adespoto
Περιβόητο μέλος

Και γιατί να μην κάνω παρέα δηλαδή; Άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι είναι κι αυτοί και μάλιστα άνθρωποι ταλαιπωρημένοι από τη ζωή. Δε λέω οτι θα έκανα παρέα μαζί τους από λύπηση ή κάτι τέτοιο, απλά δεν μου φαίνεται "απαγορευτικό" το επάγγελμά τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οσο και αν προσωπικα ΔΕΝ εχω κανενα προβλημα με την εργασια/επαγγελμα του αλλου και αυτα ειναι απλως ενα κομματι του παζλ για εμενα οσον αφορα το "ΠΟΙΟΣ" ειναι, απο την αλλη σκεφτομαι και το τι αντικτυπο θα μπορουσε να εχει μια τετοια συναναστροφη τοσο σε εμενα οσο και σε δικα μου ατομα.
Δυστυχως δεν ζουμε σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο και εαν καποια ειναι πορνη ή ο αλλος "πορνος", ειναι παρα πολλοι ολοι αυτοι που περιμενουν με το δαχτυλο τεντωμενο να δαχτυλοδειξουν αλλα και να σχολιασουν τοσο εκεινη/ο οσο κι εσενα.
Και δυστυχως (παλι) οσο και αν ειμαι διατεθημενος και οσο και αν προς το παρων γραφω τους παντες και τα απντα (υπερβαλλοντας φυσικα με την λεξη "παντες") στα παλια μου τα παπουτσια, αργοτερα, οταν στην "εικονα" θα υπαρχει γυναικα,παιδια και οικογενεια, δεν ξερω κατα ποσο θα μπορεσω να τους βαλω σε μια τετοια διαδικασια.Στην διαδικασια δηλαδη επειδη εγω κανω παρεα με μια πορνη, να σδημιουργουνται 1000000002 ιστοριες οι οποιες φυσικα και δεν θα ισχυουν.
Οσο και αν δεν μου φταιει σε τιποτα η κοπελα ή ο νεαρος φιλος μου, σε τιποτα φυσικα δεν θα μου φταιει και η προσωπικη αλλα και η οικογενειακη και τελος επαγγελματικη μου ηρεμια και ισοροπια.

Δυστυχως δεν ειναι ολες οι απαντησεις για εμενα ενα απλο "ναι" ή ενα "οχι".
Isiliel
Επιφανές μέλος

Θα με έκανε άραγε παρέα μια ιερόδουλη? ...

Έχει μεγάλη σημασία αυτό που λέει και ο Μάριος εδώ από πάνω ...
Πάντως (επειδή υπάρχει και αυτή η παγίδα) δεν θα έκανα παρέα με μια ιερόδουλη μόνο και μόνο για να θεωρούμαι προχωρημένη.
Εάν τύχαινε να είναι γειτόνισσα, παλιά γνωστή να έχουμε κάτι κοινό, κτλ, σε τίποτα δε θα διέφερε η απόφασή μου να τη συναναστρέφομαι από όποιονδήποτε άλλον. Τα ίδια κριτήρια θα χρησιμοποιούσα και εδώ.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Επισης νομιζω οτι κατα βαση τα ατομα αυτα ειναι κομπλεξικα λογω του τροπου ζωης τους. Εχει τυχει να γνωρισω(μεσω νετ) μια κοπελα που ηταν πορνη (οπως εμαθα ΠΟΛΥ μετα) η οποια μου ειχε πασαρει την εικονα της ζωης της τελειως διαστρεβλωμενη..υπαλληλος γραφειου και τετοια.. Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις καποιον που κανει τετοια δουλεια και να ναι τελειως ακομπλεξαριστος αλλα και να μην εχει προκλητικη σταση γενικως.
Αυτα και αλλα πολλα με κανουν να λεω οτι οχι, και παλι με μια μικρη επιφυλαξη.
mania
Επιφανές μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Προσωπικά, νιώθω απέραντη λύπη για τα καμένα όνειρά τους.Αλλά πρώτα θα προστατεύω τον εαυτό μου(που σημαίνει οικογένεια μου) και μετά τους άλλους.
mania
Επιφανές μέλος

Οταν ο άλλος θέλει να σου πεί θα σου πεί, ακόμα και να μήν έχεις κάνεςι τίποτα. Εκείνη την τιμούσαν και την είχαν υπόδειγμα και εγώ που δέν έκανα τίποτα με κράζανε. Απο τότε κατάλαβα ότι καλύτερα να κάνω παραία με πληρωμένους και πληρωμένες παρα φτινιάρες που απλά πάνε για ένα μικροδοράκι

roumana
Διάσημο μέλος

Εμένα πάντως με επηρεάζει το γεγονός ότι ζω σε μια μικρή πολη όπου γνωρίζεις τους περισσότερους…Θελω να με σέβονται. Επομένως, οι επιλογές μου προσαρμόζονται…
mania
Επιφανές μέλος

Ναι…η κοινωνία της Ρόδου είναι…ένα μεγάλο χωριό τελικά…
Εμένα πάντως με επηρεάζει το γεγονός ότι ζω σε μια μικρή πολύ όπου γνωρίζεις τους περισσότερους…Θελω να με σέβονται. Επομένως, οι επιλογές μου προσαρμόζονται…
Θα μπορούσα να πώ κάτι ωμό άλλα δεν το επιτρέπει ο χαρακτήρας μου, παντός η Ρόδος για μένα είναι κρυφό άνδρο ακόλασίας που κρύβετε πίσω σε γνωστους. Ο φίλος μου αυτός που πάει περιστασιάκά με κάποιους είχε πελάτες πολλούς γιατρούς δηκηγόρους και επιχηριματίες

Demelene
Διάσημο μέλος

Το μεγαλύτερο όμως της Ελλάδας όπως και να το προσεγγίσης το θέμα είναι με διαφορά η Πάτρα. Συγνώμη αλλά χάσατε.Ναι…η κοινωνία της Ρόδου είναι…ένα μεγάλο χωριό τελικά…
soydelsur
Δραστήριο μέλος

Δεν θα με πείραζε καθόλου να κάνω παρέα εφόσον υπάρχουν κοινά μεταξύ μας.
Χόμπυ, ενδιαφέροντα, χιούμορ, κοινή θεώρηση των πραγμάτων κλπ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

θα κάνατε παρέα με ιερόδουλη/ζιγκολό;
Φυσικά,
αρκεί όμως στην περίπτωση που μιλούσαμε για τη φύση
της δουλειάς, την παραγωγικότητα και τις δυσκολίες του επαγγέλματος,
να υπάρχει η επιλογή skip intro.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ενω αν ειναι ζιγκολο μπορει να μου μαθει τα μυστικα του επαγκελματος και να με μπασει και μενα μεσα!

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Φτάσαμε να κάνουμε οικογενειακή παρέα, αργότερα όταν χώρισα βρεθήκαμε να πίνουμε οι δυο μας καφεδάκι στα σχολικά πάρτι των συμμαθητών των κοριτσιών μας. Μάλιστα, της είχα πει πως γνωρίζω ποια είναι η δουλειά της, την αποκάλεσα "πόρνη", όμως ο τρόπος μου δεν ήταν καθόλου επιτιμιτικός ή υποτιμητικός, της δήλωσα ότι σέβομαι απόλυτα το αρχαιότερο επάγγελμα, ειδικά όταν οφείλεται σε ελεύθερη επιλογή και όχι σε καταναγκασμό και δουλεία κι έτσι δεν ενοχλήθηκε καθόλου και το παραδέχτηκε γελώντας. Πολύ καλύτερη παρέα και πιο ενδιαφέρουσα, σίγουρα πολύ πιο τίμια και αξιοπρεπής από τις καθώς πρέπει αστές "κυρίες" που αποτελούσαν το συνάφι του "συλλόγου γονέων" ενός ιδιωτικού σχολείου. Όχι, δεν είχα αρκετά χρήματα για να τη ρίξω στο κρεβάτι, ούτε και είχα μια τέτοια ανάγκη...
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

χμ!! φυσικα και θα εκανα! ειναι σαν να λεμε ''Θα κανατε παρεα με εναν μπετατζη?''. Εκτος αν διαχωριζουμε πλεον τους ανθρωπους και με βαση το επαγγελμα ή το κοινωνικο τους στατους.
Gaspar
Περιβόητο μέλος

Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Paragontas7000
- Ilma
- johnsala
- Giorgkalo
- A350
- Memetchi
- Reader
- Kate1914
- Scandal
- Debugging_Demon
- Wonderkid
- American Economist
- rafaela11
- charmander
- fourkaki
- Μήτσος10
- Chris2756
- User2350
- Libertus
- LuckyDoge
- sokliap
- Στωικος
- DeepWeb
- kogba
- tslef8
- Βλα
- orchidea
- harry akritas
- uni77
- Viedo
- Μάρκος Βασίλης
- iminspain
- Unseen skygge
- Trolling Stones
- eukleidhs1821
- taketrance
- anastasiakan
- angel of death
- Serotonin
- jj!
- panagiotis econ
- Εχέμυθη
- Zilda
- DimitraA.
- fmarulezkd
- Meow
- Johnny15
- Magdalik
- grtt
- fretoe
- GoddamnRight
- me lene
- Πα.Κ
- Vold
- lnesb
- fockos
- Γατόπαρδος.
- Nickx
- cocteau
- Athens2002
- Kostis-Palamas
- Κλημεντίνη
- NightOwl
- ioannaion
- "άσχημο_όνειρο"
- edweimaste
- SkyBlu
- Johnman97
- Jocaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.