Ποιο εύκολη ερώτηση θα ήταν τι ΔΕΝ είναι σάπιο, γιατί ως προς το αντίθετο η λίστα είναι ατελείωτη.
Παρεθέτω ένα σχόλιο κάποιου ενός ρεντιτορ στην ερώτηση "υπό τι συνθήκες θα επιστρέφατε στην Ελλάδα", στο οποίο θα μπορούσα να προσθέσω πολλά.
"Αν κατέβαινα μια φορά και μου έκοβαν απόδειξη, αν δεν διπλό πάρκαραν ακριβώς έξω από το μαγαζί που θέλουν να σταματήσουν. Αν δεν παρκάρουν μπροστά από διαβάσεις / διαβάσεις αναπήρων. Αν ακούσω κάποιον να λέει δουλεύω σε εστιατόριο/καφετέρια με φουλ ένσημα. Αν σταματήσουν να διδάσκονται ηλίθια μαθήματα στα σχολεία. Αν σταματήσουν την αρχαιολαγνεια και λύσουν επιτέλους πραγματικά προβλήματα(μετρό skg). Αν φτιάξουν μεγάλα παρκινγκς. Αν φτιάξουν τα ΜΜΜ. Αν σταματήσει η τρομοκρατία των ΜΜΕ. Αν πεθάνουν της πείνας όλοι οι influencers. Αν σταματήσουν τα φροντιστήρια σε παιδάκια και νέους . Αν απολυθούν όλοι οι άχρηστοι του δημοσίου. Αν συνδεθεί η αγορά εργασίας με τα πανεπιστήμια. Αν κλείσουν οι σχολές που δεν προσφέρουν στην οικονομία. Αν μορφωθεί ένα μεγάλο ποσοστό αμόρφωτων. Αν σταματήσει ο ρατσισμός. Αν μας εξηγήσουν τι σημαίνει γυναικοκτονια. Αν σταματήσουν να προβάλλονται επιδεικτικά οι λοατκι και ας κάνουν ότι θέλουν στο κρεβάτι τους και έξω αλλά χωρίς 15ποντα τακούνια με φούστες, τρίχα στην πλάτη και φαλάκρα. Αν μας πουνε πόθεν εσχες και όχι τι εσχες. Αν βάλουν οι ταρίφες pos. Αν βοηθήσουν τη μικρή επιχείρηση που πάει να κλείσει, όχι με επίδομα αλλά με ένα σχέδιο για να γίνει βιώσιμη. Αν σταματήσουν όλοι οι αγράμματοι ελληναράδες να θέλουν να γίνουν αφεντικά και να κάθονται. Αν πάρει ο 67χρονος πατέρας μου κινητό. Αν γίνουν οι βουλευτές 100 και μειωθεί η αμοιβή τους στα 3Κ. Αν πληρώσουν τα κόμματα τα χρέη τους. Αν το να λέει ένας βουλευτής προεκλογικά ψέματα θεωρείται εθνική προδοσία"
Y.Γ: Νορβηγία είμαι.