Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ενας λόγος χωρισμού ήταν όταν ανακάλυψα ότι φόραγε περούκα. Δεν το είπα λόγω διακριτικότητας,αλλά το κατάλαβε στη πορεία από το σοκ που έπαθα όταν το είδα.
Α σε παρακαλώ, δε δικαιούστε να μιλάτε εσείς,
με τα τακούνια, τις βαφές, τα γουόντερμπραζ

πς.

kalypso
Περιβόητο μέλος

Είναι καλύτερα να έχεις κάποιον άχτι σε όλη σου τη ζωή και να έχεις στο μυαλό σου ότι υπάρχει τελικά ο τέλειος άνθρωπος για σένα εκεί έξω παρά να τον απομυθοποιήσεις....
![]()
Βρε χάνευ, είναι καλύτερα να τον απομυθοποιήσεις μπας και βρεις όντως τον τέλειο κάποια στιγμή

Ούτε να φανταστώ δεν θέλω πως θα είμαι κολλημένη όλη μου τη ζωή με κάποιον και θα τον θεωρώ το τέλειο (χωρίς να είναι) και όντας κολλημένη με εκείνον θα βλέπω όλους τους άλλους "λίγους" σε σχέση με εκείνον. Αυτό περισσότερο κακό θα μου κάνει, παρα καλό, αι θινκ.

Speedy
Δραστήριο μέλος

Ένα θέλω να καταλάβω.. κοπέλα που την είχα στην καψούρα, αποφασίζω τελικά να τα βρώ μαζί της περνάμε ένα βράδυ πολύ όμορφο όπως και την επόμενη μέρα.. και μετα μου ζητάει να χωρίσουμε γτ λέει πιέζετε και ήταν αλλιώς πριν και τώρα, της είπα να το πάμε χαλαρά γτ όντως την πίεσα και δν ξέρω και μην μου το κάνεις αυτό.. και έχω πάρει μία αποφαση.. δν πρέπει να αλλάξω.. τέσπα απλά όταν δεν της έδινα σημασία ήταν καψούρα και όταν ανοιχτηκα και με γνώρισε κάλύτερα κάπου χαλάστηκε.. τεσπα.. αυτό που με τρελένει και θέλω εξήγηση παιδια... οταν μου τα έλεγε αυτά πανω στον χωρισμό την φίλαγα και ψιλοκαθότανε.. έγινε 3 φορές αυτό και της έπιανα τα χέρια και μου τα χάιδευε... πολύ υποκρίτρια η απλά άλλοι λόγοι?? αυτο μόνο...
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Oι λόγοι (χωρισμού) ή εκείνοι που τους εκτέλεσαν...αυτοπροσώπως;
Η κουταμάρα (γενικά και ειδικά) έχει υπόσταση ή είναι μιά φυσαλίδα που φουσκώνει με ιντερνετικό (μεθερμηνευόμενον) κοπανιστό αέρα

Εδώδιμα & Αποικιακά
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω αν είναι ηλίθιος ή αστείος λόγος,αυτό θα το αποφασίσετε μόνοι σας αλλά πάντως είναι σπάνιος και παράξενος.
Ντύθηκε η γυναίκα να πάει κομμωτήριο και μετά σε μια φίλη της για καφέ.
Καθώς την παρατηρούσε ο άντρας,πρόσεξε έναν "φευγάτο" πόντο στο δεξί καλσόν της,πίσω από το γόνατο.
Δεν της είπε τίποτε,για να μην αρχίσει τη μουρμούρα η κυρία και για να μην αρχίσει από την αρχή το ντύσιμο και αργήσει.
'Οταν η κυρία γύρισε,ο άντρας της παρατήρησε πως ο "φευγάτος" πόντος είχε μετακινηθεί στο αριστερό καλσόν.

Θα σας πω έναν λόγο χωρισμού που γνωρίζω από ιστορία φίλου.
Δεν ξέρω αν είναι ηλίθιος ή αστείος λόγος,αυτό θα το αποφασίσετε μόνοι σας αλλά πάντως είναι σπάνιος και παράξενος.
Καθώς την παρατηρούσε ο άντρας,πρόσεξε έναν "φευγάτο" πόντο στο δεξί καλσόν της,πίσω από το γόνατο.
Δεν της είπε τίποτε,για να μην αρχίσει τη μουρμούρα η κυρία και για να μην αρχίσει από την αρχή το ντύσιμο και αργήσει.
'Οταν η κυρία γύρισε,ο άντρας της παρατήρησε πως ο "φευγάτος" πόντος είχε μετακινηθεί στο αριστερό καλσόν.

moonlight
Διάσημο μέλος

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Η περίπτωση να δοκιμάζαν ρούχα οι φίλες δεν παίζει ε?Ντύθηκε η γυναίκα να πάει κομμωτήριο και μετά σε μια φίλη της για καφέ.
.....
Αχ, βρώμικα μυαλά....
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

μια φορά μία κοπέλα τα χάλασε με έναν φίλο λέγοντας του : είσαι ηλίθιος και αστείος

Θα σας πω έναν λόγο χωρισμού που γνωρίζω από ιστορία φίλου.
πριν υπογράψει το διαζύγιο , ο σύζυγος τσέκαρε αν το κομμωτήριο προσέφερε και πεντικιούρ ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πριν υπογράψει το διαζύγιο , ο σύζυγος τσέκαρε αν το κομμωτήριο προσέφερε και πεντικιούρ ;
Τζίζους Κράϊστ Σούπερ Σταρ!!!!!!!!!!!!
Έγραψες sid.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτη ηταν η δευτερη φορα που τα φτιαξαμε με εναν πρωην μου και πραγματικα με ειχε πληγωσει τοοοοοοσο πολυ!και με εκνευριζε το γεγονος το οτι δεν μου ελεγε την αληθεια(γιατι δεν παιζει να ταν αυτος ο λογος)...τεσπα!περασμενα ξεχασμενα!
Guest 243356
Επισκέπτης

1) Ασυμφωνια χαρακτηρων (με την παραμικρη διαφωνια χωριζουν τα ζευγαρια σημερα)
2) Εξαιτιας τριτου ατομου (γκομενος\γκομενα...)
Τελικά ακόμα έχω μείνει με την απορία γιατι με χωρισε στην πραγματικότητα!![]()
![]()
Προφανως γνωρισε καποια αλλη που του αρεσε.
Τα υπολοιπα ηταν δικαιολογιες για να μην σε πληγωσει
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 36 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.