Ηράκλειο: Πατέρας εκτέλεσε τον νεαρό που σκότωσε τον μοναχογιό του σε τροχαίο

Και ομως...το ρεπορταζ ειπε οτι ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ.

Τι να σου κανει και ο ψυχολογος αν εισαι εκδικητικο καθικι;

Παραδώστε την Κρήτη στην Αίγυπτο ή στη Λιβύη. Ταιριάζουν περισσότερο.

Όλη η ντροπή της Ελλάδος πάντα από εκεί κάτω προέρχεται. Κ*λοζωα και στον στρατό και παντού. Μόνο προβλήματα δημιουργούν.
Υπηρέτησα στο ΠΝ μεταξύ 1974-76, πολύ πρόσφατα. :)
Το παρατσούκλι της Κρήτης και των Κρητικών ήταν -είναι ακόμα;- Κουδρία και Κούδροι (προσοχή στον αναγραμματισμό).
Αντιπαθούσαν τους ναύτες, φοβούμενοι μην μαμήσουν τις θυγατέρες τους, αλλά τα πορτοφόλια τους ήταν ευπρόσδεκτα.

ΥΓ. Νέο μέλος. Καλώς σας βρήκα.
.

Υπηρέτησα στο ΠΝ μεταξύ 1974-76, πολύ πρόσφατα. :)
Το παρατσούκλι της Κρήτης και των Κρητικών ήταν -είναι ακόμα;- Κουδρία και Κούδροι (προσοχή στον αναγραμματισμό).
Αντιπαθούσαν τους ναύτες, φοβούμενοι μην μαμήσουν τις θυγατέρες τους, αλλά τα πορτοφόλια τους ήταν ευπρόσδεκτα.

ΥΓ. Νέο μέλος. Καλώς σας βρήκα.
.
Άσχετο αλλά bro μου. Τι προφίλ είναι αυτή; :skull:

Σε ψυχιατρικές περιπτώσεις ο ψυχολόγος κάνει «αέρα».
Δυστυχώς, μπερδεύουμε τον κλινικό ψυχολόγο του εξωτερικού, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να συνταγογραφεί, με τους δικούς μας.
Η ψυχολογία στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση με την ψυχιατρική.

Σε γιατρό πας όταν υπάρχει διαταραχή, άσχετα που εδώ αρκετοί πηγαίνουν σε απλό ψυχολόγο και τους πηγαίνουν «ψιλό γαζί», μόνο και μόνο για να διατηρούν πελατολόγιο.

Μακάρι η οικογένεια να κάνει και μια καταγγελία στην/στον ψυχολόγο που δεν παρέπεμψε τον πελάτη της, όπως όφειλε να κάνει. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει πιθανότητα αυτοχειρίας ή έκθεσης τρίτου σε κίνδυνο, ο επαγγελματίας ψυχικής υγείας είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και να παραπέμψει για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Αν αποδειχθεί ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις κινδύνου και δεν έγινε η προβλεπόμενη διαδικασία ή επίσημη αναφορά, τότε θα χάσει την αδεια της ...αν ειχε ...

Στην Ελλάδα υπάρχει μονο ενα επίσημος φορέας που δουλεύει αποκλειστικά Πένθος ...δεν μπορεί ο κάθε ψυχολόγος απο μονο τους ..

Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου.
Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου.

Τελευταία επεξεργασία:
Μακάρι η οικογένεια να κάνει και μια καταγγελία στην/στον ψυχολόγο που δεν παρέπεμψε τον πελάτη της, όπως όφειλε να κάνει
τι εννοεις; Φταίει ο ψυχολόγος;
Σιγά ρε παιδιά, φταίνε οι γονείς, φταίει ο θεραπευτής, φταίει η αστυνομία, όλοι φταίνε, μόνο ο δολοφόνος είχε δικαιολογία.
Και μια και γνωρίζεις καλά τα ψυχολογικά, ίσως έχεις ακούσει, ότι ο ψυχολόγος δε φταίει ποτέ! Αν δε θες να γίνεις καλά, θαύματα δεν σου κάνει. (Αυτό μου το έχει πει ψυχολόγος χι χι, αλλά δε βρίσκεις άκρη μαζί τους, ειλικρινά)

Σιγά ρε παιδιά, φταίνε οι γονείς, φταίει ο θεραπευτής, φταίει η αστυνομία, όλοι φταίνε, μόνο ο δολοφόνος είχε δικαιολογία.
Και μια και γνωρίζεις καλά τα ψυχολογικά, ίσως έχεις ακούσει, ότι ο ψυχολόγος δε φταίει ποτέ! Αν δε θες να γίνεις καλά, θαύματα δεν σου κάνει. (Αυτό μου το έχει πει ψυχολόγος χι χι, αλλά δε βρίσκεις άκρη μαζί τους, ειλικρινά)
Από ότι κατάλαβα η μάνα του σκοτωμένου/γυναίκα του φονιά στο ατύχημα υποδαύλιζε το μίσος.

Κάποια στην TV έριξε ευθύνη στις γυναίκες/συζύγους/μανάδες της Κρήτης. Θα μπορούσαν να απαγορέψουν την ύπαρξη όπλων μέσα στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.
Βέβαια δεν περιμένω κάτι από τις παλαιότερες, αλλά τουλάχιστον οι νεώτερες θα μπορούσαν να το έχουν σαν προγαμιαίο όρο.
.

Περα απο την απουσία οδηγικής παιδείας, πολλοι γονείς, στην επαρχία, είναι ενθαρρυντικοι , ανεκτικοί ακόμη και υπερήφανοι σχετικά με την οδήγηση εφήβων. Κατόπιν εορτής είναι αργά για απόδοση ευθυνών. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν απυθμενη οργή για το γεγονός πως το άλλο παιδι συνέχιζε τη ζωή του σε αντίθεση με το δικό τους παιδί. Τυφλωμενοι από το μίσος τους.

Αν όντως βρεθεί αποδεδειγμένα, βάσει καταγραφής ότι πήγαινε σε ψυχολόγο, λυπάμαι που το λέω, αλλά βάσει κώδικα θα βρεθεί μπλεγμένη, αν δεν έγινε σύσταση και παραπομπή για ψυχιατρικό έλεγχο...

Βλέπεις το να αναλαμβάνεις τον οποιονδήποτε σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι τόσο απλό όταν βρίσκεται σε αυτή τη θέση... Σε παίρνει η μπάλα...

Ψάξ' το και συ αλλά απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον, ελπίζοντας ότι δεν κάνω λάθος, όταν ο ψυχοθεραπευόμενος δεν βελτιώνεται (παραμένει δηλαδή στην αρχική του κατάσταση πάρα τις συνεδρίες) ή διαφαίνονται διαταραχές που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τόσο την ζωή του ίδιου όσο και των άλλων, ο ψυχολόγος είναι υποχρεωμένος να τον παραπέμψει σε ψυχίατρο.
Αν δεν το κάνει και προκύψει το απευκταίο τότε διώκεται ποινικά για παράβαση καθήκοντος.

---------------

Για την Κρήτη τώρα, περίεργο θα σας φανεί και ακόμα πιο περίεργο θα φανεί στους ντόπιους (επειδή ειλικρινά δεν νομίζω ότι μπορούν να το αντιληφθούν) αλλά μόνο αν προέρχεστε από έναν άλλο τόπο και τους ζήσετε από κοντά θα καταλάβετε.

΄Ηταν η γιαγιά μου Κρητικιά, πήγαινα συχνά στην Κρήτη και μου έχουν μείνει πολλά από τις διηγήσεις της και από την συναναστροφή μου με τους Κρητικούς.
΄Εχουν πολλά καλά που και μεις τα θεωρούμε καλά αλλά έχουν και κάποια καλά γι΄αυτούς που εμείς τα θεωρούμε κακά και αδιανόητα.
Για μας το "οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος" μπορεί να θεωρείται βάρβαρο.
Γι΄αυτούς είναι βαθιά ριζωμένο μέσα τους ως το μόνο σωστό.
Και όχι μόνο σωστό αλλά και τιμή και υπερηφάνεια και γενναιότητα και αξιοπρέπεια και ανδρεία και πυγμή και καμάρι και όλα τα καλά.
΄Ετσι γαλουχούνται, έτσι ανδρώνονται, αυτό πιστεύουν και αυτό περνάει από γενιά σε γενιά.
Το πρώτο δώρο που παίρνει ένα νεογέννητο αγόρι είναι ένα κρητικό μαχαίρι.
Κοιμούνται με το όπλο κάτω από το μαξιλάρι.
΄Εχουν δικό τους Θεό εκεί κάτω.
Μην προσπαθείτε να τους καταλάβετε με αντικειμενικά κριτήρια.
Δεν υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια για τους Κρητικούς.
Για τους Κρητικούς υπάρχουν μόνο κρητικά κριτήρια.

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτη η καριολα η μανα συμφωνα με πολλες πληροφοριες ηταν που εξωθουσε τον πατερα στο εγκλημα.Φαινεται και απο το βιντεο.
Και υπαρχουν αυτοικοες μαρτυρες που λενε οτι οταν ο σκατανθρωπος συγκρουστηκε με το αμαξι του νεαρου και βγηκε εξω ο μικρος//.η καριολα η μανα φωναζε...ΠΑΜΕ...ΔΩΣΕ!!
Εξεταζεται λοιπον η ηθικη αυτουργια της καριολας...και οχι μονο η συνεργια.Και ειναι και απολυτα ψευτες.Λεει η καριολα..δεν ηξερα οτι ειχε οπλο ο αντρας μου...:sick: και προσπαθησα να τον σταματησω αλλα δεν μπορεσα.Η ΨΕΥΤΡΑ,
Το ΠΑΜΕ...ΔΩΣΕ που ελεγε στον αντρα της την ωρα που βγηκε απο το αμαξι που πηγαινε;
τα σιχαματα.

Ψάξ' το και συ αλλά απ΄όσο ξέρω τουλάχιστον, ελπίζοντας ότι δεν κάνω λάθος, όταν ο ψυχοθεραπευόμενος δεν βελτιώνεται (παραμένει δηλαδή στην αρχική του κατάσταση πάρα τις συνεδρίες) ή διαφαίνονται διαταραχές που μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τόσο την ζωή του ίδιου όσο και των άλλων, ο ψυχολόγος είναι υποχρεωμένος να τον παραπέμψει σε ψυχίατρο.
Αν όντως βρεθεί αποδεδειγμένα, βάσει καταγραφής ότι πήγαινε σε ψυχολόγο, λυπάμαι που το λέω, αλλά βάσει κώδικα θα βρεθεί μπλεγμένη, αν δεν έγινε σύσταση και παραπομπή για ψυχιατρικό έλεγχο...
Ωραία! Θα πουν, πως τον παρέπεμψαν και αυτός δεν πήγε. Ή θα πουν ότι στις συνεδρίες έδειχνε ήρεμος και συνεργάσιμος.
Παιδιά, αυτό μου το είπε ψυχολόγος με βεβαιότητα, γιαυτό επιμένω: Δεν υπάρχει περίπτωση, να ενοχοποιηθεί ψυχολόγος. Κατ αρχή υπάρχει το απόρρητο, αλλά και χιλιάδες απλές δικαιολογίες, ότι ο ίδιος εμπόδιζε τη συνεργασία, έδειχνε άλλο πρόσωπο, δεν έκανε θεραπεία σωστά κλπ.
Της είχα πει την περίπτωση του Αντρέα Λούπιτς, που έριξε το αεροπλάνο στα βουνά και ότι παρακολουθιόταν στενά από ψυχολόγο και μάλιστα η αεροπορική εταιρεία τους υποχρέωνε. Και είχε πει αυτή κατηγορηματικά: ο ψυχολόγος δε φταίει ποτέ σε τέτοια περίπτωση. Κάνει ό,τι μπορεί. Υπάρχουν ασθένειες απρόβλεπτες

Μου θυμίζει το απώτατο αμαρτωλό παρελθόν μου.
Πάντως η wench δεν ενοχλείται καθόλου.
Μην τον παρεξηγείτε, κύριε Νάνδρο. Το παιδί είναι φεμινιστής και πολύ ευαισθητοποιημένος στη σεξουαλικοποίηση των γυναικών.
Το άβατάρ σας είναι κλασσικό, γνωστό και από άλλα φόρα.
Καλώς ήλθατε.

Να σκίσει το πτυχίο του να πεις τον ψυχολόγο εφόσον αυτο που σου ειπε ειναι ενάντια στον επίσημο Κώδικα Δεοντολογίας Ψυχολόγων (ΦΕΚ Β’ 2344/18-06-2019)
Παιδιά, αυτό μου το είπε ψυχολόγος με βεβαιότητα, γιαυτό επιμένω: Δεν υπάρχει περίπτωση, να ενοχοποιηθεί ψυχολόγος. Κατ αρχή υπάρχει το απόρρητο, αλλά και χιλιάδες απλές δικαιολογίες, ότι ο ίδιος εμπόδιζε τη συνεργασία, έδειχνε άλλο πρόσωπο, δεν έκανε θεραπεία σωστά κλπ.
Της είχα πει την περίπτωση του Αντρέα Λούπιτς, που έριξε το αεροπλάνο στα βουνά και ότι παρακολουθιόταν στενά από ψυχολόγο και μάλιστα η αεροπορική εταιρεία τους υποχρέωνε. Και είχε πει αυτή κατηγορηματικά: ο ψυχολόγος δε φταίει ποτέ σε τέτοια περίπτωση. Κάνει ό,τι μπορεί. Υπάρχουν ασθένειες απρόβλεπτες

Μην τον παρεξηγείτε, κύριε Νάνδρο. Το παιδί είναι φεμινιστής και πολύ ευαισθητοποιημένος στη σεξουαλικοποίηση των γυναικών.
Το άβατάρ σας είναι κλασσικό, γνωστό και από άλλα φόρα.
Καλώς ήλθατε.
Καλώς σας βρήκα.
Και εγώ αγαπώ τις γυναίκες και είμαι υπέρ των δικαιωμάτων τους (όχι προνομίων), όπως και για κάθε άλλη κοινωνική ομάδα.
Και οι νεώτεροι καλά θα κάνουν να κρίνουν τις εποχές με την ηθική της εποχής. Να μην κρίνουν τους παππούδες τους του 20ου αιώνα με την ηθική του 21ου.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλώς σας βρήκα.
Και εγώ αγαπώ τις γυναίκες και είμαι υπέρ των δικαιωμάτων τους (όχι προνομίων), όπως και για κάθε άλλη κοινωνική ομάδα.
Και οι νεώτεροι καλά θα κάνουν να κρίνουν τις εποχές με την ηθική της εποχής. Να μην κρίνουν τους παππούδες τους του 20ου αιώνα με την ηθική του 21ου.
Φιλαρα οτι θελουμε θα κρινουμε. :thumbup:

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Φιλαρα οτι θελουμε θα κρινουμε. :thumbup:
Καλά θα κάνετε να κρίνετε και εμείς όπου θέλουμε θα σας γράφουμε. :teasing:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back