Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Περιττό να πω ότι μόλις το καταλάβαμε γίναμε καπνός!Όμως όπως προχωρούσαμε η μία φίλη μου κοιτούσε πίσω και μας λέει σε κάποια στιγμή "ριγέ μπλούζα δεν φορούσε αυτός..??" γιατί μέσα στον κόσμο ήταν και ένας τύπος με ριγέ μπλούζα
Ναι,αυτός ήταν...!Μετά από λίγη ώρα πολύ γρήγορου περπατήματος φτάσαμε στην κεντρική πλατεία και προφανώς μέσα στον κόσμο μας έχασε....!Ουφ!
Ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δουν τα μάτια μου εκείνο το βράδυ.
Ήταν τρομακτικά.
Αρίσταρχος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είχα πάει κολυμπώντας στις σημαδούρες και στον γυρισμό με έπιασαν κράμπες σε όλο μου το κορμί!
Χέρια-πόδια!
Πίστεψα πραγματικά ότι θα μείνω...
Οταν βγηκα έξω είχε πριστεί σχεδόν όλο μου το κορμί από την υπερπροσπάθεια να κολυμπώ...
Δε νομίζω να το ξεχάσω γρήγορα αυτό το περιστατικό.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Elia7
Νεοφερμένο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

πριν 3 χρονια ειχα πεσει με την πλατη απο τις σκαλες και μου κοπηκε η αναπνοη για πανω απο ενα λεπτο..Αυτο το λεπτο μου φανηκε αιωνας,λεω παει θα πεθανω αυτο ηταν....παααρα πολλες σκεψεις περασαν απο το μυαλλο μου ,να θελω να φωναξω βοηθεια και να μην μπορω...ευτυχως με ειδε η αδελφη μου και με ξαπλωσε ανασκελα και συνηλθα....
Κατι τετοιο και εγω...ειχα πεσει απο τις κουνιες με την πλατη και μου κοπηκε η αναπνοη
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

1-Ειχα πηδηξει απο ενα τοιχακι,1 μετρο υψος και σκαλωσαν τα ποδια μου σε ενα συρμα και επεσα με το στηθος και με κοπηκε η αναπνοη!
2-Ημουν με το μηχανακι βολτα σε εναν χωματοδρομο(με παρεα,3 μηχανακια) και πεταχτηκε ενα φιδι εναμιση μετρο και το τσαλαπατησα(δυστηχως δεν το σκοτωσα)(δεν βοβηθηκα,αντιθετως,γελουσα)!
3-Οταν με τσιμπησε ο κοκορας στην πλατη!
4-Πραγματικο φοβο ενιωσα πριν 2 χρονια οταν πηγα να κανω εμβολιο!2 μερες πριν κανω το σκεφτομουν συνεχεια!Οταν το εκανα ελεγα απο μεσα μου΄΄αυτο ηταν ολο΄΄!Αφου περιμενα εκει με τη μανα μου να περασει κανα 10λεπτο,οπως μας ειπε η γιατρος,λυποθυμησα(οχι ακριβως λυποθυμησα αλλα ζαλιστηκα τοσο πολυ...!)!Φωναξε εναν γιατρο με ειδε και καταλαβε οτι ηταν ''φοβος''!Ολα μου τα εμβολια τα ειχα κανει κατω απο 5 χρονων και δεν θυμομουν τιποτα!
Να δω τι θα κανω στο στρατο που θα κανω καμια 10αρια εμβολια!

Gate4
Επιφανές μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Το περίεργο είναι ότι όταν δίνω αίμα, δεν έχω πρόβλημα να κοιτάζω τη σύριγγα, και έχουν απορήσει και οι νοσοκόμες.οταν με παιρνουν αιμα![]()
Αυτό όμως που περιέργως δεν αντέχω, είναι όταν μου τρυπούν το δάχτυλο να μου πάρουν τον αιματοκρίτη, εκεί με ενοχλεί αφάνταστα και γυρνώ από την άλλη, ίσως αισθάνομαι ότι θα φτάσει η βελόνα μέχρι το κόκαλο ..
Gate4
Επιφανές μέλος

εγω οταν με παιρνουν αιμα κοιταω τη βελονα και τσιριζωΤο περίεργο είναι ότι όταν δίνω αίμα, δεν έχω πρόβλημα να κοιτάζω τη σύριγγα, και έχουν απορήσει και οι νοσοκόμες.
Αυτό όμως που περιέργως δεν αντέχω, είναι όταν μου τρυπούν το δάχτυλο να μου πάρουν τον αιματοκρίτη, εκεί με ενοχλεί αφάνταστα και γυρνώ από την άλλη, ίσως αισθάνομαι ότι θα φτάσει η βελόνα μέχρι το κόκαλο ..

δλδ φοβαμαι τοσο πολυ που οταν ημουν 5 χρονων με κρατουσαν 3 ατομα για να με παρουν αιμα

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

Κώτσιος
Νεοφερμένο μέλος

γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

alexbz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος

Γι' αυτό όσοι οδηγείτε μηχανές και μηχανάκια, όχι τσιγκουνιές στα κράνη.

Alma_Libre
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.