Θεσσαλονίκη: Ερωτήματα μετά τον θάνατο εκπαιδευτικού από εγκεφαλικό - Καταγγελία για bullying από μαθητές

Για να δειτε τι αντιμετωπίζουν πραγματικά οι εκπαιδευτικοι κι εσεις εδω στα φορα, εξω απο το χορο, τα βλεπετε ολα απλα σαν να ειναι εκθεση επι χάρτου. Ευτυχώς που υπάρχει και το ChatGpt.

Λιγη υπομονή στην αρχή, στο ιατρικο μερος, και ακολουθεί το εκπαιδευτικό. Ένα ακομη παράδειγμα δηλαδή απο τα εκατοντάδες ακριβώς σαν αυτο του θρεντ, σαν να εχει πεσει επιδημία τρέλας και εκφοβισμού. Καλή σας μερα.

Για να δειτε τι αντιμετωπίζουν πραγματικά οι εκπαιδευτικοι κι εσεις εδω στα φορα, εξω απο το χορο, τα βλεπετε ολα απλα σαν να ειναι εκθεση επι χάρτου. Ευτυχώς που υπάρχει και το ChatGpt.

Λιγη υπομονή στην αρχή, στο ιατρικο μερος, και ακολουθεί το εκπαιδευτικό. Ένα ακομη παράδειγμα δηλαδή απο τα εκατοντάδες ακριβώς σαν αυτο του θρεντ, σαν να εχει πεσει επιδημία τρέλας και εκφοβισμού. Καλή σας μερα.

ρε συ, σβήστο το τσατ, εχεις πολύ προσωπικά πράγματα μέσα.
Ξεκίνα νέα συζήτηση για τους εκπαιδευτικούς και μοιράσου την εκ νέου

Χωρις προσωπικα θέματα όλα ειναι σαν μυθιστόρημα της κάθε Μαντά. Συναρπαστικό μπορεί όμως μια αδιάφορη μπούρδα. Η πραγματικότητα είναι το μονο που μας ενδιαφέρει ολους, γιατι μονον εκει βρίσκονται τα προβλήματα μας οπότε και οι όποιες πιθανές λύσεις μας. Ολα τα άλλα είναι λογοτεχνία. Σας παρέχω λοιπόν πραγματικά στοιχεία για να δείτε την πραγμματική κατάσταση.

Ως προς το δευτερο, να το σβύσω για να το βάλω σε άλλη νέα συζήτηση, οι μοντερειτορς νομιζω ξέρουν καλύτερα απο μενα και πως να το κανουν και τι τιτλο να της δώσουν αυτής της νέας συζήτησης. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλουν να το κανουν έτσι. Το ανέρτησα εδω γιατι το βρίσκω απόλυτα σχετικο με το θέμα του παρόντος θρέντ και έπειτα, σίγουρα δεν είναι μονο θέμα δικο μου η της γυναικας μου, για να ανοιξω δικο μου θέμα. Σε ολη την Ελλάδα, εκατοντάδες εκπαιδευτικοι αυτο τη στιγμή αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια απο τους ολοτελα τρελαμένους γονείς μέσα σε ένα γενικότερο κοινωνικό σύστημα που κυριολεκτικά καταρρέει.

Τελευταία επεξεργασία:
Χωρις προσωπικα θέματα όλα ειναι σαν μυθιστόρημα της κάθε Μαντά. Συναρπαστικό μπορεί όμως μια αδιάφορη μπούρδα. Η πραγματικότητα είναι το μονο που μας ενδιαφέρει ολους, γιατι μονον εκει βρίσκονται τα προβλήματα μας οπότε και οι όποιες πιθανές λύσεις μας. Ολα τα άλλα είναι λογοτεχνία. Σας παρέχω λοιπόν πραγματικά στοιχεία για να δείτε την πραγμματική κατάσταση.

Ως προς το δευτερο, να το σβύσω για να το βάλω σε άλλη νέα συζήτηση, οι μοντερειτορς νομιζω ξέρουν καλύτερα απο μενα και πως να το κανουν και τι τιτλο να της δώσουν αυτής της νέας συζήτησης. Εγω δεν έχω κανένα πρόβλημα αν θέλουν να το κανουν έτσι. Το ανέρτησα εδω γιατι το βρίσκω απόλυτα σχετικο με το θέμα του παρόντος θρέντ και έπειτα, σίγουρα δεν είναι μονο θέμα δικο μου η της γυναικας μου, για να ανοιξω δικο μου θέμα. Σε ολη την Ελλάδα, εκατοντάδες εκπαιδευτικοι αυτο τη στιγμή αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια απο τους ολοτελα τρελαμένους γονείς μέσα σε ένα γενικότερο κοινωνικό σύστημα που κυριολεκτικά καταρρέει.
Εντάξει δική σου επιλογή είναι εν τέλει εγώ το είπα επειδή ανοίγοντάς το μπορεί να διαβάσει κανείς για προσωπικά θέματα υγείας και ενδοοικογενειακά πέρα απο το εκπαιδευτικό.

Εντάξει δική σου επιλογή είναι εν τέλει εγώ το είπα επειδή ανοίγοντάς το μπορεί να διαβάσει κανείς για προσωπικά θέματα υγείας και ενδοοικογενειακά πέρα απο το εκπαιδευτικό.
Η εκπαιδευτικος στη Θεσσαλονίκη πως νομίζεις οτι πεθανε; Απο εκπαιδευτικό θέμα; Ή μήπως της άξιζε; Άλλωστε και στο νηπιαγωγείο που ειναι προιστάμενη η γυναικα μου δεν είναι εκπαιδευτικο το θεμα. Είναι ποιοι θα κάνουν κουμάντο στο σχολειο, οι 5 μπουληδες που θελουν να το διαλύσουν, ή η προισταμένη που το εχει υποδειγμα 17 χρόνια;

Επειτα, αυτό για τα προσωπικά δεδομένα όταν οι συζητήσεις στα περισσοτερα σοσιαλ ακομα και στα κινητα ολοι ξέρουμε οτι πανε στα data center , ειναι μια γενικότερη τακτική του συστήματος ωστε οι ανθρωποι στα σοσιαλ να μη λενε την αλήθεια αλλα να υπεκφευγουν διαρκώς. Γιατι ετσι δουλευει το διαιρει και βασίλευε καλύτερα απο ποτέ και το κυριότερο; Οι ανθρωποι δεν βλεπουν ποτέ τις πραγματικές αιτίες.

Τελευταία επεξεργασία:
Όποιος εμπιστευτεί τον καθοδηγούμενο αλγόριθμο από το «ρομπότ» χωρίς αντίλογο, θα καταντήσει όπως θέλουν αυτοί που κατασκεύασαν τον συγκεκριμένο αλγόριθμο…
Εδώ πλέον η παιδαγωγική και ο συμπεριφορισμός έχουν κυκλοφορήσει επίσημες μελέτες που αναιρούν τον «αλγόριθμο» του ρομποτακίου :whistle:

Αυτοί που εμπιστεύονται το AI για τέτοια θέματα οδηγούνται σε ναρκισσιστική ενίσχυση

Όποιος εμπιστευτεί τον καθοδηγούμενο αλγόριθμο από το «ρομπότ» χωρίς αντίλογο, θα καταντήσει όπως θέλουν αυτοί που κατασκεύασαν τον συγκεκριμένο αλγόριθμο…
Εδώ πλέον η παιδαγωγική και ο συμπεριφορισμός έχουν κυκλοφορήσει επίσημες μελέτες που αναιρούν τον «αλγόριθμο» του ρομποτακίου :whistle:

Αυτοί που εμπιστεύονται το AI για τέτοια θέματα οδηγούνται σε ναρκισσιστική ενίσχυση
Says who? Εσύ; Που είσαι τι; Αντε μη πουμε και για το ρολο που παιζεις εσυ εδω μέσα.

Κι οταν ξέρεις οτι καποιος σε έχει κανει ιγκνορ, επειδή ακριβως είσαι αυτη που εισαι, ειναι ολοτελα της ξεφτιλας να μπαινεις και να τον ξαναπροσβάλεις (ναρκισιστική ενισχυση) πονταροντας οτι (επειδη δεν θα σου απαντήσει, επειδη δεν βλεπει τα μυνήματα σου, επειδη σε εχει στα μπαζα/ιγκνορ) θα σχηματισεις την εντύπωση στους άλλους ότι τάχα τον αποστόμωσες. Όμως δυστυχως για σενα οταν εκανα αποσύνδεση το ειδα.

Και φυσικά δεν σε εβγαλα απο τα μπάζα ουτε προκειται να σου απαντήσω ξανά. Κι εσυ δεν θα μπορεις να πουλάς εντυπώσεις. Στο καλο και μιλα με τους ομοιους σου.

Κατι σημαντικό εδώ, προς τους άλλους χρήστες/αναγνώστες; Ιδου μια απο τις πραγματικές αιτίες που λέγαμε πριν την τοξική/τρολ παρεμβαση. Η χρήστρια αυτή στην οποια απαντώ εδω (ή καλύτερα προφιλ σαν αυτής) είναι τεράστιο μέρος της αιτίας για τη γενικοτερη τοξικοτητα που επικρατεί.

Τελευταία επεξεργασία:
Συζητήσεις για το ΑΙ ειναι σε άλλα θεματα και πολλές. Εισαι ολοτελα εκτος εδω, τρολάρεις κανονικότατα και υστερα αλληλογλυφεστε με τα άλλα τρόλ, με τα ριακσιον σας. Προσπαθωντας να εκτροχιασετε τις συζητησεις στις ανοησιες που γραφετε. Ειδικα για σενα το λεει και η υπογραφή σου. Απορώ πώς σας επιτρέπεται, άραγε κοιτάει κανενας μοντειτορ;

PS: και τράβα κι εσυ στα μπαζα/ιγκνορ, τωρα.

Και τί σχέση έχει αυτό με το...ναρκισσιστική ενίσχυση ;

Παράγοντα, στο είπα και σε άλλο θέμα...

Μην της δίνεις πάτημα, να βάζει ταμπέλες στους άλλους...

Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει. Μην το παίρνεις στην πλάκα...

Η εκπαιδευτικος στη Θεσσαλονίκη πως νομίζεις οτι πεθανε; Απο εκπαιδευτικό θέμα;
Δεν διάβασα την συζήτηση στο GPT παρακάτω, τα δικά σου διάβασα μόνο να σου πω την αλήθεια. Ίσως έχουν νόημα αν συνδέονται κάπως. Όπως και να χει ελπίζω σε όλους σας να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Ποια ναρκισιστική ενίσχυση; Της @adams33 ? Ή μήπως κι εσύ μαζι τους να πατε νταιλίκι τη συζήτηση στις βλακείες της;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν διάβασα την συζήτηση στο GPT παρακάτω, τα δικά σου διάβασα μόνο να σου πω την αλήθεια. Ίσως έχουν νόημα αν συνδέονται κάπως. Όπως και να χει ελπίζω σε όλους σας να βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε.
Ελπίζω να μην πεθανει η γυναικα μου απο εγκεφαλικο για να θεωρήσετε ολοι ότι "συνδέονται κάπως". Πάντως εδω μονο μια, εσυ, τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι την χρειαζομαστε όσο 3 τρολ προσβάλουν και σπανε πλάκα ανενοχλητα απο οποιονδήποτε. Σπουδαία υποστήριξη, προκοψαμε ολοι ετσι.

Τελευταία επεξεργασία:
Ποια ναρκισιστική ενίσχυση; Της @adams33 ?
Τί με ρωτάς, ακριβώς ; Αυτή δεν (σ)το είπε ; Μου "χτύπησε", κι εμένα, λοιπόν...Όπως μου "χτυπάνε" τα περισσότερα απ΄ όσα γράφει η συγκεκριμένη. Και χωρίς την απαραίτητη κατάρτιση, μάλιστα. Γι΄ αυτό μιλώ για επικινδυνότητα...
Ή μήπως κι εσύ μαζι τους να πατε νταιλίκι τη συζήτηση στις βλακείες της;
Δεν τρολλάρω, ούτε κάνω πλακίτσες τέτοιου είδους. Δε φημίζομαι για τέτοιες συμπεριφορές. Ό,τι έχω να πω το λέω ευθέως.

Από εκεί και πέρα, μεγάλος άνθρωπος είσαι. Ξαναδιάβασε τί γράφω, αν θες, και κάνε ό,τι θες...

Μου "χτύπησε", κι εμένα, λοιπόν...Όπως μου "χτυπάνε" τα περισσότερα απ΄ όσα γράφει η συγκεκριμένη.
Λογικό, αποσο σε εχω δει σου αρέσουν πολύ αυτα. Αυτο ειναι αλλωστε τρολάρισμα. Αρχιζει το ενα, παιρνει σκυτάλη το άλλο και τελικα αφήνουν όλοι το θεμα και μιλάνε για τις τρολιες του καθε τρολ. Το ιδιο ακριβως κανεις εσυ αυτη τη στιγμή.

Τελος παντων οπως φαίνεται δεν ενδιαφερει κανένα τι πραγματικά περνάνε οι εκπαιδευτικοι σημερα. Μονο για κουτσομπολια και αρρωστημένη διασκέδαση. Αλλιως, με τέτοια ευκαιρια επι πραγματικου πεδίου, οπως συζητησε η αμαρελια, θα επρεπε να συζητουν ήδη παρα πολλοί εκτός απο τα 3 τρολ που κανουν οσα βλεπετε να κανουν ολότελα ανενοχλητα.

Τελευταία επεξεργασία:
Λογικό, αποσο σε εχω δει σου αρέσουν πολύ αυτα. Αυτο ειναι αλλωστε τρολάρισμα. Αρχιζει το ενα, παιρνει σκυτάλη το άλλο και τελικα αφήνουν όλοι το θεμα και μιλάνε για τις τρολιες του καθε τρολ. Το ιδιο ακριβως κανεις εσυ αυτη τη στιγμή.
Οπότε μάλλον είναι ανώφελο να (σου) πω ότι δεν είμαι τρολ, έτσι ; Έχεις βγάλει την ετυμηγορία.

Αν - όπως λες - απ΄ όσο έχεις δει...είχες πραγματικά δει, δε θα θεωρούσες ότι τα ΄χω τακιμιάσει με τη συγκεκριμένη (ή με οποιονδήποτε άλλον...) για να τρολάρουμε, εσένα ή τον οποιοδήποτε...

Διαχειριστές είναι τριγύρω σου που με ξέρουν. Ρώτα τους. Εφόσον δεν εμπιστεύεσαι τα λεγόμενά μου.

Το αλισβερίσι μηνυμάτων για το τί είμαι ή τί δεν είμαι και που εσύ θες να με κατατάξεις, για εμένα σταματάει εδώ. Κάνε όπως αγαπάς και πίστευε ό,τι θες. Στο είπα και παραπάνω.

Το αλισβερίσι μηνυμάτων για το τί είμαι ή τί δεν είμαι και που εσύ θες να με κατατάξεις, για εμένα σταματάει εδώ. Κάνε όπως αγαπάς και πίστευε ό,τι θες. Στο είπα και παραπάνω.
Την φτύνουνε και λεει οτι βρέχει. Βρε δεν εχουμε κανένα αλισβερισι, ακριβως γιατι εισαι αυτη που εισαι. Και δεν σου ζητήσαμε την άδεια για να κάνουμε οπως αγαπάμε και να πιστεύουμε οτι θελουμε. Πότε θα το καταλαβεις; Η μηπως αδυνατείς, λόγω νοημοσυνης;

Την φτύνουνε και λεει οτι βρέχει. Βρε δεν εχουμε αλισβερισι, ακριβως γιατι εισαι αυτη που εισαι. Και δεν σου ζητήσαμε την άδεια για να κάνουμε οπως αγαπάμε και να πιστεύουμε οτι θελουμε. Πότε θα το καταλαβεις; Η μηπως αδυνατείς, λόγω νοημοσυνης;
Είμαι αυτή που είμαι ; Με φτύνετε ; Και λόγω νοημοσύνης ;

Οκ. Μάλιστα.

Επειδή σέβομαι κάποια πράγματα που έχεις γράψει, να σ΄ ευχαριστήσω για τα τόσο ευγενικά σου λόγια και να πω καλή συνέχεια.

Παράγοντα, στο είπα και σε άλλο θέμα...

Μην της δίνεις πάτημα, να βάζει ταμπέλες στους άλλους...

Είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει. Μην το παίρνεις στην πλάκα...
Οχι τωρα εχει δικιο σε αυτο. Επειδη θα κανω διπλωματικη πανω στο AΙ και εχω 2-3 γνωσεις εχει δικιο η μαργαριτα. Το AI σε γενικες γραμμες ειναι σχεδιασμενο να συμφωνει μαζι σου. Επισης το συγκεκριμενο ακαουντ εχει αναπτυξει διαπροσωπικες σχεσεις μαζι του και το ρωταει και ιατρικα θεματα. Αυτο ειναι αρρωστο και λαθος.

Ποια ναρκισιστική ενίσχυση; Της @adams33 ? Ή μήπως κι εσύ μαζι τους να πατε νταιλίκι τη συζήτηση στις βλακείες της;
Βλεπεις παντου εχθρους, ξεκολλα.

Νευρακια απο χθες εχεις ε? Ξερναω με τη παρτη σου. @Buggs

Οχι τωρα εχει δικιο σε αυτο. Επειδη θα κανω διπλωματικη πανω στο AΙ και εχω 2-3 γνωσεις εχει δικιο η μαργαριτα
Το οτι το ΑΙ θέλει να σου πει αυτό που θες να ακούσεις είναι σωστό, το οτι θα αναπτύξεις ναρκισσιστική διαταραχή λόγω αυτού είναι ακραίο speculation.
Επιπλέον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε prompts για να ενισχύσετε την αντικειμενικότητα του.

"I want a critical perspective. Challenge my assumptions, point out potential flaws in my logic, and do not prioritize being polite over being accurate."

Οχι τωρα εχει δικιο σε αυτο. Επειδη θα κανω διπλωματικη πανω στο AΙ και εχω 2-3 γνωσεις εχει δικιο η μαργαριτα. Το AI σε γενικες γραμμες ειναι σχεδιασμενο να συμφωνει μαζι σου. Επισης το συγκεκριμενο ακαουντ εχει αναπτυξει διαπροσωπικες σχεσεις μαζι του και το ρωταει και ιατρικα θεματα. Αυτο ειναι αρρωστο και λαθος.
Το διάβασα το άρθρο, οκ. Δε διαφωνώ στο δια ταύτα. Ενισχύει τις ανθρώπινες προκαταλήψεις...

Μα ο όρος...ναρκισσιστική ενίσχυση (που χρησιμοποιήθηκε...), δεν είναι δόκιμος. Εκεί η ένστασή μου...
Βλεπεις παντου εχθρους, ξεκολλα.
Ισχύει.-

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back