erodia
Δραστήριο μέλος

Και σίγουρα δεν αποκλείουμε την πιθανότητα αυτή....και είναι απόλυτα φυσιολογικό να αισθανόμαστε κάτι τέτοιο.....απλά έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του καθενα μας....και το εκδηλώνουμε με διαφορετικούς τρόπους.....π.χ.....όταν εγώ είμαι διακοπές με τις φίλες μου....δεν θέλω κάθε τρεις και λίγο να χτυπάει το τηλ....και να χρειάζεται να απομακρύνομαι από την παρέα μου για να μιλήσω....ή για να του πώ πως τον αγαπάω 100 φορές την μέρα.....το γεγονός και μόνο πως επέλεξα (και αντίστροφα) να είμαι μαζί του, να μένω μαζί του, να κοιμάμαι μαζί του....τα λέει όλα νομίζω....και επειδή δεν θα μου άρεζε εμένα να χτυπάει το τηλ μου κάθε 5 λεπτά....έτσι δεν το κάνω ούτε και εγώ....όσο και αν μου λείπει....όσο και αν τον σκέφτομαι.....που είναι συνεχώς στο μυαλό μου....αλλά είναι κάτι φυσιολογικό για μένα....γιατί είναι ο ανθρωπός μου....αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να τον έχω με ένα κινητο στο χέρι όλη μέρα....κάθε μέρα!
.....Κατάλαβες τι εννοώ όταν λέω "υστερία";
@ έχω μια φίλη που είναι κάπως έτσι....και αν ο καημένος ο καλός της (που την λατρεύει)...κάνει πως μένει από μπαταρία, ή δεν έχει σήμα, ή το έχει αφήσει κάπου και δεν το ακούει...γινεται της μουρλής.....1ον...χαλιέται αυτή πολύ άσχημα, 2ον...υστεριάζεται και πλάθει τρελά σενάρι αστο μυαλό της, 3ον....με τον που θα το σηκώσει ο άμοιρος, ακούει τον εξάψαλμο....
Φρίκη δεν είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωχ, τον καημένο...!!Αρχική Δημοσίευση από erodia:έχω μια φίλη που είναι κάπως έτσι....και αν ο καημένος ο καλός της (που την λατρεύει)...κάνει πως μένει από μπαταρία, ή δεν έχει σήμα, ή το έχει αφήσει κάπου και δεν το ακούει...γινεται της μουρλής.....1ον...χαλιέται αυτή πολύ άσχημα, 2ον...υστεριάζεται και πλάθει τρελά σενάρι αστο μυαλό της, 3ον....με τον που θα το σηκώσει ο άμοιρος, ακούει τον εξάψαλμο....
Φρίκη δεν είναι;

Εγώ μια φορά πάντως, πολύ ευχαρίστως να κάνω διακοπές χωριστά από τον σύντροφό μου!!

Καλά, όχι επειδή υπάρχει το θέμα που υπάρχει μεταξύ μας...

Όσον αφορά το θέμα της ζήλειας...ε, όπως και να το κάνουμε είναι κάτι το "ανθυγιεινό" μέσα σε μια σχέση: Από τη στιγμή που είμαστε με κάποιον, υποτίθεται ότι του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι μαζί μας γιατί μας αγαπάει. Γιατί είναι ερωτευμένος μαζί μας. Σε αντίθετη περίπτωση, αν περιμένει να πάει διακοπές για να "ξεσκάσει" με άλλη "παρέα", τότε σημαίνει ότι είναι μαζί μας είτε από ανάγκη είτε με το ζόρι είτε γιατί κι εγώ δεν ξέρω....Πάντως όχι γιατί είναι ερωτευμένος μαζί μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

lilith
Δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Δεν θέλω να φύγω μόνη μου σε ένα νησι με τις φιλενάδες και ο άλλος να ψήνετε εδώ και να μην έχει ούτε την παρεά μου....
Θα με πείραζε και θα με πίκρανε πολύ να μου έλεγε ο άλλος "εεε αφου δεν μπορούμε να πάμε μαζι, δε σε πειράζει να πάω με τα παιδιά στην Ιο ε????"
Γιατί φυσικά και θα με πείραζε αλλά δε θα μπορούσα να το πω γιατι μετα θα κατηγοριομουν για καταπιεστική γκρινιαρα κατίνα ζηλιάρα παλαιών αρχών γκόμενα που του τα κάνει τσουρεκια και δεν θελει να περασει καλα με τα φιλαράκια του ο καημένος που όλο το χρόνο πηζει και εχει ανάγκη από λίγη ξεκουραση και μπανια....
Οχι ρε φίλε... εγω αν δεν μπορώ να πάω μαζί σου διακοπες επειδή δεν συμπίπτουν οι άδειες... όταν εχω άδεια κοιτάζω να φέρω την άδεια στο σπίτι μας....
Μαγειρεύω τα αγαπημενα σου φαγητα τωρα που εχω χρόνο...
Πάω ίσως για μπανιο μονη μου το πρωι....
Σου στέλνω email απ το σπίτι στο γραφείο και σου λεω να κάνεις κουραγιο ότι σύντομα θα ερθεις σπιτι να φας φαγάκι και να κάνεις μπανακι....
Εσυ δηλαδη.... όταν εγω νοιώθω και κάνω έτσι... πως πας στην Ιο ρε κύριος?

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:όλα γίνονται αλλά εγώ στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν βρίσκω νόημα να το κάνω αυτό....
Δεν θέλω να φύγω μόνη μου σε ένα νησι με τις φιλενάδες και ο άλλος να ψήνετε εδώ και να μην έχει ούτε την παρεά μου....
Θα με πείραζε και θα με πίκρανε πολύ να μου έλεγε ο άλλος "εεε αφου δεν μπορούμε να πάμε μαζι, δε σε πειράζει να πάω με τα παιδιά στην Ιο ε????"
Γιατί φυσικά και θα με πείραζε αλλά δε θα μπορούσα να το πω γιατι μετα θα κατηγοριομουν για καταπιεστική γκρινιαρα κατίνα ζηλιάρα παλαιών αρχών γκόμενα που του τα κάνει τσουρεκια και δεν θελει να περασει καλα με τα φιλαράκια του ο καημένος που όλο το χρόνο πηζει και εχει ανάγκη από λίγη ξεκουραση και μπανια....
Οχι ρε φίλε... εγω αν δεν μπορώ να πάω μαζί σου διακοπες επειδή δεν συμπίπτουν οι άδειες... όταν εχω άδεια κοιτάζω να φέρω την άδεια στο σπίτι μας....
Μαγειρεύω τα αγαπημενα σου φαγητα τωρα που εχω χρόνο...
Πάω ίσως για μπανιο μονη μου το πρωι....
Σου στέλνω email απ το σπίτι στο γραφείο και σου λεω να κάνεις κουραγιο ότι σύντομα θα ερθεις σπιτι να φας φαγάκι και να κάνεις μπανακι....
Εσυ δηλαδη.... όταν εγω νοιώθω και κάνω έτσι... πως πας στην Ιο ρε κύριος?![]()
Πες τα χρυσόστομη!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

εξάλλου,κι εγώ,αν του'λεγα ότι θέλω να πάω κάπου μόνο με τις φίλες μου,θα ήθελα να δείξει κατανόηση..τώρα όσον αφορά στον αν θα του έχω εμπιστοσύνη..απόλυτη εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό,πόσο μάλλον στον άλλον...

τώρα,αν θέλει να την κάνει τη λαδιά του,το μόνο σίγουρο είναι πως θα την κάνει είτε είναι κάπου μόνος με τους φίλους του,είτε είναι στο διπλανό σπίτι απ'το δικό μου..και από τηλέφωνα,θα τον έπαιρνα 1φορά την ημέρα εγώ (φαντάζομαι άλλη 1 θα μ'έπαιρνε αυτός,κι αυτό είναι..)δεν μ'αρέσει να "ζαλίζω" τον άλλον..θέλω να του αφήνω χρόνο και για τον εαυτό του,όπως θέλω να κάνει κι εκείνος μ'εμένα όταν το χρειάζομαι...

arfi-gorgona o
Εκκολαπτόμενο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από plain:Άυτό είναι ένα θέμα που σπάνια βρίοκω κάποιον να με καταλαβαίνει ...Οι χωριστές διακοπές είναι κάτι που όχι το ανέχομαι αλλά το επιθυμώ ...το έχω ανάγκη ...όχι γιατί δεν περνάω καλά με τον άλλο(άλλωστε αν συνέβαινε αυτό γιατί να είσαι μαζί του ?) αλλά είναι μια βαθύτερη ανάγκη μου κάποιες μέρες το χρόνο να φεύγω μόνη μου ..χωρίς καν φίλους ...εγώ και η πάρτη μου μόνο ..ωφελεί εμένα αυτό και κατ'επέκταση και όσους είναι δίπλα μου
1 μήνα άδεια λοιπόν ...κάποιες μέρες μαζί και κάποιες μέρες οποσδήποτε μόνοι
![]()
Ρε συ αυτό είναι εντελώς άλλο πράγμα όμως....
Δεν έχει καμια σχεση με το "παίρνω τα κολλητάρια και πάω να ξεσαλώσω μακρυά σου!"!!!!
Αυτό έχει να κάνει με την ανάγκη που έχει πολύς κόσμος να βρεθεί για λίγο μόνος εντελώς... με τον εαυτό του!
οταν ειδικά ζεις μαζί με τον άλλον μπορεί να είναι και πιο έντονη η επιθυμία....
μου έχει συμβει και μένα... να θέλω να φύγω για ένα σουκου να είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ με συντροφιά ενα βιβλιο, χωρίς κινητα, χωρις σταθερα χωρίς τίποτα...
Το ονομάζω κι όλας "ανασυγκροτηση και γέμισμα των μπαταριών" ....
Καμία σχέση λοιπόν αυτό με τα άλλα που λεμε (νομίζω δλδ

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Ρε συ αυτό είναι εντελώς άλλο πράγμα όμως....
'Ασε με να πω κι εγώ το δικό μου πόνο ντε

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Δεν έχει καμια σχεση με το "παίρνω τα κολλητάρια και πάω να ξεσαλώσω μακρυά σου!"!!!!
Αυτό έχει να κάνει με την ανάγκη που έχει πολύς κόσμος να βρεθεί για λίγο μόνος εντελώς... με τον εαυτό του!
οταν ειδικά ζεις μαζί με τον άλλον μπορεί να είναι και πιο έντονη η επιθυμία....
Ναι το κίνητρο των χωριστών διακοπών μπορεί να είναι άλλο,αλλά οι σκέψεις που μπορεί να γεννήσει στο άλλο μισό ίσως είναι παρόμοιες ή τουλάχιστον τέτοιες που ίσως δημιουργήσουν ''πρόβλημα'' στη σχέση ..
(Μα καλά και από μένα θέλεις να ξεφύγεις αυτές τις ημέρες ? Γιατί ? Δε σε χαλαρώνω εγώ ? Εγώ όταν νιώθω ότι αδειάζει η μπαταρία χώνομαι στην αγκαλιά σου και ξαναγεννιέμαι ..Εσένα δε σου αρκεί αυτό ? κτλ κτλ )
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:μου έχει συμβει και μένα... να θέλω να φύγω για ένα σουκου να είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΗ με συντροφιά ενα βιβλιο, χωρίς κινητα, χωρις σταθερα χωρίς τίποτα...
Το ονομάζω κι όλας "ανασυγκροτηση και γέμισμα των μπαταριών" ....
Καμία σχέση λοιπόν αυτό με τα άλλα που λεμε (νομίζω δλδαν κάνω λάθος... διορθώστε με
)
Και αν αυτό που με την ίδια έννοια ανασυγκροτεί και γεμίζει τις μπαταρίες του άλλου περιλαμβάνει κολλητάρια και ξεσάλωμα ?

travel_lover
Διάσημο μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

ενιγουέι, νομιζω οτι παντα, ειτε ειμαι σε σχεση ειτε οχι, εχω αναγκη να κανω διακοπες ΚΑΙ μονη, ΚΑΙ με φιλες, ΚΑΙ με σχεση/φιλο αν υπαρχει.
παντα κανω τριπλες διακοπες δλδ

μονο φετος με την παλιοδουλεια μου αλλαξα αξονες διασκεδασης και διακοπων, ουφ!
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ναι είμαι εγωίστρια και μπλα μπλα μπλα
θα με πείραζε .-

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα θα μου φαινοταν "καπως" να παει μονη της διακοπες,αλλα δε θα ειχα προβλημα να παει.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ναι κι εμένα θα με πείραζε πολύ, κυρίως επειδή θα θεωρούσα οτι το οτι θα του λείψω το θεωρεί λιγότερο σημαντικό απο το πόσο καλά θα περάσει στις διακοπές αυτές. Και επειδή θα μου έλειπε πολύ αυτές τις μέρες.
Βέβαια δεν θα μπορούσα να του το απαγορεύσω...
hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Τώρα που δεν έχω οικογένεια θεωρώ δεδομένο ότι έστω για 2-3 μέρες θα πηγαίνω κάπου με τις φίλες μου. Και όχι για να γκομενίσω, όχι για να κάνω γνωριμίες, όχι επειδή ψάχνομαι απλά για Χαβαλέ και Μόνο!! Θεωρώ υγιής μία σχέση όταν αφήνεις τον άλλο ελεύθερο να κάνει αυτό που θέλει χωρίς να του τα πρήζεις.. έτσι βλέπεις πραγματικά τι έχει ανάγκη και τι πραγματικά θέλει

** Η λογική μου γενικότερα είναι ότι αν εγώ ή ο άλλος θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει οπουδήποτε!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.