Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

Η Καρυστιανού έχει τεράστιο προβάδισμα σε σχέση με την Λατινοπούλου αλλά δε ξέρω αν ένα στυλ Μελόνι θα της κάνει καλό ή κακό, θα κινδυνεύσει να ταυτιστεί με το Βελόπουλο.
Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, παραδέχεσαι αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό, ότι οι ιδεολογίες στην πολιτική είναι κάτι αστείο. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις εξαρχής, τις ορίζουμε όταν δούμε πού ακριβώς απευθυνόμαστε και έχουμε απήχηση.

Αρχίσαμε να πετάμε τα τυράκια. Πρώτα η θρησκεία, τώρα οι εκτρώσεις, σίγουρα έρχονται LΒGΤQ+, όπλα, δημόσιοι υπάλληλοι, ρομά. Δε θα βαρεθούμε.
Ε φθηνος δεξιολαικισμος, κλασικη συνταγη επιτυχιας.

Screenshot_20260119_163848_Instagram.jpg

Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, παραδέχεσαι αυτό που λέω εδώ και πολύ καιρό, ότι οι ιδεολογίες στην πολιτική είναι κάτι αστείο. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις εξαρχής, τις ορίζουμε όταν δούμε πού ακριβώς απευθυνόμαστε και έχουμε απήχηση.
Ε ναι, πόσοι πιστεύεις ότι είναι οι ιδεολόγοι.

Όχι μόνο οι πολιτικοί, το ίδιο και οι ψηφοφόροι. Καλή η ιδεολογία αλλά στο τέλος το 90% θα ψηφίσει αυτόν που κρίνει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εξυπηρετεί καλύτερα το συμφέρον του, πόσοι θα "θυσιάζονταν" για την ιδεολογία.

Το ζητούμενο είναι η Μαρία να πατάξει τη διαφθορά. Οι θέσεις του κόμματος είναι δευτερεύον ζήτημα, σωστά; :P

Ε φθηνος δεξιολαικισμος, κλασικη συνταγη επιτυχιας.
Παταγώδους αποτυχίας θα έλεγα εγώ και απόδειξη το post του chester. Εάν συνεχίσει έτσι, θα ξεφουσκώσει πριν καν ιδρυθεί το κόμμα, γιατί θα χάσει όχι μόνο το αριστερό αλλά και το κεντρώο ακροατήριο. Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι δεν έχει προσδοκία να κυβερνήσει ιδρύοντας ένα ψεκ-σκληροπυρηνικό δεξιό κόμμα, που απευθύνεται σε συγκεκριμένο ακροατήριο.

Δεν μπορεί να μην καταλαβαίνει ότι δεν έχει προσδοκία να κυβερνήσει ιδρύοντας ένα ψεκ-σκληροπυρηνικό δεξιό κόμμα, που απευθύνεται σε συγκεκριμένο ακροατήριο.
Πάντως οι τραμπικοί, ακροδεξιοί ψεκ την βρίζουν εν χορώ...

1768836226392.png

Τσούζει...

1768836059172.png

Η δικηγόρος και δεξί χέρι της Καρυστιανού , Γράτσιου , ήταν υποψήφια με την ΝΙΚΗ οπότε δεν μου κάνουν εντύπωση τέτοιες θέσεις . Εγώ δεν θα είχα θέμα να ψηφίσω ενα ελαφρώς συντηρητικό αν με εμπνέει το πρόσωπο αλλά πολλά αρχίζουν και μαζεύονται . Ομοιοπαθητική , κατά των εκτρώσεων αλλά ας αποφασίσει η κοινωνία για να πάρω ψήφους από παντού , για οικονομία-εξωτερική πολιτική-παιδεία δεν λέει τίποτα ενώ πάει σε πόσα πάνελ χωρίς να συζητάει κάτι ουσιαστικό :hmm:

Μοιάζει πάντως λίγο στο στιλ με τη Μελόνι... αν αρχίζει να μοιάζει και στις απόψεις, θα αρχίσω να τη συμπαθώ πολύ :P
Αν περιορίσει τις ΜΚΟ και στηρίξει πρακτικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τότε ίσως λέμε ότι κάπως της μοιάζει προς το παρόν δεν έχει πει κάτι ανάλογο.......

Για δημόσιες συζητήσεις και δημοψήφισματα μιλούσε και ο Τσιπρας και είδαμε τι έκανε...Η αριστερή "δημοκρατία "δέχθηκε τεράστιο πλήγμα, δεν ξεχνιέται από νοήμων....
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εντάξει και η Λατινοπούλου νέα και φρέσκια είναι με θέσεις Μελόνι αλλά το πολύ που μπορεί να καταφέρει είναι να πιάσει το 3% να μπει βουλή και αυτό δύσκολο μοιάζει.
Που να επιβιωσει η Λατινοπουλου ...έπεσαν όλες οι αριστερές και νεοφεμινοναζι να την φάνε από την ζήλια τους :laugh: :laugh: :laugh:
Μην δουν όμορφη πετυχημένη....

Πάντως οι τραμπικοί, ακροδεξιοί ψεκ την βρίζουν εν χορώ...
Παραφερναλια, δεν ξέρω αν το έχεις λίγο στο νου σου, αλλά με αυτά που υποστηρίζεις γενικά, ψεκ σε θεωρούν κι εσένα, απλά απ' τους άλλους.

(Κι εμένα, αλλά στα τέτοια μου)
Πόσο εκτός πραγματικότητας είσαι με το να πιστεύεις ότι μπορεί να τσούζει τον ακροδεξιό η φθορά του Μητσοτάκη. Ο πραγματικός εθνικιστής/συντηρητικός/ακροδεξιός θεωρεί προδοτική τη ΝΔ, τόσο όσο όλα τα αριστερά κόμματα...

Κι αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει την επικοινωνιακή μπάλα που σας παίζει η ΝΔ, έχει καταφέρει να ταυτίζονται όλοι οι δεξιά της με όλους τους (από αριστερά) κάτω από την ομπρέλα του ψεκασμένου ενώ αυτοί ταυτόχρονα παρουσιάζονται σαν «τεχνοκράτες», «ρεαλιστές» και «πραγματιστές», εν ολίγοις οι μοναδικοί που μπορούν να κυβερνούν τη χώρα...

Που να επιβιωσει η Λατινοπουλου ...έπεσαν όλες οι αριστερές και νεοφεμινοναζι να την φάνε από την ζήλια τους :laugh: :laugh: :laugh:
Μην δουν όμορφη πετυχημένη....
Είναι μαλωμένοι αυτοί οι άνθρωποι με την ομορφιά, πραγματικά :air_kiss:

Τελευταία επεξεργασία:
Μια χαρά μπορεί να βγει και να κυβερνήσει.
Μην ξεχνάτε εκτός από την δεξιά ψέκα υπάρχει και η αριστερή.

Και ο Τσίπρας έτσι βγήκε, πουλώντας λαϊκισμό, λαϊκά δικαστήρια, γερμανικές αποζημιώσεις, διαγραφή χρεών και με βασικό εταίρο τον καμμένο που έκανε και επερώτηση στην Βουλή για τους αεροψεκασμούς.

Η Μαρία συνδιάζει τα πάντα, έχει το πακέτο.
Ο οργισμένος Έλληνας μετουσιώνεται στην ρομφαία του Αρχαγγέλου που θα πατάξει την διαφθορά, το σάπιο σύστημα.

Σας ξενέρωσε τώρα η ηρωίδα σας γιατί δεν συμφωνεί ηθικά μαζί σας με τις εκτρώσεις.
Στην πραγματικότητα Ούτε εδώ παίρνει ξεκάθαρη χριστιανική θέση ενάντια.
Ψαρεύει τον μέσο ψηφοφόρο απαντάει διπλωματικά.

Έγινε τώρα ψέκι , και όχι όταν είχε πάει στην κηδεία του γιου της εισαγγελέα Λάρισας χωρίς να έχει σχέση με την οικογένειά, και έκανε και δηλώσεις εκεί, επειδή οργίαζε η φήμη ότι τον σκότωσε ο Μητσοτάκης..

Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπορεί καν να απαντήσει όταν την ρωτάνε κάτι σχετικά με την πολιτική, η σημερινή συνέντευξη της νομίζω τα λέει όλα. Αν συνεχίσει έτσι την βλέπω οριακά να πιάνει το στόχο εισόδου στη βουλή ενώ ο αγώνας της για την τραγωδία των Τεμπών θα έχει περάσει οριστικά σε 2η μοίρα. Με δεδομένη τη σημερινή πολιτική εικόνα είναι 95% σίγουρο ότι η Νέα Δημοκρατία οδεύει σε 3η συνεχόμενη θητεία με ποσοστά που πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν το 30% (σε καμία περίπτωση 41% όμως). Λογικά κάπου στο 30-32% θα παίξει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ενώ το δεύτερο κόμμα θα έχει κάτω από 20% σίγουρα.​

Τελευταία επεξεργασία:
Με δεδομένη τη σημερινή πολιτική εικόνα είναι 95% σίγουρο ότι η Νέα Δημοκρατία οδεύει σε 3η συνεχόμενη θητεία με ποσοστά που πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν το 30% (σε καμία περίπτωση 41% όμως).​
3η συνεχόμενη τετραετία Κούλη σημαίνει ταφόπλακα. Οκ, ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
Να πιάσουμε τον απόλυτο πάτο να μην χρειάζεται ηθικά να ασχοληθούμε άλλο με αυτό τον βλακάνιο απόπατο.

Παραφερναλια, δεν ξέρω αν το έχεις λίγο στο νου σου, αλλά με αυτά που υποστηρίζεις γενικά, ψεκ σε θεωρούν κι εσένα, απλά απ' τους άλλους.

(Κι εμένα, αλλά στα τέτοια μου)
Όλοι εναντίων όλων.
Τυπικά ούτε εγώ είμαι με την Καρυστιανού, την ήξερα κι από χθες άλλωστε;
Να φύγει η κυβέρνηση της μαφίας με ενδιαφέρει, εντελώς καιροσκοπικά.
Μετά βλέπουμε..

Τελευταία επεξεργασία:
Η δικηγόρος και δεξί χέρι της Καρυστιανού , Γράτσιου , ήταν υποψήφια με την ΝΙΚΗ οπότε δεν μου κάνουν εντύπωση τέτοιες θέσεις . Εγώ δεν θα είχα θέμα να ψηφίσω ενα ελαφρώς συντηρητικό αν με εμπνέει το πρόσωπο αλλά πολλά αρχίζουν και μαζεύονται . Ομοιοπαθητική , κατά των εκτρώσεων αλλά ας αποφασίσει η κοινωνία για να πάρω ψήφους από παντού , για οικονομία-εξωτερική πολιτική-παιδεία δεν λέει τίποτα ενώ πάει σε πόσα πάνελ χωρίς να συζητάει κάτι ουσιαστικό :hmm:
Μα στην ίδια συνέντευξη τη ρώτησαν για το θέμα της Γροιλανδίας και μετά από τόσες εβδομάδες που απασχολεί αυτό, η απάντησή της ήταν "δεν θέλω να δώσω επιπόλαια απάντηση σε κάτι που δεν γνωρίζω, πρέπει να το συζητήσω με τους ειδικούς συνεργάτες μου αλλά είμαι υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης". Δεν γίνεται να είναι έτοιμη να ιδρύσει κόμμα και να τη ρωτάς γι' αυτό το ζήτημα και να σου λέει ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες της.

Για τις αμβλώσεις, χωρίς να θέλω να μπω πολύ στην ουσία του ζητήματος γιατί (α) εδώ λέμε για την Καρυστιανού και (β) δεν έχω μήτρα, ο καθένας έχει δικαίωμα να θεωρεί τις αμβλώσεις ηθικές ή ανήθικες για οποιονδήποτε λόγο, αλλά αυτό δε δίνει το δικαίωμα επιβολής της ηθικής του στις γυναίκες που κουβαλάνε στο σώμα τους το έμβρυο. Μπορεί να γίνει όση διαβούλευση θέλει η Καρυστιανού περί ηθικών και θρησκευτικών ζητημάτων, αλλά όχι περί νομικών. Είναι κεκτημένο δικαίωμα.

Δεν έχω αντίρρηση με τους υπολοίπους, να φύγει η συγκεκριμένη κυβέρνηση θέλω κι εγώ, αλλά έτσι;

3η συνεχόμενη τετραετία Κούλη σημαίνει ταφόπλακα. Οκ, ίσως να είναι καλύτερα έτσι.
Να πιάσουμε τον απόλυτο πάτο να μην χρειάζεται ηθικά να ασχοληθούμε άλλο με αυτό τον βλακάνιο απόπατο.
Κοίτα εγώ θεωρώ την ιστορία ψηλο-τελειωμένη για τον εξής λόγο.
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν κυβερνήσει τόσες δεκαετίες μέσα στις οποίες είχαν αρκετό χρόνο να ταΐσουν πολύ κόσμο σε σημείο ώστε να έχει διαφθαρθεί σημαντικό μέρος της κοινωνίας ανεπανόρθωτα.

Ακόμα και αύριο το πρωί να έβγαιναν στοιχεία που ενοχοποιούσαν άμεσα, ξεκάθαρα και αμετάκλητα τον Μητσοτάκη για συγκάλυψη στα Τέμπη, ή και ακόμα πιο ακραία σενάρια όπως ο,τι έχει σκοτώσει άνθρωπο ο ίδιος ή ακόμα και ο,τι είναι παιδόφιλος κτλπ. πάλι θα τον ψήφιζαν πολλοί γιατί θα κρινόταν η επιβίωση τους απο αυτό.

Το ζήτημα της εκλογής του Μητσοτάκη δεν είναι ηθικό ή πολιτικό αλλά καθαρά οικονομικό. Εκείνος που έχει το χρήμα, έχει και την εξουσία. Όταν και αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσει την ισορροπία του και η οικονομία έχει αναταρράξεις, τότε και μόνο τότε θα δεις να τον κάνουν πέρα.

Κοιτα να δεις που εγω την νομιζα αριστερη..ενω τελικα ειναι καργα δεξια.Απο μακρια και αγαπημενες,.

Δυστυχώς η γυναίκα δεν μπορεί καν να απαντήσει όταν την ρωτάνε κάτι σχετικά με την πολιτική, η σημερινή συνέντευξη της νομίζω τα λέει όλα. Αν συνεχίσει έτσι την βλέπω οριακά να πιάνει το στόχο εισόδου στη βουλή ενώ ο αγώνας της για την τραγωδία των Τεμπών θα έχει περάσει οριστικά σε 2η μοίρα. Με δεδομένη τη σημερινή πολιτική εικόνα είναι 95% σίγουρο ότι η Νέα Δημοκρατία οδεύει σε 3η συνεχόμενη θητεία με ποσοστά που πολύ πιθανόν να ξεπεράσουν το 30% (σε καμία περίπτωση 41% όμως). Λογικά κάπου στο 30-32% θα παίξει η ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ενώ το δεύτερο κόμμα θα έχει κάτω από 20% σίγουρα.​
Μα δεν έχει σχέση με την πολιτική γνωστό είναι αυτό και σίγουρα όσοι την ψηφίσουν δε θα είναι για τις πολιτικές της θέσεις.

Άνετα θα μπει στη βουλή αλλά μαξ να πιάσει λίγο πάνω από το 10%. Λογικά ΠΑΣΟΚ-Τσίπρας-Καρυστιανού θα παίζουν κάπου ανάμεσα 10-15% για τις θέσεις 2-5.

Το ερώτημα αν βγουν τα ποσοστά όπως τα λες(που συμφωνώ κάπου εκεί τα βλέπω και εγώ) είναι ποιο θα είναι το δεύτερο κόμμα που θα μπει στη κυβέρνηση. Αν δεν έχουμε επική κωλοτούμπα ΠΑΣΟΚ μπορεί να δούμε ανέκδοτα τύπου συγκυβέρνηση με Βελόπουλο ή ακόμα και με Τσίπρα.

μη χείρον βέλτιστον

1768558506336.png
Ουτε το ενα ουτε το αλλο..σορυ..με ακρα δεξια δεν παω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μα δεν έχει σχέση με την πολιτική γνωστό είναι αυτό και σίγουρα όσοι την ψηφίσουν δε θα είναι για τις πολιτικές της θέσεις.
Με αυτη την δηλωση μολις πηρε πολιτικη θεση.Ακρα δεξια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back