parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.601 μηνύματα.
Ποια είναι αυτά τα εθνικιστικά κόμματα; Αυτά που στηρίζει ο Κασιδιάρης;Νταξει εγω το ξεκαθάρισα, δεν συντάσσομαι με την προτερη άποψη. Απλά εσένα μ αρέσει να σε πειράζω. Ξέρω ότι αυτό σου το ποστ δεν πάει για μένα αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Μιλάω για συμφέροντα μόνο οταν ξέρω πως κάποιος έχει ωφεληθεί απο άλλους, ίσως ούτε και τότε πάντα.
Να ψηφίσεις εθνικιστικά κόμματα. Αυτή ειναι η μόνη σωστή εναλλακτική.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.361 μηνύματα.
Εχω απογοητευτεί απο Κάσι. Δυστυχώς για να ειμαι ειλικρινής επι του παρόντος δεν μπορώ να σου προτείνω συγκεκριμένη λύση ονομαστικά.Ποια είναι αυτά τα εθνικιστικά κόμματα; Αυτά που στηρίζει ο Κασιδιάρης;
Θα σε ήθελα στον εθνικιστικό χώρο όμως γιατί συνδυάζεις δυο χαρακτηριστικα που εκτιμώ σε σένα. Εισαι μορφωμένος με την έννοια του διαβασμένου, και εισαι και αντιδραστικός στη σαπίλα.
Μπορεί να σε τσουρουφλίζω για χίλια δυο, αλλά θα ήσουν ατού στον εθνικιστικό χώρο.
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.601 μηνύματα.
Χαχα, είμαι το απολύτως αντίθετο του εθνικιστή, μα τόσο αντίθετα όσο δεν παίρνει.Εχω απογοητευτεί απο Κάσι. Δυστυχώς για να ειμαι ειλικρινής επι του παρόντος δεν μπορώ να σου προτείνω συγκεκριμένη λύση ονομαστικά.
Θα σε ήθελα στον εθνικιστικό χώρο όμως γιατί συνδυάζεις δυο χαρακτηριστικα που εκτιμώ σε σένα. Εισαι μορφωμένος με την έννοια του διαβασμένου, και εισαι και αντιδραστικός στη σαπίλα.
Μπορεί να σε τσουρουφλίζω για χίλια δυο, αλλά θα ήσουν ατού στον εθνικιστικό χώρο.
Στίρνερ φίλε, τα είπε όλα. Ποιες πατρίδες, θρησκείες, οικογένειες, όλα είναι είδωλα του φαντασιακού.
Αν σε κάνει να νιώθεις όμορφα όμως όταν φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου πάνω στο άλογο να κατακτάς την Πόλιν, ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω;
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.361 μηνύματα.
Μαξ Στίρνερ - The Ego and his own ε;Χαχα, είμαι το απολύτως αντίθετο του εθνικιστή, μα τόσο αντίθετα όσο δεν παίρνει.
Στίρνερ φίλε, τα είπε όλα. Ποιες πατρίδες, θρησκείες, οικογένειες, όλα είναι είδωλα του φαντασιακού.
Αν σε κάνει να νιώθεις όμορφα όμως όταν φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου πάνω στο άλογο να κατακτάς την Πόλιν, ποιος είμαι εγώ που θα το χαλάσω;
Ακουστά, το χω στο moonreader αλλά δεν το χω διαβάσει ακόμα. Διαβάζω Torrero για daygame να καλύψω τα κενά να ρίξω καμια μικρή.
Ντάξει ρε φίλε, μαγκιά σου, δε θα τσακωθούμε για πεποιθήσεις, ότι αγαπάει ο καθένας.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.092 μηνύματα.
η μονη περιπτωση που εχει λογικη μια τετοια κινηση εκ μερους της ωστοσο, ειναι στο να βγει κυβερνηση. Τοτε θα αλλαξουν ολα. βεβαια σιγουρα ειναι μεγαλεπηβολο σχεδιο, ομως ειδαμε 3 χρονια τωρα επειτα απο ολα οσα εγιναν πως δεν κουνιεται φυλλο οσο και να ξεσηκωθει ειρηνικα ο λαος. δεν αλλαξε τιποτα, μας κοροιδευουν μεσα στη μουρη μας ολοι, ουτε δικαιοσυνη δεν υπαρχει ουτε τιποτα.Δε συμφωνώ με το να κάνει κόμμα η Καρυστιανού, όχι με την έννοια οτι πρέπει να βάλει τσεμπέρι χαροκαμμένης και να κάτσει σπίτι της, αλλά με τη λογική οτι, αν θέλει να προσφέρει πραγματικά στην κοινωνία υπάρχουν πιο άμεσοι και αποτελεσματικοί τρόποι από το να γίνεις βουλευτής κόμματος του 3 ή του 8 τοις εκατό. Δεν πιστεύω οτι κάποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης μπορεί να κάνει οτιδήποτε στη χώρα αφού πάντα η πλειοψηφία της κυβέρνησης παίρνει τις αποφάσεις. Οπότε εγώ θα χαιρόμουν να δω την Καρυστιανού να δημιουργήσει μια οργάνωση που να μαζεύει χρήματα για νοσοκομεία, για γηροκομεία, για την υποστήριξη μειονοτήτων κλπ. Έχει τη δύναμη να μαζέψει ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν σε αυτό. Τώρα να μπει στη βουλή και να φωνάζει από την μειοψηφία, απλά θα γίνει ακόμα μία γραφική.
Δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει ο Κούλης από κει πάνω γιατί, όπως μας έδειξε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, την πλειοψηφία που τον ψηφίζει την κρατάει γερά από διάφορα μέρη που μάλλον δε θα μάθουμε ποτέ. Κι αν το ξέρουμε εμείς οι πολίτες, πώς δεν το ξέρουν οι πολιτικοί και οι υποψήφιοι που έχουν τόσους συμβούλους και δημοσκοπήσεις;η μονη περιπτωση που εχει λογικη μια τετοια κινηση εκ μερους της ωστοσο, ειναι στο να βγει κυβερνηση. Τοτε θα αλλαξουν ολα. βεβαια σιγουρα ειναι μεγαλεπηβολο σχεδιο, ομως ειδαμε 3 χρονια τωρα επειτα απο ολα οσα εγιναν πως δεν κουνιεται φυλλο οσο και να ξεσηκωθει ειρηνικα ο λαος. δεν αλλαξε τιποτα, μας κοροιδευουν μεσα στη μουρη μας ολοι, ουτε δικαιοσυνη δεν υπαρχει ουτε τιποτα.
Και να πω και το άλλο, το οτι έχασε το παιδί της στα Τέμπη (για το οποίο εννοείται πως λυπάμαι και δεν το εύχομαι σε κανέναν) δεν πάει να πει οτι θα είναι για πάντα ειλικρινής και τίμια αν πολιτευτεί.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.092 μηνύματα.
Διαφοροποίηση του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών από Μαρία Καρυστιανού - «Δεν μας αφορά η εμπλοκή στην πολιτική» - ertnews.gr
Απέναντι στη Μαρία Καρυστιανού και στην κίνησή της για δημιουργία κόμματος στέκονται με ανακοίνωσή τους οι γονείς των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.497 μηνύματα.
Ελα ρε μπαγκ πεσμας οτι εχεις μαντικες ικανοτητες να σε συμβουλεόμαστε.Στο μεταξυ ολοι αυτοι ειναι Συριζαιοι του Σεπτ. 2015,
Για λεγε...η διπλανη μου ειναι συριζαια ή πασοκ; Να σου φερω φωτο της να κανεις μαντεψια;
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
να δω ψέκες να βάζουν φυλακή νεοδημοκράτες, και τι στον κόσμο. 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.497 μηνύματα.
Γελαω./Δεν γελαω..καγχαζω λεμε.
ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δενε χιε δικαιωμα να κανει ενα κινημα/κομμα ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
Μια φτυσια στον καθρεφτη καποιων πληζ.
Κια λεμε να βαλει ειδικους κλπ..ρε πατε καλα; Τι ειδικους ειχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Α..σωστα..ειχε.
ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΔΩ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δενε χιε δικαιωμα να κανει ενα κινημα/κομμα ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;
Α..σωστα..ειχε.
ΝΤΡΟΠΗ.
Valder
Επιφανές μέλος
ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Εξαιρετικές εποχές, γλυκιές αναμνήσεις. Να τανε ξανά το 2012. Μας λείπει λίγος εθνικοσοσιαλισμός.Τι ειδικους ειχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Α..σωστα..ειχε.
ΝΤΡΟΠΗ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.656 μηνύματα.
Εμμονή ρε φίλε με την ΧΑ... Δεν σας πειράζουν πενήντα+ χρόνια κλοπής, λαμογιάς και εθνικής προδοσίας από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, σας πειράζει η ΧΑ...Γελαω./Δεν γελαω..καγχαζω λεμε.
Α..σωστα..ειχε.
ΝΤΡΟΠΗ.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.357 μηνύματα.
Εμμονή ρε φίλε με την ΧΑ... Δεν σας πειράζουν πενήντα+ χρόνια κλοπής, λαμογιάς και εθνικής προδοσίας από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, σας πειράζει η ΧΑ...
Όντως πολύ καθαρά χέρια.... έχουν καταδικαστεί όλοι τους σε διευθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Και εκτίουν πολυετείς ποινές φυλάκισης!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η μεγαλυτερη λαμογια δεν συγκρινεται με την εγκληματικη οργανωση ναζιστικοφασιστοειδη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ουτε με τους ουγκανους εγκληματιες τους.
ΚΛΑΨΤΕ ΑΛΛΟΥ.
Δεν σας παιρνει.
ΚΛΑΨΤΕ ΑΛΛΟΥ.
Δεν σας παιρνει.
Valder
Επιφανές μέλος
Τι, δε θα εκραγείς;Η μεγαλυτερη λαμογια δεν συγκρινεται με την εγκληματικη οργανωση ναζιστικοφασιστοειδη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ουτε με τους ουγκανους εγκληματιες τους.
ΚΛΑΨΤΕ ΑΛΛΟΥ.
Δεν σας παιρνει.
Περίεργη ψυχραιμία έχεις απόψε.
Anti-sexy.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.357 μηνύματα.
Η μεγαλυτερη λαμογια δεν συγκρινεται με την εγκληματικη οργανωση ναζιστικοφασιστοειδη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ουτε με τους ουγκανους εγκληματιες τους.
ΚΛΑΨΤΕ ΑΛΛΟΥ.
Δεν σας παιρνει.
Δίκη ΧΑ, 240ή δικάσιμος: συνομιλίες Ανδρουτσόπουλου (1/4)
άκου στο 03.50 τι λέει. Ο συγκεκριμένος ήταν τότε δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου τη δεκαετία του 80 και του 90.
Τοτε που είχαν σακατέψει τον Κουσουρη.
Ε μετά κάπου χάλασε η δουλειά σε εισαγωγικά και τα σπάσανε γιατι εκει μέσα.... ο ένας εχει μεγαλυτερη τεστο απο τον άλλον. Τους βλέπεις εκ πρώτης όψεως δηλαδή ειναι νευρικοί και επιθετικοί. Μακρυά.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.569 μηνύματα.
το 2012 η ΧΑ μπήκε στη βουλή.
έως τότε είχαμε τα παρακάτω:
tvxs.gr
έως τότε είχαμε τα παρακάτω:
1992-2012: Η ματωμένη 20ετία της Χ.Α.
Τον κατάλογο με την εγκληματική δράση μελών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από το 1993 μέχρι το 2012 παρουσιάζει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.128 μηνύματα.
Μητσοτάκης & Σία-ΜΑΦΙΑ ΟΕΌντως πολύ καθαρά χέρια.... έχουν καταδικαστεί όλοι τους σε διευθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Και εκτίουν πολυετείς ποινές φυλάκισης!
57 νεκροί και καμιά 5-6 από δήθεν ατυχήματα
Τσίπρας & ΣΙΑ-ΜΑΦΙΑ
100 νεκροί στο ΜΑΤΙ ...
Ανάμεσα στους και μωρά παιδιά....
Τι όχι;
Δεν είναι εγκληματικές οργανώσεις;
Επειδή φοράνε κουστούμια και κυκλοφορούν εκεί έξω με όλους του μ@λ@κες να τους υποστηρίζουν ακόμα και σήμερα ;
Στο θέμα με τα ΤΕΜΠΗ μιλούν για την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση που έχει περάσει από την Ελλάδα και τώρα ξαφνικά υπάρχει μόνο η ΧΑ;
Ειλικρινά υπάρχει νοήμων ατόμων που πλέον θα παίρνει στα σοβαρά την εξίσωση με την Χ.Α όταν αυτοί που μας κυβερνούν εχου σκοτώσει νέους και μικρά παιδιά;
Ποιος ο λόγος σε ένα τέτοιο θέμα να αναφερθεί η Χ.Α ακόμα αναρωτιέμαι...
chester20080
Επιφανές μέλος
"Αποκαλύψεις": Η Μαρία Καρυστιανού για τη δημιουργία κινήματος - Δεν θα αυτοπροταθώ ως ηγέτης
«Μόνο του το κίνημα θα δείξει ποιον θέλει για αρχηγό. Δεν θέλουμε καμία συνεργασία με πολιτικά πρόσωπα».
Η Μαρία Καρυστιανού μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Αποκαλύψεις" για τον αγώνα των συγγενών θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
«Τον Μάρτιο ξεκινάει η δίκη, που για τη δική μου περίπτωση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον αφού η κατηγορία για απανθράκωση δεν υπάρχει. Η κόρη μου γνωρίζω ότι κάηκε ζωντανή. Από την άλλη, το βλέμμα μου είναι στραμμένο στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία η οποία θα μπορούσε, αλλά δεν ήλεγξε τους Υπουργούς για τις ευθύνες τους σχετικά με την 717, η μη περάτωση της οποίας οδήγησε στο έγκλημα των Τεμπών», δήλωσε αρχικά η κ. Καρυστιανού.
«Η κόρη μου μαζί με άλλους 26 επιβάτες κάηκε ζωντανή, δεν υπάρχει όμως καμία κατηγορία για αυτό το έγκλημα, για την πυρόσφαιρα και την απανθράκωση. Πλέον αυτού δεν υπάρχεi καμία κατηγορία για τους εργολάβους της 717 και για την Hellenic Train, επομένως οδηγούμαστε σε μια δίκη η οποία είναι σε ένα πολύ στενό πλαίσιο, έτσι όπως βόλευε την Κυβέρνηση, με λίγες κατηγορίες και λίγους κατηγορούμενους».
Έτσι οπως διατυπώνει την πραγματική της πρόθεση εμενα με βρισκει πολυ σύμφωνο εχει δικιο. Επίσης μην παρασυρομαστε απο διάφορα δημοσιεύματα που παραπλανητικα διαστρεβλωνουν τα λεγόμενα της. Αυτό που υποστηρίζει είναι αρκετα τίμιο και ευγενές θεωρώ και μακάρι να γίνει. Μια υγιής πολιτική εναλλακτική στις κάλπες αντί της συστημικης διαφθοράς. Δεν λεει οτι το κόμμα θα είναι δικο της και πως σίγουρα θα ηγηθεί, αλλα πως θα το οργανώσει, θα ειναι στους πρωτεργατες του. Δεν το αποκλείει αν το κίνημα την υποδείξει ως αρχηγο της, αλλά η ανάδειξη του αρχηγού του θα ειναι συλλογική επιλογή των ανθρώπων που θα το αποτελέσουν. Ο σκοπός της δεν ειναι ουτε η ματαιοδοξία ουτε η εξουσία, αλλά η δημιουργία μιας πολιτικής εναλλακτικής στις κάλπες ώστε ο πολίτης να μην εχει τη δικαιολογία του "και ποιον να ψηφισω", ώστε να μην παει να ψηφισει παλι κάποιο κομμα της διαφθοράς, καθως η διαφθορά σκότωσε το παιδί της. Αυτό περι μη ύπαρξης εναλλακτικής στην κάλπη ειναι κατι που λεμε συχνά και είναι η νούμερο ενα δικαιολογία όσων θα ξαναψηφισουν ΝΔ παρόλο που λυπούνται για τα Τεμπη και αναγνωρίζουν τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.Και πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που είπα και το έχω πει εδώ και πολλούς μήνες είναι ότι στηρίζω αυτή τη μεγάλη κοινωνική αντίδραση, ένα μεγάλο κίνημα των πολιτών που έχει δημιουργηθεί ενάντια στη διαφθορά. Προφανώς και το στηρίζω. Η διαφθορά σκότωσε το παιδί μου. Το στηρίζω και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω με όποιο τρόπο μπορώ προκειμένου αυτό να οργανωθεί σωστά και αν οργανωθεί σωστά, γιατί τα στάνταρντ είναι πολύ υψηλά και αυστηρά, θα μπορέσει να μετατραπεί σε κόμμα, βεβαίως να υπάρχει μια λύση για όλους τους πολίτες που θέλουν κάτι υγιές και καινούριο να έχουν μια επιλογή».
Ερωτώμενη για το αν σκοπεύει να ηγηθεί του σχηματισμού απάντησε: «Αυτό είναι μια συλλογική κίνηση, ένα κίνημα πολιτών, και δεν θα αυτοπροταθώ ως ηγέτης. Μόνο του θα υποδείξει ποιον θέλει αρχηγό. Δεν θέλουμε πολιτικά πρόσωπα αλλά άφθαρτους που μπορούν να δώσουν λύση. Το πιο βασικό είναι να μην προέρχονται από κομματικό σχηματισμό».
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Πρώτος στόχος να απαλλαγούμε απ' το ζαβό, μετά βλέπουμε. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 51 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool