Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Άνεργος. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα. Σήμερα στις 15:28 Ο Micro έγραψε: #261 Σήμερα στις 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οσο για τον εξωσχολικό που μπήκε μέσα... ειχα την εντυποωση οτι το σχολειο φυλάσσεται και κλειδώνεται απο τον επιστάση - σεκιουριτι τι ειναι - φυλακας.... Click για ανάπτυξη... Πηδανε τα κάγκελα , στην καλύτερη . Στο σχολείο μου, είχανε σπάσει ένα κάγκελο και δεν χρειαζόταν καν να σκαρφαλώσεις . Η επιστάτης ήταν μια γυναίκα γύρω στα 55 με 60 που την κορόιδευαν και αυτή Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.453 μηνύματα. Σήμερα στις 16:31 Η Λένω έγραψε: #262 Σήμερα στις 16:31 Καθηγητής παραιτήθηκε καταγγέλλοντας bullying από μαθητές και αδιαφορία των αρχών Καθηγητής παραιτήθηκε καταγγέλλοντας bullying από μαθητές και αδιαφορία των αρχών «Φοβάμαι για τη ζωή μου», δηλώνει ο μαθηματικός Κώστας Σταυρόπουλος – Τι καταγγέλλει για βία, πετροβολισμούς και θεσμική εγκατάλειψη www.alfavita.gr Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Οσο για τον εξωσχολικό που μπήκε μέσα... ειχα την εντυποωση οτι το σχολειο φυλάσσεται και κλειδώνεται απο τον επιστάση - σεκιουριτι τι ειναι - φυλακας.... Click για ανάπτυξη... Πηδανε τα κάγκελα , στην καλύτερη . Στο σχολείο μου, είχανε σπάσει ένα κάγκελο και δεν χρειαζόταν καν να σκαρφαλώσεις . Η επιστάτης ήταν μια γυναίκα γύρω στα 55 με 60 που την κορόιδευαν και αυτή
Λένω Διάσημο μέλος Η Λένω δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.453 μηνύματα. Σήμερα στις 16:31 Η Λένω έγραψε: #262 Σήμερα στις 16:31 Καθηγητής παραιτήθηκε καταγγέλλοντας bullying από μαθητές και αδιαφορία των αρχών Καθηγητής παραιτήθηκε καταγγέλλοντας bullying από μαθητές και αδιαφορία των αρχών «Φοβάμαι για τη ζωή μου», δηλώνει ο μαθηματικός Κώστας Σταυρόπουλος – Τι καταγγέλλει για βία, πετροβολισμούς και θεσμική εγκατάλειψη www.alfavita.gr
Καθηγητής παραιτήθηκε καταγγέλλοντας bullying από μαθητές και αδιαφορία των αρχών Καθηγητής παραιτήθηκε καταγγέλλοντας bullying από μαθητές και αδιαφορία των αρχών «Φοβάμαι για τη ζωή μου», δηλώνει ο μαθηματικός Κώστας Σταυρόπουλος – Τι καταγγέλλει για βία, πετροβολισμούς και θεσμική εγκατάλειψη www.alfavita.gr