Στην πραγματικότητα έχω ήδη κάνει παρέα με ιερόδουλη και μάλιστα σε εντελώς κοινωνικό επίπεδο, μιας και ήταν μητέρα μιας συμμαθήτριας της κόρης μου. Ήταν βέβαια "ακριβή πόρνη", δηλαδή διέθετε την απαραίτητη εξωτερική αλλά και εσωτερική αξιοπρέπεια, που την κατέτασσε στις επαγγελματίες και όχι στις άθλιες αυτού του κόσμου. Τώρα θα μου πείτε τι σημαίνει αυτό; Απλά ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους οι οποίοι μου διεγείρουν το συναίσθημα του οίκτου και της κακομοιριάς, τίποτε παραπάνω.
Φτάσαμε να κάνουμε οικογενειακή παρέα, αργότερα όταν χώρισα βρεθήκαμε να πίνουμε οι δυο μας καφεδάκι στα σχολικά πάρτι των συμμαθητών των κοριτσιών μας. Μάλιστα, της είχα πει πως γνωρίζω ποια είναι η δουλειά της, την αποκάλεσα "πόρνη", όμως ο τρόπος μου δεν ήταν καθόλου επιτιμιτικός ή υποτιμητικός, της δήλωσα ότι σέβομαι απόλυτα το αρχαιότερο επάγγελμα, ειδικά όταν οφείλεται σε ελεύθερη επιλογή και όχι σε καταναγκασμό και δουλεία κι έτσι δεν ενοχλήθηκε καθόλου και το παραδέχτηκε γελώντας. Πολύ καλύτερη παρέα και πιο ενδιαφέρουσα, σίγουρα πολύ πιο τίμια και αξιοπρεπής από τις καθώς πρέπει αστές "κυρίες" που αποτελούσαν το συνάφι του "συλλόγου γονέων" ενός ιδιωτικού σχολείου. Όχι, δεν είχα αρκετά χρήματα για να τη ρίξω στο κρεβάτι, ούτε και είχα μια τέτοια ανάγκη...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.