Δεν ειναι καθολου περιεργο σεναριο αγαπημενη μου PYLH.
Απλως προσωπικα το οτι μπορει να με παραξενευαι (δεν θα με σκοτωνε κι ολας) απ'οτι εχω πει απο την αρχη δεν εχει να κανει με το θεμα απιστιας.Αυτο ερχεται πολυ πιο κατω.
Τα ερωτηματικα μου και οι ανασφαλειες μου (ανθρωπος ειμαι κι εω και απο αυτες, ξεξκιουζ μι) θα ηταν αλλου προσανατολισμου.Τα ειπα και πιο πισω.
Απο εκει και οπως εχω ξαναπει, εχω κανει πισω (το κακο ειναι οτι δεν ηταν κατι αμφιδρομο αυτο μεχρι προτεινως) σε πολλα θεματα στις σχεσεις μου.
Κι εχω κανει και σε αυτο.
Και με το που γυρισε το μονο που την ρωτησα ηταν πως περασε και φυσικα με τετοιο τροπο ωστε να θελει να μου τα πει.Οχι ανακρισεις και τα λοιπα...κατι τετοια δεν τα αντεχω καθολου.
Αυτη την στιγμη ειμαι 26 κι εχω ζησει σε μακροχρονια σχεση.
Δεν ηταν η "ιδανικη" γιατι απλουστατα μας τελειωσε.
Το "αν" και "τι" θα γινει αργοτερα και σε τι λουμπα μπορει να πεσω κι εγω κι εκεινη ακομα δεν το ξερω και σε εικασιες δεν μπαινω...
Απλουστατα σαν Μαριος εαν ειμαι σε μια σοβαρη/δυνατη/ομορφη/πετυχημενη/"οπως θελετε πειτε το" σχεση, ισως να μην μου καθισει καλα το στυλ του
"Ακου!Σου ανακοινωνω οτι θα κανω "αυτο" και τελειωσε!"
Θελω να μου το πει με τετοιο τροπο ωστε να μου δειξει οτι θελει την γνωμη μου, την ενδιαφερει η γνωμη μου και πολυ απλα σκεφτεται
και τις αναγκες μου.
Γιατι απλουστατα εαν το πει δογματικα (οπως καποιος μπορει να πει δογματικα :
"Kατσε μεσα και δεν πας πουθενα!"
Πρωτον μου δειχνει οτι εχουμε προβλημα στην επικοινωνια...
Δευτερον οτι δεν την ενδιαφερει η γνωμη μου αποψη μου...(η οποια δεν ειναι "αποφασιζω διαταζω"...γιατι αν το νομιζει αυτο τοτε παλι παμε στο πρωτο)
Τριτον (και σημαντικο) οτι της εχω δωση την εντυπωση οτι ειμαι κανας δερμβεναγας και αν με ρωτησει θα της το απαγορευσω 100%, οποτε...του το ανακοινωνω και τελος.
Στην ζωη μου και σαν ανθρωπος σε ελαχιστα πραγματα ειμαι καθετος και σε τιποτα του στυλ
"Θα κανεις αυτο"...το θεωρω ταπεινωτικο για τον αλλο...
Εδω στο γατο μου και δεν μπορουσα να μιλησω ετσι...(

)