Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2007 στις 23:32 Η Oralee έγραψε: #41 07-05-07 23:32 Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Ναι αλλά είναι και θέμα αξιοπρέπειας να διατηρηθεί η ισορροπία Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις. Βικάκι μου, εύχομαι κι εγώ πως δεν θα το ζήσεις ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:14 Η torry έγραψε: #42 08-05-07 16:14 Ναι και βέβαια. Είδη έχει γρφτεί και ποστάρει. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε κι εκείνος! Ισως βέβαια να μην έμπαινα στην διαδικασία να του απαντήσω και να τον κοντράρω όταν θα ήμασταν τσακωμένοι , γιατι απλά οι απαντήσεις μου θα επιρεαζόντουσαν πολύ από την όλη κατάσταση κι ίσως να μην είχαν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά θα ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η Paty έγραψε: #43 10-09-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Για καιρο, ενας πρωην διαβαζε ενα φορουμ που εμπαινα... Εβλεπε πραγματα που δεν επρεπε να δει, και που κακως ειχα πει κι εγω δημοσια-το μετανιωσα. Ουφ.. ναι. Με πειραζει ο φιλος μου να με διαβαζει σε φορουμ. Ποσο μαλλον να γραφει κιολας. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ!!με τη μόνη διαφορά ότι αυτό για μένα ισχύει για τον νυν...Και αυτός είναι ένας λόγος που δυστυχώς έχω χαθεί από εδώ...(μαζί με την έλλειψη χρόνου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Ο deadhead_pirate: #44 10-09-07 12:52 Περίπου το 45% των απαντήσεων είναι δεσμευτικές ως προς την πλήρη συμμετοχή. Αλλη μια απόδειξη της καταπίεσης των σχέσεων. Δηλαδή το 45% πιστεύει οτι αν θέλεις να έχεις σχέση, δεν θα ασχολείσαι ενεργά στο ίδιο φόρουμ...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Ο truffinho: #45 10-09-07 12:58 Πίστευα πως όχι, αλλά έλα που συμβαίνει ήδη και είμαι μια χαρά με αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:13 Η Giovanna έγραψε: #46 10-09-07 23:13 ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Ναι αλλά είναι και θέμα αξιοπρέπειας να διατηρηθεί η ισορροπία Click για ανάπτυξη... Aυτό δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά σε μακροχρόνιες σχέσεις. Βικάκι μου, εύχομαι κι εγώ πως δεν θα το ζήσεις ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
torry Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και επαγγέλλεται Τηλ. Εξυπηρέτηση πελατών. Έχει γράψει 396 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:14 Η torry έγραψε: #42 08-05-07 16:14 Ναι και βέβαια. Είδη έχει γρφτεί και ποστάρει. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε κι εκείνος! Ισως βέβαια να μην έμπαινα στην διαδικασία να του απαντήσω και να τον κοντράρω όταν θα ήμασταν τσακωμένοι , γιατι απλά οι απαντήσεις μου θα επιρεαζόντουσαν πολύ από την όλη κατάσταση κι ίσως να μην είχαν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά θα ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η Paty έγραψε: #43 10-09-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Για καιρο, ενας πρωην διαβαζε ενα φορουμ που εμπαινα... Εβλεπε πραγματα που δεν επρεπε να δει, και που κακως ειχα πει κι εγω δημοσια-το μετανιωσα. Ουφ.. ναι. Με πειραζει ο φιλος μου να με διαβαζει σε φορουμ. Ποσο μαλλον να γραφει κιολας. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ!!με τη μόνη διαφορά ότι αυτό για μένα ισχύει για τον νυν...Και αυτός είναι ένας λόγος που δυστυχώς έχω χαθεί από εδώ...(μαζί με την έλλειψη χρόνου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Ο deadhead_pirate: #44 10-09-07 12:52 Περίπου το 45% των απαντήσεων είναι δεσμευτικές ως προς την πλήρη συμμετοχή. Αλλη μια απόδειξη της καταπίεσης των σχέσεων. Δηλαδή το 45% πιστεύει οτι αν θέλεις να έχεις σχέση, δεν θα ασχολείσαι ενεργά στο ίδιο φόρουμ...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Ο truffinho: #45 10-09-07 12:58 Πίστευα πως όχι, αλλά έλα που συμβαίνει ήδη και είμαι μια χαρά με αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:13 Η Giovanna έγραψε: #46 10-09-07 23:13 ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και βέβαια. Είδη έχει γρφτεί και ποστάρει. Δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε κι εκείνος! Ισως βέβαια να μην έμπαινα στην διαδικασία να του απαντήσω και να τον κοντράρω όταν θα ήμασταν τσακωμένοι , γιατι απλά οι απαντήσεις μου θα επιρεαζόντουσαν πολύ από την όλη κατάσταση κι ίσως να μην είχαν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά θα ήθελα να πω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty Πολύ δραστήριο μέλος Η Paty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.385 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:49 Η Paty έγραψε: #43 10-09-07 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Για καιρο, ενας πρωην διαβαζε ενα φορουμ που εμπαινα... Εβλεπε πραγματα που δεν επρεπε να δει, και που κακως ειχα πει κι εγω δημοσια-το μετανιωσα. Ουφ.. ναι. Με πειραζει ο φιλος μου να με διαβαζει σε φορουμ. Ποσο μαλλον να γραφει κιολας. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ!!με τη μόνη διαφορά ότι αυτό για μένα ισχύει για τον νυν...Και αυτός είναι ένας λόγος που δυστυχώς έχω χαθεί από εδώ...(μαζί με την έλλειψη χρόνου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Ο deadhead_pirate: #44 10-09-07 12:52 Περίπου το 45% των απαντήσεων είναι δεσμευτικές ως προς την πλήρη συμμετοχή. Αλλη μια απόδειξη της καταπίεσης των σχέσεων. Δηλαδή το 45% πιστεύει οτι αν θέλεις να έχεις σχέση, δεν θα ασχολείσαι ενεργά στο ίδιο φόρουμ...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Ο truffinho: #45 10-09-07 12:58 Πίστευα πως όχι, αλλά έλα που συμβαίνει ήδη και είμαι μια χαρά με αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:13 Η Giovanna έγραψε: #46 10-09-07 23:13 ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giovanna: Για καιρο, ενας πρωην διαβαζε ενα φορουμ που εμπαινα... Εβλεπε πραγματα που δεν επρεπε να δει, και που κακως ειχα πει κι εγω δημοσια-το μετανιωσα. Ουφ.. ναι. Με πειραζει ο φιλος μου να με διαβαζει σε φορουμ. Ποσο μαλλον να γραφει κιολας. Click για ανάπτυξη... ΑΚΡΙΒΩΣ!!με τη μόνη διαφορά ότι αυτό για μένα ισχύει για τον νυν...Και αυτός είναι ένας λόγος που δυστυχώς έχω χαθεί από εδώ...(μαζί με την έλλειψη χρόνου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate Περιβόητο μέλος Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.774 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:52 Ο deadhead_pirate: #44 10-09-07 12:52 Περίπου το 45% των απαντήσεων είναι δεσμευτικές ως προς την πλήρη συμμετοχή. Αλλη μια απόδειξη της καταπίεσης των σχέσεων. Δηλαδή το 45% πιστεύει οτι αν θέλεις να έχεις σχέση, δεν θα ασχολείσαι ενεργά στο ίδιο φόρουμ...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Ο truffinho: #45 10-09-07 12:58 Πίστευα πως όχι, αλλά έλα που συμβαίνει ήδη και είμαι μια χαρά με αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:13 Η Giovanna έγραψε: #46 10-09-07 23:13 ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περίπου το 45% των απαντήσεων είναι δεσμευτικές ως προς την πλήρη συμμετοχή. Αλλη μια απόδειξη της καταπίεσης των σχέσεων. Δηλαδή το 45% πιστεύει οτι αν θέλεις να έχεις σχέση, δεν θα ασχολείσαι ενεργά στο ίδιο φόρουμ...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 12:58 Ο truffinho: #45 10-09-07 12:58 Πίστευα πως όχι, αλλά έλα που συμβαίνει ήδη και είμαι μια χαρά με αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:13 Η Giovanna έγραψε: #46 10-09-07 23:13 ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίστευα πως όχι, αλλά έλα που συμβαίνει ήδη και είμαι μια χαρά με αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna Επιφανές μέλος Η Giovanna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8.093 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:13 Η Giovanna έγραψε: #46 10-09-07 23:13 ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξερει.... σχεδον ολοι ηξεραν που μπαινω...ειτε γιατι ηταν πονηρεμενοι κ το βρισκαν, ειτε γιατι εκει γνωριστηκαμε, ειτε γιατι εγω το ειπα... δε μου αρεσει να μπαινουν και οι δυο σε ενα κοινο φορουμ... ειναι κατι που με απωθει, δε το θεωρω απολυτα υγιες και μπορει ευκολα να φερει καυγαδες..οποτε αυτο ειναι και που προσπαθω παντα να εχω: να ειναι ο ενας εδω κι ο αλλος εκει πσ. παντως την τελευταια φορα που εγινε κατι αντιστοιχο, εγω αποχωρησα απο το φορουμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 09:06 Η Imadlak έγραψε: #47 07-10-11 09:06 Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα με ενοχλουσε,αλλα δεν ξερω γιατι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbow Blues Εκκολαπτόμενο μέλος Η Rainbow Blues αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Έμπορος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 305 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:32 Η Rainbow Blues: #48 07-10-11 11:32 Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Του έχω δείξει το steki.... Δεν θα ήθελα να συμετέχει όμως κι αυτός... Από την άλλη είναι κάποιες φορές τόσο μουλοχτός που μπορεί ήδη να έχει δικό του λογαριασμό... Εδιτ: Ναι... Έφτασα τα 100 μηνύματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η love_angel: #49 07-10-11 11:54 Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έγραφε πριν απο εμένα σε ένα από τα fora που συμμετέχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:02 Ο DrStrangelove: #50 07-10-11 18:02 Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 18:15 Η prinCess.: #51 07-10-11 18:15 λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
λολ. Παλιά συμμετείχε κι αυτός εδώ, κι ούτε με πείραζε, ούτε ένιωσα ποτέ ότι δε μπορούσα να εκφραστώ ελεύθερα. ΣΙΓΑ μη του το απαγορεύσω κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 19:18 Ο Alejandro Papas: #52 07-10-11 19:18 δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν θα ειχα ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα! μην πω οτι θα σπαγαμε και πλακα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.601 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:23 Η Himela έγραψε: #53 07-10-11 21:23 Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάλι εδώ τον γνώρισα (Λία και Πάνο, θα σας ευγνωμονώ για πάντα ) οπότε λογικό είναι να γράφουμε κι οι δύο. Η αλήθεια είναι πάντως οτι κάποια θέματα που κατά καιρούς θέλω να συζητήσω στο φόρουμ δεν το κάνω γιατί δε θέλω να τον εκθέσω. Από την άλλη πάλι καλά που συγκρατούμαι γιατί δεν είναι καλό να βγάζεις τα εσώψυχά σου στο ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Ο iGiannis έγραψε: #54 07-10-11 21:38 Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά θα περιόριζα συγκεκριμένα μηνύματα. Για παράδειγμα, αν είχα μια κοπέλα που δεν ήταν μέλος εδώ, θα μπορούσα να γράψω "Δεν ξέρω πως να της πω το "Σ'αγαπώ"", ενώ αν ήταν μέλος εδώ δεν θα το έγραφα.. Σε όλα τ'άλλα θέματα θα έγραφα κανονικά καθώς δεν πιστεύω το περιεχόμενο των μηνυμάτων θα προσέβαλλαν το έτερον ήμισυ. Μπορεί βέβαια να έτρωγα παντόφλα αν με παντρολογούσαν με καμία στο "Ταιριαστά ζευγάρια", αλλά δεν πειράζει, όλα στη ζωή είναι.. Δεν θα την έτρωγα τότε, θα την έτρωγα αργότερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.640 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2011 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #55 07-10-11 21:46 Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε ξέρω στο forum πρέπει να παρουσιαζουμε ως κακό παιδί ενώ στην πραγματικότητα είμαι καλό (ίσως το fockos μου χαλάει το Image). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 02:47 Ο cacofonix: #56 09-10-11 02:47 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Πώς μπορείς να απαγορεύσεις από κάποιον να συμμετέχει σε ένα φόρουμ; Αν είναι δυνατόν... Click για ανάπτυξη... Με μπάν-ιο ίσως; Αρχική Δημοσίευση από Bianca: Εμένα πάλι θα μου άρεσε πολύ αυτην η προοπτικη. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην το κάνει. Click για ανάπτυξη... Θα άρχιζε να κράζει Τσιώλη, Κόκε, Αλεξανδρή...γουστάρω... Αρχική Δημοσίευση από ghelly: Και εγώ την ίδια άποψη έχω. Δεν με ενοχλεί να είναι στο ίδιο φόρουμ με εμένα, άλλωστε και στα fora εκφράζομαι όπως και στην πραγματικότητα, οπότε δεν αλλάζει τίποτα. Ελευθερος είναι να βλέπει και εγώ να γράφω Click για ανάπτυξη... Μακάρι να χώριζα επειδή θα διάβαζε κάτι που θα είχα γράψει σε ένα φόρουμ. Θα σήμαινε αυτομάτως ότι δεν είναι για μένα. Αυτό που θα πω στο φόρουμ θα πω και έξω, δεν με ενδιαφέρει να φαίνομαι το καλό παιδί, όποιος με ξέρει καλά, ξέρει τα καλά μου και τα κακά μου, οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο τα άσχημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2011 στις 03:08 Ο Johnnaousa: #57 09-10-11 03:08 σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
σε ενα τετοιο φορουμ δεν θα ειχα κανενα προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
telis80 Νεοφερμένο μέλος Ο telis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:42 Ο telis80 έγραψε: #58 30-10-11 11:42 Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya touvlo Wonderkid Έμμα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εχω..δεν θελω σε καμια περιπτωση να ειμαστε στο ιδιο φορουμ καθως θεωρω οτι ο καθενας γραφει αυτα που σκεφτετε και οταν η κοπελα/αγορι ειναι στο ιδιο φορουμ δν μπορεις σε καμια περιπτωση να εκφραστεις ελευθερα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
renia_1995 Πολύ δραστήριο μέλος Η Uranya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 812 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 11:54 Η renia_1995: #59 30-10-11 11:54 Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ γενικώς δεν θα ήθελα να έχω ΚΑΘΟΛΟΥ γνωστούς εδώ μέσα, γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ τόσο άνετα. Όμως, πολύ πιο άνετα θα έδειχνα αυτά που γράφω στην σχέση μου,παρά στους φίλους μου. Ίσως επειδή αυτός ξέρει ποια είμαι πραγματικά και δεν θα εκπλαγόταν από κάτι που έχω πει εδώ μέσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2011 στις 12:11 Η rosa azul: #60 30-10-11 12:11 Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Η διατυπωση του θεματος μου φαινεται καπως.....χμ ''αστεια''- αν μου επιτρεπεται- η εκφραση ,ως προς το ''θα αφηνατε το ετερον ημισυ...''.Η αληθεια ειναι οτι στις σχεσεις μου δεν εχω αισθανθει ποτε δεσμοφυλακας ,δυναστης ,μαμα ή μπαμπας ή κατι τετοιο για να αφησω ή να μην αφησω τον συντροφο μου να κανει κατι...Υποθετω αλλωστε οτι δεν θα με ρωτουσε ουτως ή αλλως ,οπως δεν τον ρωτησα και εγω. Το εαν θα με ενοχλουσε προσωπικα η συμμετοχη του σε fora που συμμετεχω ,οχι δεν με ενοχλει οπως και κανενος αλλου συμφορουμιτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.