Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 12:56 Η Himela έγραψε: #681 26-01-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Καλά τί μάγκας θα βγει, αφού όλος ο κόσμος είναι πεπεισμένος οτι σκότωσε τα παιδιά της. Ο μαλάκας δικηγόρος που πατάει επί πτωμάτων θα βγει, τίποτα καινούριο για τον Κούγια δηλαδή. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:02 Ο Scandal έγραψε: #682 26-01-24 13:02 Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:06 Η Wonderful: #683 26-01-24 13:06 Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Η Himela έγραψε: #684 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Click για ανάπτυξη... Ο Κούγιας παίρνει τουλάχιστον 300 ευρώ την ώρα, θες 30 μεζονέτες για να τον έχεις δικηγόρο 1,5 χρόνο τώρα. Μπα όχι, προ μπόνο το κάνει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Ο Πάνθηρας!: #685 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:14 Η Himela έγραψε: #686 26-01-24 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από back2967: Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Καλά τί μάγκας θα βγει, αφού όλος ο κόσμος είναι πεπεισμένος οτι σκότωσε τα παιδιά της. Ο μαλάκας δικηγόρος που πατάει επί πτωμάτων θα βγει, τίποτα καινούριο για τον Κούγια δηλαδή.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.604 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:02 Ο Scandal έγραψε: #682 26-01-24 13:02 Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:06 Η Wonderful: #683 26-01-24 13:06 Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Η Himela έγραψε: #684 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Click για ανάπτυξη... Ο Κούγιας παίρνει τουλάχιστον 300 ευρώ την ώρα, θες 30 μεζονέτες για να τον έχεις δικηγόρο 1,5 χρόνο τώρα. Μπα όχι, προ μπόνο το κάνει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Ο Πάνθηρας!: #685 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:14 Η Himela έγραψε: #686 26-01-24 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:06 Η Wonderful: #683 26-01-24 13:06 Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Η Himela έγραψε: #684 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Click για ανάπτυξη... Ο Κούγιας παίρνει τουλάχιστον 300 ευρώ την ώρα, θες 30 μεζονέτες για να τον έχεις δικηγόρο 1,5 χρόνο τώρα. Μπα όχι, προ μπόνο το κάνει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Ο Πάνθηρας!: #685 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:14 Η Himela έγραψε: #686 26-01-24 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Η Himela έγραψε: #684 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Click για ανάπτυξη... Ο Κούγιας παίρνει τουλάχιστον 300 ευρώ την ώρα, θες 30 μεζονέτες για να τον έχεις δικηγόρο 1,5 χρόνο τώρα. Μπα όχι, προ μπόνο το κάνει. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Ο Πάνθηρας!: #685 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:14 Η Himela έγραψε: #686 26-01-24 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Εγώ γιατί είχα καταλάβει ότι η μάνα της Πισπιρίγκου πούλησε το σπίτι για να πληρώσει τον Κούγια; Βασικά είχα καταλάβει ότι πούλησε το σπίτι για τα όλα δικαστικά έξοδα / υποστήριξη της κόρης της. Μάλιστα ο - άτυχος - που αγόρασε το σπίτι είχε βρει τον μπελά του γιατί δεν γνώριζε ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης όταν το αγόρασε, και τον κυνηγάγανε νυχθημερόν τα κανάλια. Click για ανάπτυξη... Ο Κούγιας παίρνει τουλάχιστον 300 ευρώ την ώρα, θες 30 μεζονέτες για να τον έχεις δικηγόρο 1,5 χρόνο τώρα. Μπα όχι, προ μπόνο το κάνει.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:12 Ο Πάνθηρας!: #685 26-01-24 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:14 Η Himela έγραψε: #686 26-01-24 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:14 Η Himela έγραψε: #686 26-01-24 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Εγω δεν μπορώ να το πιστέψω , δεν είναι δυνατό να φέρνεις στον κόσμο τρία παιδιά και μετά να τα σκοτώνεις. Θεωρώ ότι υπάρχει και κάτι άλλο που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Διαφορετικά δεν το χωράει ο νούς μου ούτε η ψυχή μου. Click για ανάπτυξη... Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της.
Wonderful Πολύ δραστήριο μέλος Η Αγγελική δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 13:16 Η Wonderful: #687 26-01-24 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του. Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Devil: η ΔΙΚΉ ΣΟΥ μπορεί να μην το χωράει αλλα common sense is not a common thing. Για αυτο και πρέπει στις επιλογές μας να είμαστε Κέρβεροι. Οτι βλέπουμε οτι δεν..... και ειναι προβληματικό. Σπαθί με τη μία. Απλα ο Δασκαλάκης δεν εχει και κανα φοβερό IQ και για αυτο έμπλεξε με δαυτην. Τα χω πει και σε άλλο θρεντ... ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΜΑς ΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΑς ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ. Η διαλογή θα γινει εξαρχής με αυστηρά και υψηλά πρότυπα και κριτήρια. Οποια δε μπορεί ή οποιος να αναλάβουν τέτοιες ευθυνες ας μείνουν στην απέξω. Click για ανάπτυξη... Μην δικαιολογείς το σύζυγο, έχει και αυτός τις ευθύνες του.
Luludaki Πολύ δραστήριο μέλος Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.760 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2024 στις 14:23 Η Luludaki έγραψε: #688 26-01-24 14:23 Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono? Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από back2967: Ο Κούγιας και άλλοι αντίστοιχοι παίρνουν τέτοιες υποθέσεις για να φανούν, όπως και με τον Κορκονέα, και τις παίρνουν τσάμπα συνήθως ή με συμβολικό ποσό. Δεν έχει και τίποτα να χάσει. Αν φάει ισόβια δεν θα πει κανείς ότι φταίει ο Κούγιας όταν όλοι πιστεύουν ότι είναι κατά συρροή δολοφόνος των παιδιών της. Αν κάνει το απίθανο και καταφέρει να την αθωώσει ή να φάει λίγα χρόνια ή να μην καταδικαστεί για τους θανάτους όλων των παιδιών αλλά μόνο ενός ο Κούγιας θα βγει μάγκας. Click για ανάπτυξη... Pro bono?
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2024 στις 20:17 Η Πουπουλίνα: #689 05-03-24 20:17 Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Της πισμπιρικου εγινε σημερα στα δικαστηρια..αλληλοβριστικαν με τον Δασκαλακη. Πολυ θρασσος εχει η φονισσα αυτη. Δίκη Πισπιρίγκου: Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη - Η «εμμονική ζήλια», η εξωσυζυγική περιπέτεια και το έντονο επεισόδιο Με πρώτο μάρτυρα κατηγορίας τον Μάνο Δασκαλάκη, ξεκίνησε σήμερα η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου δικάζεται η Ρούλα www.enikos.gr
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 00:00 Η Ariana2018: #690 06-03-24 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις! camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Της άρεσε η περίοδος που ήταν έγκυος και ο άντρας της ήταν πεσμένος και δοσμένος πάνω της. Αφού όταν πέθανε και η Τζωρτζίνα, του είχε πει "μη στεναχωριέσαι, θα κάνουμε άλλο παιδί". Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη Click για ανάπτυξη... Αν τα καταλάβει θα πρέπει να δώσει ένα τέλος στη ζωή της Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Luludaki: Pro bono? Click για ανάπτυξη... Για διαφήμιση, μαρκετινγκ, για τζερτζελο, αυτή η δουλειά απ οπου δεν πληρωνεται του δίνει 100 δουλειές από αυτους που πληρωνουν καλά αααα Και είναι και ψωνιο μη ξεχνάμε Το χρήμα πολλοι εμίσησαν τη δόξα κανεις!
camil Πολύ δραστήριο μέλος Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 16:29 Η camil έγραψε: #691 06-03-24 16:29 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Τέλος πάντων ποιος ξέρει κι αυτή πώς μεγάλωσε, με μια μάνα που της είχε πιπιλίσει τα μυαλά οτι η μόνη αξία μιας γυναίκας είναι ένας άντρας. Θα μείνει στη φυλακή για 30 χρόνια κι ελπίζω να κάνει ψυχοθεραπεία να καταλάβει τα λάθη της. Click για ανάπτυξη... Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα;
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2024 στις 17:38 Η Himela έγραψε: #692 06-03-24 17:38 Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από camil: Σίιιιιγουρα. Πλάκα κάνουμε τώρα; Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρεις ποτέ. Πολλοί άνθρωποι αλλάζουν με τα χρόνια.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:02 Η Himela έγραψε: #693 29-03-24 13:02 Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάει κι αυτό. Δικαίωση για το κακόμοιρο το παιδί που υπέφερε στα χέρια της. Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας - Ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της. www.thetoc.gr
glayki Διακεκριμένο μέλος Η Ευα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.546 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 13:29 Η glayki έγραψε: #694 29-03-24 13:29 Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο» Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δικαστική πλάνη λέει.. Ετοιμοπολεμος στο μεταξύ Ρούλα Πισπιρίγκου: Ισόβια για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας Η 35χρονη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση www.protothema.gr ""Εξεπλάγην από την απόφαση, πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη. Δεν περίμενα τέτοια απόφαση, ωστόσο πρέπει να στηρίξουμε τη δικαιοσύνη... Εχω πειστεί για την αθωότητα της και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθούμε στο δεύτερο βαθμό... Δεν υποβάλλαμε αίτημα για χορήγηση ελαφρυντικών, αποφασίζοντας από κοινού με την κατηγορούμενη να μη δεχθούμε την οποιαδήποτε ποινή... Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το άλλο δικαστήριο»
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 14:57 Η Πουπουλίνα: #695 29-03-24 14:57 Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2024 στις 15:00 Ο Πάνθηρας!: #696 29-03-24 15:00 Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.606 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 11:51 Η Himela έγραψε: #697 30-03-24 11:51 Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Life in prison for Greek mother who murdered her tetraplegic daughter Roula Pispirigou, from western Greece, was found to have poisoned her daughter with ketamine while she was in hospital in Patra in January 2022. www.dailymail.co.uk
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.904 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:02 Η Πουπουλίνα: #698 30-03-24 22:02 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 199 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: camil Memetchi back2967 charmander Debugging_Daemon Μήτσος10 Ilma Scandal fmarulezkd Dr. Gl. Luminous chester20080 Paragontas7000 Natsuko touvlo Jack of Spades Wonderkid Libertus American Economist gaidouri Angelikaaa Εριφύλη taketrance Luludaki Ariana2018 marww fourkaki Kate1914 thenutritionist hirasawayui rafaela11 Maria23667 User2350 johnsala A350 eukleidhs1821 aggorf Fernando_A Esperos1 Εχέμυθη Στεφανος56 J.Cameron jj! thomyfou Unboxholics nicks1999 Ωρορα parrot/παπαγάλος fretoe Μαυρίκιος oups giannhs2001 don't touch Mt73 epan fockos Annou1 penelopenick Helen93 Nala Appolon _Νηρηίς_ ag97 New member tsiobieman Τέσση Idontknoww Dreamer_SW constansn globglogabgalab VasoGrimes korlef Nikos350zed betonieras Πα.Κ 1011 skot Jimmy20 SweetGirl Stelios725 Panos_02 George9989 Nina-nana Ryuzaki sunsetpp Αντικειμενικός Dora140303 Kalhspera Ηρακλειώτισσα Μαρια30 chris2799 _pathfinder_ Κλημεντίνη kalhkardia CiNeFiL Kassiopi Αναστασία197 L0st EvgheniosOnofrei louminis Atarax Lathy Aurora Ambrosia Circe physicscrazy Meow Panagiotis849 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Devil: Μέχρι να εκδικαστεί η έφεση η απόφαση δεν ειναι τελεσίδικη. Μην αρχισετε τώρα οι Λαϊκοί δικαστές του Φεησμπουκ οτι την υποστηρίζω. Το λέω προκαταβολικά. Click για ανάπτυξη... Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.186 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:21 Ο Πάνθηρας!: #699 30-03-24 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 33 34 35 36 37 Επόμενη First Προηγούμενη 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 35 από 37 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Tελεσιδικη ειναι.Πιστεψε το.ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Ειναι οφθαλμοφανεστατο και στον πιο ηλιθιο.3 παιδια.ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ. Click για ανάπτυξη... Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο.
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 22:49 Η Ariana2018: #700 30-03-24 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός...
Αρχική Δημοσίευση από Πουπουλίνα: Δεν πα να κατουραει και αναποδα..τελειωσε το ζητημα,οσες εφεσεις και να ασκησει το ιδιο θα ειναι.3 ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ + ολο το προφιλ της καργιας και ολα τα αλλα...μηνυματα..κλπ..ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.Απκλα ο κουγιας οπως π[αντα ελεγε και εσκουζε/...χεσμενο τον ειχαμε ουτως η αλλως. ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΒΡΩΜΑ. Click για ανάπτυξη... Πωπω ρε παιδι μου θελω να σου κανω λαικ αλλά εχεις κι εσυ ένα στόμα... Παναγία βοηθά. Δε μπορείς να μιλάς λίγο πιο κοσμια; τέτοια επίθετα τώρα ξερω γω καντα λίγο στην άκρη... Καλο θα ήταν παντως...συμφωνω μαζί σου αλλά πες το αλλιως ! Κόβεις τον άλλο έτσι... Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Devil: Ο αλεξάκος λεει θα παραιτηθει απο τη δικηγορια εάν χάσει.... βεβαια εχει φτασει και 72 χρονων ο πονηρός. Θα βαρεθηκε και θέλει να κανει μια θεαματική έξοδο. Click για ανάπτυξη... Εμετικός...