iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2005 στις 21:36 Ο iJohnnyCash: #21 29-06-05 21:36 Χμμ εγώ θέλω max 2 παίδια με την σκέψη ότι έτσι θα είναι πιο ευκόλο να τα ελένχω.... φύλο μάλλον προτίμω κοριτσάκια και ηλικία δεν ξέρω... Όταν αποκτήσω οικονομική άνεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #22 30-06-05 00:16 Εγώ θέλω ένα αγόρι κ ένα κορίτσι σε μικρή ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:32 Ο Dark_kronos: #23 30-06-05 00:32 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : η ηλικία βέβαια! αν και με 30 γιους θα έκανα 6 ομάδες μπάσκετ-> πολλά money-> Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:48 Η trelokotsidou: #24 30-06-05 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Click για ανάπτυξη... Βρε ξέρεις ποια είμαι εγώ κι η σκούφια μου από που κρατεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:46 Ο gianakin έγραψε: #25 30-06-05 13:46 Θελω 3 παιδια οπωσδηποτε κ αν εχω κ φραγκα δεν με χαλαγαν κ αλλα!Η γυναικα θα ποναει!(πλακα κανω φυσικα).Γουσταρω απιστευτα τα παιδια,κυριως διοτι η σκεψη οτι θα τα μεγαλωσω κ θα τα κανω σαν τα μουτρα μου με εξιταρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epidromi Νεοφερμένο μέλος Ο epidromi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 14:49 Ο epidromi έγραψε: #26 30-06-05 14:49 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χμμ εγώ θέλω max 2 παίδια με την σκέψη ότι έτσι θα είναι πιο ευκόλο να τα ελένχω.... φύλο μάλλον προτίμω κοριτσάκια και ηλικία δεν ξέρω... Όταν αποκτήσω οικονομική άνεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[ Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.451 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:16 Ο ]ifrit[ έγραψε: #22 30-06-05 00:16 Εγώ θέλω ένα αγόρι κ ένα κορίτσι σε μικρή ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:32 Ο Dark_kronos: #23 30-06-05 00:32 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : η ηλικία βέβαια! αν και με 30 γιους θα έκανα 6 ομάδες μπάσκετ-> πολλά money-> Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:48 Η trelokotsidou: #24 30-06-05 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Click για ανάπτυξη... Βρε ξέρεις ποια είμαι εγώ κι η σκούφια μου από που κρατεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:46 Ο gianakin έγραψε: #25 30-06-05 13:46 Θελω 3 παιδια οπωσδηποτε κ αν εχω κ φραγκα δεν με χαλαγαν κ αλλα!Η γυναικα θα ποναει!(πλακα κανω φυσικα).Γουσταρω απιστευτα τα παιδια,κυριως διοτι η σκεψη οτι θα τα μεγαλωσω κ θα τα κανω σαν τα μουτρα μου με εξιταρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epidromi Νεοφερμένο μέλος Ο epidromi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 14:49 Ο epidromi έγραψε: #26 30-06-05 14:49 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω ένα αγόρι κ ένα κορίτσι σε μικρή ηλικία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:32 Ο Dark_kronos: #23 30-06-05 00:32 Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : η ηλικία βέβαια! αν και με 30 γιους θα έκανα 6 ομάδες μπάσκετ-> πολλά money-> Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:48 Η trelokotsidou: #24 30-06-05 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Click για ανάπτυξη... Βρε ξέρεις ποια είμαι εγώ κι η σκούφια μου από που κρατεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:46 Ο gianakin έγραψε: #25 30-06-05 13:46 Θελω 3 παιδια οπωσδηποτε κ αν εχω κ φραγκα δεν με χαλαγαν κ αλλα!Η γυναικα θα ποναει!(πλακα κανω φυσικα).Γουσταρω απιστευτα τα παιδια,κυριως διοτι η σκεψη οτι θα τα μεγαλωσω κ θα τα κανω σαν τα μουτρα μου με εξιταρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epidromi Νεοφερμένο μέλος Ο epidromi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 14:49 Ο epidromi έγραψε: #26 30-06-05 14:49 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou : η ηλικία βέβαια! αν και με 30 γιους θα έκανα 6 ομάδες μπάσκετ-> πολλά money-> Click για ανάπτυξη... ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trelokotsidou Νεοφερμένο μέλος Η trelokotsidou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 96 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 00:48 Η trelokotsidou: #24 30-06-05 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Click για ανάπτυξη... Βρε ξέρεις ποια είμαι εγώ κι η σκούφια μου από που κρατεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:46 Ο gianakin έγραψε: #25 30-06-05 13:46 Θελω 3 παιδια οπωσδηποτε κ αν εχω κ φραγκα δεν με χαλαγαν κ αλλα!Η γυναικα θα ποναει!(πλακα κανω φυσικα).Γουσταρω απιστευτα τα παιδια,κυριως διοτι η σκεψη οτι θα τα μεγαλωσω κ θα τα κανω σαν τα μουτρα μου με εξιταρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epidromi Νεοφερμένο μέλος Ο epidromi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 14:49 Ο epidromi έγραψε: #26 30-06-05 14:49 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos : ΝΑι αλλα και τι money θα χρηαζοσουναοσπου να τα φτασεις στο σειμειο να παιζουν σε ομαδες... Click για ανάπτυξη... Βρε ξέρεις ποια είμαι εγώ κι η σκούφια μου από που κρατεί??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 13:46 Ο gianakin έγραψε: #25 30-06-05 13:46 Θελω 3 παιδια οπωσδηποτε κ αν εχω κ φραγκα δεν με χαλαγαν κ αλλα!Η γυναικα θα ποναει!(πλακα κανω φυσικα).Γουσταρω απιστευτα τα παιδια,κυριως διοτι η σκεψη οτι θα τα μεγαλωσω κ θα τα κανω σαν τα μουτρα μου με εξιταρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. epidromi Νεοφερμένο μέλος Ο epidromi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 14:49 Ο epidromi έγραψε: #26 30-06-05 14:49 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θελω 3 παιδια οπωσδηποτε κ αν εχω κ φραγκα δεν με χαλαγαν κ αλλα!Η γυναικα θα ποναει!(πλακα κανω φυσικα).Γουσταρω απιστευτα τα παιδια,κυριως διοτι η σκεψη οτι θα τα μεγαλωσω κ θα τα κανω σαν τα μουτρα μου με εξιταρει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
epidromi Νεοφερμένο μέλος Ο epidromi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2005 στις 14:49 Ο epidromi έγραψε: #26 30-06-05 14:49 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goldy Νεοφερμένο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Γραμματέας. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 10:58 Η goldy έγραψε: #27 01-07-05 10:58 Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θέλω 3 παιδιά. Στα 28 θάταν τέλεια ηλικία για το πρώτο αλλά έτσι όπως πάω δεν με βλέπω να τ΄ αποκτώ σύντομα. Μάλλον μετά τα 30 ........ 8) 8) 8) 8) 8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης Περιβόητο μέλος Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:34 Ο Γιάννης έγραψε: #28 01-07-05 11:34 Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα 30 τελικά είναι καλη ηλικία. όταν είσαι 50 το παιδί σου θα έιναι 20 καλή αναλογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gianakin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο gianakin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα. 1 Ιουλίου 2005 στις 11:48 Ο gianakin έγραψε: #29 01-07-05 11:48 Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
trobas Νεοφερμένο μέλος Ο trobas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 75 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 00:01 Ο trobas έγραψε: #30 04-07-05 00:01 2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 αγορακια εγω θελω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 14:44 Η Κακή Επιρροή: #31 04-07-05 14:44 Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι θα ήθελα τουλάχιστον μια κοράκλα... άλλη φάση τα φουστάκια και τα κορδελάκια το πότε..... δεν πιστεύω ότι σε τόσο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας υπάρχουν ή πρέπει να μπουν χρονοδιαγράμματα.... όποτε.... και αν... Καλώς ή κακώς... ευτυχώς ή δυστυχώς.... η ζωή δε μας τα φέρνει όπως τα υπολογίζουμε τις περισσότερες φορές.... Αν ήθελα απλά και εγωιστικά ένα παιδί θα το είχα τώρα... τη δυνατότητα να το μεγαλώσω μόνη μου την έχω (και οικονομικά και από άποψη συμπαράστασης της οικογένειας μου... τσεκαρισμένο αυτό) όποτε λοιπόν θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θέλει να ολοκληρώσει έναν από τους λόγους της ύπαρξης του μαζί μου.... τότε... θα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
YoMaNaTiOn Δραστήριο μέλος Ο YoMaNaTiOn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Προγραμματιστής. Έχει γράψει 487 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2005 στις 17:10 Ο YoMaNaTiOn: #32 04-07-05 17:10 Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gianakin : Φαντάσου όμως να μην τους αρέσει το Star Wars Νηστικα μεχρι να πεθανουν τοτε ή να τους αρεσει! Click για ανάπτυξη... Φαντάσου να ακούνε Βολάνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλεξάνδρα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 249 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2005 στις 02:52 Η Αλεξάνδρα: #33 09-07-05 02:52 Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω να απαντήσω σε αυτό το θέμα ή δεν κάνει επειδη εχω ήδη 1 γιο; Λοιπόν εγω θέλω 3 παιδάκια. 2 γιους ο ενας μας έκανε την τιμή και μας ήρθε και 1 κόρη για να μην έχει παράπονο και ο άντρας μου. Φιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 15:20 Η Resident Evil: #34 10-07-05 15:20 εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω π'αλι δεν έχω καταλήξει...2 ή 4 θα ήθελα...αλλά επειδή 2 μου κάνουν λίγα, 4 πάλι πολλά ...μάλλον στο μεσο όρο θα καταλήξω... Τώρα τί; Θα ήθελα οπωσδήποτε ένα κοριτσάκι και από εκει και πέρα ότι είναι να έρθει ας έρθει με το καλό (ακόμα και μόνο αγοράκια να έρθουν δλδ δεν θα...στενοχωρηθώ κιόλας!!!) Τώρα το πότε... Δεν ξέρω...παλιά (εκεί στα 18-19 μου) έλεγα ότι θα ήθελα γύρω στα 28 να παντρευτώ και πριν 30αρήσω να έχω κάνει τουλ ένα παιδί...Αλλά όπως έχουν τα πράγματα στη ζωή μου δεν με βλέπω πριν τα 30 να...γίνομαι μάνα!!! ("Θοδωρή, εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina21 Νεοφερμένο μέλος Η katerina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2005 στις 19:00 Η katerina21: #35 10-07-05 19:00 αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αγαπαω πολλυ τα παιδακια και τωρα αμα μπορουσα θα εκανα ενα αλλα μαλλον μετα τα 25 θα αποκτισω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaimaktsalan Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kaimaktsalan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 143 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 08:43 Ο Kaimaktsalan: #36 21-08-05 08:43 εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θελω δυο κοριτσια και 30 χρονων ειναι πολυ καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 13:47 Η Nessa NetMonster: #37 21-08-05 13:47 Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 18:54 Η Subject to change: #38 21-08-05 18:54 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Μήτσος10 Luludaki lugar User2350 edweimaste Βλα Κλημεντίνη gwgw_5 charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Εγώ θέλω ένα κοριτσάκι, αλλά στο πολύύύύύύ μακρινό μέλλον! Όσο για ηλικία, ε, τι ηλικία βρε παιδιά, νεογέννητο θα είναι Για 35 με 40 το βλέπω. Αν δεν ήταν η καταραμένη η εμμηνόπαυση θα το έκανα και αργότερα (να έχω κάνει το κουμάντο μου, να έχω τη δουλίτσα μου, τα λεφτουδάκια μου, να έχω τελειώσει την πλύση εγκ... εεε... εννοώ να έχω οικοδομήσει μια άρτια και σταθερή σχέση με τον άνθρωπό μου ) Click για ανάπτυξη... Σωστά όλα αυτά αλλά στα 50 σου για παράδειγμα πιστεύεις ότι θα μπορείς να συννενοηθείς με το παιδί σου όταν έχετε 50 χρόνια διαφορά? Γιατι εγώ βλέπω ότι με τον πατέρα μου που με περνάει κάπου 40 χρόνια και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με τίποτα... Με τη μάνα μου που έχουμε 34 χρόνια διαφορά κάτι γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει χάσμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nessa NetMonster Δραστήριο μέλος Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 413 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2005 στις 20:04 Η Nessa NetMonster: #39 21-08-05 20:04 Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217 Διακεκριμένο μέλος Η Ποιός Ξέρει??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Επιχειρηματίας. Έχει γράψει 7.025 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2005 στις 17:06 Η bunny217 έγραψε: #40 07-09-05 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nessa NetMonster: Α,εγώ δε θα έχω τέτοιο πρόβλημα! Είμαι πολύ μαγκιόρα και προχωρημένη! Click για ανάπτυξη... Εγώ πιστεύω πως όταν κάνεις μεγάλη παιδί όσο μαγκιόρα και αν είσα θα κουράζεσαι πιο εύκολα και δεν θα έχεις την υπομονή να ασχολείσαι παρα παρα πολύ μαζί του με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνενόηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.