Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioan9elena
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

με σημαδεψε και μου εμαθε πολλα...![]()
Και οι δυο σας 14;

...Τι πολλά μάθατε; Τα deathmatch στο CounterStrike?

ioan9elena
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

ioan9elena
Νεοφερμένο μέλος

γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση:
Τα μηνύματα από 67 έως 83 προέρχονται απο split του θέματος "Το πρώτο σας φιλί".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rosstrobon
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγώ αν και είμαι 12 εκτός οτι δεν είχα ποτέ σχέση δεν νομίζω να έχω ποτέ!![]()
Σαν να με ακούω εμένα στα 12,βέβαια όταν ήρθε,4 χρόνια μετά,πετούσα από την χαρά μου και δεν το πίστευα.

carpe_nochtem
Πολύ δραστήριο μέλος

Δώδεκα είσαι,όχι 52,για να μιλάς με τόση απελπισία.

Οταν που λες Γεωργια μου ημουν κι εγω 12 ελεγα ακριβως το ιδιο πραγμα , το ιδιο ομως.Πιστευα οτι ποτε δε θα εμπαινε στον κοπο καποιο αγορι που μου αρεσει να με φιλησει.Με θεωρουσα ασχημη , αχαρη κλπ κλπ . Εν ολιγης τα εβλεπα ολα πανω μου αρνητικα...Μεχρι που στην εκτη και στην πρωτη γυμνασιου ειχα κι εγω σαν κοριτσακι καποια φλερτ τα οποια οπως και να εχει σου ανεβαζουν το ηθικο...τωρα συνεχεια μη περιμενετε

Θελω να καταληξω οτι δεν εισαι το μονο κοριτσι που εχει αυτη την εντυπωση...Και αν οχι ολες , οι περισσοτερες καναμε λαθος

ΥΓ :
Εισαι ακομα μικρουλα βρε εχεις ολο τον καιρο μπροστα σου...εδω εμενα θεωρω μικρη σχετικα!Δε χρειαζεται να βιαζεσαι , ολα θα ερθουν φυσικα και ομορφα.Μη ξεχνας οτι τα καλυτερα πραγματα σου συμβαινουν εκει που δε το περιμενειςεγώ αν και είμαι 12

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

ρε συ αυτα δεν εχουν συγκεκριμενη ηλικιακαι εγω τα ιδια πιστευω δλδ ειμαι 14 και ουτε μια φορα,μαλλον δεν θα γινει τπτ

χαλαρωσε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Εμενα γιατι σε αυτη την ηλικια δεν με ενοιαζε καθολου κατι τετοιο??δεν το σκεφτομουν καν...

Αν τα κανεις ολα απο τα 12 μετα τι θα κανεις δηλαδη??

Coolcat
Νεοφερμένο μέλος

Και εγώ 12 είμαι και δεν έχω σχέση...αλλά δεν χρειάζεται να χαλιέσαι. Τόσα αγόρια υπάρχουν στον πλανήτη...Σίγουρα κάτι θα γίνει κάποια στιγμή.εγώ αν και είμαι 12 εκτός οτι δεν είχα ποτέ σχέση δεν νομίζω να έχω ποτέ!![]()

Johnny15
Επιφανές μέλος

Και εγώ 12 είμαι και δεν έχω σχέση...αλλά δεν χρειάζεται να χαλιέσαι. Τόσα αγόρια υπάρχουν στον πλανήτη...Σίγουρα κάτι θα γίνει κάποια στιγμή.![]()
Όχι, αφού δεν έγινε μέχρι τα 12 δεν θα γίνει ποτέ.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Και εγώ 12 είμαι και δεν έχω σχέση...αλλά δεν χρειάζεται να χαλιέσαι. Τόσα αγόρια υπάρχουν στον πλανήτη...Σίγουρα κάτι θα γίνει κάποια στιγμή.![]()
Mπα...Πολλοί το γυρίζουν πλέον

και εγω τα ιδια πιστευω δλδ ειμαι 14 και ουτε μια φορα,μαλλον δεν θα γινει τπτ
Eλεος..Θέλω να βγάλω κάτι απο μέσα μου και είναι το κατάλληλο τόπικ αυτό για να τα βγάλω..
Έχουν αρχίσει όλα τα νιάνιαρα απο 9 χρονών να κλαίγονται για σχέσεις...Επιπλέον όλα θέλουν να τα κάνουν όλα γρήγορα να ξεμπερδεύουν..
ΕΛΕΟΣ..Ζήστε την ηλικία σας..Πέστε με κακιά πέστε με ότι θέλετε αλλά ήμαρτον..
Αμά ήταν έτσι ρε παιδιά να είχαμε εξάψεις απο τα 11,12... χαίρω πολύ. Τα σκιρτήματα στα θρανία ναι αλλα όχι αυτό το πράμα που γίνεται την σήμερον ημέρα..

persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Άμα γουστάρουν τα παιδιά να έχουν σχέση από τα 5, δεν θα τους πεις εσύ όχι.
Θα ήθελα να βγάλω από μέσα μου ότι έχουν αρχίσει όλοι οι άκυροι από 15 χρονών να κλαίγονται για τα παιδάκια που άρχισαν να μπαίνουν στην εφηβεία πριν την ώρα τους, χωρίς οι ίδιοι να καταλαβαίνουν ότι μπήκαν στην εφηβεία πριν από την ώρα τους άμα τους συγκρίνουμε με τους γονείς τους.
Ευτυχώς ο κόσμος αλλάζει και ο τρόπος σκέψης γίνεται πιο φιλελεύθερος, by the minute, και σιγά σιγά απόψεις σαν αυτές θα σβήσουν (ίσως για να ξαναεμφανιστούν στην επόμενη γενιά).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.