Άγγελος
Επιφανές μέλος

γεννανε μεγαλες οι γυναικες και γεμιζουν τα ιδρυματα με παιδια με ειδικες αναγκες..
και μετα ακουμε συνεχεια κηρυγματα περι διαφορετικοτητας κλπ..
καλα αυτα αλλα πρωτα πρεπει να μην γεννιουνται ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Όχι απαραίτητα.Άλλο να καθιερωθείς κάπου και άλλο να είσαι άπληστος και να κυνηγάς σε όλη σου τη ζωή αυτό.Εξάλλου,εγώ μίλησα για μένα,που σπουδάζω δασολογία και μπορεί να χω καθιερωθεί πιο γρήγορα από ότι εσύ που έχεις πολλά χρόνια σπουδών![]()
Τι εννοείς "να καθιερωθείς";
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Τι εννοείς "να καθιερωθείς";
Να έχεις τελειώσει τις σπουδές σου και να αρχίσεις να βγάζεις κάποια χρήματα δουλεύοντας στον τομέα σου.Ξέρω δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες αλλά εγώ κάπως έτσι θα τα ήθελα τα πραγματα.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Να έχεις τελειώσει τις σπουδές σου και να αρχίσεις να βγάζεις κάποια χρήματα δουλεύοντας στον τομέα σου.Ξέρω δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες αλλά εγώ κάπως έτσι θα τα ήθελα τα πραγματα.
Ε λογικά σε 2 χρόνια θα έχω τελειώσει τις σπουδές και θα έχω ξεκινήσει ειδικότητα, όπου πληρώνεσαι. Άντε πες να περάσουν και 1-2 χρόνια να βάλουμε κανένα φράγκο στην άκρη, λογικά (κι αν όλα πάνε καλά) κατά τα 26-27 θα μπορούσα να το επιχειρήσω

Iliaso
Περιβόητο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Εντάξει σου λέω.Μη κρίνεις από εσάς.Μπορεί κάποιος με την έννοια καθιέρωση να εννοεί να τελειώσει ειδικότητα να γινει επιμελητής και μετάαααα.![]()
Ε τότε, καλά 35+.

Guest 010239
Επισκέπτης

Και στα δικά μου μελλοντικα σχέδια δεν εχω βάλει τα παιδιά.Δεν είναι μονο οι γιατροί..Κοίτα,κατα τη γνωμη μου δε μπορεις ευκολα να τα συνδιάσεις και τα δύο.Και τα δυο θελουν αφοσίωση και σε θελουν εκει,ανα πασα στιγμη.Αν ας πουμε θελεις να ασχολιθεις σοβαρα με εναν απαιτητικο κλαδος της επιστημης οπως η ιατρικη η οτιδηποτε αλλο και να κανεις αυτο που λεμε "καριερα" πρεπει να θυσιασεις καποια πραγματα.Σε καμια περιπτωση δε λεω πως για να γινεις πετυχημενος δε πρεπει να κανεις οικογενεια η πως αυτη θα ειναι εμποδιο στο να γινεις...Απλά θα είναι δύσκολο.Κυρίως ομως ειναι θεμα προτεραιοτητων και ιδεολογιας.Εγω ας πουμε δε θελω να κανω παιδια,οχι επειδη θελω να ασχολιθω με τη "καριερα μου" αλλα απο προσωπικη επιλογήΕντάξει σου λέω.Μη κρίνεις από εσάς.Μπορεί κάποιος με την έννοια καθιέρωση να εννοεί να τελειώσει ειδικότητα να γινει επιμελητής και μετάαααα.![]()

ρενακι 13
Νεοφερμένο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

τωρα το τι θα ναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ πραγματικα
επιπλεον δεν βαζω χρονοδιαγραμματα. αμα βρεις τον καταλληλο ανθρωπο και οι συνθηκες ευνοουν γιατι οχι.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα με την κρίση και το μέλλον που μας σχεδιάζουν δεν θέλω

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Κάποτε ήθελα.
Τώρα με την κρίση και το μέλλον που μας σχεδιάζουν δεν θέλω![]()
Σε δέκα χρόνια θα έχει περάσει η κρίση, οπότε κάνε τώρα και προλαβαίνει να περάσει καλά από το 10ο έτος της ηλικίας του και μετά. Μέχρι τότε όμως ξέχνα τις νουτρίτσια. Κουραμάνα και χαρούπι. Αλλιώς υπάρχουν κι άλλες λύσεις για να εκτονώσουμε τη στοργή μας. Πόσο κοστίζει μια αμολεκάνη το μήνα και μερικά εμβόλια ;

Το αν θα μεγαλώσεις σωστά ένα παιδί δεν εξαρτάται από την ηλικία αλλά από την προσωπικότητα...Προσωπικά έχω μια υγιέστατη οικογένεια(όχι μόνο από άποψη υγείας φυσικά) ενώ βλέπω ΠΟΛΛΟΥΣ φίλους μου με γονείς στην ηλικία των αδερφών μου!να μεγαλώνουν μέσα σε προβληματικό περιβάλλον...
Άσε που στην πλειοψηφία των περιπτώσεων δύο μεγαλύτεροι άνθρωποι θα είναι πιο υπεύθυνοι και γενικότερα πιο "σοφοί" από κάτι 20χρονα και 25χρονα που κάνουν παιδιά.
Τώρα όσον αφορά το θέμα της οικονομικής δυνατότητας...ναι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι σημαντικό...πολύ σημαντικό...αλλά όχι πως αν δεν σου τρέχουν απ τα μπατζάκια δεν μπορείς να κάνεις και παιδί...αρκεί να μπορείς να του εξασφαλίσεις αυτά που χρειάζεται που όχι δεν είναι 35 γλώσσες,ρούχα από την τελευταία κολεξιόν του Ασλάνη και φροντιστήριο από το δημοτικό...έχουμε γεμίσει με ψεύτικες ανάγκες αμάν πια...(και το λέω εγώ που πάντα είχα το κάτι παραπάνω φανταστείτε!)
Και για να απαντήσω στο αρχικό θέμα...εγώ θέλω πολύ να γίνω μητέρα...όχι άμεσα σε καμιά 10αρια χρονάκια μπορεί και παραπάνω και θέλω αν είναι δυνατό να κάνω ένα παιδί,το πολύ δύο αγόρι και κορίτσι..
Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Όποιος δε θέλει να κάνει παιδιά, είναι ανώριμος?Εγώ θα έφευγα αν μου έλεγε οτι δε θέλει να κάνει ποτέ παιδιά: μου δείχνει έναν άντρα τελείως ανώριμο.
Σημείωση: Τα μηνύματα #377-#397 προήλθαν από το θέμα "Τί δεν θα θέλατε από τον άλλο/η στο πρώτο ραντεβού".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όποιος δε θέλει να κάνει παιδιά, είναι ανώριμος?
Όποιος δε θέλει να κάνει ΠΟΤΕ παιδιά, για μένα ναι, είναι ανώριμος. Μου δείχνει έναν άνθρωπο που το μόνο που τον νοιάζει είναι είτε η καριέρα του είτε να περνάει καλά, και απεχθάνομαι τέτοιους ανθρώπους. Η ζωή δεν είναι ούτε μόνο λέφτά ούτε μόνο καλοπέραση.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

επισης μπορει να μην ειναι ουτε λεφτα , ουτε καλοπεραση , ουτε οικογενεια..Όποιος δε θέλει να κάνει ΠΟΤΕ παιδιά, για μένα ναι, είναι ανώριμος. Μου δείχνει έναν άνθρωπο που το μόνο που τον νοιάζει είναι είτε η καριέρα του είτε να περνάει καλά, και απεχθάνομαι τέτοιους ανθρώπους. Η ζωή δεν είναι ούτε μόνο λέφτά ούτε μόνο καλοπέραση.

επισης μπορει να μην ειναι ουτε λεφτα , ουτε καλοπεραση , ουτε οικογενεια..
Σίγουρα. Απλά εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω με κάποιον που έχει άλλους στόχους εκτός από οικογένεια.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.