Cameron
- Unboxholics
- Μαυρίκιος
- American Economist
- giannhs2001
- ΘανάσοςG4
- Meow
- Ilma
- fmarulezkd
- MarcoReus
- Αρίκος
- Idontknoww
- Freddys
- sunsetpp
- jj!
- Isida
- Glorious26
- Thundergirl
- harry akritas
- Libertus
- aye
- johnsala
- Snoopy Doo
- Maraki4you
- T C
- SlimShady
- Unseen skygge
- Εχέμυθη
- orchidea
- leo41
- Νηματολάγνος
- Γιωργος15773
- Πύρος
- johnnyantony
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.