Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

Δε ξέρω ποιος τα αξιοποίησε αυτά αλλά είναι επίσημο ότι το κράτος τους τα πρόσφερε ως παροχές.

Πέρα από σύνταξη σε όσους τραυματίστηκαν και στις οικογένειες θυμάτων, το κράτος έδωσε διαγραφή οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και διορισμό στο δημόσιο για θύματα, τραυματίες, στενούς συγγενείς τους όπως και κάποιες άλλες διευκολύνσεις πχ σχετικά με την εισαγωγή σε ΑΕΙ.

Επίσης η ένωση τραπεζών ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα δάνεια που είχαν πάρει οικογένειες θυμάτων των Τεμπών.

Ε το κράτος προσπάθησε να δωροδοκήσει, αυτοί τι φταίνε;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Σε γενικές γραμμές βέβαια όποιος χάνει το παιδί του, δεν εξυψώνεται σε άγιο μόνο από αυτό.

Δε ξέρω ποιος τα αξιοποίησε αυτά αλλά είναι επίσημο ότι το κράτος τους τα πρόσφερε ως παροχές.

Πέρα από σύνταξη σε όσους τραυματίστηκαν και στις οικογένειες θυμάτων, το κράτος έδωσε διαγραφή οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία και διορισμό στο δημόσιο για θύματα, τραυματίες, στενούς συγγενείς τους όπως και κάποιες άλλες διευκολύνσεις πχ σχετικά με την εισαγωγή σε ΑΕΙ.

Επίσης η ένωση τραπεζών ανακοίνωσε ότι θα διαγραφούν τα δάνεια που είχαν πάρει οικογένειες θυμάτων των Τεμπών.

Το κρατος το εφαρμοζει σε πολλες περιπτωσεις εδω και παρα πολλα χρονια ..
Πριν 25 περιπου χρονια περιπου ο αδελφος της συμμαθητριας μου ειχε σκοτωθει στο στρατο σε ασκηση ...

Η οικογενεια του ειχε προσβαση σε ολες αυτες τις παροχες .Αυτο ομως δεν τους σταματησε απο την υπολοιπη διαδικασια των δικαστηριων .

Εδω μιλησε για εξαγορα ...γι αυτο ειπα ΑΝ υπαρχει απόδειξη οτι αυτοι οι ανθρωποι θα αποσυρθουν απο την ολη δικαστικη διαδικασια .....

Η μόνη προϋπόθεση που θα ψήφιζα Καρυστιανού θα ήταν να μην υπάρχει η επιλογή του Τσίπρα και αυτό μόνο για να δω γυναίκα πρωθυπουργό.

Άσχετο, αλλά μόνο εγώ βλέπω στο τέλος ότι κανένα από τα τρία υποθετικά κόμματα (Καρυστιανού, Τσίπρα, Σαμαρά) δε θα ιδρυθεί και δε θα κατέβει στις εκλογές; :rolleyes:

Νομίζω δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, από άποψη συμφέροντός της, να ανακοινώσει από τώρα η Καρυστιανού το κόμμα γιατί έχουμε καιρό για τις εκλογές, θα κάνει peak και θα έχει ξεφουσκώσει μέχρι την ώρα της κάλπης.

Έπρεπε να το καθυστερήσει κι άλλο.

Νομίζω δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, από άποψη συμφέροντός της, να ανακοινώσει από τώρα η Καρυστιανού το κόμμα γιατί έχουμε καιρό για τις εκλογές, θα κάνει peak και θα έχει ξεφουσκώσει μέχρι την ώρα της κάλπης.

Έπρεπε να το καθυστερήσει κι άλλο.
Εγώ νομίζω οτι, όπως κι ο Αλέξης, κόβει κίνηση. Αν δει οτι δεν της βγαίνει, θα το πάρει πίσω. Τί είχε τί έχασε.

Το λιγότερο πιθανό να γίνει και μάλλον ήδη έχει πάει κουβά είναι του Σαμαρά.

Βασικα 2 εχουν διατυπωσει οτι θα κανουν κομμα..οκ τα ειπαμε τα συμφωνησαμε..τιποτα μετα.

Άκουγα χθες τον Βελόπουλο σε μια εκπομπή που κλαιγόταν εναντίων της Καρυστιανου και ότι χάρη σε αυτόν αναδείχθηκε το θέμα των Τεμπών αφού ανέδειξε πρώτος το παράνομο φορτίο(ξυλολιο κτλ)..
Κλάμα και από την Κωνσταντοπούλου που έχτισε όλη την δυναμική της πάνω στα Τέμπη.
Περαστικά τους... έρχεται η ρομφαία του Αρχαγγέλου να τα σαρώσει όλα!:worship:

Εντάξει, κατά 99% είναι φέικ αλλά και αλήθεια να ήταν, δεν θα με εξέπληττε. Όσοι πήραμε την απόφαση ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι αυτό και δεν αλλάζει (δυστυχώς) το έχουμε ρίξει στην πλάκα και το κόμμα Καρυστιανού μάλλον θα προσφέρει πολύ γέλιο...

Κριμα ...εκανε εχθρους και τους γονεις των παιδιων ...

Η ανακοίνωση που εβγαλε για τον σύλλογο δειχνει πως αυτη η γυναικα εχει χασει το μετρο απο τον θυμο που την κυριεύει ...

Μακαρι να την διαδεχθει στο συλλογο ο Πλακιας !
Ο μονος ο οποιος δεν δεχθηκε να χρωματιστεί !

Η δικη εχει ξεκινησει....αυτο που περιμεναν τοσα χρονια και τελικα μεσα στην αιθουσα γινεται μια κομματικη μαχη απο ανθρωπους που οι ιδιοι τους εβαλαν μεσα σε αυτη ...

Που να εμπιστευτεις ενα τετοιο ανθρωπο ...Μπορει να σε οδηγήσει στην καταστροφη γιατι ο ιδιος ειναι ποτισμενος με εκδικητικο θυμο ...Δεν την ενδιαφερει ,δεν εχει να χασει τιποτα ...

Το κίνημα των Τεμπών διασπαστηκε.
Αυτή τη στιγμή τα ΘΥΜΑΤΑ αντιδικούν και ο ΘΥΤΗΣ γελάει σαρδονια στο Μαξίμου.

Εγώ αναρωτιέμαι ο κεντρώος απογοητευμένος από τη ΝΔ πού θα πάει στις επόμενες εκλογές..

@adams33

Κοίτα, εγώ το έχω πάρει στην πλάκα, αλλά καθόλου τέτοιο δεν είναι το θέμα. Γιατί αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, κάτι φωτογραφίες σε συγκεντρώσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αγκαλιές και φιλιά με τη Μάγδα Φύσσα, άρνηση να πει οτιδήποτε για τα θύματα στο Μάτι ή η κορυφαία δήλωση ότι δεν θα κατέβει στην πολιτική. Το πράγμα βρωμάει από παντού με την κυρία "δεξιά" και "πατριώτισσα"...

Αλλά δυστυχώς υπάρχουν εθνικιστές/ακροδεξιοί/συντηρητικοί κ.λπ. που έχουν πέσει στην παγίδα να ψηφίσουν αυτήν για να φύγει ο Κούλης. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο -έχω ξαναπεί- το ποιός θα βγει, αλλά όχι και τόσο σανό πια σε άτομα που έχουν συγγενικές με εμένα απόψεις...

Υ.Γ.: Για να μην προσθέσουμε ότι το promotion το έχει αναλάβει ο Μαρινάκης, έτσι; Άντε βρε, ψηφίστε Καρυστιανού, να πέσει το σύστημα μια για πάντα :whatever:

1000001051.jpg

1000001050.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Το που πάει το πράγμα με την Καρυστιανού θα φανεί στις πρώτες δημοσκοπήσεις όταν θα έχει κάνει κόμμα.
Τώρα οι ερωτήσεις είναι θεωρητικές τύπου πόσο πιθανό είναι να την ψήφιζατε και οι απαντήσεις είναι στον αέρα πολύ πιθανό λίγο πιθανό κλπ.

Αν εκεί είναι με κάτι γύρω στο 10% θα είναι μια από τα ίδια.
Αν έχει μια δυναμική ώστε να δείχνει ξεκάθαρα δεύτερο κόμμα εκεί θα υπάρξουν εξελίξεις νομίζω πχ στο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης δύσκολα θα φτάσει ως τις εκλογές αν φανεί να μην έχει ελπίδες για τη δεύτερη θέση.
Εγώ αναρωτιέμαι ο κεντρώος απογοητευμένος από τη ΝΔ πού θα πάει στις επόμενες εκλογές..
Αν υπήρχε ένα κόμμα να συγκεντρώσει τους περισσότερους από αυτούς θα ήταν πρώτο ή έστω θα ήταν οριακή η διαφορά αλλά δεν υπάρχει τέτοιο.

Αν οι περισσότεροι από τους απογοητευμένους που ψήφισαν ΝΔ το 2023 την ξαναψηφίσουν θα έχει αυτοδυναμία. Αν οι περισσότεροι δεν πάνε να ψηφίσουν ή μοιραστούν στα υπόλοιπα κόμματα μπορεί να δεις ΝΔ αρκετά χαμηλά ίσως ακόμα καο χαμηλότερα από αυτό που δίνουν οι δημοσκοπήσεις.

Αν υπήρχε ένα κόμμα να συγκεντρώσει τους περισσότερους από αυτούς θα ήταν πρώτο ή έστω θα ήταν οριακή η διαφορά αλλά δεν υπάρχει τέτοιο.
Θεωρητικά ό,τι πιο κοντινό υπάρχει σε έναν κεντρώο ψηφοφόρο ΝΔ είναι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή, αλλά με πολλούς αστερίσκους. Δε δείχνει καμιά δυναμική, πάνω από 15%, που φαίνεται να είναι ταβάνι. Άρα δε τραβάει πολλούς από ΝΔ. Δε φαίνεται το κόμμα Καρυστιανού αν ιδρυθεί, να απορροφήσει ψηφοφόρους από ΝΔ ιδιαίτερα.

Back