Johnny15
Επιφανές μέλος

Ε, ψιτ.
Άμα γουστάρουν τα παιδιά να έχουν σχέση από τα 5, δεν θα τους πεις εσύ όχι.
Θα ήθελα να βγάλω από μέσα μου ότι έχουν αρχίσει όλοι οι άκυροι από 15 χρονών να κλαίγονται για τα παιδάκια που άρχισαν να μπαίνουν στην εφηβεία πριν την ώρα τους, χωρίς οι ίδιοι να καταλαβαίνουν ότι μπήκαν στην εφηβεία πριν από την ώρα τους άμα τους συγκρίνουμε με τους γονείς τους.
Ευτυχώς ο κόσμος αλλάζει και ο τρόπος σκέψης γίνεται πιο φιλελεύθερος, by the minute, και σιγά σιγά απόψεις σαν αυτές θα σβήσουν (ίσως για να ξαναεμφανιστούν στην επόμενη γενιά).
Man, εγώ στα δώδεκα το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να παίζω μπάλα και football manager

Δες τους λέμε τι να κάνουν, απλώς έχει πλάκα και προσωπικά το βρίσκω αστείο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρώτον δεν είμαι γάτα.Ε, ψιτ.
Εγώ καλέ μου φίλε δεν είπα σε κανέναν όχι..Ας κάνουν ότι θέλουν, μικρό το κακό για μένα..Απλά δεν το θεωρώ φυσιολογικό να βλέπω ένα 12χρονο να λέει οτι επειδή δεν έχει κάνει ποτέ του σχέση μέχρι τα 12 δεν θα κάνει και ποτέ. Αυτό είναι αν μη τι άλλο τραγικό.Άμα γουστάρουν τα παιδιά να έχουν σχέση από τα 5, δεν θα τους πεις εσύ όχι.
Πολύ άκυρη η σύγκριση σου.Θα ήθελα να βγάλω από μέσα μου ότι έχουν αρχίσει όλοι οι άκυροι από 15 χρονών να κλαίγονται για τα παιδάκια που άρχισαν να μπαίνουν στην εφηβεία πριν την ώρα τους, χωρίς οι ίδιοι να καταλαβαίνουν ότι μπήκαν στην εφηβεία πριν από την ώρα τους άμα τους συγκρίνουμε με τους γονείς τους.
Ναι, ευτυχώς που γίνεται πιο φιλελεύθερος όπως λες και εσύ ο τρόπος σκέψης και επιτέλους αυτές οι παγιωμένες αντιλήψεις (σαν τις δικές μου ένα πράμα) να εξαλιφθούν..Ευτυχώς ο κόσμος αλλάζει και ο τρόπος σκέψης γίνεται πιο φιλελεύθερος, by the minute, και σιγά σιγά απόψεις σαν αυτές θα σβήσουν (ίσως για να ξαναεμφανιστούν στην επόμενη γενιά).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Το 12χρονο παραλογίζεται όταν λέει ότι δεν θα κάνει σχέση ποτέ, σο γουάτ, θα μεγαλώσει, είναι 12.
Εγώ προσωπικά κάτι παιδιά που αρχίζουν σχέσεις (και σεξουαλικές άμα θες) στα 11 και στα 12 και στα 13 τα επικροτώ, γιατί βγαίνουν από το καβούκι που τους έχωσε η κοινωνία πολύ πιο γρήγορα από ό,τι εμείς ή εσείς (δεν ξέρω και τι ηλικίας είσαι).
Τουλάχιστον το 12χρονο δεν περιμένει τον πρίγκηπα στο άσπρο άλογο.
Man, εγώ στα δώδεκα το μόνο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να παίζω μπάλα και football manager
Δες τους λέμε τι να κάνουν, απλώς έχει πλάκα και προσωπικά το βρίσκω αστείο.
No say ρε

Ούτε κι εγώ είχα παλιότερα καμιά καούρα για τέτοια θέματα, αλλά χαίρομαι τα μικρά παιδιά που έχουν.

Δεύτερη στα 29 (λόγω αφοσίωσης στις σπουδές -- κι όμως...)
Ηθικό δίδαγμα προς 15χρονα: μην βιάζεστε, δεν θα πάθετε και τίποτα χωρίς σχέση... Κάντε το όταν είστε έτοιμοι/ες
Olie
Νεοφερμένο μέλος

Esgrimista
Νεοφερμένο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Είμαι ακόμα συντετριμμένος. Βλέπω τις παλιές συζητήσεις που είχαμε και κλαίω... Βασανίζω τον εαυτό μου δηλαδή, αλλά έχω ωραίες αναμνήσεις από αυτό το μικρό διάστημα... Προσπαθώ βέβαια να μη το σκέφτομαι γενικότερα. Όλοι έχουμε περάσει χωρισμούς που μάλιστα μπορεί να ήταν πολύ χειρότεροι από τον δικό μου.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Speedy
Δραστήριο μέλος

Είμαι ακόμα συντετριμμένος. Βλέπω τις παλιές συζητήσεις που είχαμε και κλαίω... Βασανίζω τον εαυτό μου δηλαδή, αλλά έχω ωραίες αναμνήσεις από αυτό το μικρό διάστημα... Προσπαθώ βέβαια να μη το σκέφτομαι γενικότερα. Όλοι έχουμε περάσει χωρισμούς που μάλιστα μπορεί να ήταν πολύ χειρότεροι από τον δικό μου.
Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και μπράβο σου που είσαι τόσο όριμο παιδί για την ηλικία σου.

Είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και μπράβο σου που είσαι τόσο όριμο παιδί για την ηλικία σου.
Σε αυτά τα θέματα είμαι όσο πιο ώριμος μπορώ. Ξέρω πως υπήρχαν πολύ πιο σοβαρές σχέσεις που δυστυχώς χάλασαν γι'αυτό δε πρόκειται να κάθομαι να θρηνώ την δικιά μου η οποία ήταν μικρή... Κάποια στιγμή θα βρώ τον σωστό άνθρωπο, ούτως η άλλως έχω όλη τη ζωή μπροστά μου (έτσι θέλω να ελπίζω, δηλαδή).
Guest 010239
Επισκέπτης

Δεν σημαίνει κάτι το οτι ήταν μικρή η σχέση.Μπορεί να είστε μαζί μερικούς ελάχιστους μήνες και να είστε πολύ κοντά,ενώ μπορεί να είσαι με την άλλη χρόνο ή χρόνια και κάποια μέρα να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι αυτη που γνώρισες και αγάπησες(?).Τέλος πάντων όπως λές μικρός είσαι,έχεις και θα έχεις πολλές ευκαιρίες αρκεί να μην το ξεφτιλίσειςΣε αυτά τα θέματα είμαι όσο πιο ώριμος μπορώ. Ξέρω πως υπήρχαν πολύ πιο σοβαρές σχέσεις που δυστυχώς χάλασαν γι'αυτό δε πρόκειται να κάθομαι να θρηνώ την δικιά μου η οποία ήταν μικρή... Κάποια στιγμή θα βρώ τον σωστό άνθρωπο, ούτως η άλλως έχω όλη τη ζωή μπροστά μου (έτσι θέλω να ελπίζω, δηλαδή).

Απλά η ουσία μιας σχέσης δεν είναι συναρτηση της διάρκειας της.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Δεν σημαίνει κάτι το οτι ήταν μικρή η σχέση.Μπορεί να είστε μαζί μερικούς ελάχιστους μήνες και να είστε πολύ κοντά,ενώ μπορεί να είσαι με την άλλη χρόνο ή χρόνια και κάποια μέρα να συνειδητοποιήσεις πως δεν είναι αυτη που γνώρισες και αγάπησες(?).Τέλος πάντων όπως λές μικρός είσαι,έχεις και θα έχεις πολλές ευκαιρίες αρκεί να μην το ξεφτιλίσεις
Απλά η ουσία μιας σχέσης δεν είναι συναρτηση της διάρκειας της.
Θυμάμαι που τα συζητούσαμε αυτά πριν λίγες μέρες.

Συμφωνώ όσο δεν πάει.

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

Τους αντρες οσο και να τους ψαξεις ποτε δεν θα τους καταλαβεις.
lolwhat? Εμείς είμαστε σχετικά απλοί, εσείς πάντα υπερβάλλετε...

Katerina S
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ΥΓ. Υπάρχει λόγος που βγαίνουν αυτά για τις γυναίκες. Οι άνδρες έχουμε άλλα θέματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.