e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχισε να με πειράζει η μοιρωδια.... Μοιρήζει άσχημα το τσιγάρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

μπράβο βρε Σοφία!
Να το πιστέψεις γιατί συμβαίνει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Οπωσδήποτε. Ειδικά τον χειμώνα που θα κάνει και κρύο..![]()
Αυτό ακριβώς είχα καιεγώ στο μυαλό μου.... όταν αποφάσησα να το κόψω

Εκοψα το τσιγάρο και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό, προσπαθώ να το κρατήσω. έτσι.
Δεν ξέρω αν ήταν το κρύο ή η απαγόρευση που με ώθησε να το κόψω... αλλά σίγουρα ήταν η υγεία μου.

Δεν ζητάω και δεν θέλω τίποτα άλλο. Υγεία... Τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Εντύπωση μου κάνει

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Φώναζα θέλω τσιγάρο.... θέλω τσιγάρο αλλά μετά φώναζα... δεν καπνίζω έπινα νερο και το ξεχνούσα... είναι μια μικρή ιδέα στο μυαλο.
Πολλές φορές πήρα το τσιγάρο στα χέρια, το έβαλα στο στόμα....
αλλά δεν το άναψα.... το ειχα για λίγο για την συνήθεια και αυτό ειναι όλο.
Αλλά σήμερα το ζητάω πιο πολύ Σαββατο είναι δύσκολα. και σημερα θα περασω απο τεστ.. γιατι θα πάω για τσίπουρα το βράδι και δεν ξερω πως θα κρατηθω.
Το μονο καλό ειναι οτι με την παρεα που θα βγω δεν καπνίζουν.
Αυτα. για σήμερα Ακαπνη ακόμα.

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αυτό είναι σημαντικό.Το μονο καλό ειναι οτι με την παρεα που θα βγω δεν καπνίζουν.

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηρθα να άνανεώσω την υπόσχεση.
Σαν σήμερα λοιπόν όπως είπα του χρόνου, θα είμαι άκαπνη.
Στο γραφείο το πρωί είναι λίγο δύσκολά. Πίνω ένα μπουκάλι νερό.
Στο σπίτι όταν πάω, μετά το φαεί είναι δύσκολό, βρήσκω όμως κάτι να κάνω και το ξεχνάω.
Το απόγευμα αν έχω κοιμηθεί και ξυπνήσω είναι δύσκολο, βάζω κάτι γλυκό στο στόμα.
Το βράδι αν βγω... παίζει ρόλο η παρέα όπως είπα.
Αλλά τα καταφέρνω και δεν το πιστεύω... πραγματικά μακάρι να μπορέσω να το κρατήσω έτσι...
Σας ευχαριστω.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αυτά που αισθάνεσαι τώρα, είναι καθαρά θέμα συνήθειας που σε λίγο καιρό θα τα αντικαταστήσει κάποια νέα καλύτερη συνήθεια
Το δύσκολο έχει περάσει πραγματικά! Μην εγκαταλείψεις τώρα για ένα ποτό με μία παρέα
Δεν αξίζει πραγματικά!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

αυτήν που έχω κάνει συνολικά ένα περίπου πακέτο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μου διακοπώνΑπό περιέργεια γιατί διάβασα όλο το θέμα.. RE και Κλέφτρα σε τι φάση είστε;![]()

Να πω την αμαρτία μου ακόμα μου λείπει. Δεν ξέρω αν μου λείπει η γεύση ή η .. κίνηση, αλλά ακόμα στιγμές-στιγμές (πχ. μετά το φαϊ) το...ζηλεύω... Το "καφές+τσιγάρο" το ξεπέρασα though...
Aν και ακόμα "τσακίζω" τις τσίχλες από τα περίπτερα...
keep walking

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Θελω να σας πω πως νιωθω αλλά άλλη στιγμή.
Τωρα είμαι στο γραφείο....
Προσπαθω να δουλέψω.

a more
Νεοφερμένο μέλος

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλή αρχή.
Διαβασε καποια στιγμή όλο το θέμα. Θα καταλάβεις πολλά και θα σε βοηθησει.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

...εδω κ λιγες μερες γυριζει στο μυαλο μου η ιδεα να κοψω το τσιγαρο μετα απο 19 χρονια.κανω σημερα την πρωτη προσπαθεια.πιστευω να τα καταφερω...![]()
Γιώργο μπράβο για την απόφαση σου
Ως πρώην καπνίστρια επί 20ετίας, έχω να σου πω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ίσως νομίζεις ότι είναι
όπως λέει και η Σοφία (έχει πείρα πλέον

Θα μάθεις πολλά πράγματα και θα βρεις και πολύ βοήθεια
Φυσικά εμείς εδώ είμαστε ένα support group που ό,τι χρειαστείς, σπεύδουμε να βοηθήσουμε!
Το μότο μου είναι "αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείς κι εσύ!"

να μην ξεχάσω φυσικά να δώσω κι ένα αστεράκι στο Σοφάκι που τα κατάφερε κι έκοψε το κάπνισμα! Μπράβο βρε Σοφάκι!

a more
Νεοφερμένο μέλος

a more
Νεοφερμένο μέλος

ektoras
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- cris cris
- Abiogenesis
- Resident Evil
- J.Cameron
- camil
- Scandal
- Joji
- Unboxholics
- ΘανάσοςG4
- charmander
- Melina.
- thenutritionist
- johnsala
- Ilma
- giannhs2001
- Sevasti
- Δροσουλίτης
- User2350
- Memetchi
- ggl
- Wonderkid
- jj!
- rafaela11
- Libertus
- Paragontas7000
- Viedo
- Helen93
- romeo
- T C
- leo41
- Thundergirl
- tsiobieman
- Stelios725
- 1011
- orange crush
- ioannam
- American Economist
- SlimShady
- Athens2002
- Αλκης Κ.
- DeWiN
- fmarulezkd
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.