Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

Τέτοιο μπουλινγκ που τρώει αυτή πραγματικά κανένας δεν έφαγε τελευταία .
Πιστεύω οτι αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος την υποστήριζε και της συμπαραστεκόταν λόγω της θλίψης της. Όταν όμως ο ίδιος κόσμος βλέπει οτι αυτή την ανείπωτη θλίψη πάει να την εξαργυρώσει, του κακοφαίνεται. Τους άλλους πολιτικούς ξέρουμε όλοι οτι είναι λαμόγια και τους έχουμε πολύ χαμηλά. Αυτήν όμως που πολλοί την είχαν ψηλά, αυτό το θεωρούν και μια προδοσία τρόπον τινά. Έτσι πιστεύω, μπορεί να κάνω λάθος.

Γενικά, βλέπω πως κάποιος σοβαρός άνθρωπος, πετυχημένος στη δουλειά του, καταρτισμένος κλπ σήμερα δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί με την πολιτική, κάνοντας ή συμμετέχοντας σε κόμμα. Φανταστείτε πόσο έχει διαβρωθεί ο χώρος αυτός στη συνείδηση του μέσου Έλληνα σήμερα. Η σιωπηλή πλειοψηφία, είναι αμήχανη, δε κάνει θόρυβο, δε φωνάζει, είναι φιλήσυχοι πολίτες και απλά παλεύουν καθημερινά για τη διαβίωση. Καμία πρόθεση δεν έχουν να εμπλακούν. Είναι αυτό που λέγαμε για απαξίωση συλλογικών διαδικασιών, πίστη στους θεσμούς όπως υπάρχουν σήμερα κλπ.Όλοι ιδιωτεύουν και δίνει ο καθένας εκεί τον αγώνα του. Για αυτό και αυξάνεται η αποχή σε κάθε εκλογική διαδικασία.

1000005739.jpg

Από την μια Αυγερινόφ κ από την άλλη Κασιδιαρόφ...

Πιστεύω οτι αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος την υποστήριζε και της συμπαραστεκόταν λόγω της θλίψης της. Όταν όμως ο ίδιος κόσμος βλέπει οτι αυτή την ανείπωτη θλίψη πάει να την εξαργυρώσει, του κακοφαίνεται. Τους άλλους πολιτικούς ξέρουμε όλοι οτι είναι λαμόγια και τους έχουμε πολύ χαμηλά. Αυτήν όμως που πολλοί την είχαν ψηλά, αυτό το θεωρούν και μια προδοσία τρόπον τινά. Έτσι πιστεύω, μπορεί να κάνω λάθος.

Να την «εξαργυρώσει» είναι κάτι που λένε πολλοί λόγω ζήλειας και φθόνου. Και καλό επάγγελμα έχει και ανάγκη δεν έχει κάτι να εξαργυρώσει.

Μια προσπάθεια κάνει ίσα ίσα ν αλλάξει κάποια πράγματα. Αν δεν το πετύχει άλλο αυτό. Αντί να το στηρίξει αυτό σύσσωμος ο κόσμος (ή τουλάχιστον ν αδιαφορήσει), απεναντίας πολλοί την υβριζουν και την επιβουλεύονται, λες και έχει ήδη να μοιράσει καμία θέση ή περιουσία . Απο την μια θέλουμε αλλαγή, από την άλλη καθυβρίζουμε ανθρώπους που μόνο να εξιστομησουν κάτι τέτοιο, τρώνε τρελό μπουλινγκ (όχι μόνο από τα συστημικά ΜΜΕ αλλά και από απλό κόσμο). Πραγματικά περίεργο και τραγελαφικό συνάμα.

Τελευταία επεξεργασία:
Να το: ξεκινήσανε οι μαμακιες και οι συνωμοσίες ήδη.

Και εγώ νόμιζα πως μόνο ο Λουμίδης που έβαλα πιο πάνω σε φωτό ήταν φιλοχουντικος.
Εντάξει, όλα τα ακούσαμε, αλλά και κολλητή του Πούτιν! Έλεος! Πιστεύετε τέτοιες βλακείες;

Και εγώ νόμιζα πως μόνο ο Λουμίδης που έβαλα πιο πάνω σε φωτό ήταν φιλοχουντικος.

Τι τους φοβάσαι ρε juste; μια χαψιά τους έχετε. Η χρυσή αυγή που κάποτε έπαιρνε 500.000 ψήφους δεν έχει πλέον καμία δυναμική.

Τι τους φοβάσαι ρε juste; μια χαψιά τους έχετε. Η χρυσή αυγή που κάποτε έπαιρνε 500.000 ψήφους δεν έχει πλέον καμία δυναμική.
Είναι πολλά τα ακροδεξιά κ φιλορωσικά κόμματα. Η δημοκρατία πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Είδες πόσο έχει ανέβει το ακροδεξιο Afd; (που παρεμπιπτόντως υποστηρίζει "τελευταία" ο passmak; )

Κατευθείαν θορυβούνται μη χαθεί μια ψίχα ψωμιού. Κάθε έδρα σημαίνει μάσα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι πολλά τα ακροδεξιά κ φιλορωσικά κόμματα. Η δημοκρατία πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Σωστό αυτό.

Είδες πόσο έχει ανέβει το ακροδεξιο Afd; (που παρεμπιπτόντως υποστηρίζει ο passmak; )

Δεύτερο κόμμα; Στη Γερμανία; Εχω την εντύπωση πως κάτι τέτοιοι πάντα θα είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι και τίποτε παραπάνω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Σωστό αυτό.
Άρα καλά κάνουμε και είμαστε σε εγρήγορση. Βέβαια πιστεύω πως πιο πολύ θα δούμε μια μάχη κ σφάξιμο μεταξύ Βελόπουλου, πρώην χρυσαυγιτων, Νίκης κ Καρυστιανού. Αλλά πολλοί εχθροί απειλούν την Δημοκρατία.

Κάπου είχα δει στα σόσιαλ να λένε τις γνωστές πίπες πως επρόκειτο για ρωσσικό δάκτυλο αλλά μετά ήρθα και το είδα και στο φόρουμ. Α ρε μλκες πως παίρνετε γραμμή και ευθυγραμμίζεστε αμέσως...

Να την «εξαργυρώσει» είναι κάτι που λένε πολλοί λόγω ζήλειας και φθόνου.
Τί ζήλεια να έχει ο απλός πολίτης που το λέει; Να ζηλέψει τί; Οτι έχασε το παιδί της; Δε βγάζει νόημα αυτό.
Και καλό επάγγελμα έχει και ανάγκη δεν έχει κάτι να εξαργυρώσει.
Για να μπλέκεται με την πολιτική, κάποια ανάγκη έχει. Όχι υλική όπως υπαινίσσεσαι, αλλά ψυχολογική.
Μια προσπάθεια κάνει ίσα ίσα ν αλλάξει κάποια πράγματα. Αν δεν το πετύχει άλλο αυτό. Αντί να το στηρίξει αυτό σύσσωμος ο κόσμος (ή τουλάχιστον ν αδιαφορήσει), απεναντίας πολλοί την υβριζουν και την επιβουλεύονται, λες και έχει ήδη να μοιράσει καμία θέση ή περιουσία . Απο την μια θέλουμε αλλαγή, από την άλλη καθυβρίζουμε ανθρώπους που μόνο να εξιστομησουν κάτι τέτοιο, τρώνε τρελό μπουλινγκ (όχι μόνο από τα συστημικά ΜΜΕ αλλά και από απλό κόσμο). Πραγματικά περίεργο και τραγελαφικό συνάμα.
Οτι δε θα πετύχει είναι σίγουρο γιατί έτσι είναι φτιαγμένο το σύστημα.

Από την άλλη ήταν πολλοί που ήθελαν να τη στηρίξουν, μέχρι που έδειξε τις δεξιές ως ακροδεξιές της καταβολές.

Με ευχολόγια δεν αλλάζει τίποτα. Ας δούμε τις θέσεις της και θα δείξει.

Εμένα με ξενίζει γιατί δεν μπορώ να δω αυτό το πένθος να το κάνει κάποιος πολιτική αφορμή. Και για να γίνεις πολιτικός πρέπει να είσαι γελαστός, ήρεμος, επικοινωνιακός. Ίσως έχω στο μυαλό μου μια χαροκαμμένη μάνα περισσότερο σαν τον πατέρα του Βαγγέλη του Γιακουμάκη.

Τί ζήλεια να έχει ο απλός πολίτης που το λέει; Να ζηλέψει τί; Οτι έχασε το παιδί της; Δε βγάζει νόημα αυτό.

Για να μπλέκεται με την πολιτική, κάποια ανάγκη έχει. Όχι υλική όπως υπαινίσσεσαι, αλλά ψυχολογική.

Οτι δε θα πετύχει είναι σίγουρο γιατί έτσι είναι φτιαγμένο το σύστημα.

Από την άλλη ήταν πολλοί που ήθελαν να τη στηρίξουν, μέχρι που έδειξε τις δεξιές ως ακροδεξιές της καταβολές.

Με ευχολόγια δεν αλλάζει τίποτα. Ας δούμε τις θέσεις της και θα δείξει.

Εμένα με ξενίζει γιατί δεν μπορώ να δω αυτό το πένθος να το κάνει κάποιος πολιτική αφορμή. Και για να γίνεις πολιτικός πρέπει να είσαι γελαστός, ήρεμος, επικοινωνιακός. Ίσως έχω στο μυαλό μου μια χαροκαμμένη μάνα περισσότερο σαν τον πατέρα του Βαγγέλη του Γιακουμάκη.

Ζήλεια για ό,τι πολιτεύεται. Πόσοι θα θέλαν να βολευτούν στο σύστημα ή έστω να είχαν την ευκαιρία /φημη/ εμβέλεια να προσπαθήσουν κάτι τέτοιο .

Ας έχει ότι ανάγκη θέλει . Μπορεί να ονειρεύεται να γκρεμίσει το σύστημα , να φτιάξει κάτι πιο δίκαιο, να θέλει να εκδικηθεί τους υπεύθυνους της τραγωδίας κοκ. Καθένας έχει τα όνειρα του στην ζωή, ειδικά μετά από ένα τέτοιο συμβάν ατυχήματος. Η αφορμή γι αλλαγή μπορεί να είναι οποιαδήποτε.

Ούτε εγώ πιστεύω πως κάνει για πολιτικός . Πολύ περισσότερο θα ταίριαζε να μπει σ ένα σχήμα στην πίσω γραμμή.

Θεωρώ παρολ αυτά άδικη την μεταχείριση και την συμπεριφορά απέναντι της από μερικουσ , ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θέλει να πολιτευτεί στην πρώτη γραμμή.

Πάντως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Ζαχαριάδης τοποθέτησαν ξεκάθαρα την Καρυστιανού στον χώρο της σκληροπυρηνικής δεξιάς ή της ακροδεξιάς. Νομίζω πως το ίδιο είπε κ ο Τσίπρας σε συνέντευξη ο οποίος αρχικά την θεωρούσε κεντροδεξιά... αλλά μετά πολύ δεξιά.
Οπότε αν τσιμπήσει ψήφους, θα είναι κυρίως από το Νίκη, Βελόπουλο κ πρώην χρυσαυγιτες....

Πάντως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Ζαχαριάδης τοποθέτησαν ξεκάθαρα την Καρυστιανού στον χώρο της σκληροπυρηνικής δεξιάς ή της ακροδεξιάς. Νομίζω πως το ίδιο είπε κ ο Τσίπρας σε συνέντευξη ο οποίος αρχικά την θεωρούσε κεντροδεξιά... αλλά μετά πολύ δεξιά.
Οπότε αν τσιμπήσει ψήφους, θα είναι κυρίως από το Νίκη, Βελόπουλο κ πρώην χρυσαυγιτες....
καλά και οι ακροδεξιοί θα την τοποθετήσουν στην ακροαριστερά.
Όποιον δεν τον ξέρεις, τον φοβάσαι και τον ονομάζεις <<εχθρό>>.

καλά και οι ακροδεξιοί θα την τοποθετήσουν στην ακροαριστερά.
Όποιον δεν τον ξέρεις, τον φοβάσαι και τον ονομάζεις <<εχθρό>>.
Όσους ακροδεξιούς βλέπω, λένε ότι την την λατρεύουν... Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι σφυγμομετρήσεις.

Ζήλεια για ό,τι πολιτεύεται. Πόσοι θα θέλαν να βολευτούν στο σύστημα ή έστω να είχαν την ευκαιρία /φημη/ εμβέλεια να προσπαθήσουν κάτι τέτοιο .

Ας έχει ότι ανάγκη θέλει . Μπορεί να ονειρεύεται να γκρεμίσει το σύστημα , να φτιάξει κάτι πιο δίκαιο, να θέλει να εκδικηθεί τους υπεύθυνους της τραγωδίας κοκ. Καθένας έχει τα όνειρα του στην ζωή, ειδικά μετά από ένα τέτοιο συμβάν ατυχήματος. Η αφορμή γι αλλαγή μπορεί να είναι οποιαδήποτε.

Ούτε εγώ πιστεύω πως κάνει για πολιτικός . Πολύ περισσότερο θα ταίριαζε να μπει σ ένα σχήμα στην πίσω γραμμή.

Θεωρώ παρολ αυτά άδικη την μεταχείριση και την συμπεριφορά απέναντι της από μερικουσ , ανεξάρτητα από το γεγονός ότι θέλει να πολιτευτεί στην πρώτη γραμμή.
Εντάξει διαφωνούμε. Κανένα πρόβλημα.

Όσους ακροδεξιούς βλέπω, λένε ότι την την λατρεύουν... Άλλωστε αυτό δείχνουν και οι σφυγμομετρήσεις.
Περίεργο.
Ίσως θεωρούν τη δική τους παράταξη τόσο χαμένη, ώστε πάνε να πιαστούν απ τα ....μαλλιά; Αλλά και πάλι , αν πείσουν τον κόσμο, πως είναι ακροδεξιά, θα χάσουν δικούς τους ψηφοφόρους. Γιατί το κάνουν άραγε; :hmm: :hmm:
Άβυσσος το μυαλό των ακροδεξιών.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back