Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

Λάθος. Αν είχε μικρότερη ενέργεια, θα άλλαζε και το χρώμα του.Αρχική Δημοσίευση από giostau:Μπλε θα είναι... αλλά τι ενέργεια θα έχει;
Αυτή που είχε στην αρχή ή μικρότερη;
Σαφώς μικρότερη!
Όχι, γιατί δεν ισχύει.Αρχική Δημοσίευση από giostau:Το ότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στη γη φαντάζομαι δεν το έχεις ακούσει ποτέ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα.
Όσον αφορά αυτό, έχω να πω ότι μπορεί να έχουμε πάει στη σελήνη, αλλά όχι στις 20 Ιουλίου το '69. Οπότε μπορεί να υπάρχει όντως και η πλάκα και η σημαία, αλλά να τα βάλανε όταν πραγματικά πάτησαν στην σελήνη.Τέλος, σύμφωνα με όσα άκουσα να λέει ένας γνωστός Έλληνας αστρονόμος (δε θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή), οι αστροναύτες άφησαν σε μία από τις έξι προσσεληνώσεις τους στην επιφάνεια της Σελήνης μία μεταλλική πλάκα, η οποία είναι σήμερα ορατή ανά πάσα στιγμή απ' όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gaspar7342
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος

Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link.Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ.
Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα.
We're sorry, but this video may not be available.
και
Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008.
They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώςΉθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link.

Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα:
NASA loses original tapes of first moon landing
Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"!Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς
Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα:
NASA loses original tapes of first moon landing
Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία![]()
gaspar7342
Νεοφερμένο μέλος

τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=relatedΈχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα;![]()
Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related

υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69?
τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

δειτε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες

οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες
Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου
Περιβόητο μέλος

αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο
εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει

τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17

τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα.
βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα

Περιβόητο μέλος

το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι
χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση
έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί;
LongTom
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει.
Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους.

gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν)
2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες.
3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο??
4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται
(btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι??

LongTom
Νεοφερμένο μέλος

Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων.
Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War(btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι??)
LongTom
Νεοφερμένο μέλος

Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ.
Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο.

elvenstar
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.