Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εσύ το πληρώνεις το σπίτι, μανάρι μου; Με δικά σου λεφτά;Στην χώρα μου μένω σε σπίτι και όχι σε στάβλο.
Άρχισε να βγάζεις τόσα στην ΕΛΛΑΔΑ ώστε να συντηρείς δική σου μεζονέτα και μετά έλα και ξαναπές τα.
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν αργότερα δω ότι «δεν έχω στον ήλιο μοίρα» τότε ναι, θα έφευγα αλλά με βαριά καρδιά.
AlexMaster
Νεοφερμένο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Όταν πας σε άλλη χώρα τις περισσότερες φορές καταλήγεις να αγαπάς τον τόπο που κατοικείς. Εγώ έχω αγαπήσει την χώρα που ζω τώρα και δεν την αλλάζω με τίποτα. Αν θέλεις να είσαι μόνιμα μετανάστης τότε γίνε σαν μερικούς που δεν μαθαίνουν την γλώσσα, δεν συμμετέχουν στα πολιτισμικα δρώμενα της χώρας στην οποία κατοικούν και κατά κάποιο τρόπο αρνούνται να γίνουν μέλη στην νέα τους κοινωνία. Δεν έχει σημασία αν θα πάρεις την υπηκοότητα για να μη νιώθεις μετανάστης... σημασία έχει να γίνεις integrated στην κοινωνία και στην κουλτούρα της χώρας αυτής.
Ποιός είπε ότι οι μετανάστες είναι πάντα φτωχοί και ζουν σε στάβλους; Εγώ ζω στην καρδιά της πόλης, πληρώνω ένα χιλιάρικο νοίκι και έχω θέρμανση ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, το ίδιο και ζεστό νερό. Στην Ελλάδα δεν θυμάμαι ποτέ να είχα θέρμανση ανοιχτή επι 24ωρου βάσεως.
Mercury
Επιφανές μέλος

Καλως η κακως η Ελλαδα δεν προσφερει ευκαιριες σε ορισμενους τομεις. Πχ. η ερευνα ειναι σχεδον ανυπαρκτη...Αναγκαστικα οποιος θελει να ασχοληθει με αυτο πρεπει να παει στο εξωτερικο...
Η Ελλαδα διωχνει απο μονη της τα παιδια της..
Και οπως ειπε και η Ceres Victoria εαν θες να νοιωθεις μεταναστης θα νοιωθεις μεταναστης...ακομα και στην ιδια σου την πατριδα....

Πληροφορικάριος
Δραστήριο μέλος

AlexMaster
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ ζω στην καρδιά της πόλης, πληρώνω ένα χιλιάρικο νοίκι και έχω θέρμανση ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο, το ίδιο και ζεστό νερό. Στην Ελλάδα δεν θυμάμαι ποτέ να είχα θέρμανση ανοιχτή επι 24ωρου βάσεως.
Ένα χιλιάρικο νοίκι???Τι φάση?Που ζεις?

Το θέμα είναι δουλεύεις και τα πληρώνεις?Γιατί λογικά θα πρέπει να είσαι σε θέμα εργασίας πάρα πολύ καλά για να δίνεις τόσα σε νοίκι και φαντάζομαι άλλα τόσα (σχεδόν) για να βγάζεις το μήνα σου!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν ανέφερε το νόμισμα.Ένα χιλιάρικο νοίκι???Τι φάση?Που ζεις?
Το θέμα είναι δουλεύεις και τα πληρώνεις?Γιατί λογικά θα πρέπει να είσαι σε θέμα εργασίας πάρα πολύ καλά για να δίνεις τόσα σε νοίκι και φαντάζομαι άλλα τόσα (σχεδόν) για να βγάζεις το μήνα σου!

Σε αυτό που είπε η Ceres να επισημάνω ότι και σε εμένα ισχύει το ίδιο: πολύ πολύ περισσότερο μου αρέσει το μέρος που είμαι τώρα, παρά η Αθήνα.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα χιλιάρικο νοίκι???Τι φάση?Που ζεις?
μπα, ακόμα και όταν έκανα ότι να 'ναι δουλειές, δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα να πληρώνω το νοίκι. Τώρα δεν δουλεύω, αλλά πληρώνομαι από την σχολή και δεν έχω πρόβλημα με το νοίκι. Για να απαντήσω και στην απορία σου... δεν είμαι καλά σε θέμα εργασίας... αν ήμουν, δεν θα πλήρωνα νοίκι, αλλά θα έμενα στην δική μου μονοκατοικία

Δεν ανέφερε το νόμισμα.Γύρω στα 720€ πρέπει να είναι το νοίκι της, for your information.

Με 1.39 το μέτρησες;

Σε αυτό που είπε η Ceres να επισημάνω ότι και σε εμένα ισχύει το ίδιο: πολύ πολύ περισσότερο μου αρέσει το μέρος που είμαι τώρα, παρά η Αθήνα.

έχουν περάσει 2.5 χρόνια από την τελευταία φορά που κατέβηκα Ελλάδα... θα περάσουν άλλα τόσα μέχρι να κατέβω ξανά

AlexMaster
Νεοφερμένο μέλος

markosk
Νεοφερμένο μέλος

https://www.mynews.gr/9/58219/στο-45-η-ανεργια-των-νεων-στην-ελλαδα-συμφωνα-με-το-economist
AlexMaster
Νεοφερμένο μέλος

delirium
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει ή κατά πόσο θέλει μεγάλα κάκαλα για να αφήσεις τη χώρα σου και να πας αλλού αλλά ώρες ώρες είναι μονόδρομος. Όταν πρέπει να ζήσεις πρέπει να κόψεις το κεφάλι σου και να βρεις τρόπο να το καταφέρεις.
Υ.Γ Μένω Αγγλία και σπουδάζω πολιτικός μηχανικός.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ήμουν μόνη μου, πάλι θα δυσκολευόμουν να φύγω, εκτός και αν πήγαινα μαζί με κάποιο φίλο ή την οικογένειά μου. Μόνο σε μια χώρα θα μπορούσα άνετα να πάω, μιας και ξέρω την γλώσσα, τους νόμους, τον τρόπο ζωής και γενικά πιστευω θα μπορούσα να προσαρμοστώ πολύ καλά. Βέβαια η Αμερική τώρα δεν τα πάει και πολύ καλά στην οικονομία της, οπότε η αμέσως επόμενη επιλογή είναι ο Καναδάς.
Πιστευω ότι το φαγητό θα μου έλειπε πιό πολύ...α, και το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους.
enrose
Δραστήριο μέλος

Δύσκολη απόφαση, αλλά τα όνειρα δεν πρέπει να τα αφήσουμε να σβήσουν στην πάροδο του χρόνου έτσι άδοξα.

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

vvv#
Νεοφερμένο μέλος

Βαριεμαι πολυ ευκολα θελω extreme πραγματα να κανω για να μην βαριεμαι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 274 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- American Economist
- taketrance
- Paragontas7000
- back2967
- charmander
- GeorgePap2003
- Ilma
- giorgos5002
- fmarulezkd
- Athens2002
- iew
- rafaela11
- Jack of Spades
- Reader
- Scandal
- giannhs2001
- Kate333er
- AggelikiGr
- Entropy24
- pinkheart
- chester20080
- johnsala
- iminspain
- userguest
- BatGuin
- Wonderkid
- Andante
- Luludaki
- χημεια4λαιφ
- Ωρορα
- Memetchi
- Varus
- synthnightingale
- J.Cameron
- ROM32
- User2350
- akis_95
- Joji
- vasilis123321
- Kate1914
- RPO
- A350
- fockos
- Unboxholics
- NeosUser2023
- Μήτσος10
- Libertus
- Ryuzaki
- theodle
- despoina13
- Jim4ever
- Giorgkalo
- Sosstoss
- bibliofagos
- Hased Babis
- Totreno
- Corfu kitty
- Dr. Gl. Luminous
- MarcoReus
- thenutritionist
- Jim175
- fourkaki
- Debugging_Demon
- AK-92
- suaimhneas
- Alessandra Eliza
- Ariana2018
- xristarac
- ougkampougka
- FrankR
- phleidhs
- Esperos1
- Dark_kronos
- P.Dam.
- camil
- jj!
- Himalaian
- ana.roi
- Thoba19
- tsiobieman
- arko
- Meow
- Viedo
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Giii
- ΘανάσοςG4
- ag97
- Fernando_A
- Στεφανος56
- ggl
- Maraki4you
- qwertyuiop
- Eliza
- tslef8
- ougka pougka
- snowy
- oups
- Citylights
- ]ifrit[
- ΔίνωΈναΤέλος
- Mt73
- New member
- Kostas_)
- kostas_01
- QWERTY23
- Αναστασία197
- labs
- Idontknoww
- Πα.Κ
- SlimShady
- penelopenick
- Pen_addict
- makis999
- Μαυρίκιος
- benzene
- korlef
- F1L1PAS
- akis94
- Ria99
- Sense
- eukleidhs1821
- Unseen skygge
- Thundergirl
- Stelios725
- jimis2001
- aggelosst9
- anastasis06
- Paul33.gr
- physicscrazy
- orange crush
- Jimmy20
- sunsetpp
- igeorgeoikonomo
- 1011
- louminis
- Cupid
- Earthquake
- Satan Claus
- johnietraf
- fretoe
- Kostis-Palamas
- nucomer
- Έμμα
- Scott
- gwgw_5
- Johnman97
- Ροβερτα
- VasoGrimes
- DimitraA.
- Αλκης Κ.
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.