dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Απλά την προηγούμενη φορά που το είχα κόψει, μου ήταν πιο δύσκολο επειδή λογικά ήμουν πιο εξαρτημένη, αφού κάπνιζα τα τελευταία έξι χρόνια ενάμισι πακέτο κάθε ημέρα, ενώ στο διάστημα που μεσολάβησε τώρα από την προηγούμενη προσπάθεια έως αυτή (περίπου 9 μήνες), μόνο τον τελευταίο μήνα κάπνιζα εντελώς κανονικά, όλους τους άλλους ή που κάπνιζα ελάχιστα τσιγάρα την ημέρα ή που δεν κάπνιζα καθόλου.. και προφανώς η εξάρτηση μειώθηκε αρκετά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Έχεις πολύ δίκιο , ακριβως αυτό συμβαίνει ,μου φαινεται και μένα πολύ βολικό και εύκολο.Μήπως όμως είναι πολύ νωρίς για να χαρούμε ;![]()
κι όμως όχι.. όταν το θες πραγματικά να το κόψεις.. είναι ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ!!!!

περισσότερος ήταν ο φόβος σου ως καπνιστής απ όσα έχεις ακούσει απ τους γύρω σου περί δυσκολίας παρά οτιδήποτε άλλο... είναι μέσα στο μυαλό όλα!
θα σου πω μόνο για άλλη μια φορά κάτι που το λένε όλοι όσοι έχουν κόψει το κάπνισμα και τελικώς το ξανα άρχισαν...
ΟΛΟΙ όσοι ξανα άρχισαν, ξεκίνησαν με μία τζούρα... μην κάνεις ποτέ σου αυτή τη μια τζούρα...
Η τζούρα θα γίνει τσιγαράκι... το τσιγαράκι θα γίνει 2 τσιγαράκια για την παρέα... μετά +1 για το φαγητό μωρέ! μετά +1 για μετά το σεξ

κάθε εθισμός αντιμετωπίζεται σαν εφόρου ζωής πρόβλημα

έτσι και με το τσιγάρο... μην ξεγελαστείς! είναι ύπουλο πράγμα

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δες το ακριβώς επάνω σου ποστ, ούτε το "ένα τσιγαράκι" επιτρέπεται.Οπως ειπα και στο αλλο κουτακι, ειναι τραγικα ευκολο να το κοψεις τελικα αν το θες... Εμενα δε μου λειπει καθολου, εκτος απο μια μερα σ'ενα μπαρακι που τεσπα το ηθελα, αναψα ενα, δε χαθηκε ο κοσμος. Δεν εχω κανενα αγχος οτι θα το ξαναρχισω αναβοντας ενα μια φορα στο τοσο, απλα και μονο γιατι βλεπω πως πραγματικα δεν το εχω αναγκη!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Επόμενος στόχος: ο Θοδωρής κι ο Valder
And ultimate target: η Λία κι ο Πάνος

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Oh yeah, κοντεύω 20 χρόνια χωρίς τζούρα!Ελπίζω να συνεχίζουμε ολοι άκαπνοι ετσι;

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Μπράβο σας και εύχομαι καλή συνέχεια!
dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το στέκι , κάποια μέλη του και κυρίως εσύ ήσουν η αφορμή για την έναρξη της πετυχημένης προσπάθειας μου!χαίρομαι για όλους εσάς που βλέπετε ότι με λίγη προσπάθεια κατακτάτε ένα σοβαρό στόχο
Μπράβο σας και εύχομαι καλή συνέχεια!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Το στέκι , κάποια μέλη του και κυρίως εσύ ήσουν η αφορμή για την έναρξη της πετυχημένης προσπάθειας μου!
με τιμάς!
αλλά με τη στάση σου, πιο πολύ τιμάς τον εαυτό σου και τις προσπάθειες σου

keep walking! (αυτό δε σημαίνει να το ρίξεις στο Johny walker

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Παρόλο που υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήθελα ένα ..κρατήθηκα!

dimitris883
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μπράβο Kajira είμαι σίγουρος πως το έχουμε κερδίσει το παιχνίδι!! Πάντως οι δικές μου μέρες περνάν και ούτε καρφί δεν μου καίγεται πλέον!Πιστεύω πως είσαι και συ σε αυτή τη φάση ή λίγες ωρες μακριά!!Άλλωστε σχεδόν μαζί αρχίσαμε την προσπάθεια!!Πάντως κι εγώ δεν έχω καπνίσει ούτε ένα τσιγάρο εδώ και 20 μέρες!
Παρόλο που υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήθελα ένα ..κρατήθηκα!![]()
Manos_Hellas
Νεοφερμένο μέλος

Kargas
Νεοφερμένο μέλος

+1 my friend! αλλα οι κακες παρέες με καναν να καπνίζω πάλι!Εντάξει ρε παιδιά, το να κόψεις το κάπνισμα είναι πάρα πολύ εύκολο. Εγώ ας πούμε το έκοψα 5-6 φορές μέχρι τώρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.