Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

31-03-24

10:26
Αμην και ποτε.Αλλα εκτος απο την συνταξη που λες.,μπορει να κανει και το αλλο αν δεν θελει να παρει την συνταξη.Οταν ΞΑΝΑΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ η φονισα...θα το γυρισει.Θα πει οτι μαλλον ηταν ενοχη..οποτε δεν θα παραιτηθει..Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο.

Το πιο πιθανο ειναι βεβαια να παιξει τον κινεζο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι...

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

31-03-24

10:52
και το φχαριστιεσαι, αν το γράφεις; Γιατί εγώ με το πληκτρολόγιο δε φχαριστιέμαι, δε βγάζω άχτι. Μόνο φωνάζονταςδεν γινεται ρε συ..οταν βλεπω τετοια πραγματα πρεπει να βγαλω το αχτι μου και μονο λεκτικα μπορω.Και βεβαια ιχνος σεβασμου δεν διαθετω για τετοια υποκειμενα.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
πιπέρι!.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

30-10-24

19:39
Γιατι αργει τοσο πολυ αυτη η δικη;ΗΥ μαλενα ειναι το μεγαλυτερο παιδι; θυμαστε;
![]()
Δίκη Πισπιρίγκου: «Ασφυκτικός ο θάνατος της Μαλένας, οι εκδορές στο πρόσωπό της έγιναν εν ζωή από γυμνά νύχια» κατέθεσε ο ιατροδικαστής Καρακούκης
Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, μαζί με τον συνάδελφό του Νίκο Καλόγρηα, έχουν διαγνώσει ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας, αλλά και της Ίριδας Δασκαλάκη, όντες οι άνθρωποι που «έδειξαν» τη Ρούλα Πισπιρίγκουwww.protothema.gr
Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, μαζί με τον συνάδελφό του Νίκο Καλόγρηα, έχουν διαγνώσει ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας, αλλά και της Ίριδας Δασκαλάκη, όντες οι άνθρωποι που «έδειξαν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου
![]()
Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι απούσα από το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, συνεχίστηκε σήμερα στο ακροατήριο η κατάθεση του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη σχετικά με το θάνατο της Μαλένας Δασκαλάκη, κόρης της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα.
Με την έναρξη της κατάθεσής του ο κ. Καρακούκης, ο οποίος μαζί με τον συνάδελφό του Νίκο Καλόγρηα διέγνωσαν ασφυκτικό θάνατο της Μαλένας αλλά και της Ίριδας Δασκαλάκη, παρέδωσε στη πρόεδρο του δικαστηρίου έγγραφο που εκείνη του είχε ζητήσει σχετικά με τις νεκροτομές που έχει κάνει. «Έχω κάνει από τον Ιούλιο του 2013 περί τις 2,600 νεκροτομές», ανέφερε ο κ. Καρακούκης παραδίδοντας το σχετικό έγγραφο στη πρόεδρο.
Στη συνέχεια της κατάθεσής του ο ιατροδικαστής (ο οποίος βρίσκεται στο ακροατήριο για δεύτερη δικάσιμο) δέχθηκε σειρά ερωτήσεων από τη πρόεδρο του δικαστηρίου, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας αλλά και τις εκδορές που εντοπίστηκαν στο προσωπάκι του παιδιού.
Απαντώντας ο κ. Καρακουκης κατέθεσε πως τα τραύματα που εντοπίστηκαν στο παιδί έγιναν εν ζωή και όχι μετά το θάνατο του. «Οι εκδορές στη Μαλενα έχουν προκληθεί με γυμνά νύχια. Είναι κόκκινες άρα είναι εν ζωή αντίδραση», είπε ο μάρτυρας.
Κλείσιμο
Συνεχίζοντας ο κ. Καρακούκης σημείωσε ότι ο ασφυκτικός θάνατος στα μικρά παιδιά δεν αφήνει ευρήματα. Ο λόγος, όπως εξήγησε ο μάρτυρας, είναι ότι τα παιδιά δεν μπορούν να αντιδράσουν, όπως ένας ενήλικας, άρα δεν φέρουν κακώσεις. «Όπου υπάρχει πανί δεν έχουμε κακώσεις», είπε ακόμη ο μάρτυρας απαντώντας σε άλλη γενική σχετική ερώτηση της προέδρου.
Την ίδια στιγμή ο κ. Καρακούκης απέκλεισε το ενδεχόμενο τα τραύματα στο προσωπάκι της Μαλένας να προκλήθηκαν από το ίδιο το παιδί (δηλαδή να γρατζουνίστηκε μόνο του).
Πρόεδρος: Πείτε μας για το εντύπωμα στο μάγουλο του παιδιού ;
Μάρτυρας: Είναι από πίεση, είναι εν ζωή γενόμενο, θα μπορούσε να προέλθει από χέρι, από παλάμη.
Πρόεδρος: Αυτά τα τραύματα θα μπορούσαν να γίνουν κατά τη διάρκεια της ΚΑΡΠΑ;
Μάρτυρας: Όχι, το παιδί ήταν νεκρό μισή ώρα πριν. Τι τραύμα να δημιουργηθεί; Δεν είχαμε κυκλοφορία αίματος, η καρδιά του παιδιού είχε σταματήσει, δεν υπήρχε τίποτα.
Πρόεδρος: Ο κ. Τσαντίρης (σ.σ. επίσης μάρτυρας- ιατροδικαστής) έχει καταθέσει ότι ακόμα και μισή ώρα μετά το θάνατο μπορεί να δημιουργηθεί τραύμα και να τρέξει αίμα...
Μάρτυρας: Δεν υπάρχει αυτό. Τι να πω εγώ τώρα για αυτό το επιχείρημα; Σας έδωσα το βιβλίο του Κουτσελίνη που μας έμαθε γράμματα.
Πρόεδρος: Θα μπορούσαν αυτά τα σημάδια να είναι από τη μάσκα που μπήκε στο παιδί κατά τη διάρκεια της ΚΑΡΠΑ;
Μάρτυρας: Όχι. Η μάσκα είναι από σιλικόνη και είναι και πιο πλατιά. Άρα ακόμη και αν υποθέσουμε ότι προκάλεσε τραύματα, αυτά δεν θα ήταν σε αυτά τα σημεία στο πρόσωπο του παιδιού.
Πρόεδρος: Μπορεί να έγινε από το αυτοκόλλητο που μπήκε στο παιδί;
Μάρτυρας: Όχι βέβαια.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της σημερινής κατάθεσής του ο κ. Καρακούκης απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο ο θάνατος της Μαλένας να οφείλεται σε ηπατική ανεπάρκεια, όπως είχε διαγνώσει αρχικά η συνάδελφος του Χριστίνα Τσάκωνα.
«Αν υπήρχε ηπατική ανεπάρκεια το πρώτο που θα εμφάνιζε το παιδί είναι ίκτερος στα μάτια, κάτι που δεν είχε εμφανίσει», σημείωσε ο κ. Καρακούκης για να αποκλείσει ακόμη και το ενδεχόμενο στο θάνατο του κοριτσιού να έπαιξε ρόλο κάποια φλεγμονή.
«Ένα παιδί με φλεγμονή δε θα έπαιζε λίγο πριν το θάνατό του, δεν θα είχε όρεξη αν μη τι άλλο. Το είχαν ακροαστεί το παιδί και το είχαν εξετάσει λίγο πριν οι γιατροί και δεν βρήκαν τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας για να προσθέσει: "Το κοριτσάκι δεν είχε κανένα παθολογικό εύρημα, ούτε τοξικολογικό. Έχουμε όμως τα υπόλοιπα ευρήματα - συμφόρηση, κενωτοπιώδη εκφύλιση, κυάνωση και κακώσεις. Όλα αυτά τα στοιχεία συνδυαζόμενα παραπέμπουν μόνο σε ασφυκτικό θάνατο».
Πρόεδρος: Αποκλείεται δηλαδή παθολογική αιτία;
Μάρτυρας: Ναι εκ των πραγμάτων, γιατί δεν έχουμε παθολογικά ευρήματα ούτε τοξικολογικά.
Πρόεδρος: Πάμε στην καρδιά... Μπορεί να είχε πρόβλημα;
Μάρτυρας: Αποκλείεται πρόβλημα με τη καρδιά. Αποκλείεται από το ευρήματα ...
Πρόεδρος: Αν είχε μια βαριά αρρυθμία;
Μάρτυρας: Μια βαριά αρρυθμία για να οδηγήσει σε θάνατο, θα πρέπει να έχει παθολογικό υπόστρωμα, που εδώ δεν υπήρχε.
Εισαγγελέας: Υπάρχει περίπτωση τα συμπτώματα από τυχόν ηπατική ανεπάρκεια στη Μαλένα να εκδηλώθηκαν ενώ το παιδί κοιμόταν και για αυτό να μην έγιναν αντιληπτά; Σας ρωτάω γιατί αυτά έχουν ειπωθεί εδώ...
Μάρτυρας: Η ηπατική ανεπάρκεια είναι μια θορυβώδης κατάσταση, το αποκλείω... Εγώ πάντως ουδέποτε έχω εντοπίσει ως εύρημα κενοτοπιώδη εκφύλιση σε ηπατική ανεπάρκεια. Η κυρία Τσάκωνα είχε ένα εύρημα, τη κενοτοπιώδη εκφύλιση και την απέδωσε σε ηπατική ανεπάρκεια. Διαφώνησα και η διαφωνία μας είναι εύλογη νομίζω.
Η εξέταση του κ. Καρακούκη θα συνεχιστεί αύριο. Μάλιστα, λίγο πριν τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης η πρόεδρος ανέφερε ότι για αύριο έχει κληθεί να καταθέσει και ο κ. Καλόγρηας.

05-03-25

20:29

Πισπιρίγκου: Την ενοχή της για τον θάνατο της Μαλένας πρότεινε η εισαγγελέας
Η αγόρευση συνεχίζεται για το σκέλος που αφορά στον θάνατο της Ιριδας.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

18-03-25

09:40

Δίκη Πάτρας: Ομόφωνα ένοχη (7-0) η Ρούλα Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας
Ομόφωνα ένοχη (7-0) για ανθρωποκτονία από πρόθεση των δύο μικρότερων κοριτσιών της, Μαλένας και Ίριδας κρίθηκε πριν από λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Των Νίκου Νικολετάκη - Τζένης Μάρκου Απορρίφθηκαν τα αιτήματα της υποστήριξης κατηγορίας. Στην κατηγορουμένη...
www.ereportaz.gr
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

18-03-25

20:02
Εχει το θρασσος και λεει και μαλακιες ακομα..το σιχαμα.Μιλαμε για απυθμενο θρασσος και ξετσιπωσια..
eleftherostypos.gr

Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου: Δις ισόβια για Ίριδα και Μαλένα - «Θα σας στοιχειώνουν» φώναξε στους δικαστές - Ελεύθερος Τύπος
«Θα συνεχίσω να λέω για την αθωότητά μου», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου αμέσως μετά την επιβολή της ποινής δις ισόβιας κάθειρξης που αποφά

Ειδικότερα, η Ρ. Πισπιρίγκου σημείωσε:
«Από την αρχή πίστευα σε μια δίκαιη δίκη και όχι σε μια δίκη σαν της Τζωρτζίνας. Θα συνεχίσω να λέω για την αθωότητά μου. Θα συνεχίσω να λέω ότι όλοι αυτοί οι ιατροδικαστές δεν γίνεται να έκαναν λάθη στα δικά μου τα παιδιά. Εσείς όλοι θα γυρίσετε στα παιδιά σας. Εγώ θα γυρίσω πάλι εδώ. Κοιτάξτε τες, (τις κόρες της) γιατί θα σας στοιχειώνουν για άλλη μια φορά. Όταν κάνουμε εισαγγελικές προτάσεις οφείλουμε να είμαστε διαβασμένοι. “Άμοιρες Ιφιγένειας”, να λέτε άλλους. Γιατί η Ιφιγένεια δεν θυσιάστηκε. Την Ιφιγένεια την πήγε ο πατέρας της ο Αγαμέμνονας και όχι η μητέρα της η Κλυταιμνήστρα και θυσιάστηκε και έγινε ιέρεια. Διαβάζουμε τον Όμηρο και δεν λέμε τίτλους για τις τηλεοράσεις. Πριν φύγει ο αείμνηστος Κούγιας μού είπε ότι τα “εικάζω, νομίζω” δεν ακούγονται στα δικαστήρια και όλες αυτές τις λέξεις τις είχε η εισαγγελική σας πρόταση. Θα το φτάσω μέχρι τέλους για να δικαιωθούν οι κόρες μου».
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

18-03-25

20:09
Βρε συ, αυτό μου κάνει εντύπωση κι εμένα. Δηλαδή...δε λυγίζει με τίποτα. Την έχουν ξεσκεπάσει, από παντού, εκεί αρνείται...Συνεχίζει το ίδιο τροπάρι...Εχει το θρασσος και λεει και μαλακιες ακομα..το σιχαμα.Μιλαμε για απυθμενο θρασσος και ξετσιπωσια..
![]()
Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Πισπιρίγκου: Δις ισόβια για Ίριδα και Μαλένα - «Θα σας στοιχειώνουν» φώναξε στους δικαστές - Ελεύθερος Τύπος
«Θα συνεχίσω να λέω για την αθωότητά μου», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου αμέσως μετά την επιβολή της ποινής δις ισόβιας κάθειρξης που αποφάeleftherostypos.gr
Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μου για τί άνθρωπο μιλάμε...

18-03-25

20:42
Ο Δασκαλάκης άραγε έχει κάνει παιδί με καμιά άλλη σαν να μην έχει καμία ευθύνη ή ακόμα; Γιατί ένοχη αυτή αλλά κι αυτός είχε τις ευθύνες του.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

18-03-25

20:56
Εννοειται πως θα επρεπε να δικαζεται και αυτος.Αφου υπηρχαν μηνυματα που ξεκαθαρα φαινοταν οτι ειχε καταλαβει ο μαλακας.Αφου της ελεγε οτι :''καθε φορα που θα τσακωνιμαστε θα πεθαινει και ενα παιδι;'' Αναρωτιεμαι γιατι δεν εχει ασκηθει διωξη και εναντιον του.Αλλα τι αναρωτιεμαι.;Ο Δασκαλάκης άραγε έχει κάνει παιδί με καμιά άλλη σαν να μην έχει καμία ευθύνη ή ακόμα; Γιατί ένοχη αυτή αλλά κι αυτός είχε τις ευθύνες του.
Ελλαδισταν λεμε.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

18-03-25

21:01
Δυστυχώς εδώ είμαστε και θεωρώ πως θα πρέπει να ανανεωθούν τα πρωτόκολλα του νοσοκομείου ώστε να μην επιτρέπουν την επίσκεψη ούτε μόνο απο τον γονιό χωρίς την παρουσία τουλάχιστον μιας νοσοκόμας.
Βέβαια αυτό σε ένα ΕΣΥ όπως το δικό μας δεν θα μπορεί να εφαρμοστεί καθώς δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για τα βασικά.
Βέβαια αυτό σε ένα ΕΣΥ όπως το δικό μας δεν θα μπορεί να εφαρμοστεί καθώς δεν υπάρχει προσωπικό ούτε για τα βασικά.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

19-03-25

09:56
Συγνώμη αντιλαμβανεσια τι σημαίνει αυτό για τον ψυχισμό του παιδιού;Δυστυχώς εδώ είμαστε και θεωρώ πως θα πρέπει να ανανεωθούν τα πρωτόκολλα του νοσοκομείου ώστε να μην επιτρέπουν την επίσκεψη ούτε μόνο απο τον γονιό χωρίς την παρουσία τουλάχιστον μιας νοσοκόμας.
Μάλλον όχι γιατί ούτε σαν σκέψη δεν θα πρέπει να υπάρχει για ΜΙΑ υπόθεση...ΜΙΑ όμως και μάλιστα συν υπεύθυνοι και γιατροί...διώκονται ήδη για τη ανευθυνότητα τους ..
Και θα υπάρξει γονέας που θα αφήσει το παιδί του μέσα σε ένα νοσοκομείο μόνο του ...
Πουθενά ακόμα και προσωπικό να υπάρχει.
Το ότι υπάρχει εποπτεία δεν αναιρεί ότι αυτός που την κάνει είναι και κατάλληλος -υπεύθυνος και φυσικά η γονεικη παρουσία προσφέρει ασφάλεια στο παιδί..
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-03-25

09:58
Ξέρεις δεν θα πάνε να του πουν «είμαι εδώ μαζί με τον γονιό σου γιατι φοβόμαστε μην σε σκοτώσει».Συγνώμη αντιλαμβανεσια τι σημαίνει αυτό για τον ψυχισμό του παιδιού;
Μάλλον όχι γιατί ούτε σαν σκέψη δεν θα πρέπει να υπάρχει για ΜΙΑ υπόθεση...ΜΙΑ όμως και μάλιστα συν υπεύθυνοι και γιατροί...διώκονται ήδη για τη ανευθυνότητα τους ..
Και θα υπάρξει γονέας που θα αφήσει το παιδί του μέσα σε ένα νοσοκομείο μόνο του ...
Πουθενά ακόμα και προσωπικό να υπάρχει.
Το ότι υπάρχει εποπτεία δεν αναιρεί ότι αυτός που την κάνει είναι και κατάλληλος -υπεύθυνος και φυσικά η γονεικη παρουσία προσφέρει ασφάλεια στο παιδί..
Υπάρχουν μέθοδοι για όλα αυτά.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

19-03-25

10:01
Δεν είπα αυτό..Ξέρεις δεν θα πάνε να του πουν «είμαι εδώ μαζί με τον γονιό σου γιατι φοβόμαστε μην σε σκοτώσει».
Υπάρχουν μέθοδοι για όλα αυτά.
Μιλάμε για συναισθηματικό δέσιμο οπου μεσα απο αυτο έρχεται η ασφαλεια που αισθανεται ενα παιδι και όταν σε ενα παιδί αποκοπτοταν βίαια όπως σε μια νοσηλεία που υπάρχει πονος και φόβος δημιουργεί απίστευτο τραύμα.
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-03-25

11:18
Τι σημαίνει αυτό;Μιλάμε για συναισθηματικό δέσιμο οπου μεσα απο αυτο έρχεται η ασφαλεια που αισθανεται ενα παιδι και όταν σε ενα παιδί αποκοπτοταν βίαια όπως σε μια νοσηλεία που υπάρχει πονος και φόβος δημιουργεί απίστευτο τραύμα.
Δεν καταλαβαίνω που θα κάνει χειρότερο το τραύμα η παρουσία μιας νοσοκόμας στο δωμάτιο.
adams33
Δραστήριο μέλος

19-03-25

11:26
Τι σημαίνει αυτό;
Δεν καταλαβαίνω που θα κάνει χειρότερο το τραύμα η παρουσία μιας νοσοκόμας στο δωμάτιο.
Πανω σε αυτο που ειπες
"μην επιτρέπουν την επίσκεψη ΟΥΤΕ μόνο απο τον γονιό."
Πες μου σε παρακαλώ πάνω σε αυτό εννοείς ενας γονεας να μην βρισκεται μονος με το παιδι του ;
Σωστά;
Να είναι δηλαδή μονίμως μια νοσοκομα ολο το 24ωρο στο δωματιο ;
Η μητερα θα ειναι εκει μμόνιμα
amarelia
Περιβόητο μέλος

19-03-25

11:37
Ναι, στον γύρω χώρο τουλάχιστον.Πανω σε αυτο που ειπες
"μην επιτρέπουν την επίσκεψη ΟΥΤΕ μόνο απο τον γονιό."
Πες μου σε παρακαλώ πάνω σε αυτό εννοείς ενας γονεας να μην βρισκεται μονος με το παιδι του ;
Σωστά;
Να είναι δηλαδή μονίμως μια νοσοκομα ολο το 24ωρο στο δωματιο ;
Η μητερα θα ειναι εκει μμόνιμα
Και τουλάχιστον στα δωμάτια οπως η εντατική που κρίνονται ζητήματα ζωής θανάτου.
Παρόλα αυτά είπα πως αυτό εχει πρακτικές δυσκολίες λόγω έλλειψης προσωπικού.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

19-03-25

15:34
Kαριολα..οταν τα σκοτωνε ηταν ωραια ναι; Αη σιχτιρ συγχιστηκα μεσημεριατικα..απειλει κιολλας.
www.enikos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε κατάσταση αμόκ γύρισε στη φυλακή μετά την καταδίκη της - «Θα δείτε τι θα πάθετε, εγώ ήμουν καλή μάνα»
Σε κατάσταση αμόκ ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν επέστρεψε στο κελί της μετά την καταδίκη της σε δις ισόβια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, σύμφωνα με
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-03-25

15:45
Το διάβασα κι εγώ αυτό που έβαλες...Μα αργότερα είδα αυτό :Kαριολα..οταν τα σκοτωνε ηταν ωραια ναι; Αη σιχτιρ συγχιστηκα μεσημεριατικα..απειλει κιολλας.
![]()
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σε κατάσταση αμόκ γύρισε στη φυλακή μετά την καταδίκη της - «Θα δείτε τι θα πάθετε, εγώ ήμουν καλή μάνα»
Σε κατάσταση αμόκ ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν επέστρεψε στο κελί της μετά την καταδίκη της σε δις ισόβια για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας, σύμφωνα μεwww.enikos.gr

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω συγκρατούμενη, γελοιότητες τα “έβριζε και φώναζε ότι είναι αθώα”»
Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι επέστρεψε στις φυλακές σε κατάσταση – αμόκ, μετά την ακρόαση της ποινής που της επεβλήθη από...
Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια...Αλήθειες και ψέματα, χέρι - χέρι...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

19-03-25

16:03
Οταν διαβαζεις η πλευρα της πισμπιριγξου υποστηριζει....τι πιστευεις; Οτι θα πε ναι ετσι ηταν; Ε..οχι.Το διάβασα κι εγώ αυτό που έβαλες...Μα αργότερα είδα αυτό :
![]()
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω συγκρατούμενη, γελοιότητες τα “έβριζε και φώναζε ότι είναι αθώα”»
Η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου απορρίπτει τους ισχυρισμούς ότι επέστρεψε στις φυλακές σε κατάσταση – αμόκ, μετά την ακρόαση της ποινής που της επεβλήθη από...www.newsbomb.gr
Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια...Αλήθειες και ψέματα, χέρι - χέρι...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-03-25

16:11
Δηλαδή λέει ψέματα η δικηγόρος της σαν λέει ότι δεν έχει καν συγκρατούμενη ;Οταν διαβαζεις η πλευρα της πισμπιριγξου υποστηριζει....τι πιστευεις; Οτι θα πε ναι ετσι ηταν; Ε..οχι.
Τί να πω. Δεν ξέρω...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 203 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- Memetchi
- back2967
- charmander
- Debugging_Demon
- Μήτσος10
- Ilma
- Scandal
- NeosUser2023
- fmarulezkd
- Dr. Gl. Luminous
- chester20080
- Paragontas7000
- Natsuko
- touvlo
- Jack of Spades
- Wonderkid
- Libertus
- Joji
- American Economist
- gaidouri
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- taketrance
- Luludaki
- Ariana2018
- marww
- fourkaki
- Kate1914
- thenutritionist
- hirasawayui
- rafaela11
- Maria23667
- User2350
- johnsala
- A350
- eukleidhs1821
- aggorf
- Fernando_A
- Esperos1
- Εχέμυθη
- Στεφανος56
- J.Cameron
- jj!
- thomyfou
- Unboxholics
- nicks1999
- Ωρορα
- parrot/παπαγάλος
- fretoe
- Μαυρίκιος
- oups
- giannhs2001
- don't touch
- Mt73
- epan
- fockos
- Annou1
- penelopenick
- Helen93
- Nala
- Appolon
- _Νηρηίς_
- ag97
- New member
- tsiobieman
- Τέσση
- Idontknoww
- Dreamer_SW
- constansn
- globglogabgalab
- VasoGrimes
- korlef
- Nikos350zed
- betonieras
- Πα.Κ
- 1011
- skot
- Jimmy20
- SweetGirl
- Stelios725
- Panos_02
- George9989
- Nina-nana
- Ryuzaki
- sunsetpp
- Αντικειμενικός
- Theodora03
- Kalhspera
- Ηρακλειώτισσα
- Μαρια30
- chris2799
- _pathfinder_
- Κλημεντίνη
- kalhkardia
- CiNeFiL
- Kassiopi
- Αναστασία197
- L0st
- EvgheniosOnofrei
- louminis
- Mapas26
- Athens2002
- Aurora Ambrosia
- Circe
- physicscrazy
- Meow
- Panagiotis849
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.