karotenia
Δραστήριο μέλος

Γιατί Α' Πληθυντικό; Συγγνώμη, αλλά εγώ δεν αισθάνομαι καθόλου μέρος αυτού του Α' Πληθυντικού.
οκ θα κανω επεξεργασια το ποστ για να προσθεσω!!!
ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

αν σηκωθούμε να φύγουμε όλοι οι νέοι (με την υποτιθέμενη πανεπιστημονική παραμόρφωση), η Ελλάδα σε ποιον θα μείνει;
ἅλς
Διάσημο μέλος

Jason93
Δραστήριο μέλος

Guest 010239
Επισκέπτης

Guest 515609
Επισκέπτης

Ουτε με νοιαζει,ουτε με ενδιαφερει.Ποτε η χωρα δεν μου εδωσε κατι για να μπορω να νιωθω μερος της,κομματι της,οποτε καλη τυχη και σε μενα και σε αυτην.και δεν θα κάνεις κοινωνικό αγώνα με ανοιχτό ενδεχόμενο κανένα εξασφαλισμένο εργασιακό μέλλον σου, για να βελτιωθεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα;
αν σηκωθούμε να φύγουμε όλοι οι νέοι (με την υποτιθέμενη πανεπιστημονική παραμόρφωση), η Ελλάδα σε ποιον θα μείνει;
Ας καθισουν να παλεψουν αλλη για αυτην.Εγω την παρτη μου θα κοιταξω,οπως κανουν ολοι.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

και δεν θα κάνεις κοινωνικό αγώνα με ανοιχτό ενδεχόμενο κανένα εξασφαλισμένο εργασιακό μέλλον σου, για να βελτιωθεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα;
Ο καθένας απο μόνος του δέν μπορεί να κάνει τίποτα άν δέν βρίσκει ανταπόκριση απο άλλους, αυτά είναι σωστά αλλά μόνο σάν θεωρίες στην πράξη ανεφάρμοστα.
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ συμφωνώ με τον nPb-υπάρχει και η δημιουργική Ελλάδα ρε παιδιά. Ας μην πλατσουρίζουμε στο βούρκο της μεμψιμοιρίας. Εμείς θα πρέπει να <<στήσουμε>> το αύριο... Προσωπικά εγώ θα το σκεφτόμουν πολύ πριν φύγω- ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ- σε βαθμό που θα εξαντλούσα κάθε πιθανή ευκαιρία που να σέβεται και θα καλύπτει ικανοποιητικά εμένα και τις ανάγκες μου. Τώρα θα μου πείτε το να συμβιβάζεσαι δεν είναι πάντα καλό ...οκκαι δεν θα κάνεις κοινωνικό αγώνα με ανοιχτό ενδεχόμενο κανένα εξασφαλισμένο εργασιακό μέλλον σου, για να βελτιωθεί η αγορά εργασίας στην Ελλάδα;
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στην πραγματικότητα όσοι λένε οτι δέν θέλουν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα για να παλέψουν να γίνει δημιουργική έχουν πολλά προβλήματα δυσκολίας όπως αποχωρισμός αγαπημένων προσώπων, δυσκολίες προσαρμογής σε νέο άγνωστο περιβάλλον, προβλήματα γλώσσας και πολλά άλλα κατα βάθος όλοι θα θέλαμε να είχαμε γεννηθεί κάπου αλλού.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Κάποιος που θέλει να ζει αξιοπρεπώς, να του αναγνωρίζουν αυτό που είναι και αυτά που έχει σπουδάσει, να τον αμοίβουν αξιοπρεπώς για την εργασία που προσφέρει,να έχει ίσες ευκαιρίες μ΄όλους , δεν μπορεί να αγαπάει την πατρίδα του;
Ajusshi
Διάσημο μέλος

princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ γεννήθηκα,εδώ μεγαλώνω,εδώ έζησα πολλά,τα πάντα βασικά!!! Μου αρέσει το κλίμα της ,τα νησιά της,οι άνθρωποι της.
Αλλά ... νομίζω πως δεν έχουμε άλλη επιλογή.Εκείνη μας αφήνει,πια.
Άν είχα κάποιο μέλλον (υποθέτοντας πάντα ότι υπάρχει πρόταση από εξωτερικό χαχα) δεν θα έκανα το βήμα να φύγω.Όμως τώρα ναι θα το έκανα,αμέσως,χωρίς σκέψη.
Ξέρεις γιατί? Γιατί έρχεται πείνα.Πείνα.και δεν πάει μόνη της...φέρνει και παρέα.
Λέγεται κατάθλιψη,φόβος,έλλειψη ονείρων και πάνω απ'όλα ανύπαρκτη ιατρική περίθαλψη.Χωρίς λεφτά δεν ζεις.Ούτε εσύ,ούτε οι δικοί σου.
Ας μας δώσει δύναμη ο Θεός.Γιατί δεν θέλω καν να φανταστώ τί έρχεται...
nPb
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σε τρομάζει το ότι θα είσαι μετανάστη; Παίρνεις υπηκοότητα. Problem solved!Δεν θα ήθελα να ζω σαν μετανάστης στο εξωτερικό. Ας θα έχω πτυχία και διπλώματα...πάντα μετανάστης θα είμαι. Πάντα θα αναφέρω μια άλλη χώρα, ως πατρίδα μου. Δεν το θέλω αυτό. Ας φάω ψωμί και αλάτι, αλλά τουλάχιστον θα έχω δίπλα μου τους ανθρώπους που αγαπώ.

nPb
Επιφανές μέλος

futurama
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 6 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 274 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fmarulezkd
- rafaela11
- Paragontas7000
- touvlo
- GeorgePap2003
- charmander
- taketrance
- Jack of Spades
- Reader
- American Economist
- Scandal
- giannhs2001
- Kate333er
- AggelikiGr
- Entropy24
- pinkheart
- Ilma
- chester20080
- iew
- johnsala
- iminspain
- userguest
- back2967
- BatGuin
- Wonderkid
- Andante
- Luludaki
- χημεια4λαιφ
- giorgos5002
- Athens2002
- Ωρορα
- Memetchi
- Varus
- synthnightingale
- J.Cameron
- ROM32
- User2350
- akis_95
- Joji
- vasilis123321
- Kate1914
- RPO
- A350
- fockos
- Unboxholics
- NeosUser2023
- Μήτσος10
- Libertus
- Ryuzaki
- theodle
- despoina13
- Jim4ever
- Giorgkalo
- Sosstoss
- bibliofagos
- Hased Babis
- Totreno
- Corfu kitty
- Dr. Gl. Luminous
- MarcoReus
- thenutritionist
- Jim175
- fourkaki
- Debugging_Demon
- AK-92
- suaimhneas
- Alessandra Eliza
- Ariana2018
- xristarac
- ougkampougka
- FrankR
- phleidhs
- Esperos1
- Dark_kronos
- P.Dam.
- camil
- jj!
- Himalaian
- ana.roi
- Thoba19
- tsiobieman
- arko
- Meow
- Viedo
- parrot/παπαγάλος
- Εχέμυθη
- Johnny15
- Giii
- ΘανάσοςG4
- ag97
- Fernando_A
- Στεφανος56
- ggl
- Maraki4you
- qwertyuiop
- Eliza
- tslef8
- ougka pougka
- snowy
- oups
- Citylights
- ]ifrit[
- ΔίνωΈναΤέλος
- Mt73
- New member
- Kostas_)
- kostas_01
- QWERTY23
- Αναστασία197
- labs
- Idontknoww
- Πα.Κ
- SlimShady
- penelopenick
- Pen_addict
- makis999
- Μαυρίκιος
- benzene
- korlef
- F1L1PAS
- akis94
- Ria99
- Sense
- eukleidhs1821
- Unseen skygge
- Thundergirl
- Stelios725
- jimis2001
- aggelosst9
- anastasis06
- Paul33.gr
- physicscrazy
- orange crush
- Jimmy20
- sunsetpp
- igeorgeoikonomo
- 1011
- louminis
- Cupid
- Earthquake
- Satan Claus
- johnietraf
- fretoe
- Kostis-Palamas
- nucomer
- Έμμα
- Scott
- gwgw_5
- Johnman97
- Ροβερτα
- VasoGrimes
- DimitraA.
- Αλκης Κ.
- leo41
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.