Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.192 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2024 στις 17:23 Ο Samael έγραψε: #241 15-03-24 17:23 Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Πάντως, παρόλο που υπάρχει η θανατική στις ΗΠΑ μια χαρά εξακολουθούν να συμβαίνουν εγκλήματα. Δεν αποτελεί λύση η αυστηροποίηση των ποινών. Click για ανάπτυξη... Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί. ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2024 στις 19:20 Ο ark178 έγραψε: #242 15-03-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί. Click για ανάπτυξη... Νομίζω κυρίως η αποτροπή είναι στο να μη συλληφθείς οχι στο να μην κάνεις το έγκλημα με πιο αυστηρές ποινές. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά είναι απλοϊκή η άποψη ότι με αυστηρότερες ποινές=μείωση εγκλημάτων. Πολλά από τα εγκλήματα μπορεί είναι και για λόγους που δεν έχει ελέγχει ο δράστης, ψυχιατρικά, μέθη κ.α. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #243 22-02-25 10:01 Γάλλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά - Η προαγωγή και τα ημερολόγια που αποκάλυψαν τη φρίκη Τα θύματα δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν υπό γενική αναισθησία σε δώδεκα νοσοκομεία όπου ο 74χρονος σήμερα Joel Le Scouarnec ασκούσε το επάγγελμά του www.protothema.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 04:36 Ο chester20080: #244 07-12-25 04:36 Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:41 Η touvlo έγραψε: #245 07-12-25 11:41 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr Click για ανάπτυξη... κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:08 Ο chester20080: #246 07-12-25 16:08 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chrisjhon02: Πάντως, παρόλο που υπάρχει η θανατική στις ΗΠΑ μια χαρά εξακολουθούν να συμβαίνουν εγκλήματα. Δεν αποτελεί λύση η αυστηροποίηση των ποινών. Click για ανάπτυξη... Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί.
ark178 Διάσημο μέλος Ο ark178 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.164 μηνύματα. 15 Μαρτίου 2024 στις 19:20 Ο ark178 έγραψε: #242 15-03-24 19:20 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί. Click για ανάπτυξη... Νομίζω κυρίως η αποτροπή είναι στο να μη συλληφθείς οχι στο να μην κάνεις το έγκλημα με πιο αυστηρές ποινές. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά είναι απλοϊκή η άποψη ότι με αυστηρότερες ποινές=μείωση εγκλημάτων. Πολλά από τα εγκλήματα μπορεί είναι και για λόγους που δεν έχει ελέγχει ο δράστης, ψυχιατρικά, μέθη κ.α. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #243 22-02-25 10:01 Γάλλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά - Η προαγωγή και τα ημερολόγια που αποκάλυψαν τη φρίκη Τα θύματα δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν υπό γενική αναισθησία σε δώδεκα νοσοκομεία όπου ο 74χρονος σήμερα Joel Le Scouarnec ασκούσε το επάγγελμά του www.protothema.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 04:36 Ο chester20080: #244 07-12-25 04:36 Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:41 Η touvlo έγραψε: #245 07-12-25 11:41 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr Click για ανάπτυξη... κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:08 Ο chester20080: #246 07-12-25 16:08 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί. Click για ανάπτυξη... Νομίζω κυρίως η αποτροπή είναι στο να μη συλληφθείς οχι στο να μην κάνεις το έγκλημα με πιο αυστηρές ποινές. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά είναι απλοϊκή η άποψη ότι με αυστηρότερες ποινές=μείωση εγκλημάτων. Πολλά από τα εγκλήματα μπορεί είναι και για λόγους που δεν έχει ελέγχει ο δράστης, ψυχιατρικά, μέθη κ.α.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 22 Φεβρουαρίου 2025 στις 10:01 Ο nPb έγραψε: #243 22-02-25 10:01 Γάλλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά - Η προαγωγή και τα ημερολόγια που αποκάλυψαν τη φρίκη Τα θύματα δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν υπό γενική αναισθησία σε δώδεκα νοσοκομεία όπου ο 74χρονος σήμερα Joel Le Scouarnec ασκούσε το επάγγελμά του www.protothema.gr chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 04:36 Ο chester20080: #244 07-12-25 04:36 Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:41 Η touvlo έγραψε: #245 07-12-25 11:41 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr Click για ανάπτυξη... κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:08 Ο chester20080: #246 07-12-25 16:08 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γάλλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά - Η προαγωγή και τα ημερολόγια που αποκάλυψαν τη φρίκη Τα θύματα δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν υπό γενική αναισθησία σε δώδεκα νοσοκομεία όπου ο 74χρονος σήμερα Joel Le Scouarnec ασκούσε το επάγγελμά του www.protothema.gr
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 04:36 Ο chester20080: #244 07-12-25 04:36 Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:41 Η touvlo έγραψε: #245 07-12-25 11:41 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr Click για ανάπτυξη... κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:08 Ο chester20080: #246 07-12-25 16:08 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:41 Η touvlo έγραψε: #245 07-12-25 11:41 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr Click για ανάπτυξη... κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:08 Ο chester20080: #246 07-12-25 16:08 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών. lawandorder.gr Click για ανάπτυξη... κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:08 Ο chester20080: #246 07-12-25 16:08 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις. Click για ανάπτυξη... Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται;
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 16:19 Η touvlo έγραψε: #247 07-12-25 16:19 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #248 07-12-25 17:27 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Click για ανάπτυξη... Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά;
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2025 στις 22:13 Η Πουπουλίνα: #249 07-12-25 22:13 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε; Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε. Τι αλλο θα ακουσουμε;
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.397 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Ο Buggs έγραψε: #250 08-12-25 07:40 Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 08:06 Ο chester20080: #251 08-12-25 08:06 Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη... touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε». Click για ανάπτυξη... Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές». Click για ανάπτυξη...
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.055 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 09:37 Η touvlo έγραψε: #252 08-12-25 09:37 Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από parafernalia: Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά; Click για ανάπτυξη... Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:37 Η adams33 έγραψε: #253 08-12-25 10:37 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν www.taxydromos.gr Click για ανάπτυξη... Να αγιάσει το χεράκι τους !! Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι... Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά... Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο...
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:45 Ο chester20080: #254 08-12-25 10:45 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο... Click για ανάπτυξη... αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο;
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:49 Η adams33 έγραψε: #255 08-12-25 10:49 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο; Click για ανάπτυξη... Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.733 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο parafernalia: #256 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος. chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία. Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία. Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε Click για ανάπτυξη... Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει. Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον! Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος.
chester20080 Επιφανές μέλος Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.263 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 11:26 Ο chester20080: #257 08-12-25 11:26 Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Maynard fockos touvlo rafaela11 johnsala Scandal Kate1914 American Economist chester20080 taketrance fourkaki camil charmander Mariela.gk AggelikiGr Paragontas7000 iew Libertus Εριφύλη phleidhs Wonderkid Memetchi fmarulezkd back2967 Antonia Alexandra giannhs2001 Joji iiTzArismaltor_ marww Fernando_A Viedo Πα.Κ Mt73 Helen93 Μαυρίκιος tslef8 desp1naa l0garithm ΘανάσοςG4 Εχέμυθη snowy Jimmy20 harry akritas παιδι για κλαματα orchidea Metalhead_4_life Nickx Slytherin globglogabgalab Johnny15 Mhtrogoal tsiobieman Νηματολάγνος SlimShady Unboxholics jj! Scott Earthquake don_vito Unseen skygge Jocaste fretoe CiNeFiL gwgw_5 kogba Angelo27 Έμμα Βλα Μάρκος Βασίλης uni77 Arianara S3 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adams33: Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση; Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα Click για ανάπτυξη... ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.460 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:28 Η adams33 έγραψε: #258 08-12-25 12:28 Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι.. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 First Προηγούμενη 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 13 από 13 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από chester20080: ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Click για ανάπτυξη... Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο .. Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω .. Αρχική Δημοσίευση από chester20080: Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread. Click για ανάπτυξη... Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε .. Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ... Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.289 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2025 στις 14:10 Η Πουπουλίνα: #259 08-12-25 14:10 Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι..
Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια. Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα; Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι..