Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

Γιατί να μην τα πουν αυτά τα παράπονα στο μουνόπανο τον Φλωρίδη όμως που ετοίμασε τέτοια αίθουσα που συγγενείς θυμάτων κάθονται μέχρι και στις θέσεις των κατηγορούμενων ; Δηλαδή αυτό δεν συνιστά απο μόνο του πρόβλημα ασφαλείας ; Ή τουλάχιστον θα συνιστούσε, αν πάταγε και κανένας κατηγορούμενος...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Συμφωνώ στο συμπέρασμα. Μια μικρή παρατήρηση μόνο : Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει απο εδώ και στο εξής.

Δεν μπορούν να ενωθούν πιστεύω.
Πέρα απο το κομμάτι των εγωισμών ρεαλιστικά υπάρχουν ιδεολογικές διαφορές στην καλύτερη.
Στην χειρότερη πάρε παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ. Πόσα στελέχη του έχουν πάρει μετάθεση σε ΝΔ ; Να ενωθεί με ποιον το ΠΑΣΟΚ που έχει διατελέσει αναπληρωματικός τόσα χρόνια ; Ίδια κοροϊδία διαφορετικό χρώμα.

Tην δικαστική αίθουσα θα την κάνουμε πεδίο μάχης της Καρυστιανού και της Κωνσταντοπούλου ;

πως την είδανε ;

Στη τελική όπως είπε η Πρόεδρος δεν μπορει να γίνει έτσι η Δίκη να περάσει έξω.
Ειναι υποχρεωμένοι οι δικαστές να ανέχονται το τεταμένο κλίμα που πάει να δημιουργήσει ο καθένας
και να μην ειναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους ; εκνευρισμό προκαλούν αυτο βλέπω εγώ.

Μια φορά ειχε πλησιάσει εναν Αστυνομικο και του είχε πει "Εγω δεν εχω δωσει τέτοια εντολη" και θα της έλεγα κ εγω... εντολες δεν παίρνω απο εσάς Κυρία .... παίρνω απο το Κ΄νετρο Επιχειρήσεων.

Μεγαλομανία έχει αυτη που λέγεται Κωνσταντοπούλου άσε τωρα.

Δεν μπορούν να ενωθούν πιστεύω.
Ολοι θέλουν να είναι αρχηγοί του δικού τους παραμάγαζου. Για τον ίδιο λόγο που Βελόπουλος, Νίκη και Λατινοπούλου δεν ενώνονται ενώ λένε τα ίδια και με βάση τις δημοσκοπήσεις αν ενώνονταν θα γίνονταν αξιωματική αντιπολίτευση με ένα 16-18%

Στην χειρότερη πάρε παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ. Πόσα στελέχη του έχουν πάρει μετάθεση σε ΝΔ ; Να ενωθεί με ποιον το ΠΑΣΟΚ που έχει διατελέσει αναπληρωματικός τόσα χρόνια ; Ίδια κοροϊδία διαφορετικό χρώμα.
Το ΠΑΣΟΚ έχει brand name δεκαετιών και σε αυτό πατάει. Όπως και στα αστειάκια "επί παλαιού Ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ". Και μόνο που με αρχηγό τον Ανδρουλάκη φτάνει στη δεύτερη θέση είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση. Βασικά και μόνο που 15 χρόνια μετά ζούμε ξανά το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι για να τρελαίνεσαι. Μόνο να αναστηθεί το ΛΑΟΣ μένει να κλείσει μια και καλή η Αγία Τριάδα που μας έβαλε στο πρώτο μνημόνιο, έφερε την Τρόικα και διέλυσε τη χώρα.

28/2/2025 πεθανε η τελευταια ελπιδα ανατροπης της πολιτικης καταστασης της χωρας.
Εσυ τι περιμένες ; Ο κόσμος έχει βολευτει και τα Τέμπη του ειναι ψιλοαδιαφορα γιατι καθημερινα πρεπει να παλέψει με άλλα ζητήματα

Εσυ τι περιμένες ; Ο κόσμος έχει βολευτει και τα Τέμπη του ειναι ψιλοαδιαφορα γιατι καθημερινα πρεπει να παλέψει με άλλα ζητήματα

Δεν ειναι αυτο μόνο ρε φίλε... καθενας μπορεί να αντιμετωπίζει απώλεια ειτε αυτη ειναι παιδί ειτε γονιός... οκ το πρώτο ειναι ας πούμε χειρότερο αλλα και πάλι δεν μπορείς να βάλεις μέτρο για τον καθένα.

Γενικα ο κόσμος εχει τα θέματα του δεν μπορεί να μονοπωλούμε τη φάση μονο με τα δικά μας προβλήματα. Εχασε το παιδί της με πολύ άδικο τρόπο δεν διαφωνεί κανένας σε αυτο αλλα δε κερδιζει τιποτα να μπαινει μέσα στην αιθουσα και να βριζουν και να κάνουν μπούλινκ στους δικαστές.

Θελει να επιβάλει τη Δικαιοσυνη μόνη της ; Γιατρος ειναι όχι Νομικός.

Τεσπα εκνευριζομαι με κάτι τέτοια. Κάπου φτάνει.

Διαβαζα παλιά έλεγαν πολλα για αυτην στο Ίντερνετ,.... και ελεγα καλα πως μιλάνε έτσι για μια αδικοκτυπημένη μάνα αλλα τελικά καπου τα προκαλεί και αυτή.

Μεινε στη γωνία... και ασε τη Δίκη να ξεκινήσει και περιμενε με αξιοπρέπεια έβαλε και την αλλη τη τρελεγκο εκεί μπηκε μεσα τα εκανε σήμερα σόνικο.

Νταξ καλα κρασιά.

Ολοι θέλουν να είναι αρχηγοί του δικού τους παραμάγαζου. Για τον ίδιο λόγο που Βελόπουλος, Νίκη και Λατινοπούλου δεν ενώνονται ενώ λένε τα ίδια και με βάση τις δημοσκοπήσεις αν ενώνονταν θα γίνονταν αξιωματική αντιπολίτευση με ένα 16-18%
όλοι θέλουν να το παίζουν αρχηγίσκοι, δε κοιτάει καθένας τα χάλια του..

Tην δικαστική αίθουσα θα την κάνουμε πεδίο μάχης της Καρυστιανού και της Κωνσταντοπούλου ;

πως την είδανε ;

Στη τελική όπως είπε η Πρόεδρος
Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί όπως είπε η πρόεδρος απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναμετάδοση της δίκης( στο πλαίσιο παρεμπόδισης της διαφάνειας βεβαίως βεβαίως - ακριβώς όπως μετά τα τσίρκα των εξεταστικών επιτροπών της βουλής θέλανε να πάψουν οι μεταδόσεις τους ).
Αυτό είναι μια αλήθεια. Μου φαίνεται παράδοξο που επιμένουν να φάνε όλη την πίτα μόνοι τους ενώ βλέπουν πως είναι ανώφελο και δεν πρόκεται να συμβεί. Αυτοί οι τρεις που λες θα μπορούσαν άνετα να ενωθούν καθώς ιδεολογικά είναι κοντά.
Το ΠΑΣΟΚ έχει brand name δεκαετιών και σε αυτό πατάει. Όπως και στα αστειάκια "επί παλαιού Ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ". Και μόνο που με αρχηγό τον Ανδρουλάκη φτάνει στη δεύτερη θέση είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση. Βασικά και μόνο που 15 χρόνια μετά ζούμε ξανά το δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι για να τρελαίνεσαι. Μόνο να αναστηθεί το ΛΑΟΣ μένει να κλείσει μια και καλή η Αγία Τριάδα που μας έβαλε στο πρώτο μνημόνιο, έφερε την Τρόικα και διέλυσε τη χώρα.
Δεν νομίζω πως έπαψε και ποτέ αυτό το δίπολο. Έσπασε λίγο απο Σύριζα, τα κάνανε μπουρδέλο και ξαναγυρίσαμε στα παλιά. Τώρα για κάποιον λόγο ο Τσίπρας μπαίνει πάλι στο παιχνίδι αλλά τον βλέπω να πατώνει τελείως και να χάνεται στην συνέχεια όπως ο Κασελάκης. Γενικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν κυβερνήσει για δεκαετίες, οπότε όπως είπες υπάρχει brand-name. Πόσοι είναι αυτοί που ψηφίζουν αποκλειστικά και μόνο επειδή "αυτό ψηφίζαμε ανέκαθεν ;".

Στην παρούσα φάση απλώς δεν υπάρχουν επιλογές. Η μοίρα αυτού του τόπου είναι η αέναη διαφθορά και η διέξοδος είναι μεταξύ τριών επιλογών : ή αρπάζεις κουτάλα ή ζεις μίζερα ή φεύγεις.

Το ΠΑΣΟΚ έχει brand name δεκαετιών και σε αυτό πατάει. Όπως και στα αστειάκια "επί παλαιού Ορθοδόξου ΠΑΣΟΚ". Και μόνο που με αρχηγό τον Ανδρουλάκη φτάνει στη δεύτερη θέση είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση.
Μα ούτως ή άλλως το ΠΑΣΟΚ, ο μόνος λόγος που κερδίζει σήμερα κάποιους νέους ψηφοφόρους17-25άρηδες, είναι το cult της υπόθεσης του παλιού ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ...δε θα σου πει κανένας το στηρίζω για τις προτάσεις του ή για την ιδεολογία του, ούτε καν τις ξέρουν.

Στην παρούσα φάση απλώς δεν υπάρχουν επιλογές.
Ας το ρίξουμε στη τελική σε κάποιο κουκουρουκου μικρό κόμμα τύπου Λεβέντη κλπ, όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία.

Ας το ρίξουμε στη τελική σε κάποιο κουκουρουκου μικρό κόμμα τύπου Λεβέντη κλπ, όχι ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία.
Κοίταξε, όπου και να το ρίξεις, κάποιος θα βρεθεί να σε πει βλάκα, θα χλευάσει την επιλογή σου, και με ένα φοβερό άλμα λογικής θα καταλήξει στο ο,τι ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος. Στο λένε και καλά σαν να ήθελαν να ψηφίσουν κάποιον άλλον. Ύπουλα δηλαδή πάνε να σου αιτιολογήσουν την επιλογή τους και καλά. Ας είναι όμως, για αυτό έχουμε και εκλογές. Ο καθένας επιλέγει αυτό που θεωρεί καλύτερο, και το αποτέλεσμα βγαίνει απο το σύνολο αυτών των επιλογών. Αυτό είναι Δημοκρατία.

Προσωπικά θα κινηθώ προς το κόμμα του Βαρουφάκη. Είναι ο μόνος πολιτικός που έχει πραγματική ακαδημαϊκή μόρφωση, δεν λαϊκίζει όπως κάτι γλοιώδεις τύπου Γεωργιάδη και ξέρει να ακούει με σεβασμό σε μια συζήτηση ακόμα και όταν υπάρχει διαφωνία( βλέπε πρόσφατα π.χ. τις συνεντεύξεις του σχετικά με τα ναρκωτικά ).
Το ΠΑΣΟΚ εχει τελειωσει γιατι κουβαλαει τα απονερα του 2010 μαζι του και ο ΣΥΡΙΖΑ το ιδιο για το 2015 & το 2018
Ο Σύριζα ναι, το πασοκ όχι ακόμα.
Όταν βαρεθούν την ΝΔ, θα το ρίξουν στο πασοκ. Μπορεί σε 5 χρόνια, μπορεί σε 10, αλλά νομοτελειακά εκεί θα στραφούν μετά.

Δυστυχως αν καποιος λιγο ξερει απο ψυχολογια και συμπεριφορα βλεπει πλεον ξεκαθαρα οτι η Καρυστιανου ειναι ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.Ακομα και το υφος της εχει αλλαξει.Λιγο καιλακι να το πω//λιγο ξανθοπουλο//λιγο ποια ειμαι εγω να το πω... ...γενικα η γυναικα ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.

Δυστυχως αν καποιος λιγο ξερει απο ψυχολογια και συμπεριφορα βλεπει πλεον ξεκαθαρα οτι η Καρυστιανου ειναι ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.Ακομα και το υφος της εχει αλλαξει.Λιγο καιλακι να το πω//λιγο ξανθοπουλο//λιγο ποια ειμαι εγω να το πω... ...γενικα η γυναικα ΕΙΝΑΙ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ.

Ναι η μοναδική είναι....

Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί όπως είπε η πρόεδρος απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο η αναμετάδοση της δίκης( στο πλαίσιο παρεμπόδισης της διαφάνειας βεβαίως βεβαίως - ακριβώς όπως μετά τα τσίρκα των εξεταστικών επιτροπών της βουλής θέλανε να πάψουν οι μεταδόσεις τους ).

Ρε φίλε έλα λίγο στη θέση του εισαγγελέα και του Δικαστη.... θα ακολουθησεις τη Νομοθεσία ή θα κάνεις τα κέφια στη Κάθε Καρυστιανού που στη τελική εκεινο που προσδοκά απο σένα σε αυτη τη θέση ειναι να ακολουθήσεις τα νόμιμα ή ετσι πιστευω τουλάχιστον αν κ πλέον αμφιβάλλω.

Εισαι σε μια δικαστική αίθουσα. Δηλαδη οι 103 απο το Μάτι πως δεν δημιουργησαν πρόβλημα ας πουμε.

Ναι η χωρα έχει παθογενειες.... εχουμε προβληματα πολλά και παντού. Φταιμε και οι ιδιοι για αυτα τα προβλήματα ΑΛΛΑ δεν σ φταιει το δικαστηριο να ξεσπάς και να ασχημονείς.

οι περισσότεροι σε καίριες θέσεις κανουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ και θέλουν να τα έχουν ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ... τωρα το μάθαμε αυτό ;

Δηλαδη με έπιασε απέχθεια και μονο που ενιωσα οτι θα καθομουν στη θέση του Δικαστη και ποια είσαι εσυ βρε Κυρά μου που θα με κρινεις..... πάνε αλλου να κάνεις σόου. Με βιντεο και κανάλια και δημοσιότητες εμεις ειμαστε εδω για να δικάσουμε.

Ρε φίλε έλα λίγο στη θέση του εισαγγελέα και του Δικαστη.... θα ακολουθησεις τη Νομοθεσία ή θα κάνεις τα κέφια στη Κάθε Καρυστιανού που στη τελική εκεινο που προσδοκά απο σένα σε αυτη τη θέση ειναι να ακολουθήσεις τα νόμιμα ή ετσι πιστευω τουλάχιστον αν κ πλέον αμφιβάλλω.

Εισαι σε μια δικαστική αίθουσα. Δηλαδη οι 103 απο το Μάτι πως δεν δημιουργησαν πρόβλημα ας πουμε.

Ναι η χωρα έχει παθογενειες.... εχουμε προβληματα πολλά και παντού. Φταιμε και οι ιδιοι για αυτα τα προβλήματα ΑΛΛΑ δεν σ φταιει το δικαστηριο να ξεσπάς και να ασχημονείς.

οι περισσότεροι σε καίριες θέσεις κανουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ και θέλουν να τα έχουν ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ... τωρα το μάθαμε αυτό ;

Δηλαδη με έπιασε απέχθεια και μονο που ενιωσα οτι θα καθομουν στη θέση του Δικαστη και ποια είσαι εσυ βρε Κυρά μου που θα με κρινεις..... πάνε αλλου να κάνεις σόου. Με βιντεο και κανάλια και δημοσιότητες εμεις ειμαστε εδω για να δικάσουμε.
Δεν θέλω να έρθω στην θέση του δικαστή, ούτε με νοιάζει πως νιώθει ο δικαστής. Δεν έχασε κανένα παιδί ο δικαστής. Εάν έχανα το παιδί μου θα έγραφα στα @@ μου και τον δικαστή, και τα πτυχία του, και το κύρος του και όλα άν θεωρούσα πως ήταν πουλημένος.

Επίσης δεν με νοιάζει τι έγινε στην δίκη για το μάτι. Ο κάθε γονιός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την απώλεια του καθώς και το αίσθημα αδικίας του όπως επιθυμεί. Θέλει να κλάψεις βουβά ; Δεκτό. Θέλει να σωπάσει εντελώς ; Πάλι δεκτό. Θέλει να φωνάξει ; Δεκτό.

Αυτό δεν δεσμεύει κανέναν άλλον γονιό με κανέναν τρόπο όμως. Ίσα ίσα, οι συγγενείς των αδικοχαμένων του Ματιού ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια στάση, καθώς και εκεί ακούσαμε πράγματα που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου...και εσύ μου λες τώρα για το πώς νιώθουν οι δικαστές...ποιοι οι πουλημένοι ;

Και αυτή δεν είναι η γνώμη καμίας κυράς...είναι η γνώμη του μεγαλύτερου μέρους της Ελληνικής κοινωνίας που έχει ζητήσει δικαιοσύνη. Και γυρνάς και λες εσύ(η πρόεδρος δηλαδή), ο υπάλληλος του λαού ξερω'γω, σε όλο αυτόν τον κόσμο πως δεν επιτρέπεις την κάλυψη της δικής ; Σοβαρά ; Ποιος δικαστής είσαι εσύ ; Ποιου τις εντολές εκτελείς ;

Τεσπά, ο καθένας μπορεί να λυπηθεί όποιον θέλει σε αυτή την ιστορία. Προτιμώ να είμαι με το πλευρό των συγγενών προσωπικά.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν θέλω να έρθω στην θέση του δικαστή, ούτε με νοιάζει πως νιώθει ο δικαστής.

Εάν έχανα το παιδί μου θα έγραφα στα @@ μου και τον δικαστή, και τα πτυχία του, και το κύρος του και όλα.

Ο Δικαστής φταίει που θα είχες χάσει το παιδί σου ;

Επίσης δεν με νοιάζει τι έγινε στην δίκη για το μάτι. Ο κάθε γονιός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίσει την απώλεια του καθώς και το αίσθημα αδικίας του όπως επιθυμεί. Αυτό δεν δεσμεύει κανέναν άλλον γονιό με κανέναν τρόπο. Ίσα ίσα, οι συγγενείς των αδικοχαμένων του Ματιού ενθαρρύνονται να ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια στάση, καθώς και εκεί ακούσαμε πράγματα που δεν χωράνε στον ανθρώπινο νου...και εσύ μου λες τώρα για τους δικαστές τους πουλημένους ;

ΝΑΙ αλλά εκτός αίθουσας διοτι η αίθουσα ειναι και χώρος εργασίας για κάποιους άλλους ανθρώπους.

Οταν λέει ο κάθε ενας μετά οτι κάποιοι μιλάνε με χρυσαγίτικους όρους για τα δικαστηρια και τη Δικαιοσυνη μη σας κακοφαινεται.

Τα ιδια λέγανε και οι ΧΑ δεν αναγνωριζουμε τα δικαστηρια ειναι ολα πολιτικές σκευωρίες κτλ.
Γενικά άνθρωποι νάρκισσοι όπως ειπε και η Πουπουλίνα διοτι πρέπει να έχεις και μια κοινωνική αντιληψη και αυτοκριτικη όταν συγκαταλαγέσαι με ανθρώπους γιατί αλλιώς δημιουργούνται θέματα.

Μπορείς να υποβάλεις την αδικία που νιωθεις μέσα στα επιτρέπτα όρια της μέσης ανθρωπινης αξιοπρέπειας.

οι δικαστες τι φταινε να προπυλακίζονται ; αυτο δεν καταλαβαινω.

Ο Δικαστής φταίει που θα είχες χάσει το παιδί σου ;
Οχι αλλά θα έφταιγε εαν δεν πλήρωναν αυτοί που θα μου το είχαν στερήσει.
ΝΑΙ αλλά εκτός αίθουσας διοτι η αίθουσα ειναι και χώρος εργασίας για κάποιους άλλους ανθρώπους.
Ακριβώς, για αυτούς είναι απλώς δουλειά. Ενδεχομένως και ρουσφέτι στην περίπτωση αυτή. Η αίθουσα πάντως σίγουρα ήταν ρουσφέτι. Στην εξεταστική ακόμα χειρότερα όπως είχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ Μαρκόπουλος, ήταν ώρα διασκέδασης λόγου χάρη το θέμα των Τεμπών.

Για κάποιους είναι η ιερή ώρα δικαίωσης των παιδιών τους.
Τα ιδια λέγανε και οι ΧΑ δεν αναγνωριζουμε τα δικαστηρια ειναι ολα πολιτικές σκευωρίες κτλ.
Γενικά άνθρωποι νάρκισσοι όπως ειπε και η Πουπουλίνα διοτι πρέπει να έχεις και μια κοινωνική αντιληψη και αυτοκριτικη όταν συγκαταλαγέσαι με ανθρώπους γιατί αλλιώς δημιουργούνται θέματα.
Εγώ το έχω πει πως η δικαιοσύνη είναι πουλημένη οπότε προφανώς δεν αποδέχομαι καμιά απόφαση της, είτε με συμφέρει είτε όχι. Δεν μπορείς να δεχτείς αποτελέσματα σπο την στιγμή που θεωρείς έναν θεσμό εκτεθειμένο και διεφθαρμένο.
Μπορείς να υποβάλεις την αδικία που νιωθεις μέσα στα επιτρέπτα όρια της μέσης ανθρωπινης αξιοπρέπειας.
Με την ίδια αξιοπρέπεια που οι μπουλντόζες του Ελληνικού κράτους πήραν τα οστά, τα λείψανα των παιδιών και τα πέταξαν λίγο πιο εκεί όπως είπε και ο Φλωρίδης, λέγοντας μετά πως οι γονείς είναι για τα μπάζα ; Και εσύ τώρα περιμένεις σεβασμό και ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε μια χώρα που έχει αυτό το απόβρασμα υπουργό δικαιοσύνης ; Είναι και πρωταπριλιά, ελπίζω να είναι αστείο αυτό...
οι δικαστες τι φταινε να προπυλακίζονται ; αυτο δεν καταλαβαινω.
Μάλλον δίνουν δικαιώματα...ξέρεις, όταν απαγορεύουν την κάλυψη της δικής ας πούμε.

Οχι αλλά θα έφταιγε εαν δεν πλήρωναν αυτοί που θα μου το είχαν στερήσει.

Εμπόδια βάζουν με αυτα που κάνουν να ξεκινήσει η Δίκη και να κρίνουν on progress τους Δικαστες. Τωρα απλά δειχνουν την προκαταληψη τους η οποια ειναι αδικαιολόγητη και έωλη.

Ακριβώς, για αυτούς είναι δουλειά.
Στην εξεταστική ακόμα χειρότερα όπως είχε πει ο ΚΥΡΙΟΣ Μαρκόπουλος, ήταν ώρα διασκέδασης.

Για κάποιους είναι ο ιερή ώρα δικαίωσης των παιδιών τους.

Εγώ το έχω πει πως η δικαιοσύνη είναι πουλημένη οπότε προφανώς δεν αποδέχομαι καμιά απόφαση της, είτε με συμφέρει είτε όχι. Δεν μπορείς να δεχτείς αποτελέσματα σπο την στιγμή που θεωρείς έναν θεσμό εκτεθειμένο και διεφθαρμένο.

και τι να κάνουμε τώρα να το γυρίσουμε στο Νόμο της Ζουγκλας... αν θεωρεις οτι ενα δικαστηριο σε αδίκησε υπάρχει και το Εφετείο... λές να σε αδικήσουν ΚΑΙ στο Εφετείο ;;;

Με την ίδια αξιοπρέπεια που οι μπουλντόζες του Ελληνικού κράτους πήραν τα οστά, τα λείψανα των παιδιών και τα πέταξαν λίγο πιο εκεί όπως είπε και ο Φλωρίδης ;

Μάλλον δίνουν δικαιώματα...ξέρεις, όταν απαγορεύουν την κάλυψη της ας πούμε.

Αμα απαγορεύεται η κάλυψη της απο μη εξουσδιοτημένο προσωπικό.... εσυ θα το έδινες το οκ;

Γιατι για να φάς μετά αναφορά απο το Συνήγορο Υπεράσπισης της άλλης πλευράς ;

Δυστυχως δεν ειναι έτσι τα πράγματα και κάποιοι θα κάνουν τη κριτικη τους απο τη βόλεψη τους αλλα όταν εισαι σε μια θέση φροντίζεις να υπάρχει Δικαιοσυνη για όλους.

Δε ξέρω αμα αυτό που κάνει η Καρυστιανού ειναι και σωστό όμως..... απο που προβλέπεται να βιντεοσκοπείται η δίκη ; περαν των δημοσιογράφων που ειναι εκει ;
Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να μην βιντεοσκοπουνται δικες που αφορούν πολιτικα προσωπα και κρατικές υπηρεσίες

Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να μην βιντεοσκοπουνται δικες που αφορούν πολιτικα προσωπα και κρατικές υπηρεσίες
Η θεωρια συμφωνει, τετοιες δικες πρεπει να βιντεοσκοπουνται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back