Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2005 στις 21:24 Η Nessa NetMonster: #121 16-12-05 21:24 Αρχική Δημοσίευση από giostau: Μπλε θα είναι... αλλά τι ενέργεια θα έχει; Αυτή που είχε στην αρχή ή μικρότερη; Σαφώς μικρότερη! Click για ανάπτυξη... Λάθος. Αν είχε μικρότερη ενέργεια, θα άλλαζε και το χρώμα του. Αρχική Δημοσίευση από giostau: Το ότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στη γη φαντάζομαι δεν το έχεις ακούσει ποτέ.... Click για ανάπτυξη... Όχι, γιατί δεν ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:13 Ο fandago έγραψε: #122 26-02-08 02:13 Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos: Τέλος, σύμφωνα με όσα άκουσα να λέει ένας γνωστός Έλληνας αστρονόμος (δε θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή), οι αστροναύτες άφησαν σε μία από τις έξι προσσεληνώσεις τους στην επιφάνεια της Σελήνης μία μεταλλική πλάκα, η οποία είναι σήμερα ορατή ανά πάσα στιγμή απ' όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου... Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά αυτό, έχω να πω ότι μπορεί να έχουμε πάει στη σελήνη, αλλά όχι στις 20 Ιουλίου το '69. Οπότε μπορεί να υπάρχει όντως και η πλάκα και η σημαία, αλλά να τα βάλανε όταν πραγματικά πάτησαν στην σελήνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2008 gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Ο gaspar7342: #123 30-11-08 18:23 παιδιά, μην ψαρώνεται απο θεωρίες συνομοσίας. η προσελήνωση έγινε. απλά δοκιμάστε να μπείτε στο youtube, και πατήστε apollo 17 ή apollo 16. τα βίντεο απο αυτές τις αποστολές είναι πραγματικά πολύ καλής ποιώτιτας, και δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίναν σε στούντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο fandago έγραψε: #124 01-12-08 11:18 Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η roumana έγραψε: #125 01-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. We're sorry, but this video may not be available. και Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008. They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #126 01-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giostau: Μπλε θα είναι... αλλά τι ενέργεια θα έχει; Αυτή που είχε στην αρχή ή μικρότερη; Σαφώς μικρότερη! Click για ανάπτυξη... Λάθος. Αν είχε μικρότερη ενέργεια, θα άλλαζε και το χρώμα του. Αρχική Δημοσίευση από giostau: Το ότι οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν κάθετα στη γη φαντάζομαι δεν το έχεις ακούσει ποτέ.... Click για ανάπτυξη... Όχι, γιατί δεν ισχύει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 02:13 Ο fandago έγραψε: #122 26-02-08 02:13 Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos: Τέλος, σύμφωνα με όσα άκουσα να λέει ένας γνωστός Έλληνας αστρονόμος (δε θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή), οι αστροναύτες άφησαν σε μία από τις έξι προσσεληνώσεις τους στην επιφάνεια της Σελήνης μία μεταλλική πλάκα, η οποία είναι σήμερα ορατή ανά πάσα στιγμή απ' όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου... Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά αυτό, έχω να πω ότι μπορεί να έχουμε πάει στη σελήνη, αλλά όχι στις 20 Ιουλίου το '69. Οπότε μπορεί να υπάρχει όντως και η πλάκα και η σημαία, αλλά να τα βάλανε όταν πραγματικά πάτησαν στην σελήνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Φεβρουαρίου 2008 gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Ο gaspar7342: #123 30-11-08 18:23 παιδιά, μην ψαρώνεται απο θεωρίες συνομοσίας. η προσελήνωση έγινε. απλά δοκιμάστε να μπείτε στο youtube, και πατήστε apollo 17 ή apollo 16. τα βίντεο απο αυτές τις αποστολές είναι πραγματικά πολύ καλής ποιώτιτας, και δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίναν σε στούντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο fandago έγραψε: #124 01-12-08 11:18 Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η roumana έγραψε: #125 01-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. We're sorry, but this video may not be available. και Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008. They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #126 01-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos: Τέλος, σύμφωνα με όσα άκουσα να λέει ένας γνωστός Έλληνας αστρονόμος (δε θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή), οι αστροναύτες άφησαν σε μία από τις έξι προσσεληνώσεις τους στην επιφάνεια της Σελήνης μία μεταλλική πλάκα, η οποία είναι σήμερα ορατή ανά πάσα στιγμή απ' όλα τα αστεροσκοπεία του κόσμου... Click για ανάπτυξη... Όσον αφορά αυτό, έχω να πω ότι μπορεί να έχουμε πάει στη σελήνη, αλλά όχι στις 20 Ιουλίου το '69. Οπότε μπορεί να υπάρχει όντως και η πλάκα και η σημαία, αλλά να τα βάλανε όταν πραγματικά πάτησαν στην σελήνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 18:23 Ο gaspar7342: #123 30-11-08 18:23 παιδιά, μην ψαρώνεται απο θεωρίες συνομοσίας. η προσελήνωση έγινε. απλά δοκιμάστε να μπείτε στο youtube, και πατήστε apollo 17 ή apollo 16. τα βίντεο απο αυτές τις αποστολές είναι πραγματικά πολύ καλής ποιώτιτας, και δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίναν σε στούντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο fandago έγραψε: #124 01-12-08 11:18 Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η roumana έγραψε: #125 01-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. We're sorry, but this video may not be available. και Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008. They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #126 01-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά, μην ψαρώνεται απο θεωρίες συνομοσίας. η προσελήνωση έγινε. απλά δοκιμάστε να μπείτε στο youtube, και πατήστε apollo 17 ή apollo 16. τα βίντεο απο αυτές τις αποστολές είναι πραγματικά πολύ καλής ποιώτιτας, και δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίναν σε στούντιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:18 Ο fandago έγραψε: #124 01-12-08 11:18 Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η roumana έγραψε: #125 01-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. We're sorry, but this video may not be available. και Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008. They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #126 01-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana Διάσημο μέλος Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:55 Η roumana έγραψε: #125 01-12-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. We're sorry, but this video may not be available. και Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008. They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #126 01-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ένα ντοκιμαντέρ που θα δώσει τροφή στη συζήτηση μπορείτε να δείτε εδώ. Στο site του BBC, έχει τις εξηγήσεις που δίνουν οι άνθρωποι της NASA στα πιο σημαντικά ερωτήματα για το θέμα. Click για ανάπτυξη... Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. We're sorry, but this video may not be available. και Some areas of the BBC Science & Nature Space site were removed in September 2008. They were deleted because they were becoming out of date. We're sorry if you can no longer find previous pages. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #126 01-12-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roumana: Ήθελα και εγώ να διαβάσω που μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το θέμα (τώρα το είδα) και δεν έχει πια τα link. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο Νωεύς έγραψε: #127 01-12-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Δεν μπορώ να το ξαναβρώ δυστυχώς Βρήκα όμως ένα άλλο άρθρο σχετικό, που για μένα αυτομάτως αποδεικνύει ότι όλο αυτό ήταν ένα ψέμα: NASA loses original tapes of first moon landing Χάθηκαν λέει οι γνήσιες κασέτες με την προσσελήνωση. Σιγά σιγά εξαφανίζουν τα στοιχεία Click για ανάπτυξη... Ποιος μπορεί στ' αλήθεια να διαψεύσει, τις διαψεύσεις ενός ψεύτη;;; Προσωπικά, πάντως, δε θεωρώ ότι, ειδικά εκείνη την εποχή του "ψυχρού πολέμου", είχανε πέρασει, "ψεύτικες διαψεύσεις" : ένεκα "διπολισμού"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gaspar7342 Νεοφερμένο μέλος Ο gaspar7342 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:30 Ο gaspar7342: #128 01-12-08 17:30 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Δεκεμβρίου 2008 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Έχεις διαβάσει καθόλου όσα γράψαμε εδώ ή απλά λες την άποψη σου ως τώρα; Click για ανάπτυξη... τα διάβασα όλα, και αποφάσησα να γραφτώ για να πώ και εγώ την άποψη μου. Αρχικά και εγώ ήμουν υπέρ του ότι όλη η ιστορία της προσελήνωση ήταν ψέμα. Οσο όμως ασχολούμουν με το θέμα τόσο και περησότερο άρχισαν αυτές οι θεωρίες να μου φαίνονται γελόιες. Ας μήν ξεχνάμε, οτι οι αμερικάνοι πριν την προσελήνωση του απολλο 11, πραγματοποίησαν μια σειρά απο δοκιμαστηκές αποστολές όπως αυτές του merkuri, του gemini, και τών apollo 4, και 8 που πρροηγήθηκαν του 11. Δεν νομίζω να προετημάζονταν επι 10 χρόνια, και να ξόδευαν δισεκατομύρια, για να γυρήσουν τελικά την προσελήνωση σε στούντιο. εξάλλου, οι ίδιοι οι ρώσοι επιστήμονες έδωσαν συνχαρητήρια στους αμερικάνους για το κατόρθωμά τους, παραδεχόμενοι την ήττα τους. Τώρα όσο αφορά τις φωτογραφίες, και τις θεωρίες με τις σκιές παραθέτω τa παρακάτω βίντεο απο τους mythbusters.(είναι χωρίς υπότιτλους). https://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0 ,, https://www.youtube.com/watch?v=MtWMz51eL0Y&feature=related Και για την σημαία που κυματίζει:https://www.youtube.com/watch?v=hMBCfuKs9i8&feature=related Και κάτι ακόμα που ξέχασα, σχετικά με τα κάτοπτρα που τοποθέτησαν οι αστροναύτες στην σελήνη... https://www.youtube.com/watch?v=VmVxSFnjYCA&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Ο epote έγραψε: #129 15-08-09 22:36 α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
α ωραια, εδω ειμαστε, δεν ειχα προσεξει το τοπικ, οπλιζω το φλογοβολο μου. υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πιστευουν οτι δεν εγινε η προσεληνοση το 69? τι χρειαζεσται για να αλαξετε γνωμη? Φωτογραφια του απολο 11 πανω στη σεληνη μας κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:42 Ο Άγγελος έγραψε: #130 16-08-09 00:42 παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια..οι mythbusters επαληθευσαν πληρως αυτα ου θεωρουνται πλαστα.... δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 00:56 Ο self-instructive depressing: #131 16-08-09 00:56 βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βασικά δεν έχω και εγώ καμία αμφιβολία - αλλά όχι σίγουρα για την <<απόδειξη>> σου , άγγελε οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:18 Ο epote έγραψε: #132 16-08-09 01:18 οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οι μυθμπάστερς είναι τηλεοπτική εκπομπή όχι επιστήμονες Click για ανάπτυξη... Επιστημονα δεν σε κανει το κωλοχαρτο που γραφει επανω πανεπιστημιο, σε κανει η χρηση της επιστημονικης μεθοδου και η προσηλοση στην αληθεια. Πρεπει να ξεκωλισουμε λιγακι απο την ελληνικη νοοτροπια του πανεπιστημιου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 01:43 Ο self-instructive depressing: #133 16-08-09 01:43 ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι αλλά παραμένει τηλεοπτική εκπομπή που ακόμα και αν λαμβάνει υπόψη με πολύ μεράκι 2-3 παραμέτρους , υπάρχουνε άλλες 100 που δεν χωράνε στον τηλεοπτικό χρόνο εγώ αυτό είπα , από κει και μετά πες ότι θες αλλά μην ασχολείσαι με τα λεγόμενα μου γιατί παρατηρώ μια τάση να διαστρεβλώνεις για να πεις οπωσδήποτε αυτό που σκέφτεσαι και που ενδεχομένως δεν κολλάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 09:59 Ο epote έγραψε: #134 16-08-09 09:59 το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι τεσπα ιδου φωτογραφιες απο τις περιοχες προσελληνοσης των απολλο 11-17 τραβηγμενες απο το LRO, πριν κανα μηνα. βεβαια οχι οτι αυτο θα πησει κανενα απο τους conspirasists γιατι προφανως και αυτο μεσα στην συνωμοσια ειναι (40 χρονια μετα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2009 στις 10:22 Ο self-instructive depressing: #135 16-08-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από epote: το ποστ σου επρεπε να ειχε σταματησει στο ναι Click για ανάπτυξη... χαίρω πολύ και σένα τα ποστ σου έπρεπε να σταματήσουνε πριν την δημοσιοποίηση έχεις κανένα επιχείρημα γιατί έπρεπε να είχα σταματήσει εκεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 00:19 Ο LongTom έγραψε: #136 30-08-09 00:19 Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φυσικά και πήγαν. Οι τύποι που το αρνούνται και βγάζουν αυτές τις φήμες είναι οι Λιακόπουλοι της Αμερικής και θέλουν να πουλήσουν βιβλία και DVDια για σκοτείνες συνομοσίες. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι πήγαν(από τα πετρώματα που έφεραν πίσω έως την παραδοχή της ΕΣΣΔ) αλλά στο τέλος η κοινή λογική είναι αυτή που σε πείθει. Προσωπικά έχω συζητήσει πολλές φορές με φίλους αλλά και στο νετ γι' αυτό το θέμα και τελικά κατάλαβα ότι πολλοί είναι σαν θρησκόπληκτοι και δεν πείθονται ούτε και από τις πιο τρανταχτές αποδείξεις. Έτσι καλύτερο είναι να τους αφήνεις στα πιστεύω τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalf Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gandalf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 174 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 01:13 Ο gandalf έγραψε: #137 30-08-09 01:13 βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
βασικά εγώ πιστεύω το εξής... 1.τα μέσα και η τεχνολογία υπήρχαν για να πάμε στη σελήνη (ήδη ο gagarin είχε πάει στο διάστημα 10 χρόνια πριν) 2.για να οργανωθεί τέτοια πλάνη θα χρειαζόταν παρα πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων, άρα σίγουρα κάποιος αργά ή γρήγορα θα την κάρφωνε την συνομωσία η γενικότερα θα διέρρεαν πληροφορίες. 3. για να οργανωθεί μια τέτοια συνομωσία το κόστος οργάνωσής της και συντήρησής της στά επόμενα χρόνια θα ήταν ανάλογο με το να στείλουν έναν άνθρωπο στη σελήνη, οπότε γιατί πολύ απλά να μην επιλέξουν το δεύτερο?? 4. δυστυχώς τα βιβλία του λιακόπουλου κάνουν θραύση μου φαίνεται (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2009 στις 08:23 Ο LongTom έγραψε: #138 30-08-09 08:23 Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 30 Αυγούστου 2009 LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμφωνώ. Το ότι δούλεψαν στο σύνολο 500.000 άτομα στο πρόγραμμα Apollo μάλλον το κάνει δύσκολο να ήταν μια μεγάλη πλάνη. Εδώ στο πρόγραμμα Manhattan(για την ατομική βόμβα,1945) που απασχολούσε πολύ λιγότερους και έγινε και τεράστια προσπάθεια να μείνει μυστικό οι Σοβιετικοί είχαν κατασκόπους και μέσα σε 4 χρόνια είχαν την δική τους βόμβα. Άμα η όλη προσπάθεια του Apollo ήταν φάρσα σίγουρα δεν θα το άφηναν να περάσει έτσι. Η τεχνολογία ήταν αρκετή(μόλις) για ένα πολύ σύντομο ταξίδι στην σελήνη. Έαν έμεναν περισσότερο θα είχαν πρόβλημα με την ακτινοβολία και εδώ πάλι είναι μια ανακρίβεια των συνωμοσιολόγων. Αρχική Δημοσίευση από gandalf: (btw το ignoranti...est απο το rome total war δεν είναι?? ) Click για ανάπτυξη... Από αυτό https://www.europabarbarorum.com/ Είναι το καλύτερο modification για το Rome Total War Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LongTom Νεοφερμένο μέλος Ο LongTom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άνεργος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 112 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:21 Ο LongTom έγραψε: #139 01-09-09 19:21 Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σήμερα σε μια σελίδα είδα ένα link γι' αυτή την ιστοσελίδα: https://www.clavius.org/index.html Είναι πολύ αναλυτική στις απαντήσεις στα επιχειρήματα των συνομοσιολόγων και θεώρησα ότι πρέπει να την κάνω πόστ. Υ.Γ Δεν μπόρεσα να κάνω edit το προηγούμενο μου πόστ γι'αυτό έκανα καινούργιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:27 Η elvenstar: #140 18-02-10 19:27 αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αρχίζω να πιστεύω τελικά ότι υπάρχει συνωμοσία από τους συνωμοσιολόγους. Αρχίζω να αναρωτιέμαι γιατί εμφανίζονται τόσες πολλές παράλογες θεωρίες που ουσιαστικά θέλουν να ακυρώσουν ότι κατέκτησαν οι επιστήμες μέχρι τώρα κ να μας γυρίσουν στο παρελθόν να κρεμόμαστε στα δέντρα κ να φοράμε προβιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.