Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.184 μηνύματα.
15-03-24
17:23
Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί.Πάντως, παρόλο που υπάρχει η θανατική στις ΗΠΑ μια χαρά εξακολουθούν να συμβαίνουν εγκλήματα. Δεν αποτελεί λύση η αυστηροποίηση των ποινών.
15-03-24
19:20
Νομίζω κυρίως η αποτροπή είναι στο να μη συλληφθείς οχι στο να μην κάνεις το έγκλημα με πιο αυστηρές ποινές. Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά είναι απλοϊκή η άποψη ότι με αυστηρότερες ποινές=μείωση εγκλημάτων.Λογικό, όταν κάποιος παραβαίνει τον νόμο προφανώς δεν θεωρεί οτι θα πιαστεί.
Πολλά από τα εγκλήματα μπορεί είναι και για λόγους που δεν έχει ελέγχει ο δράστης, ψυχιατρικά, μέθη κ.α.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.125 μηνύματα.
22-02-25
10:01
Γάλλος χειρουργός κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά - Η προαγωγή και τα ημερολόγια που αποκάλυψαν τη φρίκη
Τα θύματα δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση ή βιάστηκαν υπό γενική αναισθησία σε δώδεκα νοσοκομεία όπου ο 74χρονος σήμερα Joel Le Scouarnec ασκούσε το επάγγελμά του
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.220 μηνύματα.
07-12-25
04:36
Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr
Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών.
touvlo
Περιβόητο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.007 μηνύματα.
07-12-25
11:41
κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις.![]()
Θεσσαλονίκη: Ομάδα παγιδεύει και ξυλοκοπεί άνδρες που φέρονται να έχουν παιδοφιλικές τάσεις - Lawandorder.gr
Μια ομάδα προσπαθεί να «παραδειγματίσει» όσους έχουν παιδοφιλικές τάσεις, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία προχωρά σε ξυλοδαρμούς πιθανών θυτών.lawandorder.gr
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.220 μηνύματα.
07-12-25
16:08
Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται;κοίτα και χωρίς δικαστήριο, μπορεί να έχει γίνει λάθος. Δεν μπορείς να δέρνεις, επειδή νομίζεις πως έχουν τάσεις.
touvlo
Περιβόητο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.007 μηνύματα.
07-12-25
16:19
Κοίτα, ίσως πετύχει. Άλλωστε υποστηρίζω τις βαριές τιμωρίες στους παιδόφιλους. Απλά, φοβάμαι λίγο, μην ξεφύγει το θέμα και γίνει ένα είδος πλάκας, ή βίας δίχως σοβαρά στοιχεία. Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη. Μπορεί να λυπάμαι τα παληκαράκια της Ουκρανίας που σκοτώνονται, αλλά τα καθήκια τα σκοτώνω και εγώ.Δεν είναι τάση. Εκαναν catfishing σκοπιμα και φτιαχνανε προφίλ με δήθεν ανήλικες κοπέλες και τους προσέγγιζαν ανυποπτοι θύτες ενήλικες που το πηγαιναν στο ερωτικό και ηθελαν συνάντηση απο κοντά. Οταν καποιος εν γνωσει του πλησιάζει ερωτικά ενα ανήλικο κορίτσι πώς λέγεται;
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.
07-12-25
17:27
Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά;Ειδάλλως, αν ήξερα εγώ κάποιον, θα τον καθάριζα με τα χέρια μου, και ας είμαι ειρηνόφιλη.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.605 μηνύματα.
07-12-25
22:13
ΟΧΙ.Δεν σκοτωνει μονο το κρατος.Αν ειναι ετσι..ολοι οι εγκληματιες οξω λεμε.Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά;![]()
Τι αλλο θα ακουσουμε;
08-12-25
07:40
Μολις τους πεις παιδεραστές τότε μονο αξιζει απάντηση η ερώτηση σου.
chester20080
Επιφανές μέλος
08-12-25
08:06
Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες
Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείν
Αρχηγικό μέλος ομάδας των λεγόμενων αυτόκλητων «τιμωρών» μίλησε στο Mega για το πώς ξεκίνησε τη δράση του. «Η πρώτη φορά που ασχολήθηκα μόνος ήταν όταν η μικρή αδελφή του κολλητού μου έστειλε μήνυμα, η οποία είναι 13 και έκατσε και μου εξήγησε τι συμβαίνει. Ότι κάποιος της είχε στείλει μήνυμα και το έπαιζε ότι ήταν 19χρονος. Ήθελε να έρθει αυτός από την Αιτωλοακαρνανία στον Βόλο για δύο μέρες να βρεθούν. Και ήρθε στον Βόλο. Είχαμε δώσει σημείο αργά το βράδυ. Ήμασταν 7 άτομα εκείνη την ημέρα, εμφανίστηκα εγώ μπροστά του και του λέω στα πολύ ξαφνικά το όνομά του. Του λέω ‘’εσύ είσαι;’’ Και μου λέει ‘’ναι, εγώ είμαι, εσύ ποιος είσαι;’’. Του λέω ‘’εγώ είμαι η Αλεξάνδρα, η μικρή αδελφή του φίλου μου’’ και εκεί τα έπαθε όλα. Μετά ξέρετε τι έγινε».
Κύριος στόχος των αυτόκλητων «τιμωρών», όπως αποκαλύπτει μέλος τους, είναι οι παιδόφιλοι να πάρουν ένα γερό μάθημα. «Όλοι ξέρουμε ότι τους αξίζει αυτό που παίρνουν. Βαράμε σε σημεία που, όχι να τους αφήσουμε στον τόπο τον άλλον, αλλά σε σημεία που δεν θα του επιτρέψει ξανά να ασκήσει σεξουαλικά πράγματα οπουδήποτε. Κουβαλάμε ένα βαρύ σιδερολοστό, σαν μεταλλικό ρόπαλο, αφού τον χτυπήσουμε συνήθως πολύ άσχημα στα πλευρά, τον χτυπήσουμε στο κεφάλι, στο σαγόνι, μετά του κρατάμε τα πόδια. Και κάποιος από εμάς πάει και τον βαράει με πολλή δύναμη με τον σιδερολοστό στα γεννητικά όργανα. Όχι μία φορά, παραπάνω 5-10 φορές».
touvlo
Περιβόητο μέλος
08-12-25
09:37
Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία.Μα το μονοπώλιο στη βία το έχει το κράτος, σωστά;![]()

Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία.
Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε

adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.
08-12-25
10:37
Να αγιάσει το χεράκι τους !!![]()
Οι “Τιμωροί Παιδόφιλων” Ξεκινούν από τον Βόλο: Παγίδες, Ξυλοδαρμοί και Σοκαριστικές Μαρτυρίες
Αυτοπροσδιορίζονται ως «κυνηγοί παιδόφιλων» ή «τιμωροί». Μέσω ψεύτικων προφίλ ανηλίκων στα κοινωνικά δίκτυα, παγιδεύουν υπόπτους με τις ίδιες μεθόδους που εκείνwww.taxydromos.gr
Όταν οι ίδιοι οι πολιτικοι αυτή της χώρας ειναι βουτηγμένοι στο κύκλωμα μονο με αυτο τον τρόπο ίσως σταματήσουν κάποιοι...
Ξεχνάμε κάποιοι τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιοι ήταν μπλεγμένοι μέσα σε όλα αυτά...
Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο...
chester20080
Επιφανές μέλος
08-12-25
10:45
αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο;Ας γινει και μια ομάδα για τους λαθρο που έχουν ρημάξει τον κόσμο...
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.423 μηνύματα.
08-12-25
10:49
Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση;αυτοι οι παιδοφιλοι λες να ητανε λαθρο;
Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα
parafernalia
Διακεκριμένο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.712 μηνύματα.
08-12-25
11:26
Προσωπικά δεν νομίζω πως η "συμμορία" έχει ηθικά ελατήρια. Μη σου πω ανήθικα έχει, κάποιος τους πληρώνει.Aν με ρωτάς, το κράτος θα πρέπει να οργανώσει μια <<κατά λάθος>> βία.
Αλλά δε συμφωνώ, ένα τόσο σοβαρό θέμα, να το λύσει μια συμμορία.
Θα μου πεις, το κράτος και μάλιστα το ελληνικό, δεν είναι συμμορία, όταν οι βουλευτές αλληλοκαλύπτονται και το παίζουν αγρότες; Ενταξει, τώρα το παρατραβήξαμε![]()
Ίσως κάποιος χαροκαμένος, οργισμένος γονιός που δεν μπορεί να γίνει ο ίδιος εκτελεστής, σαν τον Εκτελεστή της Νύχτας με τον Τσαρλς Μπρόνσον!
Το κράτος-συμμορία ψηφίζεται από συμμορίτες. Όσο συνεχίζεται αυτό τίποτα δεν θα αλλάξει. Αλλά και οι υπόλοιποι που γυροφέρνουν, τις δικές τους συμμορίες θέλουν να χτίσουν. Ο κλέψας του κλέψαντος.
chester20080
Επιφανές μέλος
08-12-25
11:26
ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους; Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread.Από που αυτή η αυθαίρετη σύνδεση;
Ξέρω που το πας ...καμία σχέση όμως με αυτό οπότε δες ακριβώς αυτό που ειπα
adams33
Διάσημο μέλος
08-12-25
12:28
Οτι δεν υπαρχει κρατος και μακαρι να γινοταν και για τους λαθρο ..ειμαστε στο thread που μιλαμε για τους παιδοφιλους και το πώς υπαρχουν καποιες ομαδες ατομων που τους στηνουν ενεδρα, και ξαφνικα τσουπ πετάς για τους λαθρο και να γινουν αντιστοιχες ομαδες και για εκεινους. Εσυ το πεταξες στο ακυρο εδω μεσα και το σχολίασα. Οπότε εσύ πες μας πού κολλανε οι λάθρο σε ένα τετοιο thread. Πώς σου ηρθαν στο μυαλο οι λαθρο δηλαδη ενω μιλαμε για παιδοφιλους;
Το ιδιος το κρατος συντηρει και την παιδοφιλια και τους λαθρο εφοσον κρυβονται τρελα λεφτα απο πισω ..
Η μονη λογικη ειναι αυτη που ειπα ΕΓΩ αγαπητε ..Τωρα το δικο σας μυαλο που παντα θελετε να δημιουργει δρακους καθιστε να καειται μονοι σας στις φωτιες που πετανε ..Η μονη λογικη εξήγηση για να γραψεις κατι τετοιο εδω από το πουθενα είναι στην περιπτωση που πιστευεις πως καποιοι λαθρομεταναστες ειναι παιδοφιλοι εγκληματιες. Αυτό υπαινίσσεσαι; Αυτό θα σκεφτοταν καποιος πιο πονηρεμενος απο εμενα. Αν δεν υπαινισσεσαι αυτο, ήταν εντελως ακυρη η αναφορά των λαθρομεταναστων σε ενα τετοιο "βαρύ" thread.
Απορώ παντως ,πως γινεται ΠΑΝΤΑ εσεις να εχετε την λογικη ,παντα ομως

Αστο Μπαμπη το καψες παλι ...δεν θα παιξω το παιχνιδι της αριστερας εδω μεσα,κουρασατε ...
Ελπιζω να γνωριζεις οτι το μεγαλυτερο κεφαλι στο βρωμικο κύκλωμα προερχεται απο την αριστερα ....σιχαματα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.605 μηνύματα.
08-12-25
14:10
Σιγα που το κανουν για το ''σωστο'' Αφου τους κλεβουν λεμε.Απλα τους προσελκυουν με τις μικρουλες κ μετα το χρησομοποιουν ωσ δικαιλογια για την βια που ασκουν κ την κλεψια.
Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα;
Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι..
Μα καλα ζουγκλα θελετε το κερατο μου μεσα;
Τι διαβαζω κ δεν σωριαζομαι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 157 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Maynard
- fockos
- touvlo
- rafaela11
- johnsala
- Scandal
- Kate1914
- American Economist
- chester20080
- taketrance
- fourkaki
- camil
- charmander
- Mariela.gk
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- Libertus
- Εριφύλη
- phleidhs
- Wonderkid
- Memetchi
- fmarulezkd
- back2967
- Antonia Alexandra
- giannhs2001
- Joji
- iiTzArismaltor_
- marww
- Fernando_A
- Viedo
- Πα.Κ
- Mt73
- Helen93
- Μαυρίκιος
- tslef8
- desp1naa
- l0garithm
- ΘανάσοςG4
- Εχέμυθη
- snowy
- Jimmy20
- harry akritas
- παιδι για κλαματα
- orchidea
- Metalhead_4_life
- Nickx
- Slytherin
- globglogabgalab
- Johnny15
- Mhtrogoal
- tsiobieman
- Νηματολάγνος
- SlimShady
- Unboxholics
- jj!
- Scott
- Earthquake
- don_vito
- Unseen skygge
- Jocaste
- fretoe
- CiNeFiL
- gwgw_5
- kogba
- Angelo27
- Έμμα
- Βλα
- Μάρκος Βασίλης
- uni77
- Arianara S3
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool