Το γεγονός ότι δεν μπορεί ένα ζευγάρι να είναι συνέχεια μαζί δεν μας περνάει καθόλου απ το μυαλό, πρέπει ντε και καλά να σημαίνει "ανανέωση" και "ελευθερία" να πάει κάποιος διακοπές και να χαλαρώσει με τους φίλους του ε; Επίσης δεν είναι όλοι οι κολλητοί (πφ, λαηκ γουηρ 7 ορ σαμΘιν) σούρα στις διακοπές μονίμως -εκτός κι αν έρχονται από χώρες με ποτοαπαγόρευση ακόμα- ή κυνηγάνε πιπίνια στις πλαζ και αι φιλενάδαι μονίμως παστώνονται στο βεσε και δεν μπορεί κανεις να κάμει τσίσα του σαν άνθρωπος. Τι δικαιολογίες είναι αυτές; Αν κάποιος δεν ήθελε να πάω διακοπές με την παρέα μου και μου έδινε αυτά τα επιχειρήματα θα του απαντούσα ακριβώς στο ίδιο επίπεδο λογικής : Θέλω να πάω διακοπές με φίλους για να δω τις νέες τάσεις της μόδας σε μαγιό και γυαλιά ηλίου, όλο τα δικά σου βλέπω. Θα ήταν λογική απάντηση σε σχέση με τα παραπάνω επιχειρήματα.
Μπορεί ο εκάστοτε σύντροφος να είναι σημαντικό τμήμα της καθημερινότητας αλλά και οι φίλοι θέλουν χρόνο, αγάπη, στοργή, προδερμ. Προσωπικά δεν θα με πείραζε καθόλου να πάει ο "σύντροφος" διακοπές με φίλους, μόνος, με γκόμενα (ναι, λες και θα περίμενε να έρθει η πιο ύποπτη σεζον για να με κερατώσει). Δεν είσαι κολλημένος στην καρωτίδα με τον αγαπητικό/αγαπητικιά σου ώστε να πάθει κανείς κακό με την στενή έννοια του όρου αν φύγει για λίγες μέρες ο άλλος. Τα υπόλοιπα (σε όποιο άκρο κι αν βρίσκονται, είτε αυτό της καταπίεσης/ζήλειας είτε στο άκρο του δεν με νοιάζεις-δεν σε νοιάζω) τα ακούω βερεσέ.
Υ.Γ. Έρως και χωριστά διακοπές; Jesus, that never crossed my mind. Αν κάποιος μου ξαναπεί ότι θέλει να περάσει χρόνο με την παρέα του θα τον χωρίσω : Δεν μ'αγαπάς πια αλήτη! (με βλέμα Μάρθας Βούρτση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.