e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
monk
Νεοφερμένο μέλος

θελει νερο , και ηρεμια
το πρωτο ευκολο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
συμβουλη : οχι σπιτι , περπατημα πολυ [ οτι ωρα και να ειναι ]
και στα δυσκολα μια βολτα απο [[ σωτηρια ]] στα επειγοντα
.......................
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

όντως κάνει καλό... τώρα έχω πάρεα εδω μέσα και σε λιγο θα ξαπλώσω να δω ταινια...
Πίνω νερο και αυτό κάνει δουλειά...
Χαιρομαι πάρα πολυ... ένω με το που ξυπνούσα άναβα τσιγάρο,
τώρα έχω καταφέρει και δεν το σκέφτομαι.... λίγες στιγμες μονο...
Με βοηθάει η σκέψει οτι το κάνω μονο και μονο για μένα.
Θέλω να αποδειξω στον εαυτό μου οτι αξίζω να είμαι καλά και υγειες.

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ ηλίθια αισθάνομαι... που κάπνιζα...
Πιστεύω οτι είμαι σε πολύ καλό δρόμο.
μακάρι να μείνω σε αυτη την τακτική.
Το κάνω για μένα.

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δεν μπορω!!Θελω τσιγαροοοοο...![]()
Koυράγιο ρε μαν! (παφ-πουφ..) Κρατήσου...
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ποια είναι η επικινδυνη ηλικια που όταν την ξεπερασεις χωρις να καπνισεις ,δεν προκειται να καπνισεις ποτε?Αν υπαρχει βεβαια...
Διονύσης
Νεοφερμένο μέλος

Αφιστε και το αλλο. Μερικι ανθρωποι σιγρινουν τους καπνιστες με τους παχυσαρκους και τα περνω ( επιδη οταν βρισκομαι σε αντιπαραθεση με καπνιστη για αυτο το θεμα μου . ειμαι 88 κιλα και 1.70 υψος τεσπα ) και τους λες το εξης απλο και λογικο. οι καπνιστες κανουν κακο στιν υγεια τους ( οκ.. ) ΑΛΛΑ κανουν παραλληλα κακο και στους φιλους, συγκενεις , και οποιον αλλον ειναι διπλα του. Γιατι κυριε να παθω και εγω καρκινο επιδη εσυ θελεις να παιθανεις ;;;; ε;;; .
Αφιστε και το αλλο που αμα πλισιασεις κοντα ΒΡΟΜΑΝΕ

λοιπον να ευχιθω καλι προσπαθια σε οσους παρουν την αποφασει κοπσουν το τσιγαρο.
( Δωστε και σε εμενα θαρος που ξεκιναω 2 γολγοθαδες.1) πας 3 Λυκειου και θα δωσω πανελλινιες ( οπως καταλαβενετε πολυ πρα πολυ ομως διαβασμα) και 2) Ξεκιναω υγειηνη διατροφη ( οχι διαιτα)
αυτα ειχα να πω. Α! και ειμαι νεος βρε εδω ( νεο μελος εννοω

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Τίποτα δεν έχω κάνει... ακόμα...
Νομίζω όμως Σήμερα δεν θα την βγάλω την νύχτα...
Σε μια ώρα θα πάω να κουβεντιάσω με τον Σ,........

Και ανν τα πράγμτα πάνε καλά, οκ αν δεν πάνε...

Δεν με βλέπω και πολύ καλά!! τώρα θυμηθηκε και αυτος οτι είχαμε να
κάνουμε κουβέντα....
Βοήθεια τι να κάνωωωωωω!!!!!! Να μην πάω να πιω ένα τσιπουρο σφινάκι... τι να κάνω...;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αν ανάψεις τσιγάρο, έψαχνες απλά μια δικαιολογία για να ακυρώσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τρικλοποδιά στην προσπάθεια σου...
έχασα μια εγκυμοσύνη που ήθελα πολύ, καθώς και τη μητέρα μου λίγο καιρό μετά που έκοψα το κάπνισμα...
παρόλα αυτά, δεν το έβαλα στο στόμα μου

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Θα τα καταφέρεις Σοφάκι, σκέψου πόσο καλά αισθάνεσαι τόσες ημέρες τώρα, πόσο έχει βελτιωθεί η γεύση σου, σκέψου πως δεν χαλάς λεφτά για να καταστρέφεις την υγεία σου!
Και βάζε κάπου τα λεφτά που θα χάλαγες αν κάπνιζες ... στο τέλος του μήνα πήγαινε και ψώνισε κάτι καλό με αυτά (πίστεψέ με, θα φτάσουν!)

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ξέρω πόσο θα το κρατήσω αυτη τη φορά, ελπίζω να τα καταφέρω οριστικά. Να είναι η τρίτη προσπάθεια και φαρμακερή. Ακόμα δεν έχω νιώσει να θέλω τρελά να καπνίσω, απλά έχω λίγο πονοκέφαλο και νύστα (μπορεί βέβαια να φταίει και το ότι κοιμήθηκα 2.30 χτες και ξύπνησα 7.30 και δεν έχω πιει και καφέ όλη μέρα

Τα γράφω όλα αυτά για να εχω ενα ακόμη λόγο να μη καπνισω τις επομενες ημέρες, αφου θα γίνω ρόμπα να μπω σε δύο ημέρες και να πω .."άκυρο".

Ophelia
Διάσημο μέλος

Έτσι, έτσι...μια απόφαση είναι!!! Θα τα καταφέρεις...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βάστα Ντίναααααααααααααααααααααααααα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ουφ, το πολύ δύσκολο πάντως παραδόξως δεν είναι τώρα, αλλά σε 2 με 3 μήνες που θα 'χω χαλαρώσει και μπορεί να πω πως "σιγά μωρέ τι είναι ένα τσιγάρο;". Πρέπει να 'χω το νου μου, να μη με αφήσω. Έτσι την πάτησα και τις δύο προηγούμενες φορές. :/
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν το έκανα το τσιγάρο τελικά, και είμαι πολύ χαρούμενη με τον εαυτό μου.
Φυσικα τα πράγματα δεν πήγαν και όπως θα ήθελα(η κουβέντα)..
Αλλά Αναστασία με τα σέξυ εσώρουχα που θα πάρω με τα λεφτά αυτά που θα μαζέψω!!! Γιατι είδη έχω κάνει κουμπαρά.. και βάζω κάθε μέρα 6 ευρώ μέσα...
Δηλαδή έχω ήδη 42 ευρω..
ΧΑΧΑ...
Μπράβο σου Κωνσταντίνα για την Αποφασή σου...
Κράτα γερά, και όλοι είμαστε μαζί σου.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

τα πολύ δύσκολα πέρασαν! ο οργανισμός σου πλέον έχει αποτοξινωθεί!
η μάχη που δίνεις, είναι μόνο με το μυαλό σου από εδώ και στο εξής
μπορείς να του επιβληθείς!
Κωνσταντίνα σε σένα δε λέω ακόμα μπράβο

άντε καλά... ΜΠΡΑΒΟ Κωνσταντίνα

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Χαρίζονται δυόμισι πακέτα Silk Cut κίτρινο..

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.