Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα.
Δε ξέρω ποιος τα αξιοποίησε αυτά αλλά είναι επίσημο ότι το κράτος τους τα πρόσφερε ως παροχές.

Πέρα από σύνταξη σε όσους τραυματίστηκαν και στις οικογένειες θυμάτων, το κράτος έδωσε διαγραφή οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και διορισμό στο δημόσιο για θύματα, τραυματίες, στενούς συγγενείς τους όπως και κάποιες άλλες διευκολύνσεις πχ σχετικά με την εισαγωγή σε ΑΕΙ.

Επίσης η ένωση τραπεζών ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα δάνεια που είχαν πάρει οικογένειες θυμάτων των Τεμπών.

Ε το κράτος προσπάθησε να δωροδοκήσει, αυτοί τι φταίνε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε γενικές γραμμές βέβαια όποιος χάνει το παιδί του, δεν εξυψώνεται σε άγιο μόνο από αυτό.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.
Δε ξέρω ποιος τα αξιοποίησε αυτά αλλά είναι επίσημο ότι το κράτος τους τα πρόσφερε ως παροχές.

Πέρα από σύνταξη σε όσους τραυματίστηκαν και στις οικογένειες θυμάτων, το κράτος έδωσε διαγραφή οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και διορισμό στο δημόσιο για θύματα, τραυματίες, στενούς συγγενείς τους όπως και κάποιες άλλες διευκολύνσεις πχ σχετικά με την εισαγωγή σε ΑΕΙ.

Επίσης η ένωση τραπεζών ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα δάνεια που είχαν πάρει οικογένειες θυμάτων των Τεμπών.

Το κρατος το εφαρμοζει σε πολλες περιπτωσεις εδω και παρα πολλα χρονια ..
Πριν 25 περιπου χρονια περιπου ο αδελφος της συμμαθητριας μου ειχε σκοτωθει στο στρατο σε ασκηση ...

Η οικογενεια του ειχε προσβαση σε ολες αυτες τις παροχες .Αυτο ομως δεν τους σταματησε απο την υπολοιπη διαδικασια των δικαστηριων .

Εδω μιλησε για εξαγορα ...γι αυτο ειπα ΑΝ υπαρχει απόδειξη οτι αυτοι οι ανθρωποι θα αποσυρθουν απο την ολη δικαστικη διαδικασια .....

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.222 μηνύματα.
Η μόνη προϋπόθεση που θα ψήφιζα Καρυστιανού θα ήταν να μην υπάρχει η επιλογή του Τσίπρα και αυτό μόνο για να δω γυναίκα πρωθυπουργό.

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.872 μηνύματα.
Άσχετο, αλλά μόνο εγώ βλέπω στο τέλος ότι κανένα από τα τρία υποθετικά κόμματα (Καρυστιανού, Τσίπρα, Σαμαρά) δε θα ιδρυθεί και δε θα κατέβει στις εκλογές; :rolleyes:

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.945 μηνύματα.
Νομίζω δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, από άποψη συμφέροντός της, να ανακοινώσει από τώρα η Καρυστιανού το κόμμα γιατί έχουμε καιρό για τις εκλογές, θα κάνει peak και θα έχει ξεφουσκώσει μέχρι την ώρα της κάλπης.

Έπρεπε να το καθυστερήσει κι άλλο.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.222 μηνύματα.
Νομίζω δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, από άποψη συμφέροντός της, να ανακοινώσει από τώρα η Καρυστιανού το κόμμα γιατί έχουμε καιρό για τις εκλογές, θα κάνει peak και θα έχει ξεφουσκώσει μέχρι την ώρα της κάλπης.

Έπρεπε να το καθυστερήσει κι άλλο.
Εγώ νομίζω οτι, όπως κι ο Αλέξης, κόβει κίνηση. Αν δει οτι δεν της βγαίνει, θα το πάρει πίσω. Τί είχε τί έχασε.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.872 μηνύματα.
Το λιγότερο πιθανό να γίνει και μάλλον ήδη έχει πάει κουβά είναι του Σαμαρά.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.605 μηνύματα.
Βασικα 2 εχουν διατυπωσει οτι θα κανουν κομμα..οκ τα ειπαμε τα συμφωνησαμε..τιποτα μετα.