Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:15 Ο Guest 881237: #281 01-06-22 22:15 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Εγω ειμαι ομοφοβική, αυτό λες; γιατί ; επειδή δε μ'αρέσουν οι γυναίκες; ελα Χριστε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Καλε ναι Click για ανάπτυξη... Οκ απλά θεώρησα το σχόλιο με τον εμετό, περιττό. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:16 Η Ariana2018: #282 01-06-22 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Μπορεί να το πει πιο ανθρώπινα Click για ανάπτυξη... Το εννοείς; τι κακό είπα ; με αηδιάζει να σκεφτω να κάνω κάτι Θου κυριε με γυναίκα. Που το περίεργο; και τα ρεβυθια με αηδιαζουν. Τι ειμαι; ρεβυθοφοβικη; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Οκ απλά θεώρησα το σχόλιο με τον εμετό, περιττό. Click για ανάπτυξη... Καλα μαντάμ άλλη φορά θα προσεχουμε τα λόγια μας αφου τα θεωρείτε περιττα μαντμαζελ Πωπω καλα δεν παιζεστε ώρες ώρες Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:17 Η Εριφύλη έγραψε: #283 01-06-22 22:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ακριβώς. Η κοπέλλα που σχολίασε για να έχει επιθυμία και με γυναίκες είναι αμφιφυλόφιλη απλά από ο,τι κατάλαβα με μια προτίμηση κυρίως στο αντρικό φύλο. Λογικό, συνήθως όσους αμφιφυλόφιλους γνώρισα έχουν πάντα μια προτίμηση προς ένα από τα δύο φύλα χωρίς να αποκλείουν το άλλο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω επιθυμία για γυναίκες, μόνο μια συγκεκριμένη μου αρέσει, δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό ποτέ δεν θα πήγαινα με γυναίκα, εκτός από αυτήν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #284 01-06-22 22:48 Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Click για ανάπτυξη... Γενικά με τους άνδρες είμαι λίγο απαιτητική, έχω ιδιαίτερο γούστο και στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:06 Η Ariana2018: #285 01-06-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάθε μέρα μιλάμε. Κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί είμαστε. Αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ Click για ανάπτυξη... Μήπως μπερδευεις τον θαυμασμό με την ερωτική έλξη; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο nPb έγραψε: #286 01-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Εγω ειμαι ομοφοβική, αυτό λες; γιατί ; επειδή δε μ'αρέσουν οι γυναίκες; ελα Χριστε! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Καλε ναι Click για ανάπτυξη... Οκ απλά θεώρησα το σχόλιο με τον εμετό, περιττό.
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:16 Η Ariana2018: #282 01-06-22 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Μπορεί να το πει πιο ανθρώπινα Click για ανάπτυξη... Το εννοείς; τι κακό είπα ; με αηδιάζει να σκεφτω να κάνω κάτι Θου κυριε με γυναίκα. Που το περίεργο; και τα ρεβυθια με αηδιαζουν. Τι ειμαι; ρεβυθοφοβικη; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Οκ απλά θεώρησα το σχόλιο με τον εμετό, περιττό. Click για ανάπτυξη... Καλα μαντάμ άλλη φορά θα προσεχουμε τα λόγια μας αφου τα θεωρείτε περιττα μαντμαζελ Πωπω καλα δεν παιζεστε ώρες ώρες Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:17 Η Εριφύλη έγραψε: #283 01-06-22 22:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ακριβώς. Η κοπέλλα που σχολίασε για να έχει επιθυμία και με γυναίκες είναι αμφιφυλόφιλη απλά από ο,τι κατάλαβα με μια προτίμηση κυρίως στο αντρικό φύλο. Λογικό, συνήθως όσους αμφιφυλόφιλους γνώρισα έχουν πάντα μια προτίμηση προς ένα από τα δύο φύλα χωρίς να αποκλείουν το άλλο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω επιθυμία για γυναίκες, μόνο μια συγκεκριμένη μου αρέσει, δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό ποτέ δεν θα πήγαινα με γυναίκα, εκτός από αυτήν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #284 01-06-22 22:48 Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Click για ανάπτυξη... Γενικά με τους άνδρες είμαι λίγο απαιτητική, έχω ιδιαίτερο γούστο και στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:06 Η Ariana2018: #285 01-06-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάθε μέρα μιλάμε. Κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί είμαστε. Αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ Click για ανάπτυξη... Μήπως μπερδευεις τον θαυμασμό με την ερωτική έλξη; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο nPb έγραψε: #286 01-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Μπορεί να το πει πιο ανθρώπινα Click για ανάπτυξη... Το εννοείς; τι κακό είπα ; με αηδιάζει να σκεφτω να κάνω κάτι Θου κυριε με γυναίκα. Που το περίεργο; και τα ρεβυθια με αηδιαζουν. Τι ειμαι; ρεβυθοφοβικη; Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Οκ απλά θεώρησα το σχόλιο με τον εμετό, περιττό. Click για ανάπτυξη... Καλα μαντάμ άλλη φορά θα προσεχουμε τα λόγια μας αφου τα θεωρείτε περιττα μαντμαζελ Πωπω καλα δεν παιζεστε ώρες ώρες
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:17 Η Εριφύλη έγραψε: #283 01-06-22 22:17 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ακριβώς. Η κοπέλλα που σχολίασε για να έχει επιθυμία και με γυναίκες είναι αμφιφυλόφιλη απλά από ο,τι κατάλαβα με μια προτίμηση κυρίως στο αντρικό φύλο. Λογικό, συνήθως όσους αμφιφυλόφιλους γνώρισα έχουν πάντα μια προτίμηση προς ένα από τα δύο φύλα χωρίς να αποκλείουν το άλλο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω επιθυμία για γυναίκες, μόνο μια συγκεκριμένη μου αρέσει, δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό ποτέ δεν θα πήγαινα με γυναίκα, εκτός από αυτήν Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #284 01-06-22 22:48 Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Click για ανάπτυξη... Γενικά με τους άνδρες είμαι λίγο απαιτητική, έχω ιδιαίτερο γούστο και στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:06 Η Ariana2018: #285 01-06-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάθε μέρα μιλάμε. Κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί είμαστε. Αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ Click για ανάπτυξη... Μήπως μπερδευεις τον θαυμασμό με την ερωτική έλξη; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο nPb έγραψε: #286 01-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Ακριβώς. Η κοπέλλα που σχολίασε για να έχει επιθυμία και με γυναίκες είναι αμφιφυλόφιλη απλά από ο,τι κατάλαβα με μια προτίμηση κυρίως στο αντρικό φύλο. Λογικό, συνήθως όσους αμφιφυλόφιλους γνώρισα έχουν πάντα μια προτίμηση προς ένα από τα δύο φύλα χωρίς να αποκλείουν το άλλο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχω επιθυμία για γυναίκες, μόνο μια συγκεκριμένη μου αρέσει, δεν ξέρω πως εξηγείται αυτό ποτέ δεν θα πήγαινα με γυναίκα, εκτός από αυτήν
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 22:48 Η Εριφύλη έγραψε: #284 01-06-22 22:48 Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Click για ανάπτυξη... Γενικά με τους άνδρες είμαι λίγο απαιτητική, έχω ιδιαίτερο γούστο και στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά. Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:06 Η Ariana2018: #285 01-06-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάθε μέρα μιλάμε. Κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί είμαστε. Αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ Click για ανάπτυξη... Μήπως μπερδευεις τον θαυμασμό με την ερωτική έλξη; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο nPb έγραψε: #286 01-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 1 Ιουνίου 2022 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ δεν αποκλείω τίποτα πάντως.. μπορεί αύριο μεθαύριο να μου αρέσουν ΚΑΙ οι γυναίκες. Πάντως βλέποντας μία πολύ ωραία γυναίκα στον δρόμο πιο συχνά θα κάτσω να την κοιτάξω, παρά έναν άντρα (άσε που εδώ δεν έχει και κανέναν ωραίο ) ... Οπότε ας μην είμαστε απόλυτοι, δεν αποκλείω τίποτα Click για ανάπτυξη... Γενικά με τους άνδρες είμαι λίγο απαιτητική, έχω ιδιαίτερο γούστο και στην εσωτερική και στην εξωτερική ομορφιά.
Ariana2018 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:06 Η Ariana2018: #285 01-06-22 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάθε μέρα μιλάμε. Κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί είμαστε. Αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ Click για ανάπτυξη... Μήπως μπερδευεις τον θαυμασμό με την ερωτική έλξη; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο nPb έγραψε: #286 01-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Κάθε μέρα μιλάμε. Κάθε μέρα, όλη μέρα μαζί είμαστε. Αλλά δεν πρόκειται να της το πω ποτέ Click για ανάπτυξη... Μήπως μπερδευεις τον θαυμασμό με την ερωτική έλξη;
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:51 Ο nPb έγραψε: #286 01-06-22 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ariana2018: Με τίποτα και μόνο η ιδέα να παω με γυναίκα μου φέρνει εμετό Click για ανάπτυξη... Ακρότητα τώρα. Δηλαδή οι άντρες που υποφέρουν την γυναικεία σεξουαλικότητα έχουν εμετό; Γιάννη νομίζω ο καθένας ορίζει πολύ υποκειμενικά την έννοια της έλξης. Είναι κάτι που δεν έχει ορισμό και ούτε ισχύει ότι αφού εμένα με φτιάχνει ένα κομοδίνο, άρα ο άλλος που δεν τον φτιάχνει το κομοδίνο και τον φτιάχνει ένα αεροπλάνο, είναι μη φυσιολογικός. Πολλές φορές οι άνθρωποι υιοθετούν μια γραμμή σεξουαλικότητας όχι τόσο βασισμένη στην δική τους επιθυμία όσο στη κοινωνική υποκρισία που μεγάλωσαν, στα στερεότυπα για τα δυο φύλα, σε απωθημένα κρυφά, σε άγνωστες εμπειρίες ώστε να δουν τι τους αρέσει. Η ζωή είναι πολλή μικρή χρονικά για να χωρέσει απόλυτες γενικεύσεις και απόψεις με μορφή ιατρικής γνωμάτευσης. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες με καταπιεσμένες σεξουαλικότητες και πέφτει το γέλιο της αρκούδας, για το πόσο διπρόσωπη είναι η πρωινή κοινωνία. Φαίνεται καθαρά πόσο λανθασμένη εικόνα έχουν για τη σεξουαλική ζωή και το σεξ γενικά.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:53 Ο nPb έγραψε: #287 01-06-22 23:53 Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan: Δεν νομίζω ότι η κοπέλα πάνω είναι ομοφοβική, απλά δεν θέλει να πάει με άτομο του ίδιου φύλου. Click για ανάπτυξη... Είναι αντι-ομοιοφυλική. Υπάρχει η λέξη.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.294 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2022 στις 23:55 Η Himela έγραψε: #288 01-06-22 23:55 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Έχω αναγνωρίσει όμορφους άντρες και εγώ πολλές φορές στη ζωή μου αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε με ήρθε η επιθυμία να κάνω κάτι μαζί τους. Click για ανάπτυξη... Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:04 Ο Guest 881237: #289 02-06-22 00:04 Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual. giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από i_lie_us: Apparently, τόσο νέα που δεν έχει πρόβλημα να προσθέτει και τα μισά ακόμα Click για ανάπτυξη... Είμαι του Δεκεμβρίου μπορώ να δηλώνω ακόμα 18? Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του Click για ανάπτυξη... Εγώ ποτέ δεν το έχω πάθει αυτό και μου έχουν πει ότι δεν είναι φυσιολογικό... Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει ως άνθρωπος η εικόνα από μόνη της δεν με ελκύει. Νομίζω λέγεται demisexual.
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.045 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:13 Ο giannhs2001: #290 02-06-22 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Δεν μας έρχεται σεξουαλική επιθυμία για κάποιον μόνο λόγω της ομορφιάς του. Επιπλέον, επειδή κάτι έχει ή δεν έχει συμβεί σε σένα δε σημαίνει οτι ισχύει για όλους. Είμαστε 7 δις άνθρωποι στον κόσμο. Click για ανάπτυξη... Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες/ταμπέλες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 00:15 Ο Guest 881237: #291 02-06-22 00:15 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Δεν αντιλέγω. Αλλά αν σου συμβεί είσαι αμφιφυλόφιλος. Τώρα όλα αυτά θα με πεις είναι ταυτότητες αλλά εγώ έχω μια μανία με τους ορισμούς άρα και τις ταυτότητες. Click για ανάπτυξη... Αυτό λέω ... Δε χρειάζεται να βάζουμε σε όλα μια ταμπέλα.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:42 Η meetmeinmontauk: #292 02-06-22 17:42 Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως καταλαβαίνω νομίζω τι ήθελε να πει η @Ariana2018 με το ότι κάνει εμετό στην σκέψη του σεξ με γυναίκα. Δεν είναι "σιχαμάρα" ούτε κοινωνική ούτε ηθική θεωρώ, είναι καθαρά βιολογική. Δεν υπάρχει δηλαδή κάποια απέχθεια προς την ομοφυλοφιλία εν γένει, απλά κι εμένα μια τέτοια σκέψη μου προκαλεί αποστροφή παρότι δεν είμαι ομοφοβική.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:44 Ο Guest 875331: #293 02-06-22 17:44 Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόσο χαζή και αδαής η αθωοποίηση του "πειραματισμού". Για κάθε bi curious θα έπρεπε να προτείνουν να προσπαθήσει να το πολεμήσει και να μην κοιτάει πορνο στην έκαστη κατηγορία, αλλά και γενικά.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:46 Ο nPb έγραψε: #294 02-06-22 17:46 Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:47 Ο Guest 875331: #295 02-06-22 17:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα. Click για ανάπτυξη... 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή;
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.131 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:49 Ο nPb έγραψε: #296 02-06-22 17:49 Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: 'Ολα τα γυναικεία σώματα δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία.
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.366 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:50 Η Εριφύλη έγραψε: #297 02-06-22 17:50 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Η αποστροφή ως λέξη περιέχει αηδία για την εικόνα σε κάτι με αρνητικά συναισθήματα. Δηλαδή, σας αηδιάζει το γυναικείο σώμα ως εικόνα και νιώθετε άσχημα, φρίκη. Click για ανάπτυξη... Εγώ λατρεύω το γυναικείο σώμα, για τις άλλες δεν ξέρω... Είναι τέχνη, αριστούργημα
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 17:51 Ο Guest 875331: #298 02-06-22 17:51 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilikntas Vanilla orchid Μήτσος10 mixaelaaa American Economist giannhs2001 Memetchi grtt Thinkguy Joji Wanda Wonderkid Scarface21 phleidhs Re_Alexis papadocGR Alessandra Eliza Γιώτα Γιαννακού AggelikiGr New member taketrance Scandal charmander Viedo Totreno panamixagr97 Jim175 gmoutzour Fernando_A Paragontas7000 camil iew Maria_Xagorari jj! Shadowban Εριφύλη Δροσουλίτης fmarulezkd Ωρορα fretoe Arianara S3 User2350 marww aggorf GeorgePap2003 chester20080 touvlo Sherlockina iiTzArismaltor_ Chris2756 marioushi oups Χρονοταξιδιώτης Μαυρίκιος Ilma Εχέμυθη xristarac rafaela11 J.Cameron Στεφανος56 SakisRM nik1995 Libertus Satan Claus Ariana2018 Mexicanos Mt73 ZoeNyx ggl sofoula2430 Freddys Unboxholics VasoGrimes sandana Red Pasport Sherlock papas spring day the plant Insertcoin Chradms12 malenaaa igeorgeoikonomo CiNeFiL Πύρος billie perrakis iminspain anastasia papa Cupid Liza19 orchidea Volvakias12 Μαρια30 markrit Lala_ Pharmacist01 Ryuzaki Νηματολάγνος don_vito Meow Γατόπαρδος. Johnny15 harry akritas Idontknoww sweater weather SlimShady illyria uni77 johnsala Mhtrogoal Kostis-Palamas Stvvv Κλημεντίνη Lathy T C pink_panther Αλκης Κ. gwgw_5 SweetGirl Clio MTX tsiobieman fockos me lene hirasawayui D.a.i.s.y elli russu allall1 Dr. Γιωργος15773 Ace of Spades ΘανάσοςG4 eukleidhs1821 1011 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Ναι. Μάλλον για λένε οτι νιώθουν αποστροφή εννοούν ότι το γυναικείο σώμα, σαν εικόνα είναι κάτι φρικιαστικό για να αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τη φρίκη, την αηδία. Click για ανάπτυξη... Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα...
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:00 Ο Guest 881237: #299 02-06-22 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 20 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Μα αν νιώθεις αποστροφή για ένα τύπο γυναικείου σώματος(ή αντρικού), δε σημαίνει πως νιώθεις το ίδιο για κάθε γυναικείο σώμα... Click για ανάπτυξη... Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Ιουνίου 2022 στις 18:02 Ο Guest 875331: #300 02-06-22 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος.
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Αυτό λένε κάποιες "100% στρέιτ " ότι τους προκαλεί αηδία η επαφή με γυναίκα γενικά . Όλα τα γυναικεία σώματα δηλαδή . Εσύ το πήγες στις προτιμήσεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ απαντούσα στο nPb και δεν ξέρω τι λες. Να πω και πως όταν είσαι straight, δε σε έλκει καθόλου σεξουαλικά το σώμα του ίδιου φύλου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως σε απωθεί και σε αηδιάζει με οποιονδήποτε τρόπο. 'Ελεος.