Αν δε μιλάμε για μικρές ηλικίες πολύ ευχαρίστως.
Αν και είναι άβολο επειδή είναι το παιδί μας, πρέπει να καταλάβουμε ότι εκτός από παιδί μας είναι και άνθρωπος ως ξεχωριστεί μονάδα,συνεπώς έχει προσωπική ζωή, ερωτικές επαφές και γενικότερα την ανάγκη κάποια βράδια να τα μοιραστεί με το ταίρι του και δε θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι το εμπόδιο σε κάποιον για όλα αυτά είτε είναι παιδί μου είτε όχι.
Βέβαια αυτό θα γίνει με προυποθέσεις, η ηλικία του παιδιού μου να ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες (δηλαδή να είναι υπαρκτές), αλλά να ανταποκρίνεται σε ΌΛΕΣ. Κοινώς δε θα την άφηνα την κοπέλα να μείνει στο σπίτι μας ένα βράδυ μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει ο γιος μου τις σεξουαλικές και σαρκικές του ανάγκες, γιατί θα ένιωθα άσχημα για την κοπέλα διότι σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να φερόταν με τον ίδιο τρόπο η μάνα του αγοριού της κόρης μου στην κόρη μου. (γενικά θα την έβλεπα σαν κόρη μου και θα προσπαθούσα όσο γινόταν να την "προστατεύσω").
Και καταλήγω στο εξής. Αν τα παιδιά είναι σε μια ηλικία που δεν έχουν το δικό τους χώρο γιατί σπουδάζουν στη πόλη τους πχ. λογικό και επόμενο κάποια βράδια να τα περνούν μαζί είτε σπίτι μας είτε στης κοπέλας. Αυτό για εμένα βέβαια είναι αποδεκτό αν έρθει η κοπέλα σπίτι όμορφα κι ωραία, πιούμε ένα καφέ μαζί, άντε να δούμε και καμιά ταινία στο σαλόνι όλοι μαζί και όταν εγώ πάω για νανί, να πάνε και αυτοί στο δωμάτιο του παιδιού μου και να περάσουν μαζί το βράδυ. Δηλαδή δε θέλω να είναι συμβόλαιο "σήμερα η Χ. θα κοιμηθεί εδώ", θα ήθελα να περάσει το μήνυμα σαν να είμαι εγώ χαζή και να μη καταλαβαίνω τι θα γίνει. Έτσι γλυτώνεις και κάποιες αμήχανες στιγμές.
Βέβαια αυτό να μη γίνεται συνέχεια,γιατί άνθρωπος είμαι και εγώ, και έχω τις δικές μου ανάγκες, δε γίνεται να πέφτω για ύπνο από τις 8