Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Να ταξιδευεις μονος παλι ειναι πολυ ωραια. Δεν το δοκιμασα για πολλες μερες βεβαια, 4 μερες εμεινα ολομοναχος χωρις να ξερω κανεναν, αλλα το χαρικα! Και ιδικα σε εκεινη την φαση ειχα αναγκη να μεινω μονος και μπορω να σου πω οτι δεν μου εφτασαν αυτες οι μερες, ηθελα και αλλες.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Όποτε αν χρειαζόμουν μια απόδραση από την καθημερινότητα άμεσα, ναι θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.
Υ.γ.: Δεν μπορώ "χωνέψω" την ιδέα ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα με την οργάνωση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristinad2
Νεοφερμένο μέλος

BloodSparrow
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

christidim
Νεοφερμένο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Και αν νίωσεις πως θες ανθρώπινη επαφή, πάντα και παντού μπορείς να βρεις κάποια παρέα.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Παντως,ναι,θα πηγαινα ανετα.
Σε οσα ταξιδια εχω παει,παντα θα βρισκεται καποιος σπαστικος να σου πει,''ααα ελα,ας μην κανουμε βολτα,παμε για ψωνια,φαγητο'' η οτιδηποτε αντιθετο απο αυτο που θες να κανεις.
Σαφως,πλακα κανω, με την παρεα περνας καλυτερα απο πολλες αποψεις.
Απλως,αυτο που φωναζω και λεω παντοτε,οταν ταξιδευω, ειναι οτι πρεπει να δουμε οσα περισσοτερα μερη γινεται.
Και αν η παρεα βαριεται η δε θελει για τον οποιδηποτε λογο,προτιμω να το κανω μονη καποιες ωρες.(νεκρες ισως,που ολοι κοιμουνται)
Αυτο ειναι η δικια μου παραξενια, να γυρναω απο δω κ απο κει

Οποτε,φυσικα,αν τυχει να παω μονη μου, θα το κανω και η οποια ''ελευθερια'',θα ειναι οφελος για τα μερη που θα δω.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

anwnymos
Δραστήριο μέλος

Αμ... Εχω παει ταξιδι στο εξωτερικο μονη μου παλιοτερα. Συμφωνω με τα παιδια ^^ παραπανω οτι μονος σου εχεις αυτη την ''ελευθερια'' να πας οπου θελεις να σπαταλισεις εκει οσο χρονο θελειςγενικα μου αρεσει να πηγαινω καπου μονη μου
αχχααχαχαχ τωρα εισαι 13 , στα ποσα πηγεσ ταξιδι μονη δλδ?
στα 11-12?

valeria..
Νεοφερμένο μέλος

σιγουρα θα το κανω οταν μεγαλωσω. Αν πας με παρεα ο
καθενας θα θελει να κανει διαφορετικα πραγματα και αυτο
θα σε εμποδισει στο να κανεις πραγματα που επιθυμεις.
Ασε που στο τελος υπαρχει περιπτωση να τσακωθητε κιολας.
Αν πας με καποιον ταξιδι πρεπει να εχεις περασει χρονο μαζι
του και να εχεις αποδεχτει τη συμπεριφορα του ετσι ωστε αν
πας ταξιδι μαζι του να μη σου φενονται περιεργα αυτα που
θα κανει. Τελος παντων μπορουμε να περασουμε καλα και
μονοι μας......
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να ακούσω τις απόψεις σας...![]()
Γιατί όχι?
merry poppins
Δραστήριο μέλος

Τώρα όμως που πρέπει να προετοιμάσουμε το γαμήλιο ταξίδι και θέλουμε κάτι εξωτικό του έχω βάλει εργασία

Ξενύχτια έχει βγάλει εδώ https://paradiestravel.gr/gamilia-taxidia.el.aspx ο καημένος γιατί ναί μεν δεν θέλω με γκρούπ αλλά να τα κλείσουμε και όλα μόνοι μας δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε.
Πάντως 2 φορές πήγαμε με γκρούπ. Δέν θα πώ ότι απογοητεύτηκα αλλά προτιμούμε να κινούμαστε μόνοι μας όταν είμαστε στον προορισμό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- thenutritionist
- AggelikiGr
- Kate1914
- taketrance
- touvlo
- Libertus
- Unboxholics
- Scandal
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Maria_Xagorari
- camil
- johnsala
- FreeNotes
- Ωρορα
- marww
- charmander
- Εχέμυθη
- fmarulezkd
- Johnny15
- Paragontas7000
- ΘανάσοςG4
- Δροσουλίτης
- Ilma
- ggl
- arko
- Wonderkid
- Sevasti
- Μαυρίκιος
- aggelosst9
- Meow
- Sosstoss
- tsiobieman
- lepipini
- User2350
- hirasawayui
- jj!
- tslef8
- New member
- Mexicanos
- Stelios725
- Ariana2018
- constansn
- Nina-nana
- Viedo
- Slytherin
- Νηματολάγνος
- orchidea
- harry akritas
- American Economist
- Unseen skygge
- CiNeFiL
- Mhtrogoal
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.