Απαιτησα εγω κατι τετοι ?
Ξερεις εσυ πως δουλευω εγω την επιχείρηση μου οποτε εισαι σε θεση να μου πεις πως θα διαχειριστω τους υπαλληλους μου οι οποιοι καποιοι απο αυτους ειναι και σε περιοδο συνταξιοδοτησης οποτε αντιλαμβανεσαι αυτοματα για ποσα χρονια συνεργασιας μιλαμε και κατω απο ποιες προυποθεσεις γινεται ολο αυτο ?
Αρα παμε παρακατω σε αυτο ...
Δεν θελω να μου εξηγησεις αυτο που ξερω εδω και χρονια και δεν το αναιρω ..
Οι Αλβανοι για εμενα δεν ειναι μονο παραβατικοι για καποιους ή αυτοι που χαλασαν την αγορα για καποιους αλλους .
Ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ που εν γνωση τους ηρθαν εδω και μεχρι να μπορεσουν να καθιερωθουν εκαναν αυτα που εκαναν ..
Αν ειναι αρετη ή εξυπναδα να το πεις στους ιδιους και αυτο αστο να το αξιολογησουν αλλοι ...
Το εργασιακο περιβαλλον ομως δεν το φταιχνω εγω ,το φτιαχνει καθαρα ο αγραφος νομος της αγορας .
Δεν καταλαβα γιατι στέκεστε μονο σε αυτο?
Στο εξωτερικο οι ελληνες πως καθιερωθηκαν ?
Δεν εκαναν χαμαλικια ?Δεν δουλευαν σαν τους αλβανους που αναφερεις ?Ποσες δουλειες εκανα και σε τι συνθηκες ?
Ξαφνικα απο εμενα τα ακουτε ολα αυτα ?
Γιατι λοιπον ο ελληνας εκει δεχεται να κανει την ¨ζωη του αλβανου ¨και στην ελλαδα οχι ?
Γιατι ο ελληνας του εξωτερικου ειναι αποδεκτος και ο σωστος που εφυγε ?
Επειδη γυρναει για ενα μηνα στην Ελλαδα με το ακριβο αυτοκινητο που το εχει παρκαρισμενο εξω απο το κοινοβιο που χει ή γιατι δεν τολμαει να πει ποσο δυσκολα ειναι εκει εξω γιατι εφυγε κατηγορώντας την εδω ζωη ...
Απλες ερωτησεις και περιμενω μια λογικη απαντηση .
Και μην μου πεις οτι πληρωνεται καλυτερρα γιατι αυτο ειναι τεραστιο παραμυθι και εχω τρανταχτα παραδειγματα ..
Νομιζω ξερεις σε τι τρωγλες τους βαζουν και ζουν και ποσες ωρες δουλευουν μερα νυχτα μεχρι να βρουν μια αλλη δουλεια οταν πρωτοπηγαινουν παρα πολλοι ...
Εχω γνωστους γερμανια που τον πρωτο καιρο ζουσαν σε κοινοβιο μεχρι να μπορεσουν να βρουν μια λιγο πιο αξιοπρεπεστατη δουλεια και αυτη επρεπε να την βρουν αφου πανε πρωτα σχολειο και να μαθουν τα βασικα ..
Εδω ισχυει κατι τετοιο ?
Οποτε οι Αλβανοι και γενικα οι καθελογης οικονομικοι μεταναστες πολυ καλα εκανα και εδραιωθηκαν με οποιο τροπο και να το εκαναν γιατι αυτοι ζουνε στον τοπο που θελουν χωρις να τους ακους να βριζουν και να υποτιμουν την πατριδα τους ,αοποια ειναι αυτη ..
Ο μονος λαος που υποτιμα την χωρα του ειμαστε εμεις ,δεν φταιω εγω λοιοπον γι αυτη την νοοτροποια και το γιατι γινεται ολο ατο το αποδεικνειει και η συμπεριφορα εδω μεσα ..
Κραταμε μονο αυτα που μας συμφερουν και τιποτε αλλο δυστηχως ..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 9 Αυγούστου 2021
ειδες εσυ καμια ευχαριστηση με το να βγαινει και να κατηγορει την χωρα του ?
Μονοπλευρα το πας